موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
پرینت ثبت نام CSC چیست ؟ در لاتاری از آغاز تا پایان گفته شده که جزو مدارک آنکارا است .
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم تعداد ارسالاتون که به ۱۰تا رسید لطف کنید برید از کنترل پنل کاربری امضاتون رو آپدیت کنید. (حدود کیس نمبر ، اعضا کیس ، سفارت ) پیشاپیش ممنونم از همکاریتون. موفّق و پیروز باشید
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June
هر سوالی داشتین بهمپیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
2013-07-22 ساعت 20:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-22 ساعت 20:59 توسط atriana.)
آیا معافیت به علت حضور پدر در جبهه برای مسافرتی ها تعریف شده و قابل قبول است؟
آیا معافیت به علت حضور پدر در جبهه برای سفارتی ها تعریف شده و قابل قبول است؟
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
پس از ورود به خاک ا م ر ی ک ا چه زمانی می توانیم برای خانواده هامون برای اخذ ویزای توریستی دعوتنامه بفرستیم؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-22 ساعت 20:59)atriana نوشته: آیا معافیت به علت حضور پدر در جبهه برای مسافرتی ها تعریف شده و قابل قبول است؟
آیا معافیت به علت حضور پدر در جبهه برای سفارتی ها تعریف شده و قابل قبول است؟
سلام بله دوست خوبم انواع معافیتها برای kccتعریف شده ست اما معمولاآفیسر یه توضیح مختصر میخواد و اتفاقا معاف بودن یه حسن توی مصاحبه لاتاری محسوب میشه
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
7
2 تشکر در 1 ارسال
از اعتبار پاسپورت من٩ماه مونده با توجه به پايين بودن كيس نامبرم به احتمال قوي از نفرات اول براي مصاحبه هستم،پاسپورتمو هم نميتونم تا ٣ ماه تعويض كنم ( دليلشم اينه كه بايد كمتر از ٦ ماه اعتبار داشته باشه تا عوض كنم).حالا دوستان به نظر شما سفارت پاسپورت منو با ٦-٧ ماه اعتبار قبول ميكنه؟
شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun
مصاحبه:١٠ دسامبر
دریافت ویزا:يه ضرب
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگي دوستان...و تبريك برنده شدن...من هم يكي از برندگان لاتري 2014 هستم...و مداركم رو هم از طريق ايميل و هم ژستي ارسال كردم...و مداركم به دست اونها رسيده...اا متاسفانه جوابي كه گرفتم اين بود كه ظاهرا اطلاعات اوليه زمان ثبت نام من با اطلاعات فعلي كم من در فرم ها قرار داده مچ نيست و متاسفانه من هيچ كپي يا ژرينتي از اطلاعات زمان ثبت نام ندارم تا چك كنم ببينم مشكل چي هست....حالا اصلا موندم كه آيا از من براي مصاحبه دعوت خواهد شد و يا اينكه پرونده من رد ميشه....لطفا يه نفر توضيح بده...متشكرم