کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-09-09 ساعت 00:59)shazad نوشته:  به دلیل شغل و کاری که دارم (مشاور کسب و کار) و همچنین یک برنامه سرمایه گذاری در آینده، لازم داشتم مطالعه دقیقی بر روی قوانین و شرایط نقل و انتقال کالا و پول در شرایط تحریم انجام بدم. ...
ممنون از اطلاعتتون فقط این بحثی که گفتین داخل اسکناس فلز دستگاه نشون میده اشتباهه
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت
2014AS000001XXX
تعداد افراد کیس: 1نفر
تاریخ و نوع ارسال فرمهای سری اول: از طریق پست ودر 20 می 2013
تاریخ پاسخ از KCC: دریافت تایید گرفتن مدارک
مقصد: فعلاً سانفرانسیسکو
تاریخ کارنت: سری اول
تاریخ مصاحبه: اکتبر سفاارت ایروان
***2014AS1 | قبولی: 1 May | ارسال اول : 10 May | کارنت:sep | نامه دوم: Sep | مصاحبه: oct28 (ایروان) | کلیرنس : nov25
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
چطور میشه اطلاعات بالا را مثل دوستان در امضا قرار داد
با تشکر
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من وقت سفارتم اکتبر هست و تازه امروز بعد از قبولی در امتحانات شهریور موفق شدم گواهی موقت پیش دانشگاهی را بگیرم و داخل فرم هایی که به کی سی سی فرستادم فقط دیپلم را ذکر کردم و برای پیش دانشگاهی چیزی ننوشتم با توجه به اینکه در بخش مدارک گفته که هنگام ثبت نام در مسابقه گرین کارت باید حتما مدرک پیش دانشگاهی را داشت کیس من رد میشه یا کسانی بودند که بعد از برنده شدن در مسابقه پیش دانگاهی را گرفته باشند و سفارت ایراد نگرفته باشد لطفا دوستان راهنمایی کنند
با تشکر
تشکر کنندگان: محبت ، noobnoobi ، behfaza ، ramaya
(2013-09-09 ساعت 13:04)hometown نوشته:  سلام دوستان
من وقت سفارتم اکتبر هست و تازه امروز بعد از قبولی در امتحانات شهریور موفق شدم گواهی موقت پیش دانشگاهی را بگیرم و داخل فرم هایی که به کی سی سی فرستادم فقط دیپلم را ذکر کردم و برای پیش دانشگاهی چیزی ننوشتم با توجه به اینکه در بخش مدارک گفته که هنگام ثبت نام در مسابقه گرین کارت باید حتما مدرک پیش دانشگاهی را داشت کیس من رد میشه یا کسانی بودند که بعد از برنده شدن در مسابقه پیش دانگاهی را گرفته باشند و سفارت ایراد نگرفته باشد لطفا دوستان راهنمایی کنند
با تشکر
سلام نگران نباشید کسانی بودند که پیش دانشگاهی نداشتند و بعد اقدام کردند حتی دو مورد وجود داشت که بعد از مصاحبه. مدارک تحصیلی را کامل کردند. امیدوارم ویزای یکضرب در انتظارتان باشد موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: محبت ، hometown ، free-tomorrow ، noobnoobi ، azadeh2014 ، behfaza ، ramaya
دوستای خوبم سلام
یادش بخیر پارسال اینموقع ما هم شرایط شما رو داشتیم.خیلی زود میگذره، خیلی....
خیالتون راحت اگر با صبر و دقت عمل کنید همتون ویزا میگیرید و میاید اما به عنوان یه برادر از همتون خواهش می کنم»
از همین الان اگر شده سرکار هم تعطیل کنید، شروع کنید جدی تر از گذشته زبان بخونید. دنبال گرامر نباشید خیلی فقط مکالمه کنید...
دوستان اینجا اومدن 20 درصد قضیه هست و زندگی کردن 80 درصد و حتماً زبان بخونید حتی اگر فکر میکنید خیلی بلدید.

- تو امضای من هم چند تا فایله که بدردتون میخوره.......موفق باشید
- در ضمن من سن هوزه کالیفرنیا زندگی میکنم اگر کسی سئوالی در این باره داره، در خدمتم
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
سلام. کسی تا به حال حیوان خونگیش رو برده؟ من می خوام گربه ام رو ببرم. می خوام بدونم وضعیتش چه جوریه!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کیس نامبر خودم: 2014AS35XX // سفارت ایروان // تعدا اعضای کیس: دو نفر //منتظر نامه دوم
کیس نامبر خودم: 2014AS35XX // سفارت ایروان // تعدا اعضای کیس: دو نفر //منتظر بولتن ژانویه
تشکر کنندگان: 5ina ، noobnoobi ، محبت ، behfaza
(2013-09-07 ساعت 23:29)hamedmas نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 22:25)مامان خانم نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 19:47)hamedmas نوشته:  دوستان عزيز
آنچه واقعا جاي تشکر دارد کمک و همياري دوستان اين سايت در مسير کمک به سايرين در مهاجرت مي باشد.
ولي آنچه بيشتر از همه اهميت خواهد داشت مشکلاتي نظير مشکلات اقتصادي فرهنگي و غربت است که در اون کشور مواجه خواهيم شد.
من هم مثل شما آنچه بيشتر ذهنم را درگير کرده مشکلاتي است که در کشور ديگر با آن برخورد خواهيم کرد
مي خواهم از مديران سايت خواهش کنم تاپيکي براي دوستاني که قصد مهاجرت دارند بگذارند و دوستاني که مهاجرت کردند
مشکلات و نظراتشون را در مورد زندگي در آ م ر ي کا بيان کنند
شايد دوستان بتوانند با ديد باز تصميم نهايي را بگيرند
با تشکر
سلام دوست عزیز در بخش های دیگر مهاجر سرا شما می توانید نظرات دیگر دوستان قبولی سالهای قبل در مورد مهاجرت را بخوانید حتی از اولین شغل. های آن ها و از تجربیاتش آگاه شوید به طور واضحی تاپیک دیدگاههای آرش دز مورد زندگی در آمریکا کمک کننده به دوستان است حتی شما می توانید اطلاعات مفیدی در مورد ایالتهای مختلف پیدا کنید به طور خلاصه مهاجر سرا یک دایره المعارف مهاجرتی است. فقط به بخش گرین کارت اکتفا نکنید
سلام
ممنونم دوست عزيز
منم ديدگاه هاي آرش و تاپيک هاي ديگر در مورد شغل و غيره را خواندم
اما آنچه به وضوح مورد توجه است توانايي افراد در شناخت خود و توانايي خودشان نيازمند دانستن تجربات مشابه دوستان است يا حداقل شناخت نواقص خودش مي باشد
به عنوان مثال خيلي از دوستان فکر مي کنند با مدرک تحصيلي اينجا مي توانند کاري مناسب در اونجا بدست بيارند در حالي که بايد بدانند پيدا کردن کار مناسب در اونجا نيازمند مدرک تحصيلي از همون جاست. آنچه گفتم تجربه بيش 7 نفر است که در حال حاضر اونجا کار و زندگي مي کنند
براي همين ضروري است که مشکلاتي که ساير دوستان برخورد کردند را بدانيم
Shy
يادمون باشه مهاجرت فقط يک سفر ساده نيست در واقع هجرت و از دست دادن خيلي چيزاست...

چرا نیمه خالی لیوان رو میبینید هجرت شروع دوبارست پس سعی کن خوب شروع کنی
**CN:2014AS000027
تشکر کنندگان: شاهي ، sepideh_ ، 5ina ، مامان خانم ، محبت ، ali1220 ، behfaza ، nasim
(2013-09-09 ساعت 13:57)شاهي نوشته:  سلام. کسی تا به حال حیوان خونگیش رو برده؟ من می خوام گربه ام رو ببرم. می خوام بدونم وضعیتش چه جوریه!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کیس نامبر خودم: 2014AS35XX // سفارت ایروان // تعدا اعضای کیس: دو نفر //منتظر نامه دوم

فک نمیکنم مشکلی‌ داشته باشه شاید نیاز باشه قرنطینه شه گربتون یه مدت.
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، شاهي
امسال دوباره قرعه کشی نمیکنن؟؟
یک روز اینجا رو پر میکنم مهم نیست کی اما پر میکنم

شماره کیس:
تاریخ دریافت نامه قبولی:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول :
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
کنسولگری:
ورود به آمریکا :
تشکر کنندگان: محبت ، ramaya
(2013-09-09 ساعت 17:25)lord_alone_dark نوشته:  امسال دوباره قرعه کشی نمیکنن؟؟

هنوز مشخص نیست، اواسط ماه اکتبر حتما سایت دی وی رو چک کنید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، shahryar7021
(2013-09-09 ساعت 15:22)5ina نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 13:57)شاهي نوشته:  سلام. کسی تا به حال حیوان خونگیش رو برده؟ من می خوام گربه ام رو ببرم. می خوام بدونم وضعیتش چه جوریه!

فک نمیکنم مشکلی‌ داشته باشه شاید نیاز باشه قرنطینه شه گربتون یه مدت.

درود بر تو دوست با روحیه
داداش شما دیگه اخرته انرژی مثبت هستی,ما هنوز نمیدونیم خودمون رو راه میدن بعد شما تو فکر گربتون هستید.واقعا لذت بردم.
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
کسی هست تو چند روز گذشته نامه دوم گرفته باشه؟ اگه تا ۱۵ ام نامه دومم نیاد میره واسه ماه بعد ؟ خیلی تنبلن کارمندای KCC

تشکر کنندگان: 5ina ، محبت ، shahryar7021 ، free-tomorrow
(2013-09-09 ساعت 18:17)hossien_501 نوشته:  درود بر تو دوست با روحیه
داداش شما دیگه اخرته انرژی مثبت هستی,ما هنوز نمیدونیم خودمون رو راه میدن بعد شما تو فکر گربتون هستید.واقعا لذت بردم.

دوست عزیز این چه حرفیه ؟ شما مگه شک داری که راتون ندن ؟ وقتی واسه شما به قید قرعه از بانک یه پولی‌ ماشینی چیزی در میاد شک می‌کنین که اونو بهتون ندان ؟ خوب الان هم به قید قرعه به نامه خوش شانس شما گرین کارت لاتاری در اومده ! اونم از سفارت آمریکا اینکه دیگه شک کردن نداره. اگه پروندتون مشکله خاصی‌ نداشته باشه به امید خدا ویزاتون رو میگیرین. با آرزوی موففقیت تک تکمون
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May

تشکر کنندگان: reza_top60 ، behfaza ، محبت ، ramaya ، shahryar7021 ، ali1220 ، noobnoobi ، nasim
(2013-09-09 ساعت 19:24)rainyboy نوشته:  کسی هست تو چند روز گذشته نامه دوم گرفته باشه؟ اگه تا ۱۵ ام نامه دومم نیاد میره واسه ماه بعد ؟ خیلی تنبلن کارمندای KCC

نه عزیزم اگه نامهٔ دوم شما هم تا ۱ ۲ هفته دیگه میاد. احتمالا مصاحبه شما اواخر اکتبر خواهد بود واسه همین هنوز نامتون نیومده. نگران نباش
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May

تشکر کنندگان: rainyboy ، behfaza ، shahryar7021

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان