کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-09-29 ساعت 01:42)aghaghia نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 00:28)behfaza نوشته:  سلام. اول : دوستانی که باید بمانند در دوبی تا ویزاشونو بگیرن چطوری بدون پاسپورت میتونن بمونن خصوصا اقامت در هتل که مستلزم ارایه پاسپورته ؟
دوم : برای اریه به Empost دوبی و دریافت پاسپورت ( داری ویزای آمریکی!) چه کارتهایی قبول میکنن برای احراز هویت ؟ مثلا کارت ملی خودمون یا شناسنامه مقبول می افتد ؟

حتما از صفحه اول پاسپورتتون چند کپی داشته باشید که اینجور مواقع به کار میاد، بله حتما شناسنامه یا کارت ملی یا گواهی نامه، یکیش همراهتون باشه...

خوبه که چند کپی ازپاسپورت داشته باشید اما برای اقامت درهتل اسکن رنگی میخوان ازپاسپورت پس قبل ازرفتن به مصاحبه روی یه فلش اسکن رنگی کنید و با خودتون ببرید
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، ali1220
(2013-09-29 ساعت 00:53)azadeh2014 نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 21:37)aghaghia نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 21:02)angelio.asian نوشته:  سلام دوستان باتبریک فراوان برای قبولی شما درلاتاری 2014

پسرخاله من یه ماه دیگه عروسیشه به نظرتون برای لاتاری 2015 میتونه این هفته ثبت نام کنه و اسم دختری راکه قراره ماهی دیگه زنش بشه به عنوان همراه بنویسه ؟

خیر هر 2شون جداد ثبت نام کنند، بعد اگر برنده شدن اسم همسرشون رو در فرم ها اضافه کنند، هیچ مشکلی پیش نمیاد به خصوص که ازدواجشون قبل از تاریخ برنده شدنشون هست...
با سلام ...اقاقیا عزیز میتونن به عنوان همسر ثبت نام کنند ومشکلی ایجاد نمیکنه ...چون برای اونها پارتنر مهم هست حالا میخواد همسر قانونی یا رسمی مثل اونچه در کشور ما تعریف میشه باشه یا نه پارتنری با تعریف اونچه در جاهای دیگر هست.
موقع ثبت نام وقتتی داری مشخصات همسر و می دی منظورشونهمسر قانونی هست نه پارتنر . اما می توونن بعدا توی مصاحبه اگه ازشون پرسیدن که تاریخ سند ازدواج با زمان ازدواج در موقع پبت نام لاتاری مقایر هست بگن نامزد بودن . این سوال و می شه راحت از خودشون پرسید بگید الان نامزد هستید آیا می توونین بعنوان همسر توی ثبت نام اعلام کنید . خیلی خوب اونها جواب می دن Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: محبت ، ali1220
دوستان محترم
پیشنهاد میکنم دوستان به تدریج تمام مدارکی رو که به نظرشون مهم هستش رو اسکن کنند ( حداقل با کیفیت 150DPI) و از طریق فناوری ذخیره ابری در محل امنی در اینترنت قرار بدهند. شرکت های بزرگی مثل گوگل و مایکروسافت برای این منظور فضاهای امن و مناسبی رو آماد کرده اند.
در این صورت هیچوقت نگران گم شدن و یا از کار افتادن حافظه فلش نخواهید بود و همیشه به کپی همه اسنادتون دسترسی دارید.

یک لینک آموزشی در این خصوص:
بررسی و آشنایی با ذخیره سازی بر روی سرورهای ابری Clouds Server

با تشکر

(2013-09-29 ساعت 10:28)angelio.asian نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 00:28)behfaza نوشته:  سلام. اول : دوستانی که باید بمانند در دوبی تا ویزاشونو بگیرن چطوری بدون پاسپورت میتونن بمونن خصوصا اق.....

حتما از صفحه اول پاسپورتتون چند کپی داشته باشید که اینجور مواقع به کار میاد، بله حتما شناسنامه یا کارت ملی یا ....

خوبه که چند کپی ازپاسپورت داشته باشید اما برای اقامت درهتل اسکن رنگی میخوان ازپاسپورت پس قب......
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: kage.omid ، nasim ، محبت ، noobnoobi ، Lemony ، kiana11 ، amin arefi ، behfaza ، خسته از وطن
با سلام
دوستان یک سوال اساسی که تا به امروز هیچ جواب قطعی برای آن صادر نشده است این است که:
آیا کسانی که در لاتاری 2014 برنده شده اند می توانند در لاتاری 2015 هم ثبت نام کنند یا خیر؟
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2013-09-29 ساعت 10:45)farzadsmile نوشته:  با سلام
دوستان یک سوال اساسی که تا به امروز هیچ جواب قطعی برای آن صادر نشده است این است که:
آیا کسانی که در لاتاری 2014 برنده شده اند می توانند در لاتاری 2015 هم ثبت نام کنند یا خیر؟
با تشکر

منع قانونی ندارد
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: محبت ، ali1220
(2013-09-29 ساعت 10:32)nasim نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 00:53)azadeh2014 نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 21:37)aghaghia نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 21:02)angelio.asian نوشته:  سلام دوستان باتبریک فراوان برای قبولی شما درلاتاری 2014

پسرخاله من یه ماه دیگه عروسیشه به نظرتون برای لاتاری 2015 میتونه این هفته ثبت نام کنه و اسم دختری راکه قراره ماهی دیگه زنش بشه به عنوان همراه بنویسه ؟

خیر هر 2شون جداد ثبت نام کنند، بعد اگر برنده شدن اسم همسرشون رو در فرم ها اضافه کنند، هیچ مشکلی پیش نمیاد به خصوص که ازدواجشون قبل از تاریخ برنده شدنشون هست...
با سلام ...اقاقیا عزیز میتونن به عنوان همسر ثبت نام کنند ومشکلی ایجاد نمیکنه ...چون برای اونها پارتنر مهم هست حالا میخواد همسر قانونی یا رسمی مثل اونچه در کشور ما تعریف میشه باشه یا نه پارتنری با تعریف اونچه در جاهای دیگر هست.
موقع ثبت نام وقتتی داری مشخصات همسر و می دی منظورشونهمسر قانونی هست نه پارتنر . اما می توونن بعدا توی مصاحبه اگه ازشون پرسیدن که تاریخ سند ازدواج با زمان ازدواج در موقع پبت نام لاتاری مقایر هست بگن نامزد بودن . این سوال و می شه راحت از خودشون پرسید بگید الان نامزد هستید آیا می توونین بعنوان همسر توی ثبت نام اعلام کنید . خیلی خوب اونها جواب می دن Smile
سلام
دوستان صرفا در صورت داشتن عقدنامه در ثبت نام متاهل و همسر رو باید معرفی کرد و در صورت قبولی میشه در فرمهای جدید مشخصات همسر رو وارد کرد و ایمیل اصلاح زد برای KCC و الان هر دو میبایست جداگانه فرمهاشون رو به صورت مجرد پر کنند.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: EKAM ، nasim ، ojee ، aghaghia ، angelio.asian ، behfaza ، ali1220
(2013-09-29 ساعت 09:23)NarCssuS نوشته:  اینکه یه سری دیگه اسامی به عنوان برنده ی لاتاری ۲۰۱۴ اعلام می کنن صحت داره؟ اگه بله، می دونید کی اعلام می کنن؟
ممنونم
سلام
خیر قطعا مشخص نیست و اگر اعلام کنن در اکتبر خواهد بود.

تشکر کنندگان: EKAM ، ojee ، NarCssuS ، behfaza ، ali1220
(2013-09-29 ساعت 10:47)saeedshafiee نوشته:  
با تشکر

منع قانونی ندارد
یعنی شما مطمئن هستید که اگر فرد برنده دوباره ثبت نام کنه مشکلی ایجاد نمی شود؟
تشکر کنندگان:
(2013-09-29 ساعت 11:12)farzadsmile نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 10:47)saeedshafiee نوشته:  
با تشکر

منع قانونی ندارد
یعنی شما مطمئن هستید که اگر فرد برنده دوباره ثبت نام کنه مشکلی ایجاد نمی شود؟

هیچ مانعی ندارد چون ممکن است شما در یکسال قبول شوید اما کارنت نشوید. پس قاعدتا سال دیگه باید شرکت کنید
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني.
2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني.
تشکر کنندگان: EKAM ، ali1220
به نظرتون چقدر پول باید برای رفتن با خودمون ببریم ؟ منظورم اون مقدار قانونیش که فکر می کنم نفری 5 هزار تا باشه نیست .
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
تشکر کنندگان: mahan L ، angelio.asian
(2013-09-29 ساعت 11:26)nasim نوشته:  به نظرتون چقدر پول باید برای رفتن با خودمون ببریم ؟ منظورم اون مقدار قانونیش که فکر می کنم نفری 5 هزار تا باشه نیست .
سلام
برای کجا منظورتونه سفارت برای مصاحبه یا بعد دریافت ویزا و جهت عزیمت به آمریکا.

تشکر کنندگان: ojee ، angelio.asian ، behfaza
(2013-09-29 ساعت 11:26)nasim نوشته:  به نظرتون چقدر پول باید برای رفتن با خودمون ببریم ؟ منظورم اون مقدار قانونیش که فکر می کنم نفری 5 هزار تا باشه نیست .

بستگی به تعداد افراد خانواده- با توجه به میزان امادگی پیش بینی زمانی که میتوانید مشغول بکار شوید(مدتی که بیکار هستید)- تعداد افراد خانواده که میتوانند مشغول بکار شوند- ایالتی که میخواهید در ان سکونت کنید - میزان پولی که بعدا از ایران احتمالا برای شما ارسال خواهد شدو غیره میباشد ولی برای یک خانواده دو نفره تا انجاییکه من اطلاع دارم بطور متوسط حدود 2500 دلار هزینه ماهانه (غیر از هزینه تحصیل)
را در نظر بگیرید.
ضمنا پیشنهاد میکنم در این مرحله حتی المقدور از فروش دارایهای ثابت خود مانند اپارتمان-زمین و ملک حتی پس از سفر اول خودداری کنید تا پس از جا بجا شدن و ارزیابی شرایط خودتان در کشور مقصد بهتر بتوانیدتصمیم بگیرید. موفق باشید
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: nasim ، amin arefi ، behfaza ، ali1220
(2013-09-29 ساعت 01:37)aghaghia نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 00:53)azadeh2014 نوشته:  با سلام ...اقاقیا عزیز میتونن به عنوان همسر ثبت نام کنند ومشکلی ایجاد نمیکنه ...چون برای اونها پارتنر مهم هست حالا میخواد همسر قانونی یا رسمی مثل اونچه در کشور ما تعریف میشه باشه یا نه پارتنری با تعریف اونچه در جاهای دیگر هست.

دوست عزیزم اینطور نیست، اونها از قوانین ایران کاملا اطلاع دارند و میدونند که پارتنر از نظر قوانین ایران تعریف نشده هست، اگر اینطور بود که کسی دیگه به خودش زحمت ازدواج کردن حتی بعد از قبولی در لاتاری رو نمیداد.... این قضایا واسه وقتیه که رفتین اونور، نه واسه الان Wink

وااااااي خدااااااي من پارتنر !!!!!!! Rolleyes انگار 2014 ايا ميخوان ركورد اتمام ويزارو بزنن Big GrinBig Grin
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ojee
(2013-09-29 ساعت 11:53)محبت نوشته:  
سلام
برای کجا منظورتونه سفارت برای مصاحبه یا بعد دریافت ویزا و جهت عزیمت به آمریکا.

نه برای عزیمت . مثلا سیاتل
تشکر کنندگان: ojee
(2013-09-29 ساعت 10:28)angelio.asian نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 00:28)behfaza نوشته:  سلام. اول : دوستانی که باید بمانند در دوبی تا ویزاشونو بگیرن چطوری بدون پاسپورت میتونن بمونن خصوصا اق.....

حتما از صفحه اول پاسپورتتون چند کپی داشته باشید که اینجور مواقع به کار میاد، بله حتما شناسنامه یا کارت ملی یا ....

خوبه که چند کپی ازپاسپورت داشته باشید اما برای اقامت درهتل اسکن رنگی میخوان ازپاسپورت پس قب......
[/quote]

behfaza جان در صورت خروج روزانه يا شبانه Wink از هتل ميتوني پاستو از رسيپشن بگيري و برگردوني فقط مواظب باش گم نكني (من سابقشو دارم بيچاره ميشي تا دوباره بگيري)
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: محبت ، ojee ، angelio.asian ، behfaza ، ali1220

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان