موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-09 ساعت 02:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-09 ساعت 08:02 توسط Saeedv13.)
(2013-09-09 ساعت 00:59)shazad نوشته: به دلیل شغل و کاری که دارم (مشاور کسب و کار) و همچنین یک برنامه سرمایه گذاری در آینده، لازم داشتم مطالعه دقیقی بر روی قوانین و شرایط نقل و انتقال کالا و پول در شرایط تحریم انجام بدم. ...
ممنون از اطلاعتتون فقط این بحثی که گفتین داخل اسکناس فلز دستگاه نشون میده اشتباهه
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2014AS000001XXX
تعداد افراد کیس: 1نفر
تاریخ و نوع ارسال فرمهای سری اول: از طریق پست ودر 20 می 2013
تاریخ پاسخ از KCC: دریافت تایید گرفتن مدارک
مقصد: فعلاً سانفرانسیسکو
تاریخ کارنت: سری اول
تاریخ مصاحبه: اکتبر سفاارت ایروان
***2014AS1 | قبولی: 1 May | ارسال اول : 10 May | کارنت:sep | نامه دوم: Sep | مصاحبه: oct28 (ایروان) | کلیرنس : nov25
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
چطور میشه اطلاعات بالا را مثل دوستان در امضا قرار داد
با تشکر
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من وقت سفارتم اکتبر هست و تازه امروز بعد از قبولی در امتحانات شهریور موفق شدم گواهی موقت پیش دانشگاهی را بگیرم و داخل فرم هایی که به کی سی سی فرستادم فقط دیپلم را ذکر کردم و برای پیش دانشگاهی چیزی ننوشتم با توجه به اینکه در بخش مدارک گفته که هنگام ثبت نام در مسابقه گرین کارت باید حتما مدرک پیش دانشگاهی را داشت کیس من رد میشه یا کسانی بودند که بعد از برنده شدن در مسابقه پیش دانگاهی را گرفته باشند و سفارت ایراد نگرفته باشد لطفا دوستان راهنمایی کنند
با تشکر
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-09 ساعت 13:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-09 ساعت 13:32 توسط مامان خانم.)
(2013-09-09 ساعت 13:04)hometown نوشته: سلام دوستان
من وقت سفارتم اکتبر هست و تازه امروز بعد از قبولی در امتحانات شهریور موفق شدم گواهی موقت پیش دانشگاهی را بگیرم و داخل فرم هایی که به کی سی سی فرستادم فقط دیپلم را ذکر کردم و برای پیش دانشگاهی چیزی ننوشتم با توجه به اینکه در بخش مدارک گفته که هنگام ثبت نام در مسابقه گرین کارت باید حتما مدرک پیش دانشگاهی را داشت کیس من رد میشه یا کسانی بودند که بعد از برنده شدن در مسابقه پیش دانگاهی را گرفته باشند و سفارت ایراد نگرفته باشد لطفا دوستان راهنمایی کنند
با تشکر
سلام نگران نباشید کسانی بودند که پیش دانشگاهی نداشتند و بعد اقدام کردند حتی دو مورد وجود داشت که بعد از مصاحبه. مدارک تحصیلی را کامل کردند. امیدوارم ویزای یکضرب در انتظارتان باشد موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
157
7 تشکر در 0 ارسال
دوستای خوبم سلام
یادش بخیر پارسال اینموقع ما هم شرایط شما رو داشتیم.خیلی زود میگذره، خیلی....
خیالتون راحت اگر با صبر و دقت عمل کنید همتون ویزا میگیرید و میاید اما به عنوان یه برادر از همتون خواهش می کنم»
از همین الان اگر شده سرکار هم تعطیل کنید، شروع کنید جدی تر از گذشته زبان بخونید. دنبال گرامر نباشید خیلی فقط مکالمه کنید...
دوستان اینجا اومدن 20 درصد قضیه هست و زندگی کردن 80 درصد و حتماً زبان بخونید حتی اگر فکر میکنید خیلی بلدید.
- تو امضای من هم چند تا فایله که بدردتون میخوره.......موفق باشید
- در ضمن من سن هوزه کالیفرنیا زندگی میکنم اگر کسی سئوالی در این باره داره، در خدمتم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. کسی تا به حال حیوان خونگیش رو برده؟ من می خوام گربه ام رو ببرم. می خوام بدونم وضعیتش چه جوریه!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کیس نامبر خودم: 2014AS35XX // سفارت ایروان // تعدا اعضای کیس: دو نفر //منتظر نامه دوم
کیس نامبر خودم: 2014AS35XX // سفارت ایروان // تعدا اعضای کیس: دو نفر //منتظر بولتن ژانویه
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
امسال دوباره قرعه کشی نمیکنن؟؟
یک روز اینجا رو پر میکنم مهم نیست کی اما پر میکنم
شماره کیس:
تاریخ دریافت نامه قبولی:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول :
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
کنسولگری:
ورود به آمریکا :
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-09 ساعت 15:22)5ina نوشته: (2013-09-09 ساعت 13:57)شاهي نوشته: سلام. کسی تا به حال حیوان خونگیش رو برده؟ من می خوام گربه ام رو ببرم. می خوام بدونم وضعیتش چه جوریه!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کیس نامبر خودم: 2014AS35XX // سفارت ایروان // تعدا اعضای کیس: دو نفر //منتظر نامه دوم
فک نمیکنم مشکلی داشته باشه شاید نیاز باشه قرنطینه شه گربتون یه مدت.
درود بر تو دوست با روحیه
داداش شما دیگه اخرته انرژی مثبت هستی,ما هنوز نمیدونیم خودمون رو راه میدن بعد شما تو فکر گربتون هستید.واقعا لذت بردم.
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
کسی هست تو چند روز گذشته نامه دوم گرفته باشه؟ اگه تا ۱۵ ام نامه دومم نیاد میره واسه ماه بعد ؟ خیلی تنبلن کارمندای KCC