2013-07-12 ساعت 15:47
(2013-07-12 ساعت 14:15)m_yek نوشته:سلام دوست عزیز،(2013-07-11 ساعت 15:50)kage.omid نوشته:سلام دوست عزیز(2013-07-11 ساعت 14:13)kamranh نوشته:نه مدرک بالاتر ندارم تازه دیپلمم هم خرداد امسال گرفتم دیگه فکر نکنم وضع فلاکت بارتر از من توی مهاجرسرا وجود داشته باشه(2013-07-11 ساعت 12:13)aghaghia نوشته:سلام(2013-07-11 ساعت 10:45)kage.omid نوشته: ما از بس دلشوره پيش دانشگاهي داشتيم آخر تماسي با kcc براي اين مشكل داشتيم
دوستان يه خبر خوب براي كسايي كه ديپلم 11 ساله دارن
يكي از دوستان كه زبانش خوب بود براي ما زحمت كشيد زنگ زد kcc وضعيتمون رو شرح داد گفت موردي نداره آيا ميتونيد تا سپتامبر سال 2014 مدركتون رو ارائه بدين ما گفتيم با اجازه بزرگترا بله.گفت موردي نداره فقط گفت سعي كنين تا قيل از سپتامبر مدركتون رو ارائه بدين حالا چرا نميدونم
دلیل این که گفتن قبل از سپتامبر ارائه بدین به خاطره اینه که پرونده لاتاری 2014 تا اخر سپتامبر 2014 بسته میشه و خب اون ها هم باید وقت داشته باشند مدارک رو بررسی و برای صدور ویزا اقدام کنند. بنابراین باید مدارک تا اونموقع تحویل داده بشه و هر کس ویزاشو تا آخر سپتامبر نگیره دیگه باید قیدشو بزنه چون کلا پرونده 2014 ای ها بسته میشه.
البته دوستانی که این مشکل رو دارن خوشبختانه یک سال کامل تحصیلی وقت دارن تا این مشکلشونو حل کنند
شما فقط دیپلم 11 ساله دارید و مدرک فوق دیپلم و یا با لاتر ندارید ؟؟
من فوق دیپلم دارم ولی پیش دانشگاهی ندارم یعنی مشکلی پیش نمی یاد روزه مصاحبه؟
شما حتما ریز نمرات کاردانی تون رو ترجمه کنید و همرا داشته باشید و بگین که دروس پیش دانشگاهی رو در دانشگاه به عنوان دروس پیش نیاز گذروندید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا