موضوعها: 0
رتبه:
74
1 تشکر در 0 ارسال
یه سوال فنی:
من امروز سایت ویزا بولتن رو یه نگاه انداختم 2 تا سوال برام پیش اومد:
1-با توجه به جدول ویزا گوناگونی همه کیس ها 2013 کارنت شدن درسته؟
2-تو قسمت F2A) Spouses and Children of Permanent Residents) تو جدول ویزای خانوادگی همه کارنت شدن.آیا این به این معنی هست که هر گرین کارتی که برای همسر و فرزندان زیر 21 سالش تا الان اقدام کرده باید از سفارت وقت بگیرن؟
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کیس نامبر من.201400006500من مدارکمو 15 روزه پست کردم. میخوام بدونم کی جوابمو میدن کسی میتونه راهنماییم کنه0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان
اگه فرض کنیم امروز به برنده لاتاری (پس از مصاحبه، یا کلیر نخورده یا اگه هم کلیر خورده امروز جواب مثبت بهش دادن) اعلام کنند که همه چی درسته و میتونید بیاید ویزا بگیرید که برید امریکا
سوال من این است که از زمان اعلام این خبر حداکثر چه مدت مهلت داریم که وارد خاک امریکا بشویم
بعضی ها میگویند 3 ماه
بعضی ها میگویند 6 ماه
بعضی ها میگویند از زمانی که این خبر پدیرفته شدن اعلام شود این شمارش روزها آغاز میشود
بعضی ها میگویند از زمانی که ویزا درون پاسپورت زده شود این شمارش روزها آغاز میشود
ممنون میشوم که پاسخ کاملی بدهید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-24 ساعت 02:05)ashkan1188 نوشته: (2013-07-23 ساعت 18:20)aghaghia نوشته: (2013-07-23 ساعت 15:04)Doogh نوشته: توی پاسپورت من مهر چند تا کشور هست که اصلا خدا رو خوش نمیاد آفیسر ببینتشون. از اعتبار پاسپورت هم هنوز 2 سال مونده. چی کار میشه کرد؟
دوست عزیز به هیچ وجه فکر این که حقیقت رو نگین از سرتون بیرون کنید، در هر مرحله از تحقیقاتشون متوجه عدم صداقت از طرف شما بشن کیس شما ریجکت خواهد شد، شما اولین کسی نبوده اید و نیستید که به این جور کشور ها سفر کردید، مسلما کلیرینس میخورین ولی این شتری که در خونه اکثر ما خواهد خوابید چه با این نوع سفرها یا بدون این سفرها. ولی اگر میخواین ریسک کنید و با کتمان حقیقت کیستون رو به خطر بندازید، اون دیگه به خودتون بر میگرده، صلاح مملکت خویش خسروان دانند...
نگران سفرهای خارجی به کشورهای مشکل دار نباشید، من بخاطر ماموریت کاری حدود 10 تا مهر ورود به این کشورها رو داشتم، روز مصاحبه هم همشو گفتم،،، کلیر خوردم و بعد از 52 روز کلیر شدم.
از گفتن حقیقت نترسید.
ببخشید دوستان کشور های مشکل دار یعنی کجا ها؟ ایا عراق هم شاملش میشه؟ چون همسر من به خاطر کارش ( ساخت و ساز ) چند باری به اونجا سفر داشته این مشکلی برامون ایجاد میکنه؟
کیس نامبر: **2014AS000037
3 نفر
کنسولگری انکارا
ارسال مدارک 8 june با پست
مصاحبه : هفته اول مارچ
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ضمن عرض تبريك به دوستان عزيزي كه برنده لاتاري شده اند يك سئوال از خدمتتان داشتم :
دوستان آدرس آتليه عكاسي كه مراجعه كرديد و در نهايت برنده لاتاري شديد را مي خواستم ( در شهر تهران ) ممنون ميشوم اگر راهنمايي بفرماييد.