(2013-07-23 ساعت 13:10)mrbonbon نوشته:(2013-07-23 ساعت 10:28)ssara نوشته:ببینید دوست عزیز اینجا یک فرومی هست که اکثر دوستان با علاقه وافر میخوان به همدیگه کمک کنن و به ندرت پیدا میشه اونم از روی نا آگاهی نه از غرض بعضی ها یه اطلاعات نادرست به بقیه بدهند...(2013-07-23 ساعت 02:17)mrbonbon نوشته: دوست عزیز Ssaraدر خیلی از موارد همراهان تا پایان سپتامبر هم نمی تونن خارج بشن که میشه دلایلش را برای افیسر در سفارت توضیح داد...قطعا اونا هم ادم اهنی و از سنگ نیستن که مشکل شما را نفهمن....من توی سفارت آمریکا در ترکیه خوندم که (بهتره) همه اعضای کیس باشن! در ضمن توی سایت خود لاتاری اگه توضیحی دقیق در این رابطه اومده ممنون می شم اگه لینکشو برام بذارین؟
شما کیستون رو هر جوری در زمان ثبت نام اعلام کردین، همونجور باید ازش دفاع کنین... در زمان مصاحبه چون قبلش فرمهای 122 و 230 شما برای سفارت فرستاده شده ، آفیسر مربوطه طبق همون مدارک از شما توضیح میخوان حالا اگه شما تعداد رو هر چند نفر اعلام کرده باشین، اون افراد موظف هستند به هر نحوی که شده اونجا حضور داشته باشند( حتی اگه یه بچه 10 روزه باشه) ، چون آفیسر باید صحت و سقم توضحات شما رو رویت کنه...
حالا اگه به گفته شما ، مشکلی ایجاد بشه و شخصی نتونه بیاد در زمان معین شده ، اون فرد متقاضی باید با سفارت قبل از تاریخ مقرر تماس بگیره و وقت مصاحبه رو با دلیلی که به اونا توضیح میده به عقب بندازه( البته تا قبل از 30 سپتامبر باید باشه، وگرنه که سوخت میشه) ، اونا هم یه وقتی به شما برای چند ماه آینده میدن، اما در اون موقع تمامیه افراد موظف هستند که اونجا حضور داشته باشند وگرنه کیس ریجکت خواهد شد...
پس نتیجه اخلاقی اینه که توضیحات دوستون در مورد ریجکت شدن درسته. شما هم میتونین تاپیکهای مربوطه رو بخونین( مثل سایت اصلی لاتاری) تا اطلاعات بیشتری کسب کنین.
من هم بی جهت نگفتم...به هر حال بعد از 15 دقیقه مکالمه با افیسری در کی سی سی بی دلیل حرفو نزدم...اون افیسر برای من کامل و واضح این توضیحاتو داد که فکر می کنم توضیحاتش کاملا موثق باشه!!!!
به هر حال چه بهتر که این امکان وجود داشته باشه همه افراد خانواده به همراه شخص برنده در مصاحبه باشن!!!
اما اگه میبینید اینجا افراد مجزا در مورد یه موضوع به این مهمی به صورت تأکیدانه پست میذارن ، پس باید به نوشته اون اشخاص به دید احترام ولو اگر به نظرتون اشتباه س، نگاه کنین...
من نه شما رو میشناسم و نه اون یکی دوست عزیز رو، من اگر پستی رو اینجا بزارم، مطمئن باشین که صد در صد بهش اطمینان دارم که جواب دادم در غیر اینصورت، امکان نداره اطلاعات غلطی رو بیان کنم. در هر صورت عیناً اتفاقی رو که در روز مصاحبه م شاهدش بودم رو اینجا بازگو میکنم تا شما بتونین یه نتیجه گیری کلی ازش بکنین،اما بازم خودتون مختار هستین که قبول کنین یا به صحبتهای تلفنی شخصی که اگر فردا بخواهید بهش اتکا کنین، هیچ مدرکی برای اثبات ادله تون ندارین( چون به گفته خودتون تلفنی بوده و حتی ایمیل نبوده که بتونین پرینت بگیرین و باخودتون ببرین)...
در روز مصاحبه م ،یک خانواده چهار نفری که دو بچه و یک زن و شوهر بودن، قبل از اینکه نوبت من بشه، داشتن مصاحبه میشدن. من چون نزدیک به باجۀ مصاحبه اونها بودم قشنگ میشنیدم که چی دارن به آفیسر آقا و ایشون به این خانواده رد و بدل میکنن... بچه کوچکتر آنها حدود چهار پنج ساله ،کنار من نشسته بود و تو عالم خودش بود که یه دفعه دیدم مادر ایشون برگشت و با اشاره به آفیسر گفت اونجا نشسته، که دیدم آفیسر گفتند بگین بیاد اینجا، که با کمال تعجب مادر، ایشون رفتند و بچه رو در بغل آوردن که آفیسر روءیت کنند ، و آفیسر هم بعد از یک لبخند و سلام کوچولو بقیه سوالشون رو از پدر خانواده پرسید و درست بعد از اینکه سوال تموم شد، رو به مادر گفت که میتونین شما با بچه برین بشینین...
در هر صورت دوست عزیز اون چیزی که آفیسر کی سی سی به شما گفته، صد در صد درسته با یه امای بزرگ...
و اون اما رو قبلاً هم گفتم، دوباره میگم. هر تعداد افرادی رو که شما در فرمهای 230 و 122 نوشته باشین بی چون و چرا باید در زمان مصاحبه حضور داشته باشند و اگر هم ننوشته باشین که بله حرف شما صحیحه و میتونین از طریق خانواده درجه اول گرین کارت دار بعداً براشون اقدام کنین
و اما فرمودین مدرک برای صحبتتون، براتون پایین لینکش رو میذارم، اما دوست من این لینک رو خود شما که مشکل دارین موظف هستین برین پیدا کنین( گفتم موظف نه به خاطر اینکه برای من سخته، نه. برای اینکه نکته ای به این مهمی رو که امکان داره با یه کوتاهی، زندگی آینده تون رو خراب شه، پس به نظر من کنکاش زیادی رو طلب میکنه)
Who Must Participate in the InterviewOnly the applicants who are listed on the interview appointment letter issued by the NVC must appear to be interviewed at the scheduled time. Applicants who will follow to join the principal applicant later will be interviewed separately. You should contact the Embassy/Consulate directly to arrange separate interviews.و اما خود لینک برای مطالعه کامل شما و بقیه دوستانی که احتیاج دارند
http://www.travel.state.gov/visa/immigra..._3744.html
دوست عزیز ممنون از توضیحاتتون....ولی بنده به هیچ وجه قصد بی احترامی نداشتم، نظر همه دوستان برای من محترمه...تعدادی از پیشکسوتان همین سایت در خصوص همین مشکل که من هم داشتم به من پیشنهاد مکاتبه با کی سی سی را دادن تا مطمئن تصمیم بگیرم....به هر حال بسیار ممنون از لینکی که گذاشتین....یه سوال داشتم...من اسم همسرم را به عنوان کسی که follow to join هست در فرم های اولیه ارسالی به کی سی سی وارد کردم(سوال 31b)و (من در سوال 31a نوشتم no) . در همون فرم وارد کردم که ایشون با من وارد خاک امریکا نمی شه و بعدا به من ملحق می شه!
ایا توی مصاحبه ای که من به تنهایی می رم و طبق لینک بالا در این صورت افراد کیس مجزا مصاحبه می شن باز هم احتمالی برای ریجکت شدن من به عنوان برنده باقی می مونه؟
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX