موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-17 ساعت 22:53)ibehnam نوشته: (2013-08-17 ساعت 22:32)maziar irani نوشته: (2013-08-17 ساعت 21:39)محبت نوشته: (2013-08-17 ساعت 21:25)Tabassomshojaat نوشته: (2013-08-17 ساعت 20:51)20142ddc نوشته: می تونین بلافاصله بعد از اینکه رسیدین براشون اقدام کنین ولی فک کنم بین یک تا دو سال کارشون طول بکشه
نه دوستان اينجوري نيست. شما وقتي وارد ميشويد با گرين كارت هست. بايد ٣ سال و نيم از ٥ سال در آنجا اقامت داشته باشين تا پاسپورت بگيرين. وقتي سيتيزن شديد و پاسپورت گرفتين ميتونين براي پدر و مادر اقدام كنين كه حدود ٢ سال بعدش اونها هم بيان.
سلام
تصحیح میکنم صحبت دوستمون رو شما باید 30ماه (دو سال و نیم )از 60ماه یا 5سال رو در آمریکا باشید تا بعد از این مدت و یه امتحان در دادگاه تایید و سیتیزن بشید اون زمان میتونید برای گرفتن اقامت پدر و مادراقدام کنید البته پروسه زمانبری داره اما فکر کنم برای ویزای توریستی بتونید با گرین کارت اقدام کنید براشون.
با اجازه دوستای عزیز من دیدم کسی را که چند ماه بعد از دریافت گرین کارتش برای مادرش دعوتنامه فرستاد . الانم مادرش 2 ماهه پیششه
اما مینجور که میدونید دعوتنامه میشه ویزای مسافرتی با زمان محدود.
ویزای IR-5: والدین یک سیتیزن آمریکا که حداقل 21 سال داراست ( به عبارت دیگر فقط افراد سیتیزنی که بالای 21 سال دارند می توانند برای پدر و مادر خود درخواست گرین کارت کنند)
این ویزا محدودیت تعداد هم نداره و فقط باید پروسه اداریش طی بشه ...
من فکر میکنم دوستمون رضا صالحی منظورشون این بوده که برای پدر مادر بشه دعوتنامه فرستاد برای مسافرت بیاند .که بعد از دریافت گرین کارت میشه این کار رو کرد.
201400001$$$
سفارت آنکارا-->ایروان از KCC/ مصاحبه Oct /یک ضرب/یک نفر/ورود آمریکا Dec 2013
The Dark Side Of The Moon
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-17 ساعت 23:03)maziar irani نوشته: (2013-08-17 ساعت 22:53)ibehnam نوشته: (2013-08-17 ساعت 22:32)maziar irani نوشته: (2013-08-17 ساعت 21:39)محبت نوشته: (2013-08-17 ساعت 21:25)Tabassomshojaat نوشته: نه دوستان اينجوري نيست. شما وقتي وارد ميشويد با گرين كارت هست. بايد ٣ سال و نيم از ٥ سال در آنجا اقامت داشته باشين تا پاسپورت بگيرين. وقتي سيتيزن شديد و پاسپورت گرفتين ميتونين براي پدر و مادر اقدام كنين كه حدود ٢ سال بعدش اونها هم بيان.
سلام
تصحیح میکنم صحبت دوستمون رو شما باید 30ماه (دو سال و نیم )از 60ماه یا 5سال رو در آمریکا باشید تا بعد از این مدت و یه امتحان در دادگاه تایید و سیتیزن بشید اون زمان میتونید برای گرفتن اقامت پدر و مادراقدام کنید البته پروسه زمانبری داره اما فکر کنم برای ویزای توریستی بتونید با گرین کارت اقدام کنید براشون.
با اجازه دوستای عزیز من دیدم کسی را که چند ماه بعد از دریافت گرین کارتش برای مادرش دعوتنامه فرستاد . الانم مادرش 2 ماهه پیششه
ویزای IR-5: والدین یک سیتیزن آمریکا که حداقل 21 سال داراست ( به عبارت دیگر فقط افراد سیتیزنی که بالای 21 سال دارند می توانند برای پدر و مادر خود درخواست گرین کارت کنند)
من فکر میکنم دوستمون رضا صالحی منظورشون این بوده که برای پدر مادر بشه دعوتنامه فرستاد برای مسافرت بیاند .که بعد از دریافت گرین کارت میشه این کار رو کرد.
حالا اگه پدرو مادر بخوان برای بچه هاشون (سن بالای ۲۱، مجرد) اقدام کنن چطوری میشه؟ پروسه و زمانی که لازمه مشابه با حالتیه که فرزند برای پدرو مادر اقدام می کنه؟
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-18 ساعت 00:11)NarCssuS نوشته: (2013-08-17 ساعت 23:03)maziar irani نوشته: (2013-08-17 ساعت 22:53)ibehnam نوشته: (2013-08-17 ساعت 22:32)maziar irani نوشته: (2013-08-17 ساعت 21:39)محبت نوشته: سلام
حالا اگه پدرو مادر بخوان برای بچه هاشون (سن بالای ۲۱، مجرد) اقدام کنن چطوری میشه؟ پروسه و زمانی که لازمه مشابه با حالتیه که فرزند برای پدرو مادر اقدام می کنه؟
ویزای (F1): فرزندان مجرد و بالای 21 سال سیتیزن های آمریکا (حداکثر 23,400 نفر در سال کاری)
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من یک سوال داشتم من فرم ۲۳۰ در صفحه ۲ سوال ۴۳ را که مربوط به صدور کارت میباشد را با اینکه خودش گفته جواب بلی دهید به علت بی دقتی نه زدم ایا مشکل سازمیشود ؟یا روزمصاحبه میتوانم اعلام کنم ؟ یا اینکه دوباره باید فرم را بفرستم ؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-18 ساعت 01:48).YAS نوشته: (2013-08-18 ساعت 01:45)hamid_nazanin نوشته: سلام دوستان عزیز
من یک سوال داشتم من فرم ۲۳۰ در صفحه ۲ سوال ۴۳ را که مربوط به صدور کارت میباشد را با اینکه خودش گفته جواب بلی دهید به علت بی دقتی نه زدم ایا مشکل سازمیشود ؟یا روزمصاحبه میتوانم اعلام کنم ؟ یا اینکه دوباره باید فرم را بفرستم ؟
سلام
مشکل خاصی نیست و داشتن حساب از لازمه های زندگیتونه و خودشون اینو میدونن اما پیش افسر در زمان مصاحبه هم میتونید اصلاحش کنید وبرای آسایش خیالتون یه ایمیل اصلاح بفرستید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-18 ساعت 02:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-18 ساعت 02:07 توسط محبت.)
سلام
لاتاری2014 و 2015
گزارش دوره 2014 تا این تاریخ:
به استحضار میرساند که نتایج سری اول دوره 2014 در اردیبهشت اعلام شد.
طبق اعلام رسمی اداره مهاجرت در بولتن ویزا تعداد برندگان این دوره 140660 نفر بوده است. تعداد کل شرکت کنندگان 14,633,767 شرکت کننده بوده که تعداد 9,374,191تعداد ار فرمهای آنها صحیح بوده و در قرعه شرکت داده شده اند.یعنی دراین دوره 2014 حدود 36 درصد (35.94%) در صد ثبت نامها disqualify و ناصحیح بوده و در قرعه شرکت داده نشده است. تعداد برندگان از کشور ایران در این دوره 6027 نفر بوده (رتبه اول آسیا و دنیا) که تا کنون تا کیس نامبر 1800 برای مصاحبه در اکتبر (مهر) نوبت بندی شده اند. (شما می توانید متن کامل را در این لینک از سایت اداره مهاجرت آمریکا مشاهده نمائید). شما در زمره نخستین اشخاص هستید که این اطلاعات را دریافت می نمائید!
Applicants registered for the DV-2014 program were selected at random from 9,374,191 qualified entries (14,633,767 with derivatives) received during the 30-day application period that ran from noon, Eastern Daylight Time on Tuesday, October 2, 2012, until noon, Eastern Daylight Time on Saturday, November 3, 2012.
ASIA
AFGHANISTAN 447 ISRAEL 330 OMAN 12
BAHRAIN 27 JAPAN 861 QATAR 43
BHUTAN 21 JORDAN 581 SAUDI ARABIA 467
BRUNEI 3 NORTH KOREA 3 SINGAPORE 119
BURMA 696 KUWAIT 275 SRI LANKA 1,616
CAMBODIA 1,892 LAOS 9 SYRIA 493
HONG KONG SPECIAL ADMIN. REGION 159 LEBANON 396 TAIWAN 723
INDONESIA 379 MALAYSIA 167 THAILAND 131
IRAN 6,027 MALDIVES 4 TIMOR-LESTE 0
IRAQ 384 MONGOLIA 224 UNITED ARAB EMIRATES 167
NEPAL 6,082 YEMEN 532
سری دوم نتیجه های دوره قبل یعنی 2014 که تعداد بسیار محدودتری را شامل می شود قرار است اکتبر یعنی در مهرماه (اواخر مهر) اعلام شود اما تاریخ آن بطور دقیق اعلام نشده است. به همه ثبت نام شدگان دوره 2014 توصیه می کنیم صفحه نتیجه را هر دو ماه یکبار تا تابستان 93 چک نمایند.
توجه مهم: به دلیل تداخل زمان ثبت نام دوره 2015 با زمان اعلام نتیجه سری بعد، احتمال از دست دادن دوره جدید می باشد، لذا توصیه می شود دوره جدید را هم اکنون تمدید فرمائید. بدیهی است در صورت برنده شدن دوره 2014. از نظر مقررات اداره مهاجرت نیز صراحتا اشاره شده است که مشکلی نیست.
دوره 2015: مهرماه 92
بالاخره شایعات پایان یافت. دو روز گذشته شاهد انتشار بولتن ویزای سپتامبر اداره مهاجرت آمریکا بودیم. در قسمت مربوط به ویزای تنوع فرهنگی(دی وی لاتاری) بطور رسمی از برگزاری دوره جدید یعنی دوره 2015 خبر داده بود و اعلام نموده بود که زمان و جزئیات دقیق آن سپتامبر یعنی اواخر شهریور اعلام می گردد. البته با توجه به تجربیات سالیان گذشته انتظار تغییرات شدید نمی رود.
متن اصلی سایت اداره مهاجرت: لینک
Dates for the DV-2015 program registration period will be widely publicized in the coming months. Those interested in entering the DV-2015 program should check the Department of State’s Visa web page for more
details in September.
توصیه شده است هر ساله عکس جدید ارسال شود لذا تشخیص این مساله برعهده شماست تا اگر تغییری مشاهده می فرمائید اقدام نموده.
- شرایط جدید خانواده خود را چک کنید ممکن است فردی از افراد خانواده شما متاهل شده باشد یا اینکه وارد 21 سال شده باشد که در اینصورت نمی تواند مثل قبل با والدین خود شرکت کند و باید بصورت جدا شرکت کند. یا فردی زیر 21 سال باشد و تازه دیپلم بگیرد که ایشان هم با خانواده و هم بصورت مستقل می تواند شرکت کند.
بار دیگر تاکید می کنیم صحت اطلاعات فرمتان را چندین بار چک کنید اگر گذرنامه دارید باید دقیقا مطابق آن به انگلیسی و تاریخ میلادی باشند (نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد و محل تولد) و اگر ندارید گذرنامه آینده را بر اساس ترجمه ای که ما درج نموده ایم تهیه نمائید. اطلاعات کلیه فرزندان زیر 21 سال را که هنوز متاهل نشده اند در فرمتان حتما وارد نمائید.
.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-17 ساعت 10:37)aghaghia نوشته: (2013-08-17 ساعت 04:01)احمد حبیبی نوشته: (2013-08-14 ساعت 02:27)aghaghia نوشته: (2013-08-14 ساعت 02:15)احمد حبیبی نوشته: سلام دوستان , در فرم ها باید آدرس مدارس رو هم بزنیم یا تنها اسم مدرسه و مدرک کافیه , ممنون میشم از راهنمایی تون.
در حد استان و شهر کافیه که آدرس بدین... منظورتون از مدرک چیه؟ در حال حاضر نیازی به مدرک نیست، مدارک تحصیلیتون رو روز مصاحبه باید ارائه بدین...
ظاهراً در انتهای قسمت مربوط به سالهای تحصیلی مدارک دریافتی از اون دورۀ تحصیلی هم باید قید بشه , منظورم مدارکِ تحصیلی ی . از پاسختون ممنونم.
201400000xx8
بله مسلما بايد سال شروع و اتمام هر دوره رو هم در جاي مخصوص خودش بنويسيد!
خیلی هم ممنونم , راستی من نمیتونم تو تاریخ فرم هام n/a بزنم , میتونم پرینت بگیرم دستی بنویسم ؟ یا باید از برنامه مشخصی استفاده کنم ؟ ببخشید انقدر سوال دارم
20148xx فرستادن DS آگوست,نامه دوم دسامبر , مصاحبه فوریه دریافت ویزا فوریه , ورود به آ م ر ی ک ا می.
باشد که رستگار شویم ؛)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
چندتا سوال کوتاه دارم. با توجه به اینکه ما احتمالن ماه بعد کارنت میشیم میخام بدونم
لازمه ک برای برنده اصلی ریز نمرات پیش دانشگاهی و دیپلم تهیه کنیم؟ ایشون قصد ادامه تحصیل ندارن.
همسر برنده اصلی باید کارت پایان خدمت ارایه بده به سفارت؟
واسه خروج از کشور لازمه کارت پایان خدمت تعویض بشه؟
رتبه:
74
1 تشکر در 0 ارسال
چند تا از دوستان هم سوالاتی راجه به گرین کارت از طریق خانواده داشتن گفتم از هستی خانوم نقل کنم بقیه هم استفاده کنن:
اخذ اقامت از طریق خانواده
فردی که اجازه اقامت قانونی دائمی در آمریکا دارد، شخصی است که ملیت کشوری غیر از آمریکا را داراست و به او اجازه داده شده که به طور دائم در ایالات متحده آمریکا زندگی و کار کند.
اگر فردی از خانواده شما سیتیزن آمریکاست یا دارای اقامت دائم ( گرین کارت ) می باشد و شما مایلید که از طرق او صاحب گرین کارت شوید، آن شخص باید اسپانسر ( حامی ) شما شود و ثابت کند که درآمد یا دارایی کافی در آمریکا برای حمایت از شما – در زمانی که قرار است آمریکا باشید – را داراست. اسپانسر شما ( که عضوی از خانواده شماست) و شما ( به عنوان فردی که قرار است اقامت دائم- گرین کارت- بگیرد) لازم است مراحل زیر را به ترتیب طی کنید:
اول : اداره مهاجرت آمریکا (USCIS) باید درخواست متقاضی را (I-130 Petition for Alien Relative) را که توسط اسپانسر تکمیل شده بررسی و تایید کند (در کیسهای خانوادگی، اسپانسر عضو خانواده متقاضی است) .
دوم : اکثر اسپانسرها باید با مدرک و سند معتبر به اداره مهاجرت ثابت کنند که درآمد یا دارایی کافی برای حمایت از عضو خانواده خود ( فرد متقاضی) دارند و اسنادی را که با عنوان Affidavit of Support میباید، تکمیل و امضا کنند.
سوم: سایر مراحل بسته به نوع رابطه متقاضی و اسپانسر کمی متفاوت است که در ادامه مورد بررسی قرار می گیرد.
انواع ویزاهای اقامتی خانوادگی
دو گروه ویزای اقامتی ( گرین کارت) خانوادگی وجود دارد که عبارتند از : وابستگاه درجه اول (immediate relatives ) و گروههای مقدم یا اولویت دار خانوادگی (family preference categories).
* ویزای نوع اول به افرادی تعلق می گیرد که وابسته درجه اول ( بلافصل) یک سیتیزن آمریکا باشند. به همین دلیل نام این ویزا را IR یا Immediate Relative می گویند. در این دسته، انواع زیرگروههای زیر وجود دارند:
انواع ویزاهای خانوادگی از طریق وابسته درجه اول ( محدودیت تعداد ندارد )
- IR-1: همسر یک تبعه ( سیتیزن) آمریکا
-IR-2: فرزند زیر 21 سال یک سیتیزن آمریکا
- IR-3: فرزندخوانده یک تبعه آمریکا ( یعنی کودکی که از کشوری دیگر، فرزندخوانده یک سیتیزن آمریکا شده است )
- IR-4 : کودکی که قرار است فرزند خوانده یک سیتیزن آمریکا شود.
- IR-5: والدین یک سیتیزن آمریکا که حداقل 21 سال داراست ( به عبارت دیگر فقط افراد سیتیزنی که بالای 21 سال دارند می توانند برای پدر و مادر خود درخواست گرین کارت کنند)
* ویزای نوع دوم (گروههای مقدم یا اولویت دار خانوادگی ) ( محدود از نظر تعداد ویزا ):
این نوع ویزاها به افرادی تعلق می گیرد که رابطه آنها با فرد سیتیزن آمریکا از نوع همسر، پدر و مادر و فرزندی نیست اما همچنان رابطه نزدیک خانوادگی دارند ( برادر و خواهر) یا آنکه وابسته درجه اول آنها هنوز دارای گرین کارت ( اقامت دائم ) می باشد و سیتیزن نشده است. تعداد ویزاهایی که در این گروه صادر می شود برای هر سال کاری، محدود است. زیر گروه های این شاحه عبارتند از :
- اولویت اول (F1): فرزندان مجرد و بالای 21 سال سیتیزن های آمریکا (حداکثر 23,400 نفر)
-اولویت دوم (F2): همسر، فرزندان زیر 21 سال و فرزندان مجرد بالای 21 سال افرادی که گرین کارت دارند . حداقل 77% تمام ویزاهای این زیرگروه به همسران و فرزندان زیر 21 سال تعلق می گیرد و مابقی به فرزندان مجرد بالای 21 سال تعلق می گیرد ( حداکثر تعداد 114,200 نفر)
- اولویت سوم (F3): فرزندان متاهل افراد سیتیزن آمریکا + همسر و فرزندان خردسال (زیر 21 سال) این افراد ( حداکثر 23,400 نفر)
-اولویت چهارم (F4): برادران و خواهران افراد سیتیزن آمریکا و همسر و فرزندان خردسال آنها (زیر 21 سال) در صورتی که فرد سیتیزن حداقل 21 سال تمام داشته باشد ( حداکثر تعداد 65,000 نفر).
توجه: پدربزرگ/مادربزرگ ، عمه، عمو، خاله، دایی و فرزندان آنها وابسته درجه 1 محسوب نمی شوند.
محدودیت در تعداد ویزا برای گروه های اولویت دار خانوادگی (F1-F4):
هرگاه تعداد متقاضیان واجد شرایط برای هر گروه از ویزاهای اقامتی موجود فراتر رود، حالت "انتظار برای اقامت" به وجود می آید. در این شرایط ویزاها به ترتیب زمان اپلای کردن افراد متقاضی به آنها اختصاص می یابد. به تاریخی که اسپانسر یک فرد برای او اولین فرمهای تقاضانامه را تکمیل و ارسال می کند ، priority date می گویند و ملاک ترتیب زمانی، همین تاریخ می باشد.
تا زمانی که نوبت به priority date یک متقاضی نرسد، امکان صدور ویزا برای وی وجود نخواهد داشت. در بعضی گروهها که تعداد متقاضی بسیار بیشتر از تعداد ویزاهای موجود باشد، زمان انتظار ممکن است به چندین سال برسد. برای آگاهی از آخرین نوبت ها به Visa Bulletin مراجعه کنید.
* ویزا برای افرادی که گرین کارت آنها باطل شده است ( اصطلاحاً Returning Resident Immigrant Visas):
چنانچه دارنده گرین کارت بیش از 12 ماه ، یا بیش از مدت مقرر در re-entry permit ( منظور همون پاسپورت سفیده) خارج از آمریکا باشد ، برای ورود به خاک آمریکا باید ویزای اقامتی جدیدی اخذ کند تا بتواند وارد آمریکا شود و اقامت دائم خود را ادامه دهد. برای افرادی که به علت شرایط پیش بینی نشده و خارج از کنترل ، اقامت بیش از حد مجاز در خارج آمریکا داشته اند، مواد قانونی خاصی وجود دارد که برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد می توانید به این آدرس Returning Resident webpage مراجعه کنید.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه