کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-09-22 ساعت 18:44)ffrfar نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 17:35)mattin نوشته:  با سلام
خدایا خودت به داد بچه های 2013 که پشت در ویزای آمریکا موندن صبر و حوصله بده که بتونن روحیه ، زمان وهزینه و فرصت های از دست رفته طی یک سال گذشته رو از دست دادن رو جبران کنن
طی این یک سال گذشته از چه فرصتها گذشتند به هوای رسیدن به دنیای بهتر .
بچه های 2013 به خدا نمی خوام دلداریتون بدم و با گفتن جمله های گلیشه ایی از جمله " حالتون رو درک می کنم و یا اینکه با شما ابراز همدردی می کنم " از سر این موضوع بگذرم چرا که این فقط شما هستید که احوال تون رو می فهمید و دیگر هیچ کس .
بچه های 2014 این لحظات رو ببین چرا که همین دوستانی که الان فکر می کنند دنیا به آخر رسیده ، زمانی من وشمایی بودند که استرس و شادی قبول شدن و رسیدن و یا نرسیدن نامه دوم و کلیر شدن را مز مزه و با یکدیگر تقسیم می کردند.
به خدا از خواندن تاپیکهای شما دوستان 2013 به حدی متاثر شدم و بغض گلوم رو گرفت که شیرینی دریافت نامه دوم به کامم تلخ شد

متین جان ما هم با شما و دوستان 2013 ای که هنوز منتظرند همدردیم Sad باز هم دعا میکنم براشون که در این فرصت باقیمانده تا آخر سپتامبر همه شون دست جمعی ایشالله ویزا بگیرند و نتیجه زحماتشونو به شادی ببینند. Rolleyes

همه باهم برای بچه های 2013 و همچنین خودمان دعا کنیم از ته دل خدایا خداوندا به بزرگیت قسمت می دهیم که دل بچه های 2013 را شاد کن و این عزیزان را از نگرانی دربیار ........آمین یارب
العالمین
برنده همسرم -شماره کیس:2014AS26XX تاریخ رویت قبولی: 1/May تاریخ ارسال: 10/May (با ایمیل) کنسولگری : ایروان تاریخ مصاحبه هفته سوم December برگه آبی کلیر 30می
تشکر کنندگان: maryam_a ، KIMIA2005 ، azar1348 ، ffrfar ، shadi79 ، Elahe. ، EKAM ، pari pariaaa ، behfaza ، رژین ، kiana11
خدایا دل هیچ کس رو که با دل شکسته اومده در خونت ناامید نکن. خدایا دل دوستهای ندیدمو شاد کن. خدایاااااااااااااااااا
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: maryam_a ، EKAM ، kiana11
(2013-09-22 ساعت 19:28)maryam_a نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 19:04)siavash64 نوشته:  احتمالا بچه های ۲۰۱۳ که هنوز ویزا نگرفتن سفارت آنکارا بودن چون سفارت آنکارا سخت تر ویزا می ده .

خير!! سفارت ابوظبي هم همون متن سفارت آنكارا رو براي ايرانيان گذاشته مبني بر اينكه ويزا تمااااااام شد!!! Sad

اي واااااي اينا چرا اينجوري ميكننSad فردا يروانو نگن Sad خدا كنه خبراي خوش بشنويم چند ساعت اينجا سر نميزنم ميام خبراي بد بد ميشنوم استرس گرفتمSad
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: pari pariaaa
دوستان 2013 امیدتون به خدا باشه نذر خیریه محک کنید هم دلتون اروم میگیره هم ایشالله کارتون درست میشه.

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، shadi79 ، EKAM ، mohammad19911991 ، behfaza ، ojee
برای بچه های 2013 خیلی ناراحتم .2روزه دارم تاپیکشونو با دقت پیگیری میکنم .تک تک پست هاشونو که می خونم بغض گلومو بیشتر میگیره .اصلا دل و دماغ سر زدن به تاپیک های 2014 رو ندارم از غصه ی این بچه ها.
خدا به همشون صبر بده SadSadSad
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: EKAM ، mohammad19911991 ، arash1986 ، ojee ، 3rip ، kamix ، tenese ، 2014winner ، maryam_a ، kiana11 ، farshadsh
(2013-09-22 ساعت 21:41)kamranh نوشته:  سلام
میشه بگید به چند نفر کلا ویزا داده شده و تا چه شماره ایی کارنت شده بودن برای 2013
ممنون
سلام
همه شماره ها کارنت شدند به 3500 نفر ویزا رسید در بین کسانی که موفق نشدند من شماره 600 هم دیدم پس کیس نامبر اهمیتی نداشت شانس بود که تعین کننده بود و نظر افیسر. برای کلیرنس شدن
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، behfaza ، EKAM ، maryam_a
(2013-09-22 ساعت 21:49)مامان خانم نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 21:41)kamranh نوشته:  سلام
میشه بگید به چند نفر کلا ویزا داده شده و تا چه شماره ایی کارنت شده بودن برای 2013
ممنون
سلام
همه شماره ها کارنت شدند به 3500 نفر ویزا رسید در بین کسانی که موفق نشدند من شماره 600 هم دیدم پس کیس نامبر اهمیتی نداشت شانس بود که تعین کننده بود و نظر افیسر. برای کلیرنس شدن

بابت اون دوستی که کیس 600 داشت خیلی ناراحت کننده است فقط می دونی چرا اینقدر کلیرنسش طولانی شده ؟

فقط اینو هم اگه می دونید جواب بدید
بعد سوال دوم اینکه آیا دوستان 2013 که کیس های بالا تر داشتند برای 2014 هم ثبت نام کرده بودند یا خیر یا اصلا نباید ثبت نام کرد ؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان:
(2013-09-22 ساعت 11:11)iris نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 10:02)مامان خانم نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 09:53)mattin نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 23:36)aghaghia نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 23:30)ماتیتی نوشته:  درسته تعدادشون بیشتره اما نسبت به کل قبولیها هنوز زیاد نیست و حل این مسئله اصلا کاری نداره. بالاخره معلومه که تعداد کمی بیشتر یا کمتر خواهد بود. الان تبعات اون همه چیز 2015 را بهم میریزه . از همین الان خیلی از قبولیها بفکر ثبت نام دوباره میافتن که سهم خیلیها را میسوزونه. تازه مشکل تقلبها را هم بیشتر میکنه. مهم تر از همه هم خود این دوستان که زندگیشون ریخته بهم.

حرف شما درسته ولی سیستم لاتاری طوری نیست که کسی با تقلب بتونه قبول بشه، بلکه اینطوری شانس خودش رو کاملا از بین میبره و میره تو لیست سیاه.... دوستانی که میخوان 2باره ثبت نام کنند باید بدونند که اگر قضیه شون طوری باشه که تا اخر کلیر نشن، سال بعد هم قبول بشن باز همین اتفاق میفته، این موردی که به دوستان 2013 گفتن برای 2015 اقدام کنید برای اینه که یه عده کلیر شدند ولی ویزا بهشون نرسیده!

با سلام
و ابراز همدردی با دوستان 2013 می خواستم بدونم اکه دوستان باقی مانده (60 نفر) کلیر شدن و ویزا نگرفتن و یا اینکه کلیر نشدن ؟
سلام بعضی از دوستان چند روز قبل کارنت شدند اما سفارت نوشته نمی تواند برای آنها ویزا صادر کند چون به سقف صدور ویزا رسیده

شایدم بیشتر از 60 نفر باشند، این 60 نفر عضو مهاجرسرا هستند
من فکر کنم سهیمه ایران را نسبت به سالهای قبل کم کردند، همیشه به ایران بیشتر از 3500 نفر سهمیه می دادند که احتمالا اون مقدار بیشترش را دیگه کم کردند.

سلام
دقیقا نمیدونم. روی عدد و رقم خیلی کار نکردم هنوز اما احتمال میدم شرایط یکی دو سال پیش باعث استقبال بیشتر و تحرک افراد دو دلی بود کهشاید پروسه را بخاطر سختیش نمیباید تا اخر ادامه میدادند. شاید همین استقبال پرشور کار را خراب کرد. اگه اینطور باشه احتمالا امسال وضعیت عکس میشه.Cool
تشکر کنندگان: maryam_a
دوستان من در ارتباط با شرایط زیر یه سوالی داشتم.
افرادی که در هنگام ثبت نام و اعلام قبولی مجرد بودن اما قصد ازدواج دارن و البته هنوز هم کارنت نشدن. یعنی امکان اعلام تغییر شرایط تجردشون به کی سی سی تا قبل از تاریخ مصاحبه هنوز ممکنه.

- آیا تغییر شرایط در روند کاریشون تاثیر داره؟ یعنی اضاقه شدن نفر دوم ممکنه احتمال اخذ ویزا رو کاهش بده؟

- و اگر در امکان موفقیت شخص برنده خللی وارد نمی کنه، آیا اگر الان اسم همسراضافه بشه پروسه ی دریافت ویزاش ساده تره ( یعنی در همین مصاحبه ها همسر هم شرکت کنه) یا اینکه بعد از اینکه شخص برنده ویزاش رو دریافت کرد بعدش برای شخص دوم که همسرش باشه اقدام کنه پروسه ی راحت تری در پیش داره؟

کسی می تونه اطلاعاتی در این مورد بذاره؟
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان:
(2013-09-22 ساعت 23:19)Natasha9 نوشته:  دوستان من در ارتباط با شرایط زیر یه سوالی داشتم.
افرادی که در هنگام ثبت نام و اعلام قبولی مجرد بودن اما قصد ازدواج دارن و البته هنوز هم کارنت نشدن. یعنی امکان اعلام تغییر شرایط تجردشون به کی سی سی تا قبل از تاریخ مصاحبه هنوز ممکنه.

- آیا تغییر شرایط در روند کاریشون تاثیر داره؟ یعنی اضاقه شدن نفر دوم ممکنه احتمال اخذ ویزا رو کاهش بده؟

- و اگر در امکان موفقیت شخص برنده خللی وارد نمی کنه، آیا اگر الان اسم همسراضافه بشه پروسه ی دریافت ویزاش ساده تره ( یعنی در همین مصاحبه ها همسر هم شرکت کنه) یا اینکه بعد از اینکه شخص برنده ویزاش رو دریافت کرد بعدش برای شخص دوم که همسرش باشه اقدام کنه پروسه ی راحت تری در پیش داره؟

کسی می تونه اطلاعاتی در این مورد بذاره؟
سلام
اگر الان اسم همسراضافه بشه پروسه ی دریافت ویزاش ساده تره ( یعنی در همین مصاحبه ها همسر هم شرکت کنه)
قبل از مصاحبه با کی سی سی مکاتبه کنین که شرایط من داره تغییر میکنه و فکر میکنم باید دوباره فرمهارو ارسال کنین.... من در این مورد تجربه ندارم اما این تایپیک میتونه کمکتون کنه.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: behfaza ، ojee ، EKAM ، Natasha9
سلام یکی از دوستان 2013 جواب خیلی از سوالات در مورد این اتفاقات اخیر را جالب نوشته بود :
یه کم تو اینترنت دنبال دلیل گشتم و گفتم بد نیست برای اونایی که مث من تو شوک هستن و دنبال توضیح هستن بگم... (اگه اشتباه بود لطفا صحیحم کنید)
۱- هر سال در مجموع ۵۰ هزار ویزای لاتری داده میشه
۲-امسال جمع نفرات برنده و خونوادشون تو ایران ۶۰۲۹ نفر میشده (سال گذشته ۴۴۵۳ نفر بوده )
۳-یه قانون هست که میگه یه کشور حداکثر ۷درصد کل ویزاها رو میتونه بگیره..(یعنی ۳۵۰۰ تا)

تعداد برنده های کشورای دیگه در مقایسه با ایران کمتره و به ۳۵۰۰ نمیرسه و ویزاشون هم تموم نمیشه ... (اونایی که بیشتره همین مشکل رو دارن. چک کردم!)
بنابراین اگه اصلا کلیرنس هم نمی خورد بهمون.ویزا برای ایران تموم میشد. فقط زودتر از این حرفا...
این یعنی اینکه احتمالا سال آینده هم همین بساطه...
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، EKAM ، inforfang ، sepideh_ ، behfaza ، maryam_a ، amin arefi
همین چند روز پیش بود که پست گذاشتم و میخواستم بدونم که دلایل نگرفتن ویزا چی میتونه باشه ولی واقعا باور کنید هر چیزی رو میتونستم تصور کنم جز این توجیهی که سفارت برای بچه های 2013 آورده یعنی تمام شدن ویزاها!!!!!!!! واقعا از ته دل برای دوستان 2013 ناراحتم و همینقدر ناراحتیم رو بگم که دائم خودم رو به جای اونها میگذارم و میبینم که بینهایت سخته یک سال وقت و هزینه و زندگیت رو صرف کنی به خوشحالی و امید گرفتن ویزا و اخرش برات سراب بشه ! خوب غیر قابل باوره! ولی بچه ها تجربه تلخ دوستان امسال که امید دارم ان شاء اله به شیرینی تموم بشه میتونه برای بچه های 2014 درس بزرگی باشه که حداقل 20 درصد خودمون را اماده کنیم برای هر اتفاق غیر قابل باوری در 2014 که منجر به عدم صدور ویزا بشه. تو رو خدا همه زندگیتون رو ریسک نکنید و تمام جوانب رو بسنجید و با احتیاط تا آخر کار و دریافت ویزا گام بردارید... به امید موفقیت همه بچه های 2013 و 2014
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
تشکر کنندگان: EKAM ، pari pariaaa ، ghafari88 ، sepideh_ ، behfaza ، maryam_a ، farshadsh
(2013-09-23 ساعت 10:58)مامان خانم نوشته:  ۲-امسال جمع نفرات برنده و خونوادشون تو ایران ۶۰۲۹ نفر میشده (سال گذشته ۴۴۵۳ نفر بوده )

بچه ها از گفته بالا آیا این درسته که در آمار کل برندگان از ایران (۶۰۲۹) تعداد اعضای خانواده برندگان هم محاسبه شده اند؟ یا این آمار فقط تعداد برندگان اصلی رو نشون می ده نه اعضای خانواده اونهارو؟

از یک چیز دیگه هم می خواستم مطمئن بشم اونهم اینکه مثلا وقتی می گیم شماره کیس یک نفر ایرانی ۴۰۰۰ هست، این شماره اولویت این فرد رو در بین کل برندگان از آسیا نشون می ده یا فقط در بین برندگان ایرانی؟

سوال سوم، کل تعداد برندگان از آسیا امسال چند نفر بوده است؟
تشکر کنندگان: inforfang ، behfaza
هورا ظاهرا ایروان هنوز پاسپورت ها را تحویل می گیرد هورااااااااااااااا
تشکر کنندگان: EKAM ، pari pariaaa ، shayesteh ، ffrfar ، sepideh_ ، behfaza
دوستان یه سوالی داشتم ... میگم ما که برنده 2014 هستیم به نظرتون واسه 2015 ثبت نام بکنیم یا نه؟؟؟ میگم ثبت نام کنیم که اگه خدایی نکرده این بلایی که سر 2013 ها اومد سر ما هم اومد حداقل شانس واسه سال دیگه داشته باشیم!!!!! نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ Smile
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: ffrfar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان