کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-09-14 ساعت 18:10)athenaa نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 16:33)dl2 نوشته:  دوستان اگه مرحله دومی در کار باشه کی مشخص میشه؟

سوال منم هست.. هرکی میدونه لطفا جواب بده. ممنون. Cool
مطابق این نوشته سایت خودشون گفته شده اکتبر البته جای امیدواری داره چون تا حالا نبوده اما به تازگی اضافه شده

2014 Entrant Status Check

DV-2014 entrants may enter their confirmation information through the link below starting at noon (EDT) on May 1, 2013. The DV-2014 registration period was from October 2, 2012, until November 3, 2012. DV-2014 entrants should keep their confirmation number until at least June 30, 2014. Additional entries may be selected in October 2013
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: aghaghia ، athenaa ، amin arefi ، shayesteh ، shahryar7021 ، kolange_edalat ، .YAS ، behfaza ، H Pier
سلام من سوال دارم مگه گرین کارت رو بعد مصاحبه تو همون کنسولگری که مصاحبه کردی اماده نمیشه چرا همه میگن حتما باید 1 ماه کمتر یا بیشتر در امریکا اقامت کنیم تا گرین کارت حاضر بشه اونم بدون کردیت کارد ماشین خونه
باید پول کلونی بدی واسه اجاره یه سوت چرا حتما باید اینکار کرد
تشکر کنندگان: مامان خانم
(2013-09-15 ساعت 00:37)QTM نوشته:  سلام من سوال دارم مگه گرین کارت رو بعد مصاحبه تو همون کنسولگری که مصاحبه کردی اماده نمیشه چرا همه میگن حتما باید 1 ماه کمتر یا بیشتر در آمریکا اقامت کنیم تا گرین کارت حاضر بشه اونم بدون کردیت کارد ماشین خونه

سلام
نه دوست عزیز شما در سفارت فقط ویزا ی ورود به آمریکا می گیرید گرین کارت حدود یک ماه بعد به آدرسی که در آمریکا داده اید پست میشود موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، QTM ، shayesteh ، shahryar7021 ، محبت ، behfaza ، sanaz asemani
(2013-09-15 ساعت 00:37)QTM نوشته:  سلام من سوال دارم مگه گرین کارت رو بعد مصاحبه تو همون کنسولگری که مصاحبه کردی اماده نمیشه چرا همه میگن حتما باید 1 ماه کمتر یا بیشتر در آمریکا اقامت کنیم تا گرین کارت حاضر بشه اونم بدون کردیت کارد ماشین خونه

دوست عزیز مصاحبه رو که بسلامتی گذروندید اونوقت سفارت ویزا رو میچسبونه توی پاستون حالا دیگه شما مجوز ورود به خاک ا م ر ی ک ا رو دارید زمانی که اولین ورودتون رو داشتید حدود یک ماه بعد گرین کارتتون رو میگیرید ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: QTM ، aghaghia ، kamix ، noobnoobi ، محبت ، behfaza
(2013-09-14 ساعت 19:29)Saeedv13 نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 14:15)kamix نوشته:  ...من تو فرم هايي كه فرستادم به kcc فقط نوشتم دانشجو در مورد كار چيزي ننوشتم الان هم دانشجوي فوق ليسانس هستم فكر نكنم درسم قبل از مصاحبه تموم بشه با توجه به اين كه ٣٠ سال سن دارم اگر تو مصاحبه بپرسن تا اين سن كار نكردي چي بايد بگم ؟ بگن پول تو حسابتو چه جوري تهيه كردي در صورتي كه مغازه داشتم چند سال و تدريس ميكردم تو شركت ساختماني هم يه مدت كار كردم ولي كارا جوري نبوده كه بتونم گواهي بگيرم يا جور ديگه ثابت كنم لطفا راهنمايي كنيد
"اگر تو مصاحبه بپرسن تا اين سن كار نكردي چي بايد بگم ؟ بگن پول تو حسابتو چه جوري تهيه كردي ":
می تونین بفرمایین تا همین الان در منزل پدی ساکن هستم و از بابا جان پول می گیرم و پول داخل حساب هم ارثیه پدری هست که پدر جان دوست داشتن به حسابم حواله کردند.
گواهی برای چی؟ برای این که ثابت کنین در جایی مشغول به کار بودین؟ تعداد زیادی از کاربرها از جمله خود من انواع و اقسام گواهی، حکم کارگزینی، فیش حقوقی و ... رو برای احتیاط بردیم ولی من حتی یک مورد هم نشنیدم از کسی مدرک بخوان. بر شما و تمام برندگان لاتاری واجب هست که فایل راهنمای برندگان لاتاری را از سایت سفارت دانلود کرده و مدارک اصلی را صرفاً بر اساس این فایل آماده کنند و بفرستند. همچنین واجب هست که از ارسال مدارک اضافی که باعث سردرگمی کارکنان سفارت می شود جداً خودداری نمایند. مدارک دیگر را صرفاً در روز مصاحبه و در صورت درخواست آفیسر تحویل ایشان دهید. مطالعه تمام لینک های وبسایت سفارت از اعم واجبات هست. چک کردن هفتگی و سریع این سایت برای اطلاع از آخرین اخبار و تغییرات از اعمال مستحب هست. باشد که با رعایت موارد فوق رستگار شویدRolleyes. والسلام.
يعني هيچي در مورد اين كه مغازه داشتم يا تدريس ميكردم نگم ؟
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان:
(2013-09-15 ساعت 00:55)KIMIA2005 نوشته:  

دوست عزیز مصاحبه رو که بسلامتی گذروندید اونوقت سفارت ویزا رو میچسبونه توی پاستون حالا دیگه شما مجوز ورود به خاک ا م ر ی ک ا رو دارید زمانی که اولین ورودتون رو داشتید حدود یک ماه بعد گرین کارتتون رو میگیرید ...

مرسی از پاسخ شما
ولی این گرین کارت چجوری به دست ما میرسه مثلا ما که تازه وارد امریکا شدیم خانه خاصی مد نظرم نیست یا اشنا ی ندارم ادرس رو کجا باید داد میشه راهنمای کنید
تشکر کنندگان:
(2013-09-15 ساعت 01:43)QTM نوشته:  
(2013-09-15 ساعت 00:55)KIMIA2005 نوشته:  

مرسی از پاسخ شما
ولی این گرین کارت چجوری به دست ما میرسه
دوست عزیز شما بعد از قبولی تو لاتاری دو تا فرم باید پر کنی که توش ازت ادرس محل زندگیتون تو امریکا و محل ارسال مدارک رو خواسته اگه توی اون فرم پاسخ ندی یا مشخص نباشه کجا می خوای زندگی کنی باید پیش افیسر کنسولگری حتمن 100 % یه جایی رو مشخص کنی گرچه بعدا میتونی تغییر بدی ولی باید یه جایی رو مشخص کنی! برای اینکار چند راه وجود داره
1. از یکی خواهش کنی که ادرس پستیشو در اختیارت بزاره (من توصیه نمیکنم) ولی امکانش هست
2.استفاده از یک وکیل قانونی که بالای همین صفحه درج شده ایمیگرنجل که معتبر هست صد در صد که تونسته خودشو معرفی کنه تو مهاجر سرا!
روش دوم اعتبارش بیشتره. چرا؟؟؟؟ چون واسه افیسر خیلی مهمه که شما تو امریکا کجا میخوای زندگی کنی و پشتوانه ی شما اونجا کیه و چیه؟؟؟؟
معمولا ازتون میپرسه که این ادرسی که دادید واسه کیه و رابطتون چیه با اون شخص!!!
در این صورت وقتی شما بگی ادرس وکیلمه به نظرم افیسر قانع خواهد شد که شما یه پشتیبان به اسم وکیل دارید امیدوارم جوابم کامل بوده باشه!
سوالی بود بازم در خدمتیمShy
تشکر کنندگان: athenaa ، KIMIA2005 ، noobnoobi ، محبت ، behfaza ، ali_yari5 ، EKAM ، behdist ، QTM
دوستان برای لاتاری 2015 که اعلام شده قوانین تغییری نکرده مثلا تسلط به زبان انگلیسی یا پولی دریافت کنند با تشکر از شما دوستان عزیز.
تشکر کنندگان:
سلام
يه سوال دارم
در اين فرم Contact information اون قسمت پايين C/O Name چي بايد بنويسم؟
تشکر کنندگان:
(2013-09-15 ساعت 10:45)tabatabaie نوشته:  سلام
يه سوال دارم
در اين فرم Contact information اون قسمت پايين C/O Name چي بايد بنويسم؟

اگر در قسمتی هست که باید آدرس بدین میشه مخففه in care of، که توی فارسی ما میگیم برسد به دستِ x ...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، محبت ، behfaza ، kiana11 ، BLACK_DAY ، tabatabaie ، ali_yari5 ، bayat_r ، EKAM ، Soap McTavish
(2013-09-15 ساعت 10:26)siavash64 نوشته:  دوستان برای لاتاری 2015 که اعلام شده قوانین تغییری نکرده مثلا تسلط به زبان انگلیسی یا پولی دریافت کنند با تشکر از شما دوستان عزیز.

من که شرایط 2015 نگاه کردم همون قوانین قدیم بود دیپلم یا دو سال سابقه کار.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، محبت ، athenaa ، behfaza ، azadeh2014
با سلام ،
یکی از مسائلی که فکر منو مشغول کرده اینه که بعد از ورود، چطور باید کار پیدا کنم یا چقدر درآمد سالانه میتونم داشته باشم.من برنامه نویس و طراح وب سایت هستم. خوشحال میشم دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارن به من هم بگن.
ممنون
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
تشکر کنندگان: محبت
(2013-09-15 ساعت 13:58)kooshamostofi نوشته:  با سلام ،
یکی از مسائلی که فکر منو مشغول کرده اینه که بعد از ورود، چطور باید کار پیدا کنم یا چقدر درآمد سالانه میتونم داشته باشم.من برنامه نویس و طراح وب سایت هستم. خوشحال میشم دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارن به من هم بگن.
ممنون

دوست عزيز به انجمن اشتغال وكار در امريكا مراجعه كنيد دوستاني كه تجربه گشتن وپيدا كردن كار رو در امريكا دارن از تجربياتشون نوشتن كه بسيار مفيده
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان: azadeh2014 ، محبت ، ali_yari5 ، nasim ، ali1220 ، EKAM
ممنون
درهمین سایت چندین تاپیک هست . با عنوانهی اشتغال و کار در آمریکا. پیداکردن کار در آمریکا.
جستجوکنید .می یابید
تشکر کنندگان: محبت ، مامان خانم ، ali1220
ممنون

سلام میتونی به اینجا مراجعه کنی..... البته خودت با کمی گشتن میتونستی پیداش کنی.Wink
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، H Pier ، مامان خانم ، ali1220

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان