موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
به نظرتون من که سربازیمو تو سپاه بودم واسه FBI check دچار مشکل نمیشم؟
اصلا بهم ممکنه بخاطر این موضوع ویزا ندن؟
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-05 ساعت 10:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-05 ساعت 10:58 توسط Hedieh20.)
(2013-05-05 ساعت 10:50)hamedapple نوشته: سلام دوستان
به نظرتون من که سربازیمو تو سپاه بودم واسه FBI check دچار مشکل نمیشم؟
اصلا بهم ممکنه بخاطر این موضوع ویزا ندن؟
سلام دوست عزیز
اینکه سرباز سپاه بودید قطعا FBI check می خورید، اما امکان نداره بهتون ویزا ندند. خیلی از بچه ها سربازیشون سپاه بوده. سفرنامه های سال های قبل و حتما بخونید تا با تجربیاتشون آشنا بشید و نگرانی خودتون هم کمتر بشه.
الان به این چیزها اصلا فکر نکنید، فقط با آرامش فرم هاتون و پر کنید، بدون فکر منفی.
کیس نامبر: **2013AS000103 / برنده: سری دوم / روئیت قبولی: 29 october/زمان مصاحبه: هفته اولAUGUST(هفته دوم مرداد)/ مدت زمان کلیرنس: 22 روز(9 شهریور)/مقصد: دالاس
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان يه سوال
تو فرم 230 كه ميخوايم واسه همراه پر كنيم قسمت 34 از خدمت معاف شده باشه چي بايد بنويسيم؟؟؟
موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
2013-05-05 ساعت 11:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-05 ساعت 11:59 توسط امیر مهاجر.)
دوستان یک نکته مهم:
اولا که پرسشهای مهاجرتی رو پیام خصوصی نکنید. انصاف نیست که مشکل شما بصورت خصوصی حل بشه و شخصی برای شما به تنهایی وقت بگذاره و نتیجه راهنماییش استفادهای برای بقیه نداشته باشه.
در ثانی اگر به دلیل موجهی (مثلا خصوصی بودن مشکلتون) ناچارید پیام خصوصی بدید، قبل از فرستادن پیام خصوصی برید تو کنترل پنل کاربر و چک کنید که پیام خصوصیتون رو نبسته باشید.
تا الان دو بار برای بنده پیش آمده که پاسخی رو تایپ کردم و موقع ارسال متوجه شدم که پرسش کننده پیام خصوصیشو بسته!
میشه بگید چرا پیام خصوصیتونو بستید؟
شما تازه عضو شدید. کسی برای شما پیامی نمیذاره!
اعضای قدیمی سایت که روزی ۳۰ تا پیام خصوصی براشون میاد اگر این کارو بکنند موجهه.
خلاصه به تجدید نظری در مورد تنظیماتتون بکنید.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-05 ساعت 11:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-05 ساعت 11:38 توسط miladtorfi.)
(2013-05-05 ساعت 05:58)ارمیتا نوشته: سلام دوستان. من تو مطالب سالهای قبل میخوندم که جند نفر نوشته بودند که در قسمتی که میخوای سابقه کاری رو پر کنی حقیقت رو بگو ولی اون رو خیلی مهم جلوه نده و مثلا اگر مدیر شرکت بودی بنویس فقط کارمند. میخواستم ببینم دلیل خاصی داره این حرف؟ و مثلا مدیر عامل یک شرکت بودن نکته منفی حساب میشه ؟
سعی کنید هیچوقت دروغ نگید به آفیسر چون خیلی زود متوجه میشن، و به قول دوستانی که مصاحبه داشتن بیشتر از اینکه مسئولین امور کنسولی باشن روانشناسهای خبره ای هستن. واقعا دلیل حرف بعضی از دوستان رو هم نمیفهمم، وقتی که مدیر بودین و شغل به این خوبی داشتین امریکا از خداش باید باشه شما رو وارد کشورش کنه، چرا باید بگین کارمند ساده هستین اخه؟ اونم دقیقا جایی که سابقه ی کاری شما براشون مهمه
(2013-05-05 ساعت 07:34)maryam_dr نوشته: بعد از اولین ورود به آمریکا اگه فعلا نخوام واسه سیتیزن شدن اقدام کنم چند ماه می تونم خارج از آمریکا باشم؟
پیشاپیش مرسی از جواب هاتون (:
شما بعد از ورودتون به خاک امریکا اگه قصد دارین مدت زیادی (بیشتر از یک سال) خارج از خاک امریکا باشین درخواست re-entry permit میدین (بهش پاس سفید هم میگن اصطلاحا) و با اون میتونید بین ۱ تا ۲ سال خارج از خاک امریکا باشید، قبل از یک سال فکر نمیکنم مشکلی واستون پیش بیاد. و بیشتر از دو سال هم بمونید ممکنه به مشکل بر بخورید و از شما دلیل قانع کننده بخوان برای این دو سالی که نبودید و شما باید آفیسر رو متقاعد کنید که مجبور بودین این دو سال رو ایران باشید
"آدمی ساخته افكار خويش است، فردا همان خواهد شد كه امروز می انديشيده."
(موریس مترلینک)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-05 ساعت 03:33)HESSIMO نوشته: سلام من برنده لاتارى ٢٠١٤ شدم، توى فرم ثبت نام براى
مشخصات همسرم ليسانس وارد كرديم اما موفق به گرفتن مدركش نشد،
ميخواستم بدونم با توجه به اينكه اسم من تو لاتارى در اومده و مداركم هم كامل
هست ، احتياجى به مدرك تحصيلى شوهرم هم هست يا خير؟ يا ميشه اين اشتباه رو توى
فرم تصحيح كرد يا خير؟ در ضمن ما براى تحصيل نميخوايم بريم.
ممنون ميشم جوابى بديد كه بتونه كمكم كنه
سپاسگذارم.
من چند روز پیش پست یکی از بچه ها رو خونده بودم که این مساله یکمی واسش دردسر ساز شده بود، راستش اینکه صلاح هست به کی سی سی خبر بدین یا نه رو باید بچه های با تجربه تر بهتون بگن، فعلا تا رسیدن به نتیجه ی مناسب واسه پر کردن و فرستادن فرم ها عجله نکنید. ولی همین که شما برنده ی اصلی هستین و نه همسرتون این کلی به نفع شما هست چون مدرک شما واسه ی اونها مهمتره و ممکنه خیلی حساسیتی به چک کردن مدارک همسرتون نداشته باشن (ممکنه). خلاصه اینکه نگران نباشید اصلا، فقط منتظر باشید بچه های با تجربه تر هم بیان نظرشون رو بگن. هرچند ترجیح بر اینه که شما کلا باهاشون صادق باشین
"آدمی ساخته افكار خويش است، فردا همان خواهد شد كه امروز می انديشيده."
(موریس مترلینک)