کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
سلام به همه دوستان
کیس ما 2014 حدود چهار هزاره. اول میخواستم دوباره از همه و خصوصا مدیریت سایت تشکر کنم. اگر قبل از ارسال فرمها یا اقدمات دیگر به این سایت دسترسی داشتم مسلما عملکرد بهتری میداشتم و در وضعیت بهتری میبودیم. این مدت که نظرات و کامنتها را میخونم و بخصوص رو نظراتی که گاهی به مقابله هم میرسه نگاه میکنم جای خالی تجربه انهائی که موردشان کلا رد یعنی ریجکت شده را خالی میبینم. اطلاعات مشخص و خاطرات از ریجکت شده های سالهای قبل اگر کسانی هم هستند محدود و کم و پراکنده و شایعه وار است. البته اگر کسی رد شد دیگه حالی برای نظر گذاشتن برایش باقی نمیماند. اما میخواستم تشکیل چنین تاپیکی را یا تاپیکی که شامل این موضوع هم باشه به مدیریت سایت پشنهاد کنم این هم خودش برخی شایعات و دوگانگی نظرات را کم میکنه و هم راهنمائی با ارزش برای موفقیت دیگران متکی بر تجارب تلخ از سایرین خواهد بود. البته همین تاپیک فعلی هم میتواند برای اینکار استفاده بشود. اگر هم این مطلب الان جائی در سایت هم هست لطفا لینک به آن را معرفی نمائید.
با ارزوی خیر برای همگان
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، saeedshafiee
(2013-08-19 ساعت 13:24)ESMAEILI_K نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 12:54)aghaghia نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 12:48)ESMAEILI_K نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 12:31)shazad نوشته:  سلام

انتقال پول

با توجه به مساله ت ح ر ی م که نمی تونیم پولی رو بفرستیم و بگیریم.

۱. اگه پرسیدن چطور می خواید پولی که تو ایران دارید رو انتقال بدید چی بگیم؟

۲. واقعا چطوری باید انتقال بدیم؟

با سلام
سوال خوبی است لطفا دوستانی که تجربه دارند لطف نموده و پاسخ دهند برای خروج از کشور محدودیت برای خروج ارز وجود دارد ضمنا برای ورود به آمریکا نیز ظاهرا محدودیت داریم پس دوستانی که در سالهای قبل مهاجرت کرده اند چطور این مشکل راحل کرده اند.
با تشکر

برای بردن پول از ایران محدودیت هست که شما باید یا ریسک کنید و خارج کنید و یا از طریق صرافی ها اقدام کنید.
در سال اول مهاجرت شما محدودیتی برای انتقال پول به آ م ر ی ک ا ندارید فقط باید در فرودگاه مقصد مبالغ بالای 10000 د ل ا ر رو اطلاع بدین همین...

ضمن تشکر از پاسخ سریع شما ، ایا این معافیت برای ورود به آمریکا برای سال اول است یا بار اول ورود؟ ضمنا در صورتیکه بخواهیم از طریق صراف پول را منتقل کنیم ایا این حالت نیز شامل بخشودگی خواهدشد ؟
برای سال اول هست، در مورد صرافی ها هم شما باید پولتون رو به یک فرد مطمئن از اعضای خانواده تون مثلا بسپارید که براتون با هماهنگی با صرافی پول بفرستن. شما تشریف ببرید اونور حساب باز کنید بعد پول به حساب خودتون واریز بشه، نه فردی که از قبل اونجا زندگی میکنه چون اون فرد شامل این قانون سال اول نمیشه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، ojee
(2013-08-19 ساعت 13:59)ماتیتی نوشته:  سلام به همه دوستان
کیس ما 2014 حدود چهار هزاره. اول میخواستم دوباره از همه و خصوصا مدیریت سایت تشکر کنم. اگر قبل از ارسال فرمها یا اقدمات دیگر به این سایت دسترسی داشتم مسلما عملکرد بهتری میداشتم و در وضعیت بهتری میبودیم. این مدت که نظرات و کامنتها را میخونم و بخصوص رو نظراتی که گاهی به مقابله هم میرسه نگاه میکنم جای خالی تجربه انهائی که موردشان کلا رد یعنی ریجکت شده را خالی میبینم. اطلاعات مشخص و خاطرات از ریجکت شده های سالهای قبل اگر کسانی هم هستند محدود و کم و پراکنده و شایعه وار است. البته اگر کسی رد شد دیگه حالی برای نظر گذاشتن برایش باقی نمیماند. اما میخواستم تشکیل چنین تاپیکی را یا تاپیکی که شامل این موضوع هم باشه به مدیریت سایت پشنهاد کنم این هم خودش برخی شایعات و دوگانگی نظرات را کم میکنه و هم راهنمائی با ارزش برای موفقیت دیگران متکی بر تجارب تلخ از سایرین خواهد بود. البته همین تاپیک فعلی هم میتواند برای اینکار استفاده بشود. اگر هم این مطلب الان جائی در سایت هم هست لطفا لینک به آن را معرفی نمائید.
با ارزوی خیر برای همگان

دوست عزیز، ممنون از لطفتون...
در مورد افرادی که ریجکت شدند امسال، حدود 4 مورد وجود داشته که همه به دلیل ننوشتن نام فرزندانشون در زیر مجموعه شون هنگام ثبت نام اولیه بوده...
سال قبل هم یک مورد وجود داشته که ریجکت نشده ولی کلیر هم نشده که این آقا رشته خیلی حساس داشتن و قبلا هم ویزای تحصیلی تقاضا کرده بودند و در ضمن استاد راهنماشون هم در لیست س ی ا ه آ م ر ی ک ا بوده، بنابراین کلیر نشدند و ویزا نگرفتن که خودشون هم پیش بینی میکردن این قضیه رو...
در کل، شما اگر اشتباه مهلکی از قبیل انتخاب کشوری در قاره دیگه و یا ننوشتن اعضای خانواده در زیر مجموعه تون نداشته باشین ریجکت نخواهید شد...
و اگر در مراحل بعدی دروغی نگفته باشین که اون ها متوجه بشن حتما کلیر خواهید شد و هیچ مشکلی پیش نمیاد پس با صداقت جلو برید و نگران نباشید...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: 5ina ، محبت ، amin arefi ، behfaza ، ماتیتی ، kage.omid ، maziar irani ، ojee ، KIMIA2005 ، saeedshafiee
سلام .قانون 7 درصد برای اخذ ویزا دقیقا چیه
تشکر کنندگان:
(2013-08-19 ساعت 12:54)aghaghia نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 12:48)ESMAEILI_K نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 12:31)shazad نوشته:  سلام

انتقال پول

با توجه به مساله ت ح ر ی م که نمی تونیم پولی رو بفرستیم و بگیریم.

۱. اگه پرسیدن چطور می خواید پولی که تو ایران دارید رو انتقال بدید چی بگیم؟

۲. واقعا چطوری باید انتقال بدیم؟

با سلام
سوال خوبی است لطفا دوستانی که تجربه دارند لطف نموده و پاسخ دهند برای خروج از کشور محدودیت برای خروج ارز وجود دارد ضمنا برای ورود به آمریکا نیز ظاهرا محدودیت داریم پس دوستانی که در سالهای قبل مهاجرت کرده اند چطور این مشکل راحل کرده اند.
با تشکر

برای بردن پول از ایران محدودیت هست که شما باید یا ریسک کنید و خارج کنید و یا از طریق صرافی ها اقدام کنید.
در سال اول مهاجرت شما محدودیتی برای انتقال پول به آ م ر ی ک ا ندارید فقط باید در فرودگاه مقصد مبالغ بالای 10000 د ل ا ر رو اطلاع بدین همین...

تصیح میکنم حرف دوستمون رو ... دفعه اول که ورود میکنی میتونی هرچقدر که لازم داری ببری ، نه سال اول.
میتونید پولتون رو بدید به صرافی که توی ترکیه یا دوبی که قراره از اونجا پرواز انجام بشه با یه توقف 5-6 ساعته برید پولتون رو از صرافی بگیرید و به پروازتون هم برسید.
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: behfaza
سلام دوستانBig Grin
یه سوال داشتم. آدرسی که تو فرم Ds230 واسه پست کردن گرین کارت هست عوض شده چیکار باید بکنم؟!! تو رو خدا راهنماییم کنین...
تشکر کنندگان:
(2013-08-19 ساعت 16:42)tarlan.m نوشته:  سلام دوستانBig Grin
یه سوال داشتم. آدرسی که تو فرم Ds230 واسه پست کردن گرین کارت هست عوض شده چیکار باید بکنم؟!! تو رو خدا راهنماییم کنین...

سلام دوست عزیز، شما هم روز مصاحبه و هم روز ورود به آ م ر ی ک ا در فرودگاه مقصد میتونید آدرستون رو عوض کنید و هیچ جای نگرانی نیست!
تشکر کنندگان: behfaza ، ojee ، محبت
(2013-08-19 ساعت 16:49)erfan786 نوشته:  سلام
کسی هست کارت بایان خدمت عوض کرده باشه

برخی از دوستان هستند. بنده هم کارت معافیت تعویض کرده ام. سوالتون چی هست؟
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، محبت
(2013-08-19 ساعت 14:58)aghaghia نوشته:  
با ارزوی خیر برای همگان

در مورد افرادی که ریجکت شدند امسال، حدود 4 مورد وجود داشته که همه به دلیل ننوشتن نام فرزندانشون در زیر مجموعه شون هنگام ثبت نام اولیه بوده...
سال قبل هم یک مورد وجود داشته که ریجکت نشده ولی کلیر هم نشده که این آقا رشته خیلی حساس داشتن و قبلا هم ویزای تحصیلی تقاضا کرده بودند و در ضمن استاد راهنماشون هم در لیست س ی ا ه آ م ر ی ک ا بوده، بنابراین کلیر نشدند و ویزا نگرفتن که خودشون هم پیش بینی میکردن این قضیه رو...
در کل، شما اگر اشتباه مهلکی از قبیل انتخاب کشوری در قاره دیگه و یا ننوشتن اعضای خانواده در زیر مجموعه تون نداشته باشین ریجکت نخواهید شد...
و اگر در مراحل بعدی دروغی نگفته باشین که اون ها متوجه بشن حتما کلیر خواهید شد و هیچ مشکلی پیش نمیاد پس با صداقت جلو برید و نگران نباشید...

ممنون از شما برای این پاسخ و لطف شما
ایا درست متوجه شدم فقط چهار نفر از کل ایران؟ یا از میان کاربران ما؟ این عدد زیادی کوچک نیست؟ معنی این عدد یعنی اینکه همانطور که فرمودید تقریبا هیچ کس ریجکت نمیشود و حتی اگر مدرکشان کسر باشد بررسی مجدد یا کلیر میخورند؟.!Rolleyes
یک مطلب دیگر هم هست در نظرم که با توجه به نظرات و برخوردها و سوالات خیلی متنوع اعضا میخواهم انرا بگویم. آیا صلاح نمیدانید که تاپیکی برای نظرات پذیرفته شدگان و پیشکسوتان ساکن شده در ا م ر ی ک در خصوص تجارب زندگی و کار و مکان و اصلا ارزیابیشان از زندگی جدید و مقایسه آن و رضایتمندیشان داشته باشیم.؟ این مطالب الان تاحدودی هست ولی پراکنده و در حاشیه موضوعات دیگر. ممنون و سپاسی بیدریغ Wink
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان
همسر بنده جزو برندگان 2014 هستند. الان مشکلي که دارم اين است که در تمام مدارک تحصيلي من سال تولد بنده را اشتباه زده اند. يعني به جاي 19/9/1364 زده اند 19/4/1364. به نظر شما روز آيا اين مشکلي براي ما ايجاد مي کند با توجه به اينکه همسر بنده جزو برندگان است نه خود بنده.
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2013-08-19 ساعت 16:49)erfan786 نوشته:  سلام
کسی هست کارت بایان خدمت عوض کرده باشه

اگه میخوای تعویض کنی .. اکیدا میگم نکن !!!!! چون 7-8 ماه طول داره!!!
[/font]
[font=Verdana]
[/font]

تشکر کنندگان: behfaza
(2013-08-19 ساعت 19:24)farzadsmile نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 17:44)farzadsmile نوشته:  با سلام خدمت دوستان
همسر بنده جزو برندگان 2014 هستند. الان مشکلي که دارم اين است که در تمام مدارک تحصيلي من سال تولد بنده را اشتباه زده اند. يعني به جاي 19/9/1364 زده اند 19/4/1364. به نظر شما آيا اين مشکلي براي ما ايجاد مي کند با توجه به اينکه همسر بنده جزو برندگان است نه خود بنده.
با تشکر
کسي نيست جواب بده به ما؟

برای اونا ترجمه مهمه ... بگین که ترجمه رو براتون صحیح وارد کنن. خودشون به n طریق تاریخ رو مینویسن Smile
[/font]
[font=Verdana]
[/font]

تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-08-19 ساعت 19:30)soli asali نوشته:  
همسر بنده جزو برندگان 2014 هستند. الان مشکلي که دارم اين است که در تمام مدارک تحصيلي من سال تولد بنده را اشتباه زده اند. يعني به جاي 19/9/1364 زده اند 19/4/1364. به نظر شما آيا اين مشکلي براي ما ايجاد مي کند با توجه به اينکه همسر بنده جزو برندگان است نه خود بنده.
با تشکر
کسي نيست جواب بده به ما؟

برای اونا ترجمه مهمه ... بگین که ترجمه رو براتون صحیح وارد کنن. خودشون به n طریق تاریخ رو مینویسن Smile
شما مثل اينکه درست متوجه منظور من نشديد. تاريخ تولد من آذر ماه است که در مدارک تحصيلي تير ماه زده شده است.
تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی
(2013-08-19 ساعت 19:42)farzadsmile نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 19:30)soli asali نوشته:  
با تشکر
کسي نيست جواب بده به ما؟

شما مثل اينکه درست متوجه منظور من نشديد. تاريخ تولد من آذر ماه است که در مدارک تحصيلي تير ماه زده شده است.

بله حق با شماست خوب متوجه نشدم.
والا میتونم بگم که به آموزش پرورش منطقه روجوع کنید حتما یه توضیحی پشت مدرکتون میدن و یه مهر و امضا هم بقلش . توی ترجمه هم تاکید کنید که حتما حتما این موضوع رو به خوبی ترجمه کنن.
[/font]
[font=Verdana]
[/font]

تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، محبت ، H Pier ، زری وحدتی
(2013-08-19 ساعت 17:36)ماتیتی نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 14:58)aghaghia نوشته:  
با ارزوی خیر برای همگان

ممنون از شما برای این پاسخ و لطف شما
ایا درست متوجه شدم فقط چهار نفر از کل ایران؟ یا از میان کاربران ما؟ این عدد زیادی کوچک نیست؟ معنی این عدد یعنی اینکه همانطور که فرمودید تقریبا هیچ کس ریجکت نمیشود و حتی اگر مدرکشان کسر باشد بررسی مجدد یا کلیر میخورند؟.!Rolleyes
یک مطلب دیگر هم هست در نظرم که با توجه به نظرات و برخوردها و سوالات خیلی متنوع اعضا میخواهم انرا بگویم. آیا صلاح نمیدانید که تاپیکی برای نظرات پذیرفته شدگان و پیشکسوتان ساکن شده در ا م ر ی ک در خصوص تجارب زندگی و کار و مکان و اصلا ارزیابیشان از زندگی جدید و مقایسه آن و رضایتمندیشان داشته باشیم.؟ این مطالب الان تاحدودی هست ولی پراکنده و در حاشیه موضوعات دیگر. ممنون و سپاسی بیدریغ Wink

در بین کسانی که اینجا مشکلشون رو مطرح کردند ما از کل کیس ها اطلاعی نداریم.
ببینید همونطور که خودتون گفتید این تاپیک ها موجوده ولی خیلی فعال نیستند، دلیلش اینه که کسانی که میرند اینقدر گرفتار میشن که خیلی وقت نمیکنند برگردند و خودشون درگیر این تاپیک ها بکنند، ایجاد تاپیک جدید هم کمکی به این موضوع نخواهد کرد...
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، آروما ، محبت ، ماتیتی ، maziar irani ، زری وحدتی ، Lemony

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان