کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-09-23 ساعت 19:45)kamranh نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 19:19)علی1369 نوشته:  با سلام میخواستم بدونم کسانیکه امسال اسمشون در اومده برا لاتاری و در حال پروسه ی امسال هستند میتونند تو لاتاری 2015 هم ثبت نام کنند یا نباید با هم تداخل داشته باشه.
سلام
دوستان که میگن موردی نداره ولی میگن اگه شما دوباره برنده بشید و سال قبل هم ویزا گرفته باشید جای یک نفر و می گیرید و این به نظر من منطقی نیست چون خود kcc می دونخ که شما الان ویزا دارین و در صورت در اومدن اسم شما ، شما را حذف خواهد کرد ...

تداخل كه نداره اما kcc هم حذفش نميكنه. يك نفر بود تو مهاجرسرا كه سال 2012 برنده شده بود اما چك نكرده بود و اتفاقا 2013 هم اسمشون دراومده بود!! البته ايشون چون هنوز 2012 زمان داشت براي همون اقدام كردن و فكر كنم يكضربم ويزا گرفتن.
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
تشکر کنندگان: ffrfar ، محبت
(2013-09-23 ساعت 18:55)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 12:58)ghafari88 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 12:29)فریاد تنها نوشته:  با سلام به دوستان می خواستم بدونم برای اینکه بتونیم پرینت حسابمون را در سفارت نشون بدیم چه مدت باید پول تو حساب خوابونده باشیم و چه حسابی باید باشه و کدوم بانک؟

این تاپیک رو کامل مطالعه بفرمایید به پاسختون خواهید رسید:

نداشتن اسپانسر و راه حل ها
دوستان من در سفرنامه 2013 هایی که در ایروان مصاحبه داشتنم دیدم روز مصاحبه هر کسی یه ساعتی رفته بعضیا گفتن از صبح روز مصاحبه (بدون درنظرگرفتن ساعت دقیق مصاحبشون ) رفتند صفارت و اول وقت اونجا بودند وکاراشونو انجام دادند و بعضیا هم 1ساعت قبل مصاحبه اونجا بودند و ....
حالا میخوام ببینم مثلا اگه ساعت مصاحبت 12ظهر باشه هم باید 8 صبح بری سفارت؟ یعنی ساعت مصاحبه برای چی پس و اگه زود بری زودتر مصاحبه میشی؟
دوم اینکه همه این کارایی که میگن قبل مصاحبه باید انجام بدی مثه انگشت نگاری و پرداخت پول ..... روی هم چقدر زمان میبره وچند ساعت قبل زمان مصاحبه باید اونجا باشی که برسی؟؟؟
ممنون
دوستانی که رفتند مصاحبه پاسخی نبود ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: محبت
دوستان اطلاع دارین که برنده های دور دوم ۲۰۱۴ رو چه تاریخی اعلام میکنن؟
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان:
(2013-09-23 ساعت 17:38)aghaghia نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 12:28)hariri-a نوشته:  با سلام خدمت دوستان و ابراز همدردی با عزیزان 2013 که این اتفاق هممون رو متاثر کرد.
دوستان آیا آماری در دست هست که مشخص کنه چه افرادی که کلیرنس شون خیلی طولانی شده چه واق مشخصه ای داشتن؟ و اصولا عوامل تطویل این پروسه چیه؟

هیچ دلیل خاصی براش تا به حال پیدا نشده و دوستانی که کلیرینس طولانی داشتن از همه اقشار جامعه بودند، فقط اگر کسی کار دولتی، نیمه دولتی، سربازی و از این قبیل مسائل داشته باشه 95 % احتمال کلیرینس خوردن داره... کلا 80 تا 90 % کیس های ایرانی کلیرینس میخورن...کلی نیست این قضیه چون استثنا هم درش وجود داشته همیشه، کس با شرایط بالا ممکنه یکضرب بگیره و کسی که این شرایط گفته شده رو هم نداشته ممکنه کلیرینس بخوره، کلا چیزی قطعی در این بازه وجود نداره...

همینطور که aghaghia گفتند هیچ روال خاصی را برای پروسه کلیرنس نمی شود توضیح داد.
همه چیز بستگی به نظر آفیسر دارد. از طرفی اصلا با پیش زمینه اینکه آیا کلیرنس می خورم یا یکضرب ویزا می گیرم پیش نروید، طبق قانون همه ایرانی ها کلیرنس می خورند، حالا بعضی از دوستان شانس می آورند و از نظر آفیسر به کلیرنس نیاز ندارند و یکضرب ویزا می گیرند. پس با پیش زمینه اینکه کلیرنس می خورید پیش بروید، در غیر اینصورت مثل من توی ذوقتان خواهد خورد.

من در یک شرکت خصوصی کار می کردم، سابقه کاریم یکسال بود. و از سربازی هم معاف شده بودم . تمام این موارد باعث شده بود که در تصور خودم ویزای یکضرب داشتم، ولی وقتی آفیسر بهم گفت یکسری مراحل اداری است که باید طی شود (کلیرنس) حسابی نا امید شدم.

اصلا نمی توانید برای این پروسه روند معمول و قابل توضیحی پیدا کنید.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، H Pier ، studpk ، masoud z ، aghaghia ، behfaza ، hariri-a
(2013-09-23 ساعت 21:38)3rip نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 17:38)aghaghia نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 12:28)hariri-a نوشته:  با سلام خدمت دوستان و ابراز همدردی با عزیزان 2013 که این اتفاق هممون رو متاثر کرد.
دوستان آیا آماری در دست هست که مشخص کنه چه افرادی که کلیرنس شون خیلی طولانی شده چه واق مشخصه ای داشتن؟ و اصولا عوامل تطویل این پروسه چیه؟

هیچ دلیل خاصی براش تا به حال پیدا نشده و دوستانی که کلیرینس طولانی داشتن از همه اقشار جامعه بودند، فقط اگر کسی کار دولتی، نیمه دولتی، سربازی و از این قبیل مسائل داشته باشه 95 % احتمال کلیرینس خوردن داره... کلا 80 تا 90 % کیس های ایرانی کلیرینس میخورن...کلی نیست این قضیه چون استثنا هم درش وجود داشته همیشه، کس با شرایط بالا ممکنه یکضرب بگیره و کسی که این شرایط گفته شده رو هم نداشته ممکنه کلیرینس بخوره، کلا چیزی قطعی در این بازه وجود نداره...

همینطور که aghaghia گفتند هیچ روال خاصی را برای پروسه کلیرنس نمی شود توضیح داد.
همه چیز بستگی به نظر آفیسر دارد. از طرفی اصلا با پیش زمینه اینکه آیا کلیرنس می خورم یا یکضرب ویزا می گیرم پیش نروید، طبق قانون همه ایرانی ها کلیرنس می خورند، حالا بعضی از دوستان شانس می آورند و از نظر آفیسر به کلیرنس نیاز ندارند و یکضرب ویزا می گیرند. پس با پیش زمینه اینکه کلیرنس می خورید پیش بروید، در غیر اینصورت مثل من توی ذوقتان خواهد خورد.

من در یک شرکت خصوصی کار می کردم، سابقه کاریم یکسال بود. و از سربازی هم معاف شده بودم . تمام این موارد باعث شده بود که در تصور خودم ویزای یکضرب داشتم، ولی وقتی آفیسر بهم گفت یکسری مراحل اداری است که باید طی شود (کلیرنس) حسابی نا امید شدم.

اصلا نمی توانید برای این پروسه روند معمول و قابل توضیحی پیدا کنید.
یک نمونه از دوستان من بودند که خودشان در نیروی هوایی خدمت کرده بود و وقتی به آفیسر گفته بود در نیروی هوایی .. ایشون حساس شده بود و در مورد همسرشون چون در مدرسه دولتی تدریس می کرده به هر دو کلیرنس خورده بود البته کمتر از 20 روز ویزاشون را گرفته بودند . بنابر این ضمن تأیید فرمایشات دوستان گرامی "قانون خاص و فرمول از پیش تعیین شده ای نمیشه برای این ماجرا تعریف کرد" و بهتره به دور از استرس و با آرامش مراحل رو با دقت و هوشیاری دنبال کنیم تا انشالله با کمترین فرازو نشیب ویزا رو دریافت کنیم.Big Grin
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: ali1220 ، pari pariaaa ، aghaghia ، studpk ، behfaza ، مامان خانم ، محبت ، shayesteh ، EKAM ، hariri-a
(2013-09-23 ساعت 21:16)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 18:55)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 12:58)ghafari88 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 12:29)فریاد تنها نوشته:  با سلام به دوستان می خواستم بدونم برای اینکه بتونیم پرینت حسابمون را در سفارت نشون بدیم چه مدت باید پول تو حساب خوابونده باشیم و چه حسابی باید باشه و کدوم بانک؟

این تاپیک رو کامل مطالعه بفرمایید به پاسختون خواهید رسید:

نداشتن اسپانسر و راه حل ها
دوستان من در سفرنامه 2013 هایی که در ایروان مصاحبه داشتنم دیدم روز مصاحبه هر کسی یه ساعتی رفته بعضیا گفتن از صبح روز مصاحبه (بدون درنظرگرفتن ساعت دقیق مصاحبشون ) رفتند صفارت و اول وقت اونجا بودند وکاراشونو انجام دادند و بعضیا هم 1ساعت قبل مصاحبه اونجا بودند و ....
حالا میخوام ببینم مثلا اگه ساعت مصاحبت 12ظهر باشه هم باید 8 صبح بری سفارت؟ یعنی ساعت مصاحبه برای چی پس و اگه زود بری زودتر مصاحبه میشی؟
دوم اینکه همه این کارایی که میگن قبل مصاحبه باید انجام بدی مثه انگشت نگاری و پرداخت پول ..... روی هم چقدر زمان میبره وچند ساعت قبل زمان مصاحبه باید اونجا باشی که برسی؟؟؟
ممنون
دوستانی که رفتند مصاحبه پاسخی نبود ؟
سلام
1-درستش اینه که شما سر وقت مصاحبه بشید اما مطابق سفرنامه ها هر کس زودتر بره نوبتش زودتر خواهد بود و ترتیب دریافت پاسپورتها ملاک هستش
2-بستگی به شلوغی اونروز سفارت داره بین 1ساعت تا 4ساعت حداکثر البته چون آفیسر اول وقت نمیاد درسته که شما ساعت 8 اونجائید و در سفارتم بازه اما آفیسر معمولا بین ساعت 9 تا 9/30میاد و بعد هر مصاحبه متوسط تا 10 دقیقه کسی رو نمیپذیره
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: kage.omid ، shayesteh ، pari pariaaa ، azadeh2014 ، behfaza
(2013-09-23 ساعت 16:57)ali1089198 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 16:38)ali1089198 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 12:26)mattin نوشته:  بچه ها سلام
من داشتم الان تاپیک انتظار کلیرینس 2013 رو مطالعه می کردم و با توجه به وضعیت نه چنذان مناسب حاکم بر این تاپیک با توجه به استرس و دلشوره بچه ها به چند جمله برخورد کردم که برام سئوال شد
جملاتی از این دست که
" من در تاریخ مثلا 18 سپتامبر آپدیت شدم " و یا اینکه ای ن آپدیت ها در چندین مقطع انجام شده سئوال من این هست که این آپدیتها در سایت CIS انجام میشه "https://ceac.state.gov/genniv/"
اگه سایت CIS آخرین وضعیت کیس رو مشخص می کنه پس آدرس سفارتها کارشون چی هست به طور مثال آدر زیر که مربوط هست به سایت سفارت آمریکا در ابوظبی
http://abudhabiivo.net/ivo.aspx
آیا باید در سایت سفارتها هم ثبت نام کرد ؟؟؟؟؟
چرا شماره کیس هایی که در ابوظبی مصاحبه دارند در آدرس بالا شناسایی نمیشه و کلی سئوال دیگه که ذهن منو مشغول کرده
چندین بار هم تاپیک و مستندات لاتاری از ابتدا تا انتها رو هم مطالعه کرده ولی به موارد فوق اشاره ایی نشده بود
با تشکر از زمانی که اختصاص می دید جهت پاسخ به سئوالات

بچه ها ایب سوال منم هست .... Tongue

میشه از دوستان اگر کسی‌ میدونه این داستان آپ دیت شدن رو توضیح بده؟ و اینکه کلا پروسه به صورت خلاصه بهد از مصاحبه؟ اینکه دریافت کلیرنس کجا علم می‌شه؟ و ... Rolleyes
سلام

آپدیت شدن در واقع به شما میفهمونه که در صورت کلیر شدن بر روی پرونده تون داره کار میشه و شما رو متوجه میکنه که ما داریم پروندتون رو بررسی میکنیم و بی خیالش نشدیم و بزودی اگر مشکلی در پرونده تون وجود نداشته باشه کلیرتون میکنیم البته بزودیش جای بحث داره برای بعضی کیسها و ماهها بدرازا میکشه.

تشکر کنندگان: مامان خانم ، pari pariaaa ، azadeh2014 ، behfaza
(2013-09-23 ساعت 19:19)علی1369 نوشته:  با سلام میخواستم بدونم کسانیکه امسال اسمشون در اومده برا لاتاری و در حال پروسه ی امسال هستند میتونند تو لاتاری 2015 هم ثبت نام کنند یا نباید با هم تداخل داشته باشه.
سلام
بهتره که اینکارو انجام ندید این مطلب که در سایت اعلام شده که ثبت نام ایراد نداره برای کسانی هستش که در 2015 ثبت نام کردن و در دور دوم هم قبول شدن و هیچ لزومی نداره ثبت نام مجدد اما من توی هیچ جای سایت به عنوان تقلب یا کار ممنوع بهش برنخوردم اگر کسی اظلاعی داره اعلام کنه.

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، azadeh2014 ، behfaza
(2013-09-23 ساعت 21:25)nina22 نوشته:  دوستان اطلاع دارین که برنده های دور دوم ۲۰۱۴ رو چه تاریخی اعلام میکنن؟
سلام
در سایت پیامی بود که میگفت در اکتبر

تشکر کنندگان: nina22 ، EKAM ، behfaza
(2013-09-24 ساعت 00:06)محبت نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 21:25)nina22 نوشته:  دوستان اطلاع دارین که برنده های دور دوم ۲۰۱۴ رو چه تاریخی اعلام میکنن؟
سلام
برای هم دعا کنیم تو قرعه کشی سری دوم تمام کسانی که تو این سایت عضو هستن ولی هنوز انتظار قبولی میکشند اسمشون در بیاد، دعای دسته جمعی زودتر مستجاب میشه، انتظار خیلی سخته. خدایا این انتظارو سر بیار.

تشکر کنندگان: nina22 ، محبت ، athenaa ، EKAM ، arash1986 ، kolange_edalat ، behfaza
بعد از قبولی ویزا هم بهمون برسه
تشکر کنندگان: محبت ، maryam_fo ، athenaa ، shilan ، EKAM ، behfaza
(2013-09-24 ساعت 00:31)sonnnna نوشته:  
سلام
برای هم دعا کنیم تو قرعه کشی سری دوم تمام کسانی که تو این سایت عضو هستن ولی هنوز انتظار قبولی میکشند اسمشون در بیاد، دعای دسته جمعی زودتر مستجاب میشه، انتظار خیلی سخته. خدایا این انتظارو سر بیار.
سلام

بله الان چک کردم پیغام هنوز سر جاشه

2014 Entrant Status Check

DV-2014 entrants may enter their confirmation information through the link below starting at noon (EDT) on May 1, 2013. The DV-2014 registration period was from October 2, 2012, until November 3, 2012. DV-2014 entrants should keep their confirmation number until at least June 30, 2014. Additional entries may be selected in October 2013.

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، azadeh2014 ، EKAM ، behfaza ، amin arefi
(2013-09-24 ساعت 01:08)محبت نوشته:  
سلام
سلام

بله الان چک کردم پیغام هنوز سر جاشه

2014 Entrant Status Check

DV-2014 entrants may enter their confirmation information through the link below starting at noon (EDT) on May 1, 2013. The DV-2014 registration period was from October 2, 2012, until November 3, 2012. DV-2014 entrants should keep their confirmation number until at least June 30, 2014. Additional entries may be selected in October 2013.

من که وارد سایت می شو م این جمله رو نمی بینم لطف می کنید شما لینکشو بگذارید .... ممنون
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
تشکر کنندگان: athenaa ، pari pariaaa ، studpk
سلام

انشالا هر کی دوس داره دربیاد من همش دوس داشتم از خانوادم بقیه هم دربیان و یکیشون با همس و بچه هاش خیلی لازمشون بود ولی الان خودمم که در اومدم با اوضاع 2013 اصلا امیدی ندارم هر چیم ا س ت خ اره می گیرم بد میاد این جریان استرسش خیلی زیاده و اگه نشه وحشتناک.
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، محبت ، kolange_edalat ، behfaza ، amin arefi
ببخشید این سوال اینجا می پرسم ولی اینقد سرعت اضافه شدن مطالب بالاست وقت نمیشه همه رو خوند می خواستم بدونم جریان اونایی که تو ابوظبی کارشون گیر افتاده بود چی شد؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان