کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-09-27 ساعت 09:22)Natasha9 نوشته:  دوستان 2014 هم برای اسپانسر تاپیک مجزا ایجاد کردن یا باید تاپیک سالهای گذشته رو مرور کنیم؟
اگر تاپیکی برای 2014 هست ممکنه لطف کنین لینکش رو بذارین اینجا؟
سلام
بفرمائید اسپانسر و مدارک مرتبط با آن
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ojee ، H Pier ، EKAM ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-09-27 ساعت 05:46)kamix نوشته:  سلام از دوستان كه نامه دومشون اومده كسي بوده كه درخواست تعويض سفارت كرده باشه نتيجه چي بوده يعني من تو فرم سفارت انتخابيمو زدم ابوظبي قبول ميكنن يا خودشون انتخاب ميكنن ؟

ما توی فرم هامون ابوظبی رو درج کردیم و همون ابوظبی هم لحاظ شد. ولی باز باید تامل کنید تا نامه دومتون بیاد ببینید کی سی سی کجا رو براتون تعیین کرده.
البته به نظر من همون ابوظبی باید تشریف ببرید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: محبت ، H Pier ، studpk ، kamix ، behfaza ، EKAM
با سلام. یکی از اقوام سیتیزن کانادا هستند. آیا ایشون می تونند تو لاتاری 2015 شرکت کنند.
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان:
(2013-09-27 ساعت 14:20)علی1369 نوشته:  با سلام. یکی از اقوام سیتیزن کانادا هستند. آیا ایشون می تونند تو لاتاری 2015 شرکت کنند.
بله میتوانند...
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت ، behfaza ، زری وحدتی ، noobnoobi ، shayesteh
(2013-09-27 ساعت 14:38)H Pier نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 14:20)علی1369 نوشته:  با سلام. یکی از اقوام سیتیزن کانادا هستند. آیا ایشون می تونند تو لاتاری 2015 شرکت کنند.
بله میتوانند...

آخر گفتند که کانادا سهمیه تو لاتاری نداره یعنی ایشون از سهمیه ی ایرانی بودنشون استفاده کنند.
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان: زری وحدتی
سلام بر دوستان عزيز
من يه نگراني برام پيش اومده در رابطه با عكسي كه فرستادم مال ٢ سال پيشه مشكلي پيش مياد برام يا ميتونم روز مصاحبه عكسامو عوض كنم؟
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی ، bayat_r
(2013-09-25 ساعت 16:28)behfaza نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 15:04)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 14:51)mayamoor نوشته:  سلام دوستان
ایا کسی میدونه لاتاری ۲۰۱۵ هم انجام میشه با نه؟
و ایا سری دوم برای برندگان لاتاری ۲۰۱۴ در ماه اکتبر اعلام میشه ؟ چه روزی ؟

اره دوست عزیز لاتاری 2015 انجام میشه و یک نکته دیگه که نمیدونم تا چه حد صحت داشته باشه و فقط شنیدم که لاتاری 2015 اخرین مرحله لاتاری خواهد بود اگر دوستان اطلاعی در این خصوص دارند اعلام کنند
بله کیمیا جان . گویا این موضوع صحت دارد هرچند هنوز هم نمیتوان یقین پیدا کرد ( یا تمایلی به باور آن نیست ). خصوصا هموطنانی که ساکن آن بلاد غربت هستند به کرات به این قضیه اشاره میکنند . حقیقتا نمیشود گفت که دور از ذهن است چون مدتهاست که در محافل رسمی و حتی قانونگذاری آن دوستان فرنگی در موردش بحث و تبادل نظر میکنند.
به امید آن روزی که مردم دنیا برای دیدار از وطن عزیز ما صف بکشند و ما احترام دیرینه به نوع بشر و مهماندوستیمان را به بهترین وجه به ایشان نشان دهیم...
دور نیست اگر بخواهیم ...

هنوز قطعی نشده 2015 اخرین سال لاتاری باشه.لایحه جدید قوانین مهاجرت در مجلس سنا ان کشور تصویب شده ولی هنوز در کنگره تصویب نشده. اگر قانون جدید تصویب و اجرا شود تغییرات بسیاری در نحوه مهاجرت ایجاد میشود از جمله اینکه ویزای لاتاری حذف و در عوض مانند سیستم کانادا متقاضیان مهاجرت از طریق روش امتیازدهی انتخاب میشوند و همچنین فرد سیتیزن دیگر نمیتواند برای خانواده درجه یک خود مانند پدر-مادر-برادر و خواهر تقاضای مهاجرت بدهد و یکی از نکات این قانون حدود 11 میلیون نفری (اکثرا مکزیکی) هستند که بصورت غیر قانونی در ان کشور زندگی میکنند و به این افراد میبایستی بعد از چند سال گرین کارت بدهند و از انجاییکه نمایندگان جمهوریخواه که اکثریت را در کنگره دارند با این قسمت قانون جدید بشدت مخالف هستند بنابراین پیش بینی میشود که لایحه جدید احتمالا رای لازم را در کنگره نیاورد. نتیجه نهایی طی سه ماه اینده روشن میشود.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: kamix ، studpk ، محبت ، زری وحدتی ، noobnoobi ، amjad ، banafsh14 ، wushu kung fu ، shayesteh
(2013-09-27 ساعت 15:10)kamix نوشته:  سلام بر دوستان عزيز
من يه نگراني برام پيش اومده در رابطه با عكسي كه فرستادم مال ٢ سال پيشه مشكلي پيش مياد برام يا ميتونم روز مصاحبه عكسامو عوض كنم؟

مشكلي نيست روز مصاحبه عكس جديد همراهتون باشه موقع تحويل مدارك ازتون ميگيرن. اينم بدونين كه اون عكسي كه روز مصاحبه تحويل ميدين روي ويزاتون و گرين كارت ميخوره پس يه عكس مناسب شيك Cool بدين كه 10 سال قراره چشتون بهش بيفته
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
تشکر کنندگان: kamix ، محبت ، behfaza ، زری وحدتی ، noobnoobi
(2013-09-27 ساعت 14:50)علی1369 نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 14:38)H Pier نوشته:  
بله میتوانند...

آخر گفتند که کانادا سهمیه تو لاتاری نداره یعنی ایشون از سهمیه ی ایرانی بودنشون استفاده کنند.

دوست عزیز لاتاری کاری با سیتی زنی شخص نداره سهمیه بر اساس محل تولد هستش یعنی اگر ایشون محل تولدشون ایرانه میتونند شرکت کنند فقط اگر قبول بشن و گرین کارت بگیرن بعدها موقع سیتی زن شدن شاید به مشکل بر بخورن چون آمریکا سه سیتی زنی رو قبول نداره یعنی به عنوان سومین سیتی زنی به کسی پاس آمریکایی نمیده
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
سلام دوستان
من سوالی داشتم
آیا برای سال 2014 هم مرحله دوم قرعه کشی وجود دارد یا خیر؟
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-09-27 ساعت 16:03)atefeh63 نوشته:  سلام دوستان
من سوالی داشتم
آیا برای سال 2014 هم مرحله دوم قرعه کشی وجود دارد یا خیر؟

دوست عزیز اکتبر مشخص میشه
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: محبت ، زری وحدتی ، EKAM ، bayat_r
(2013-09-25 ساعت 19:43)محبت نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 18:18)ali3875 نوشته:  با توجه به اینکه ما جزو گروه اول مصاحبه هستیم(نوامبر) امکان اینکه به ما ویزا نرسه کمتره
درست میگم؟ البته اگه خدایی نکرده اتفاق بچه های 2013 برامون بیفته
اساتید فن نظر بدن لطفا
سلام
البته احتمال کلیرنس طولانی غیر محتمل نیست اما هر چی شماره کیس بالاتر میره به خطر نزدیکتر میشه اما داشتیم کلیرنس بیش از 6 ماه و البته بستگی به شرایط شخص داره و پیچیدگی پرونده ش. شما و همه دوستان باید بهترین و بیشترین تلاشتون رو بکنید و نتیجه هر چند مهمه اما متاسفانه ما تصمیم گیرنده ش نیستیم و فقط باید این چند نکته رو رعایت کنیم
1- همواره وقبل از انجام هر کاری مشورت کنیم با دوستان خوبمون
2- مطالعه کافی داشته باشیم در هر زمان ممکن
3- تقویت مناسب زبان خصوصا محاوره
4- تهیه تمام مدارک لازم و حتی مدارک جانبی به شکل مناسب و با دقت کامل
5- آمادگی روحی و روانی کامل جهت برخورد با آفیسر
6- ایجاد شرایط مناسب مالی با در نظر گرفتن احتمال برگشت و اینکه پلهای پشت سر رو نباید کاملا تخریب کرد
7- ایجاد آمادگی روحی جهت جدا شدن از خانواده، هم برای خودتان و هم خانواده خصوصا عزیزانتان ( اینم بگم من حتی جدا شدن از مزار پدرم برام سخته )
8- ایجاد روحیه مناسب برای انجام کارهایی در آمریکاکه شاید در شان شما نباشه و متاهلین ممکنه هر دو مجبور به کار باشن پس باید ایجاد آمادگی بشه
9- تا زمانیکه ویزا در پاستون نخورده هرگز تغییرات اساسی در زندگی و اموالتون ندید
در پایان برای همه آرزوی موفقیت دارم

با سلام

همانطور که سایر دوستان در پستهای قبلی به ان اشاره کرده اند حتی در نامه قبولی ذکر شده که هیچ گارانتی برای صدور ویزا نیست و تعدادافراد بیشتری به عنوان قبولی در مرحله اول اعلام میشود با این پیش بینی که تعدادی از این افراد منصرف شوند و یا حایز شرایط نباشند و غیره بنابراین به کلیه دوستان 2014 پیشنهاد میکنم در عین حال که خود را از هر لحاظ از جمله فراگیری و ارتقا زبان انگلیسی اماده کنند ولی بصورت صد در صد از الان صدور ویزای خود را قطعی قلمداد نکنند تا خدا نکرده اگر بنا به هر دلیلی ویزا صادر نشد مثل بعضی از دوستان 2013 اولا دچار سرخوردگی و ناراحتی روحی نشو یم و دوما به زندگی عادی خود صدمه نزنیم
بهتر است در همین مرحله فکر کنید اگر ویزا صادر شد چه برنامه هایی را بلافاصله اجرا کنید و اگر نشد Alternative دیگر شما برای گونه ای دیگرمهاجرت یا ادامه سکونت در ایران چه خواهد بود . من فکر میکنم رویا داشتن(با داشتن یک هدف مشخص و منطقی) با رویایی بودن فرق مکنه . افراد رویایی که از واقیعتها گریزان هستند ممکنه در مسیر زندگی با مواجه شدن با واقیعتها ضریات سختی را متحمل بشوند و یکی از همین واقیعتها این است که ممکنه حتی در مرحله اخر ویزا صادر نشود و بصورت منطقی خود را از لحاظ ذهنی برای پذیرش این واقیعت اماده کنیم.
باور کنید خوشیختی یا عدم خوشبختی ما در زندگی به گرفتن و یا عدم گرفتن ویزا گره نخورده . شاید برای شما هم لحظاتی پیش امده که موضوعی برایتان جور نشده و ناراحت شده باشید و لی گذشت زمان نشان داده جور نشدن ان موضوع در ان زمان خاص نهایتا به نفعتان هم تمام شده است.
اینکه دوستان با تجربه اشاره میکنند در کشورهای دیگر فرش قرمز پهن نکرده اند یه واقیعته و زندگی کردن درغربت هم مشکلات خاص خود را دارد و شاید بیشترین حسنش بخصوص برای مهاجرین جوان این باشه که یه فرصت جدید ایجاد میشه که اگه فدرت تحمل مشکلاتشو داشته باشند با پشتکار و سختکو شی زیاد بتوانند یک زندگی جدیدی را بسازند و در این صورت زمینه برای پیشرفتشان انجا مصاعدتر هست.بنابراین در این مسیر همگی باید حداکثر تلاشمان را با برنامه ریزی صحیح و هدف کاملا مشخص انجام دهیم و بقیه اش را به تقدیر بسپاریم و چیزی که خارج از اراده ماست را پذیرا باشیم تا در این راه حتی المقدور استرس کمتری داشته باشیم وخدایی ناکرده دچار سرخوردگی و تالمات روحی نشویم.
با ارزوی موفقیت برای همه دوستان عزیز
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

(2013-09-25 ساعت 18:18)ali3875 نوشته:  با توجه به اینکه ما جزو گروه اول مصاحبه هستیم(نوامبر) امکان اینکه به ما ویزا نرسه کمتره
اساتید فن نظر بدن لطفا

دوست عزیز اصلا نمیشه روی این موضوع حساب کرد و اصلا قاعده و قانونی براش نیست تو دوره ما بالاترین کیس نامبرها 45000 بودن که تقریبا همشون ویزا گرفتن ولی دوستانی با کیس نامبر 1000 و خورده ای بودن که متاسفانه به علت کلیرنس طولانی ویزا بهشون تعلق نگرفت ولی لطفا اصلاااا به این مسائل فکر نکنید فقط با انرژی مثبت جلو برید و سعی کنید تمام مدارکتون رو بی کم و کاست تهیه کنید و آماده مصاحبه و ویزا گرفتن باشید
امیدوارم امسال برای همه دوستان 2014 سالی پر از شانس باشه و روز 30 سپتامبر همتون ویزا گرفته باشید
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: aghaghia ، sepideh_ ، ojee ، EKAM ، studpk ، ali1220 ، آلیس-1980 ، banafsh14 ، behfaza ، azadeh2014 ، ماتیتی
(2013-09-27 ساعت 17:09)golesang نوشته:  
اساتید فن نظر بدن لطفا

دوست عزیز اصلا نمیشه روی این موضوع حساب کرد و اصلا قاعده و قانونی براش نیست تو دوره ما بالاترین کیس نامبرها 45000 بودن که تقریبا همشون ویزا گرفتن ولی دوستانی با کیس نامبر 1000 و خورده ای بودن که متاسفانه به علت کلیرنس طولانی ویزا بهشون تعلق نگرفت ولی لطفا اصلاااا به این مسائل فکر نکنید فقط با انرژی مثبت جلو برید و سعی کنید تمام مدارکتون رو بی کم و کاست تهیه کنید و آماده مصاحبه و ویزا گرفتن باشید
امیدوارم امسال برای همه دوستان 2014 سالی پر از شانس باشه و روز 30 سپتامبر همتون ویزا گرفته باشید
سلام
متاسفانه کیس نامبر 3رقمی هم داشتیم که در نهایت بدلیل کلیرنس طولانی ویزا نگرفت .
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: masoud z ، amjad ، behfaza
(2013-09-27 ساعت 05:29)kamix نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 03:55)محبت نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 03:49)pooyan1920 نوشته:  اگه ویزای یکضرب بدهند پروسه ویزا خوردن در پاسپورت چقدر طول میکشه؟؟
که بشه بلافاصله رفت
سل
ام
بین 3تا 5 روز کاری.
اميدوارم ويزا يه ضرب بگيري پويان جان شرايط شماهم مثل منه واحتياج به يه ضرب گرفتن فقط مارو يادت نره سفرنامه بنويس برامون به اميد خدا كي ميري مصاحبه ؟ نامه دومت اومده؟

من خودمم امیدوارم والا به یه ضرب ایشالا شما هم یه ضرب بگیری چون شرایط جوریه که به قول خودتون علاوه بر احتیاج نیاز هم داریم . . .
نامه دوم هم که تقریبا دو هفته پیش فکر کنم آمد من هفته اول نوامبر مصاحبه دارم فکر کنم جزو اولین های سری دوم باشم
سفرنامه هم به روی چشم اصلا وظیفه است
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: kamix ، محبت ، behfaza ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان