کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-09-26 ساعت 21:50)ali1089198 نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 20:42)aghaghia نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 19:44)ali1089198 نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 19:28)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 19:16)ali1089198 نوشته:  سلام بچها من داشتم سفر نامه‌های قبلی هارو می‌خوندم. یه چیزیو متوجه نشدم : هزینه مصاحبه بر مبنای وبسایت مهاجرت آمریکا نفری ۳۳۰ $ هست، ولی‌ من دیدم بعضی‌ از بچه‌ها در سفارت مبلغی بیشتر از این پرداخت کردن ( مثلا ۸۵۰$ و ...) بالاخره هزینهٔ نهایی چنده بابااا ؟

دوست عزیز همون 330 دلار هستش هزینه سفارت

آقا پس این مبلغ‌های متفاوت چیه تو سفر نامه‌ها ؟ !!!! Rolleyes

مثلا به نقل از کاربر "فرناز۸۲" در سال ۲۰۱۱ (http://mohajersara.com/thread-2603-page-3.html) : بعد زد توی کامپیوترش و میزان ۱۶۳۸ $ و معادلش ۵۰۷۸ رینگت روی صفحه پیدا شد که من دلار دادم که بسیار با صرفه تر است ...

و یا اینکه به نقل از یوزر "جواد_۲" در ساله ۲۰۱۱ (http://mohajersara.com/thread-2603-page-4.html) :

پولو تو یک باجه پرداخت کردیم نفری ۸۱۹ دلار بعد گفت منتظر باشیم برای انگشت نگاری تمام ...

شما سفرنامه های 2013 رو گذاشتین رفتین 2011 رو میخونین Big Grin مبلغش تغییر کرده و همون 330 تا هست واسه هر نفر Smile

اقاقی عزیز مرسی‌ از جوابتون
فکر نمیکردم در عرض دو سال ۵۰۰ $ ارزون بشه !!! پس با این حساب ساله بعد مجانی میشه ... Big Grin
سلام، هزینه مصاحبه فقط ۳۳۰ دلار هست، البته بعد از گرفتن ویزا و قبل از ورود به آمریکا باید ۱۶۵ دلار هم جداگانه و به صورت اینترنتی پرداخت بشه به منظور صدور گرین کارت.
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، ali1220 ، زری وحدتی
Wink 
سلام به همه دوستان
راستش ما جزء خط شکن ها هستیم و هفته اول اکتبر مصاحبه داریم . چند روز دیگه (حدودا ۳ روز ) پرواز داریم مستقیم به ابوظبی .
ویزا ها ، بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، مدارک مدیکال و مدارک مصاحبه همگی آماده هست .
پرواز هواپیمایی کیش ایر = مبلغ رفت و برگشت ۳۹۰/۰۰۰ تومان بزرگسال و ۲۹۰/۰۰۰ هزار تومان خردسال (رفت و برگشت از جزیره زیبای کیش‌)
باز هم تکرار می کنم به نظر من خروج از کیش برای افراد مجرد و خانواده های کم تعداد می تونه به صرفه تر باشه ( نگید نگفتید )
ویزای ورود به امارات = نفری ۲۷۰ درهم
هتل خالدیه پالاس در منظقه غرب کورنیش به مدت ۱ هفته = ۱۰۰۰ دلار برای ۲ بزرگسال و ۱ خردسال ( رزرو از طریق Expedia و با کارت اعتباری )
ثبت نام در Csc هم انجام شده و abu dhbi empost main hub انتخاب شده است
به نظرم چیزی از قلم نیافتاده فقط یه کم استرس داریم و این طبیعت خط شکن بودن هست Smile به هر حال این قول رو به همه میدم که به سرعت از همه مراحل گزارش مبسوطی رو خدمت دوستان عزیزم ارائه بدم ( به شرط حیات !‌) و این قول رو هم از دوستان عزیز میخوام که دعا کنند تا مشکلی خدایی نکرده پیش نیاد Smile
بالطبع دعای ما هم بدرقه راه شما خواهد بود .
منتظر اخبار جدید از ما باشید .. به امید موفقیت همه
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه Cool[/font]
عكسي كه من هم براي ارسال مدارك گرفتم مربوط به ارديبهشته و مصاحبه هم تو مهره .اينجوري ميشه ٥ ماه از زمان عكس گرفتن گذشته .يعني ميگيد قبول نميكنن و بايد جديدتر بگيرم آيا ؟!
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، پسر شجاع
(2013-09-27 ساعت 00:55)pari pariaaa نوشته:  عكسي كه من هم براي ارسال مدارك گرفتم مربوط به ارديبهشته و مصاحبه هم تو مهره .اينجوري ميشه ٥ ماه از زمان عكس گرفتن گذشته .يعني ميگيد قبول نميكنن و بايد جديدتر بگيرم آيا ؟!

ببينين من نميگم 100% چيزي ميگن.شايد بگن شايدم نه. اما منم اونموقع كه ميخواستم برم مصاحبه با خودم گفتم حالا من اينهمه كارا كردم و هزينه دادم، ديگه يه عكس گرفتن كه بينش گمه، خوب انجام ميدم خيالم راحت باشه. وقتيم نميگيره
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، محبت ، Tabassomshojaat ، 3rip ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-09-26 ساعت 16:25)shiraz_neda نوشته:  کسی هست که رفته باشه ارمنستان واسه مصاحبه؟؟؟؟؟؟ چی میپرسن؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید . ما هنوز درگیر ترجمه و پیدا کردن واکسن آنفولانزا هستیم
سلام
یه سر به این تاپیک بزن http://mohajersara.com/thread-6801.html و همینطور در امضاء من یه پست هست یه نگاهم به اون بنداز جمع بندی تمام مطالب مربوط به مصاحبه در ارمنستانه. موفق باشی
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: kamix ، behfaza ، azadeh2014 ، زری وحدتی
(2013-09-26 ساعت 23:00)پسر شجاع نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 21:50)ali1089198 نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 20:42)aghaghia نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 19:44)ali1089198 نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 19:28)KIMIA2005 نوشته:  دوست عزیز همون 330 دلار هستش هزینه سفارت

آقا پس این مبلغ‌های متفاوت چیه تو سفر نامه‌ها ؟ !!!! Rolleyes

مثلا به نقل از کاربر "فرناز۸۲" در سال ۲۰۱۱ (http://mohajersara.com/thread-2603-page-3.html) : بعد زد توی کامپیوترش و میزان ۱۶۳۸ $ و معادلش ۵۰۷۸ رینگت روی صفحه پیدا شد که من دلار دادم که بسیار با صرفه تر است ...

و یا اینکه به نقل از یوزر "جواد_۲" در ساله ۲۰۱۱ (http://mohajersara.com/thread-2603-page-4.html) :

پولو تو یک باجه پرداخت کردیم نفری ۸۱۹ دلار بعد گفت منتظر باشیم برای انگشت نگاری تمام ...

شما سفرنامه های 2013 رو گذاشتین رفتین 2011 رو میخونین Big Grin مبلغش تغییر کرده و همون 330 تا هست واسه هر نفر Smile

اقاقی عزیز مرسی‌ از جوابتون
فکر نمیکردم در عرض دو سال ۵۰۰ $ ارزون بشه !!! پس با این حساب ساله بعد مجانی میشه ... Big Grin
سلام، هزینه مصاحبه فقط ۳۳۰ دلار هست، البته بعد از گرفتن ویزا و قبل از ورود به آمریکا باید ۱۶۵ دلار هم جداگانه و به صورت اینترنتی پرداخت بشه به منظور صدور گرین کارت.
این 330 دلار رو باید داخل سفارت پرداخت کنیم یا باید از طریق بانک اقدام کنیم؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-09-27 ساعت 03:28)pooyan1920 نوشته:  این 330 دلار رو باید داخل سفارت پرداخت کنیم یا باید از طریق بانک اقدام کنیم؟؟

داخل سفارت میگیرن
یادتون باشه دقیقاً این مبلغ رو آماده کنید چون اونجا علاف میشید و گاهی بقیه پول رو نداره بهتون بده
مثلاً اگر سه نفر باشید و 1000 دلار بدید احتمال زیاد 10 تاش رو برنمیگردونه Smile
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: pooyan1920 ، kamix ، EKAM ، پسر شجاع ، studpk ، behfaza ، azadeh2014 ، ojee ، noobnoobi ، زری وحدتی
اگه ویزای یکضرب بدهند پروسه ویزا خوردن در پاسپورت چقدر طول میکشه؟؟
که بشه بلافاصله رفت
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: محبت ، ojee ، زری وحدتی
(2013-09-27 ساعت 03:49)pooyan1920 نوشته:  اگه ویزای یکضرب بدهند پروسه ویزا خوردن در پاسپورت چقدر طول میکشه؟؟
که بشه بلافاصله رفت
سلام
بین 3تا 5 روز کاری.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: EKAM ، studpk ، behfaza ، azadeh2014 ، ojee ، ali1220 ، زری وحدتی ، noobnoobi
(2013-09-27 ساعت 03:55)محبت نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 03:49)pooyan1920 نوشته:  اگه ویزای یکضرب بدهند پروسه ویزا خوردن در پاسپورت چقدر طول میکشه؟؟
که بشه بلافاصله رفت
سل
ام
بین 3تا 5 روز کاری.
اميدوارم ويزا يه ضرب بگيري پويان جان شرايط شماهم مثل منه واحتياج به يه ضرب گرفتن فقط مارو يادت نره سفرنامه بنويس برامون به اميد خدا كي ميري مصاحبه ؟ نامه دومت اومده؟
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان: bayat_r ، EKAM ، behfaza ، محبت ، ojee ، ali1220 ، زری وحدتی ، noobnoobi ، pooyan1920
(2013-09-26 ساعت 12:18)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 11:49)amirshayan نوشته:  سلام به همه ...
من برنده امسال هستم و فرم هام رو پر کردم و ایمیل کردم که بعد از 3-4 روز یک ایمیل دریافت کردم که فقط محتوی
Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review.
هست ... ولی از 19 جولای تا الان دیگه هیچ خبری نشده ... آیا باید ایمیل دیگه یا نامه ای دریافت کنم ؟؟؟
واقعا گیج شدم من توی این سایت یکی میشه از بچه هائی که رفتن قبلا و رسیدن به من آیدی اسکیپ بده من بتونم باهاش صحبت کنم چون واقعا هر جا رو که میخونم یک چیز جدید میبینم و کلی دلهره دارم. سفارت من آنکارا هستش لطفا یکی وقت بزاره من رو راهنمائی کنه ممنون میشم

دوست عزیز تبریک بابت قبولیتون مینونم بپرسم حدود کیس نامبرتون چنده ؟ و چه تاریخی فرمها رو ارسال کردید؟ با دانستن این اطلاعات بهتر میشه راهنمایی کرد

ممنون از لطف شما من کیس نامبرم
2014AS000074XX هستش و تاریخ ارسال فرم هام با ایمیل تاریخ 15 جولای بوده که ایمیل فوق رو 4 روز بعد در تاریخ 19 جولای دریافت کردم و از اون تاریخ به بعد هیچ گونه خبری نشده ...
اگر راهنمائی بفرمائید بنده نوازی فرموده اید
تشکر کنندگان: bayat_r ، behfaza ، محبت ، ali1220 ، زری وحدتی
(2013-09-27 ساعت 06:32)amirshayan نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 12:18)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 11:49)amirshayan نوشته:  سلام به همه ...
من برنده امسال هستم و فرم هام رو پر کردم و ایمیل کردم که بعد از 3-4 روز یک ایمیل دریافت کردم که فقط محتوی
Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review.
هست ... ولی از 19 جولای تا الان دیگه هیچ خبری نشده ... آیا باید ایمیل دیگه یا نامه ای دریافت کنم ؟؟؟
واقعا گیج شدم من توی این سایت یکی میشه از بچه هائی که رفتن قبلا و رسیدن به من آیدی اسکیپ بده من بتونم باهاش صحبت کنم چون واقعا هر جا رو که میخونم یک چیز جدید میبینم و کلی دلهره دارم. سفارت من آنکارا هستش لطفا یکی وقت بزاره من رو راهنمائی کنه ممنون میشم

دوست عزیز تبریک بابت قبولیتون مینونم بپرسم حدود کیس نامبرتون چنده ؟ و چه تاریخی فرمها رو ارسال کردید؟ با دانستن این اطلاعات بهتر میشه راهنمایی کرد

ممنون از لطف شما من کیس نامبرم
2014AS000074XX هستش و تاریخ ارسال فرم هام با ایمیل تاریخ 15 جولای بوده که ایمیل فوق رو 4 روز بعد در تاریخ 19 جولای دریافت کردم و از اون تاریخ به بعد هیچ گونه خبری نشده ...
اگر راهنمائی بفرمائید بنده نوازی فرموده اید
سلام
شما باید منتظر بمانید تا در بولتن کارنت شوید پس از این که شماره شما اعلام شد نامه دوم جایگزین نامه قبولی شما می شود و در آن تاریخ مصاحبه را به شما می دهند با این کیس نا مبر شما حدود اردیبهشت کارنت می شوید موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: EKAM ، ffrfar ، Sam2014 ، محبت ، ali1220 ، زری وحدتی ، رژین
دوستان 2014 هم برای اسپانسر تاپیک مجزا ایجاد کردن یا باید تاپیک سالهای گذشته رو مرور کنیم؟
اگر تاپیکی برای 2014 هست ممکنه لطف کنین لینکش رو بذارین اینجا؟
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: محبت ، ojee ، ali1220 ، زری وحدتی
(2013-09-27 ساعت 10:47)ata_bros نوشته:  سلام خسته نباشید2015 از کی شروع خواهد شد؟
و اینکه برای ثبت نام صحیح و دقیق کجا رو مطالعه کنم ممنون می شم کمکم کنید

سلام دوست عزیز امیدوارم به مراد دلتون برسین.
از 4 روز دیگه حدودا ثبت نام دور جدید شروع میشه. به محض اینکه ثبت نام شروع شد به احتمال بسیار قوی برای شما (همینطور که مدیران برای ما پارسال زحمت کشیدن) تاپیک مربوطه ایجاد خواهد شد.
این تاپیک پارسال ما بود . شاید بتونه کمکتون کنه.Smile
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: EKAM ، sonnnna ، محبت ، azadeh2014 ، ojee ، ali1220 ، زری وحدتی ، bayat_r ، ata_bros
(2013-09-27 ساعت 09:22)Natasha9 نوشته:  دوستان 2014 هم برای اسپانسر تاپیک مجزا ایجاد کردن یا باید تاپیک سالهای گذشته رو مرور کنیم؟
اگر تاپیکی برای 2014 هست ممکنه لطف کنین لینکش رو بذارین اینجا؟

اي لينك اسپانسرhttp://mohajersara.com/thread-6460.html
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: مامان خانم ، Natasha9 ، محبت ، ojee ، ali1220 ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان