کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-09-10 ساعت 18:28)Niyousha نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 15:59)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 15:26)محبت نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 14:57).YAS نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 13:05)nedafarsi نوشته:  نیوشا جان از من که بدتر نیستی، من دکتری قبول شدم ولی خیلی شیک رفتم ثبت نام هم کردم Cool
نیوشا جان من هم قبول شدم ولی خیلی شیک ثبت نام نمیکنم چون مطمنم میریم اونور و اونجا هم مدرکمون ارزش چندانی نداره
نیوشا خانم خیلی شیک برو مرخصی بگیر که حداقل کمتر خیلی شیک پول بدیWink من ترم 4ارشد رو میخوام شروع کنم الان مردد شدم ادامه بدم یا خیر چون مدرک من در اون ولایت به کارم نخواهد البته خیلی بی نمک نه شیک.

دوستان همه خیلی شیک و مجلسی پاسخ میدن ،
امین جان به نظرم شما تا اینجای کار اومدین ادامه بدین، داشتنش ضرری نداره ... ایشاله اونور هم فوق رو دوباره شروع میکنی
من خيلي شيك از همتون ممنونم به خاطر پاسخاتون ، ولي از دوستان كسي سراغ دارم كه با مدرك فوق ليسانس اينجا داره امريكا دكتري مي خونه؟چرا دوستان ميگن بي ارزش مدرك دانشگاههاي ايران؟

فرق داره نمیشه گفت بی ارزشه خصوصاً ارشد دانشگاه های سراسری تاپ، چون همین الان این همه بچه ها دارن با مدرک ارشد همین جا اپلای میکنن واسه پی اچ دی، قبولشون هم میکنن
ضمناً من نه توی ارشد و نه الان واسه دکتری اصل مدرک رو ازم نگرفتن فقط با کپی تطبیق دادن و خیلی شیک و مجلسی بهم برگردوندن، همین Tongue
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM ، Niyousha
(2013-09-10 ساعت 19:45)احمد حبیبی نوشته:  سلام دوستان ,من تا سه روز دیگه ازدواج میکنم , همسر من پنج سال قبل دچار سرطان شدند و شکر خدا یک سال و نیم هست که درمان شدند , آیا ما باید اطلاعاتی از بیماری ی ایشون رو همراه ببریم؟ سرطان در قفسه سینش بوده و آثارش در عکس مشخص ِ آیا کسی از دوستان در این مورد اطلاعاتی داره؟ آیا کسی چیزی در مورد کمسیون پزشکی ی سفارت ها میدونه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

من فکر کنم شما مدارک پزشکی ایشون موقع مدیکال همراهتون باشه . اما در مورد عمل زیبایی که من پرسیدم گفتن کافیه اعلام کنین که مثلا عمل جراحی ... و داشتین !. بچه های 2013 ایی اگه کمک کنن ممنون می شیم ( خیلی شیک و مجلسی داریم دچار استرس می شیم Big Grin )
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza ، free-tomorrow ، میما
(2013-09-11 ساعت 08:33)nasim نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 19:45)احمد حبیبی نوشته:  سلام دوستان ,من تا سه روز دیگه ازدواج میکنم , همسر من پنج سال قبل دچار سرطان شدند و شکر خدا یک سال و نیم هست که درمان شدند , آیا ما باید اطلاعاتی از بیماری ی ایشون رو همراه ببریم؟ سرطان در قفسه سینش بوده و آثارش در عکس مشخص ِ آیا کسی از دوستان در این مورد اطلاعاتی داره؟ آیا کسی چیزی در مورد کمسیون پزشکی ی سفارت ها میدونه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

من فکر کنم شما مدارک پزشکی ایشون موقع مدیکال همراهتون باشه . اما در مورد عمل زیبایی که من پرسیدم گفتن کافیه اعلام کنین که مثلا عمل جراحی ... و داشتین !. بچه های 2013 ایی اگه کمک کنن ممنون می شیم ( خیلی شیک و مجلسی داریم دچار استرس می شیم Big Grin )

دچار استرس نشید! Wink
واسه چی بشید؟! ... اونم شیک و مجلسی .... با این خرجای این دوره و زمونه! ... والااااا! Big Grin
به نظر من هم پرونده پزشکی همسر محترمتون رو همراه داشته باشید تا بتونید این موضوع رو که درمان شدند ثابت کنید.
نگران هم نباشید.
ایشالا که همه چیز به خوبی و خوشی پیش میره. Smile
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: nasim ، behfaza ، محبت ، EKAM ، noobnoobi ، میما
(2013-09-11 ساعت 03:51)محبت نوشته:  سلام
نمیدونم این متن بوده یا نه اما من تازه تو سایت dv lottery دیدمش
2014 Entrant Status Check

DV-2014 entrants may enter their confirmation information through the link below starting at noon (EDT) on May 1, 2013. The DV-2014 registration period was from October 2, 2012, until November 3, 2012. DV-2014 entrants should keep their confirmation number until at least June 30, 2014. Additional entries may be selected in October 2013

سلام صبحتون بخیر

من تقریبا یک ماه هست که سایت رو مرتبا چک می کنم و دقیقا همون دیشب این متن روی صفحه نخست سایت آمده. قبلش متن دیگه ای که فقط مربوط می شد به لینک چک کردن نتیجه قرعه کشی

لطفا برای افرادی که مثل من واقعا منتظر این نتیجه هستند دعا کنید
خدا جووووووووون
یه سوالی برام پیش اومده دوستان اگه تکراری بود شرمنده . دوستانی که معاف شدن از سربازی توی فرم ها جلوی این گزینه نوشتن ان/ ای N/a

یا اینکه به انگلیسی نوشتن معافیت ؟؟؟؟ ( همسرم معاف شده و نوشتیم ان/ ای )
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
تشکر کنندگان: محبت
(2013-09-11 ساعت 09:15)nasim نوشته:  یه سوالی برام پیش اومده دوستان اگه تکراری بود شرمنده . دوستانی که معاف شدن از سربازی توی فرم ها جلوی این گزینه نوشتن ان/ ای N/a

من معاف شدم و زدم که سربازی نرفتم. یعنی همون N/A ایی که شما گفتین! Big Grin
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، EKAM ، nasim
(2013-09-11 ساعت 09:15)nasim نوشته:  یه سوالی برام پیش اومده دوستان اگه تکراری بود شرمنده . دوستانی که معاف شدن از سربازی توی فرم ها جلوی این گزینه نوشتن ان/ ای N/a

باید بنویسی NA روز مصاحبه کارت معافی سربازی و ترجمه هم می بری
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان: nasim ، behfaza ، محبت
Wink 
(2013-09-09 ساعت 22:13)saeedshafiee نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 13:57)شاهي نوشته:  سلام. کسی تا به حال حیوان خونگیش رو برده؟ من می خوام گربه ام رو ببرم. می خوام بدونم وضعیتش چه جوریه!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کیس نامبر خودم: 2014AS35XX // سفارت ایروان // تعدا اعضای کیس: دو نفر //منتظر نامه دوم

* یکی از کارهایی که باید انجام بدین کاشت یک چیپ ست در بدن گربه هستش. مشورت با یک دامپزشک معتبر به شما کمک بیشتری میکنه.
* نکته دیگه این بود که ظاهرا شرکت های هواپیمایی اروپایی برای حمل حیوانات همکاری بیشتری با مسافرا میکنند تا شرکت های عربی.
* و نکته سوم وقتی به سایتهای اجاره مسکن مراجعه کردم دیدم که شرایطی چون عدم داشتن حیوانات خانگی جزو شروط بعضی ساخنمانها هستش .

مرسی از جوابتون. نمی دونم شاید بهتر باشه هروقت رفتیم یه یک ماهی اینا رو پیش کسی بذارم بعد برام بفرستنشون!

--------------------------------------------------------------------------------------
کیس نامبر خودم: 2014AS35XX // سفارت ایروان // تعدا اعضای کیس: دو نفر //منتظر نامه دوم
کیس نامبر خودم: 2014AS35XX // سفارت ایروان // تعدا اعضای کیس: دو نفر //منتظر بولتن ژانویه
تشکر کنندگان: behfaza

این دقیقا سوال من هم هست چون قراره یه عملی داشته باشم که جزو عملهای زیبائی محسوب میشه ...میتونه مشکل ساز باشه واسمون یا نه؟
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، nasim
دوستان کسی از شانس برنده شدن در اکتبر خبر داره؟ چقدر میشه امیدوار بود؟ از بچه های 2013 کسی سری دومی بوده؟
تشکر کنندگان:
(2013-09-11 ساعت 10:51)shahryar7021 نوشته:  

این دقیقا سوال من هم هست چون قراره یه عملی داشته باشم که جزو عملهای زیبائی محسوب میشه ...میتونه مشکل ساز باشه واسمون یا نه؟
عمل زیبایی جاش کاملا مشخصه پس وقتی که توی مدیکال معاینه بدنی میشیم و ازمون سابقه می خوان باید بگیم یه همچین کاری کردیم اما من فکر نمی کنم مدرک پزشکی نیاز داشته باشه چون عمل زیبایی هست نه درمانی . دوستان پیشکسوت یه ریزه کمک محتاجیم
تشکر کنندگان: EKAM ، احمد حبیبی ، shahryar7021
(2013-09-11 ساعت 08:47)Mohammad10 نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 03:51)محبت نوشته:  سلام
نمیدونم این متن بوده یا نه اما من تازه تو سایت dv lottery دیدمش
2014 Entrant Status Check

DV-2014 entrants may enter their confirmation information through the link below starting at noon (EDT) on May 1, 2013. The DV-2014 registration period was from October 2, 2012, until November 3, 2012. DV-2014 entrants should keep their confirmation number until at least June 30, 2014. Additional entries may be selected in October 2013

سلام صبحتون بخیر

من تقریبا یک ماه هست که سایت رو مرتبا چک می کنم و دقیقا همون دیشب این متن روی صفحه نخست سایت آمده. قبلش متن دیگه ای که فقط مربوط می شد به لینک چک کردن نتیجه قرعه کشی

لطفا برای افرادی که مثل من واقعا منتظر این نتیجه هستند دعا کنید
خدا جووووووووون
سلام
پس واقعا تبریک مجدد میگم به تمامی منتظران اعلام نتیجه در اکتبر و همگی دعا میکنیم برای برنده شدن بیشتر گلهای وطنمون خداییییییییییا نظری از سر لطف Smile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2013-09-14 ساعت 08:43)shayesteh نوشته:  ... متاسفانه هرچه در سایت جستجو کردم اطلاعاتی از لینک فرم 9 سوالی مربوط به برگه آبی یا صورتی پیدا نکردم از دوستان و مدیران محترم خواهش میکنم لینک این سوالات را اگر موجود هست بگذارند ...
فرم 9 سئوالی رو نمیشه همینجوری از قبل و به میل خود آماده کرد و تحویل داد. حتماً باید آفیسر ازتون بخواد. به شما ایمیل می کنن و شما هم به همون ایمیل جواب میدین.
تاپیک فرم 9 سوالی و نحوه پاسخ دادن به آن
(2013-09-14 ساعت 09:58)Saeedv13 نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 08:43)shayesteh نوشته:  ... متاسفانه هرچه در سایت جستجو کردم اطلاعاتی از لینک فرم 9 سوالی مربوط به برگه آبی یا صورتی پیدا نکردم از دوستان و مدیران محترم خواهش میکنم لینک این سوالات را اگر موجود هست بگذارند ...
فرم 9 سئوالی رو نمیشه همینجوری از قبل و به میل خود آماده کرد و تحویل داد. حتماً باید آفیسر ازتون بخواد. به شما ایمیل می کنن و شما هم به همون ایمیل جواب میدین.
تاپیک فرم 9 سوالی و نحوه پاسخ دادن به آن
يعني داشتن اين فرم و پاسخ کامل به اون باعث ميشه کلير نخوريم ؟
آيا واقعا تا حالا از کسي خواسته شده ؟
2014AS3xxx،ارسال فرم :9jul باایمیل،کنسولگری:ايروان، تاييد 20 jul
?Iran or USA ? which one is better for me ? Do you know
تشکر کنندگان: dl2
(2013-09-14 ساعت 11:20)hamedmas نوشته:  يعني داشتن اين فرم و پاسخ کامل به اون باعث ميشه کلير نخوريم ؟
آيا واقعا تا حالا از کسي خواسته شده ؟
نه حامد خان. روز مصاحبه در سفارت وقتی کلیرنس شامل حال کسی بشه ممکنه آفیسر ازش اطلاعات بیشتری رو طلب کنه. یعنی به طرف میگه چند روز دیگه چند تا سئوال با ایمیل براش می فرسته و ازش می خواد که هر چه سریع تر پاسخ سئوالات رو براشون ایمیل کنه. تعداد سئوالات متفاوته ولی اکثریت 9 سئوال رو دریافت می کنند و بین هموطنان به فرم 9 سئوالی معروف شده. بعضی ها معتقدند فرم 9 سئوالی باعث کوتاه شدن دوران کلیرنس میشه چون متقاضی ویزا اطلاعات زیادی رو در مورد خودش در اختیار سفارت قرار میده. از من فرم 9 سئوالی و CV خواستند و 58 روزه هم کلیر شدم. بیشتر کسانی فرم 9 سئوالی می گیرند که تحصیلات بالایی داشته باشند یا آفیسر از نوع شغلشون سر در نیاره. ختم کلام این که تا وقتی از شما چیزی نخواستن شما اطلاعات خاصی رو آماده نمی کنین و در اختیارشون قرار نمیدین. والسلام

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان