موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز
آنچه واقعا جاي تشکر دارد کمک و همياري دوستان اين سايت در مسير کمک به سايرين در مهاجرت مي باشد.
ولي آنچه بيشتر از همه اهميت خواهد داشت مشکلاتي نظير مشکلات اقتصادي فرهنگي و غربت است که در اون کشور مواجه خواهيم شد.
من هم مثل شما آنچه بيشتر ذهنم را درگير کرده مشکلاتي است که در کشور ديگر با آن برخورد خواهيم کرد
مي خواهم از مديران سايت خواهش کنم تاپيکي براي دوستاني که قصد مهاجرت دارند بگذارند و دوستاني که مهاجرت کردند
مشکلات و نظراتشون را در مورد زندگي در آ م ر ي کا بيان کنند
شايد دوستان بتوانند با ديد باز تصميم نهايي را بگيرند
با تشکر
2014AS3xxx،ارسال فرم :9jul باایمیل،کنسولگری:ايروان، تاييد 20 jul
?Iran or USA ? which one is better for me ? Do you know
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
دوست عزيز شما اشتباه ميكنين پذيرش گرفتن به معناي درخواست ويزاي دانشجويي نيست من خودم خيلي دنبال اين جريان بودم.
دو تا از بچه هاي 2012 كه يكيش آقا رامين باشه و يكي 2011 هر سه پذيرش گرفتن از دانشگاههاي آمريكا.
حتي خود آفيسر به دوتا از اين دوستان به خاطر نقص مدرك تحصيلي گفته پذيرش بگيرن و اونا هم گرفتن و مشكلي هم پيش نيومده.شما وقتي پذيرش ميگيرين تا به خود سفارت درخواست ندين هيچ ويزايي با ويزاي ديگه تداخلي پيدا نميكنه پس به اين نتيجه ميرسيم كه ويزاي دانشجويي يه چيزه و پذيرش گرفتن يه چيزه ديگه.
[/quote]
'kage.omid عزیز
کاملاً حق با شماست، تا فرد درخواست ویزای دانشجویی نده پروسه ای شروع نمیشه که تداخلی هم پیش بیاد، ولی اینجا دوتا نکته هست، اول این که این دوستمون پرسیدن که میخوان در وقت صرفه جویی کنن و قصد دارن اول دانشجوی اینترنشنال برن بعد که گرین کارت گرفتن رزیدنت بشن، پس خودبه خود توی ذهن من متبادر شد که ایشون میخوان قبل از گرفتن ویزای لاتاری برای ویزای دانشجویی اقدام کنن.
نکته دوم از دید شخصی من مهمه و واقعاً نظر منه، حقیقت اینه که طی مراحل بررسی پرونده از منابعی که هیچ کدوم نمیدونیم اطلاعات کاملی از ما جمع میکنن، حالا توی این شرایط که همه ما استرس داریم که به خاطر یه موضوع شاید پیش پا افتاده پروسه اخذ ویزا طولانی بشه یا دچار کلیرهای طولانی مدت بشیم چه دلیل داره بریم یه دانشگاه آمریکایی اپلای کنیم بعد سفارت آمار مارو دربیاره بعد روز مصاحبه سر این موضوع گیر بدن، بگن حالا که میخوای ادامه تحصیل بدی تمکن بالاتری بیار یا هرچیز دیگه...
اپلای کردن به خاطر رفع نقص مدارک یه چیزه، پیچیده کردن شرایط پرونده برنده لاتاری یه چیز دیگه...بازم عرض میکنم این نظر شخصیه منه کمااینکه من موضوع ادامه تحصیل رو از خیلی پیشکسوت های محترم پرسیدم همگی متفق گفتن برو آمریکا بعد اقدام کن
[/quote]
درود بر شما دوست عزيز
حرف شما هم درسته ولي من با دونفرشون كه تونستم حرف بزنم هر دو تقريبا دو ماه كليرشون طول كشيده و يكي مثل خودم كه مدارك تحصيليم نقص داره يه همچين چيزي واقعا غنيمته.من دوشنبه بهشون ميخوام زنگ بزنم و اين سوالو ازشون بپرسم و جوابش رو حتما براي همه ميذارم كه از شك همه در بياند.
بازم ممنون از توضيحات شما دوست عزيز
[/quote]
خيلي ممنون ميشيم اين کارو کنيد چون واقعا مهمه
2014AS3xxx،ارسال فرم :9jul باایمیل،کنسولگری:ايروان، تاييد 20 jul
?Iran or USA ? which one is better for me ? Do you know
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-07 ساعت 19:47)hamedmas نوشته: دوستان عزيز
آنچه واقعا جاي تشکر دارد کمک و همياري دوستان اين سايت در مسير کمک به سايرين در مهاجرت مي باشد.
ولي آنچه بيشتر از همه اهميت خواهد داشت مشکلاتي نظير مشکلات اقتصادي فرهنگي و غربت است که در اون کشور مواجه خواهيم شد.
من هم مثل شما آنچه بيشتر ذهنم را درگير کرده مشکلاتي است که در کشور ديگر با آن برخورد خواهيم کرد
مي خواهم از مديران سايت خواهش کنم تاپيکي براي دوستاني که قصد مهاجرت دارند بگذارند و دوستاني که مهاجرت کردند
مشکلات و نظراتشون را در مورد زندگي در آ م ر ي کا بيان کنند
شايد دوستان بتوانند با ديد باز تصميم نهايي را بگيرند
با تشکر
سلام دوست عزیز در بخش های دیگر مهاجر سرا شما می توانید نظرات دیگر دوستان قبولی سالهای قبل در مورد مهاجرت را بخوانید حتی از اولین شغل. های آن ها و از تجربیاتش آگاه شوید به طور واضحی تاپیک دیدگاههای آرش دز مورد زندگی در آمریکا کمک کننده به دوستان است حتی شما می توانید اطلاعات مفیدی در مورد ایالتهای مختلف پیدا کنید به طور خلاصه مهاجر سرا یک دایره المعارف مهاجرتی است. فقط به بخش گرین کارت اکتفا نکنید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .نمیدونم سوالمو کجا باید مطرح کنم: واسه سپتامبر موارد جدیدی در قرعه کشی اعلام شده یا نه؟ موارد جدیدتر از ماه می قرعه کشی لاتاری 2014 منظورمه.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
آیا صحت داره که{ تا اعلام نتايج دور دوم لاتاري (2014) 23 روز و 13 ساعت و 26دقيقه و 55 ثانيه زمان مانده است.}؟ اینو تو یک سایت دیگه دیدم دوستان لطفا کمک کنید.