کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-09-27 ساعت 23:22)raihaneh.az90 نوشته:  دوستان سلام!
من مصاحبه ام ساعت 2 هست! به نظرتون از 8 صبح برم؟یا همون ساعت 2؟

Applicants must not arrive to the Embassy more than 15 minutes before their interview time
There is no space for friends or relatives to wait while you are in the embassy for your visa interview. Only visa applicants should come to the embassy.
No loitering or picture taking of the Embassy at anytime
No electronic devices are allowed
No food or drink is allowed

متقاضیان نباید زودتر از پانزده دقیقه مانده به وقت مصاحبه خود به سفارت تشریف بیاورند.
هنگام مصاحبه متقاضی در سفارت برای دوستان و خویشاوندان جایی برای منتظر ماندن وجود ندارد. فقط متقاضیان ویزا باید به سفارت تشریف بیاورند.
عکس برداری و قدم زدن اطراف سفارت اکیداً ممنوع می باشد.
داشتن وسایل الکترونیکی ممنوع می باشد.
داشتن خوراکی و نوشیدنی ممنوع می باشد

از سایت سفارت ایروان کپی کردم پس با زود رفتنتون جز تنش و دردسر اضافی چیزه دیگه نخواهد داشت.
منبع
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
(2013-09-27 ساعت 12:09)H Pier نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 12:04)sonnnna نوشته:  برای ثبت نام 2015 میتونم همون عکس 2014 رو استفاده کنم؟

شاید بشه اما اینکارو نکنین به نظر من.
چون اگه قبول بشین ممکنه این موارد رو زمانی که fbi check میخورین روش حساس بشن. کاره دیگه..
با رعایت مشخصات عکس با گوشی موبایل هم میتونین از خودتون عکس بگیرین.Smile
موفق باشین.

نه بابا پیر جان Big Grin
اصلا از این خبرا نیست همه چی خیلی ساده تر از این حرفاست.
آقا با همون عکست برو تو کارش هیچی نمیشه.

(2013-09-27 ساعت 15:10)kamix نوشته:  سلام بر دوستان عزيز
من يه نگراني برام پيش اومده در رابطه با عكسي كه فرستادم مال ٢ سال پيشه مشكلي پيش مياد برام يا ميتونم روز مصاحبه عكسامو عوض كنم؟

نه عزیزم نه
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: محبت ، HodHod Golestani
(2013-09-27 ساعت 22:03)پسر شجاع نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 21:57)reza16 نوشته:  سلام همسر من از قبوليهاي ٢٠١٤ هست ' با توجه به كيس نامبر نزديك ٨٠٠٠ همسرم كه يه خورده ريسكي شده من ميتونم تو سال ٢٠١٥ شركت كنم؟
حقیقتش کسی‌ نمی‌دونه که آیا ثبتنام مجدد در لاتری ۲۰۱۵ بر کیس برندگان۲۰۱۴ تاثیری داره یا نه؟ بعضی‌ از دوستان میگن که اینکا رو نکنید!

پسر شجاع عزیز
اگر اینا رو از شیپورچی شنیدی که برات خالی بسته و طبق معمول خواسته سرت رو کلاه بذاره.Big GrinBig GrinBig Grin
دوستان ثبت نام کنید مهم نیست اصلاً .......یک هزارم درصد شاید نیاز بشه....راحت باشید و ثبت نام کنید
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: nasim ، Sam2014 ، پسر شجاع ، EKAM ، pari pariaaa ، amin arefi ، maryam_a ، HodHod Golestani
(2013-09-28 ساعت 09:22)Natasha9 نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 08:58)bayat_r نوشته:  شاید بد نباشه این رو ببینید:
.......................

خیلی ممنون. اتفاقا من الان داشتم سفرنامه ی شما رو می خوندم جناب بیات. توضیحات دقیق مراحل به همراه عکس و صد البته حس شوخ طبعی شما باعث میشه علاوه بر یک تشکر جانانه از شما من الان این کامنت رو که به موضوع تاپیک ارتباطی نداره بذارم و فراااااااااررررررر Tongue

دوستانی که ویزا گرفتند این عکس 2*2اینچی که روز مصاحبه میدیم برای ویزامون استفاده میشه یا بعدا اگه کلیر بخوریم موقع رفتن برای ویزا دوباره عکس میخوان ؟
میخوام ببینم چطوریه یه عکس باهال بدم
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان:
(2013-09-28 ساعت 10:00)mechanicalengineer نوشته:  دوستانی که ویزا گرفتند این عکس 2*2اینچی که روز مصاحبه میدیم برای ویزامون استفاده میشه یا بعدا اگه کلیر بخوریم موقع رفتن برای ویزا دوباره عکس میخوان ؟

شما هر موقع که برای مصاحبه تشریف ببرید عکس های قبلیتون رو می تونید تغییر بدید اما اگر کلیر بخورید تصور می کنم بعد از کلیر شدن امکان تغییر عکس وجود نداشته باشه و فقط تشریف می برید سفارت و پاس هاتون رو تحویل می دید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: mechanicalengineer ، محبت ، EKAM ، behfaza ، ali1220 ، studpk ، noobnoobi ، angelio.asian
سلام دوستان من یه سوال دارم . اینکه 160 د ل ا ر برای گرین کارت رو کی و کجا باید پرداخت کنیم ؟ لطفاً راهنمایی کنید
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان:
(2013-09-28 ساعت 10:35)م.ق نوشته:  سلام دوستان من یه سوال دارم . اینکه 160 د ل ا ر برای گرین کارت رو کی و کجا باید پرداخت کنیم ؟ لطفاً راهنمایی کنید

بعد از دریافت ویزا و قبل از ورود به خاک آمریکا ... البته بودند دوستانی که بعد از ورودشون هم پرداخت کردند اما ظاهراً هرچه دیرتر پرداخت کنید از اون طرف گرین کارتتون دیرتر به دستتون می رسه
موفق باشید
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: bayat_r ، محبت ، EKAM ، behfaza ، pari pariaaa ، ali1220 ، studpk ، noobnoobi ، angelio.asian
ظاهرا لاتاری 2014 مرحله دومی در کار نیست چون اطلاعیه جدیدی روی سایت مشاهده نشده است من نا امید شدم.
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، studpk ، angelio.asian
[quote='bayat_r' pid='424025' dateline='1380342502']
شاید بد نباشه این رو ببینید

مرسي آقاي بيات
لازم نيست ستون ترجمه كارت ملي هم ستاره دار بشه !!!!
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: محبت ، ali1220 ، angelio.asian ، bayat_r
(2013-09-28 ساعت 10:05)ghafari88 نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 10:00)mechanicalengineer نوشته:  دوستانی که ویزا گرفتند این عکس 2*2اینچی که روز مصاحبه میدیم برای ویزامون استفاده میشه یا بعدا اگه کلیر بخوریم موقع رفتن برای ویزا دوباره عکس میخوان ؟

شما هر موقع که برای مصاحبه تشریف ببرید عکس های قبلیتون رو می تونید تغییر بدید اما اگر کلیر بخورید تصور می کنم بعد از کلیر شدن امکان تغییر عکس وجود نداشته باشه و فقط تشریف می برید سفارت و پاس هاتون رو تحویل می دید.

باحالترين عكستو روز مصاحبه به افيسر بده كه بچسبه به گرين كارتتWink
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
(2013-09-28 ساعت 10:44)ghafari88 نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 10:35)م.ق نوشته:  سلام دوستان من یه سوال دارم . اینکه 160 د ل ا ر برای گرین کارت رو کی و کجا باید پرداخت کنیم ؟ لطفاً راهنمایی کنید

بعد از دریافت ویزا و قبل از ورود به خاک آمریکا ... البته بودند دوستانی که بعد از ورودشون هم پرداخت کردند اما ظاهراً هرچه دیرتر پرداخت کنید از اون طرف گرین کارتتون دیرتر به دستتون می رسه
موفق باشید

ممنون از راهنماییتون دوست عزیز . اگر دوستم بخاد که از اینجا بریزه چکار کنه . از برنده های 2013 هست و هفته دیگه داره میره.
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان:
(2013-09-28 ساعت 11:54)م.ق نوشته:  

موفق باشید

ممنون از راهنماییتون دوست عزیز . اگر دوستم بخاد که از اینجا بریزه چکار کنه . از برنده های 2013 هست و هفته دیگه داره میره.

دو راه دارید ... یا بگید یه نفر از اون طرف براشون بریزی با کارت اعتباری یا از همین جا کارت اعتباری ویزا یا مستر تهیه کنید و پرداخت کنید.
از این سایت ، این سایت و یا سایت های مشابه هم می تونید کمک بگیرید.
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، ali1220 ، behfaza ، kage.omid ، EKAM
(2013-09-28 ساعت 11:54)م.ق نوشته:  

موفق باشید

سلام
دوست خوبم جواب شما در این لینکه اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ghafari88 ، pari pariaaa ، ali1220 ، behfaza ، aghaghia ، EKAM
(2013-09-28 ساعت 01:03)cello86 نوشته:  دوستان این 6027 نفر تعداد اون کساییه که امسال از ایران برنده هستن یا تعداد کسایی هستن که فرم هاشون رو فرستادن؟

(2013-09-28 ساعت 00:36)golesang نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 22:03)پسر شجاع نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 21:57)reza16 نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 19:01)sinamn نوشته:  لاتاری 2015 رسما Authorize شد:

ثبت نام لاتاری 2015 از روز سه شنبه 1 اکتبر 2013 در ساعت 12:00 p.m شروع خواهد شد. شهروندان تمام کشور ها به جز کشور های زیر میتوانند شرکت کنند.

Bangladesh, Brazil, Canada, China (mainland-born), Colombia, Dominican Republic, Ecuador, El Salvador, Haiti, India, Jamaica, Mexico, Nigeria, Pakistan, Peru, Philippines, South Korea, United Kingdom (except Northern Ireland) and its dependent territories, and Vietnam.

دفترچه ی راهنمای ثبت نام رو میتونین از این لینک که سایت رسمیه دانلود کنید.
یک May 2014 هم شرکت کننده ها میتونن وضعیت قبولی خودشونو ببینن.

(الان احساس رئیس سازمان سنجشو دارم Big Grin )

سلام همسر من از قبوليهاي ٢٠١٤ هست ' با توجه به كيس نامبر نزديك ٨٠٠٠ همسرم كه يه خورده ريسكي شده من ميتونم تو سال ٢٠١٥ شركت كنم؟
حقیقتش کسی‌ نمی‌دونه که آیا ثبتنام مجدد در لاتری ۲۰۱۵ بر کیس برندگان۲۰۱۴ تاثیری داره یا نه؟ بعضی‌ از دوستان میگن که اینکا رو نکنید!

من نمیدونم جدیدا قانونی گذاشتن که اینکار رو منع میکنه یا نه ولی دوره ما مشکلی نبود من همسرم برنده 2011 بود و من برای 2012 شرکت کرده بودم و مشکلی هم نبود
دوست عزیز مسئله اینجاست که 2011 شما برنده اصلی نبودین پس کلا مشکلی نبوده

این دوستمون هم که سوال کردن همسرشون برنده اصلی هستن و ایشون خودشون میخوان که 2015 شرکت کنند یعنی شرایطشون مثل ما هستش
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: ali1220
(2013-09-27 ساعت 15:10)masoud z نوشته:  هنوز قطعی نشده 2015 اخرین سال لاتاری باشه.لایحه جدید قوانین مهاجرت در مجلس سنا ان کشور تصویب شده ولی هنوز در کنگره تصویب نشده....
البته جمهوریخواه ها سعی دارن Bill رو تیکه تیکه کنن تا بتونن بخش های مورد نظر خودشونو تصویب کنن ولی اوباما تاکید کرده که لایحه ی تیکه تیکه شده رو وتو میکنه.
تشکر کنندگان: masoud z

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان