کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-09-29 ساعت 12:26)EKAM نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 10:28)angelio.asian نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 01:42)aghaghia نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 00:28)behfaza نوشته:  سلام. اول : دوستانی که باید بمانند در دوبی تا ویزاشونو بگیرن چطوری بدون پاسپورت میتونن بمونن خصوصا اق.....

حتما از صفحه اول پاسپورتتون چند کپی داشته باشید که اینجور مواقع به کار میاد، بله حتما شناسنامه یا کارت ملی یا ....

خوبه که چند کپی ازپاسپورت داشته باشید اما برای اقامت درهتل اسکن رنگی میخوان ازپاسپورت پس قب......

behfaza جان در صورت خروج روزانه يا شبانه Wink از هتل ميتوني پاستو از رسيپشن بگيري و برگردوني فقط مواظب باش گم نكني (من سابقشو دارم بيچاره ميشي تا دوباره بگيري)
[/quote]

یا می تونید مثل ما خوش باشید روز مصاحبه از هنل پاسو گرفتم دیگه هم بهشون ندادم و تو چند روزی که اونجا مستقر بودیم پیش خودم بود کاری به کارمم نداشت
تشکر کنندگان: studpk ، behfaza
درثبت نام لاتاری 2015 درباره سربازی چیزی می پرسن که باید پر کنیم؟
تشکر کنندگان:
(2013-09-29 ساعت 16:00)shayesteh نوشته:  سلام. من هم میخواستم بدونم که بطور قانونی به ازای هر نفر چه مقدار دلار موقع سفر میشه از کشور خارج کرد یعنی همراهمون ببریم و ایا مثل کشور کانادا مبلغ از یک سقفی بیشتر باشه باید مالیات پرداخت کنیم به دولت آمریکا یا نه؟ مرسی از راهنماییتون
سلام
به ازاء هر نفر شما قانونا میتونید 5000 دلار خارج کنید و اما در اولین ورودتون هر مبلغی رو میتونید وارد آمریکا کنید و بدون مالیات و سقفی نداره اما میبایست بهشون اعلام کنید در فرمی که به شما داده خواهد شد.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: shayesteh ، masoud z ، behfaza
دوستان از نقل قول کردن کل پست ها پرهیز کنید، منظورم پست های طولانی و یا پست هایی هست که پشت سر هم نقل قول شدند، ممنون
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: afshinghwink ، ghafari88 ، himmlisch ، KIMIA2005 ، محبت ، behfaza ، Natasha9 ، kiana11
(2013-09-29 ساعت 16:18)aghaghia نوشته:  دوستان از نقل قول کردن کل پست ها پرهیز کنید، منظورم پست های طولانی و یا پست هایی هست که پشت سر هم نقل قول شدند، ممنون
سلام
اقاقیا جان متاسفانه در زمان ارسال پاسخ نمیشه نوشته رو ویرایش کرد، چون زمانیکه ویرایش میکنیم کل متن بالا نمیاد حالا نمیدونم همه دوستان این مشکل رو دارن یا خیر اما من خواستم ویرایش کنم ، نشد

تشکر کنندگان: mahan L ، aghaghia ، مامان خانم ، angelio.asian ، behfaza ، ojee ، EKAM
(2013-09-29 ساعت 16:02)angelio.asian نوشته:  درثبت نام لاتاری 2015 درباره سربازی چیزی می پرسن که باید پر کنیم؟
سلام
در زمان ثبت نام تا جائی که یادمه خیر اما در فرمهای بعد برنده شدن بله

تشکر کنندگان: ghafari88 ، H Pier ، angelio.asian ، ali1220 ، ojee ، sepideh_
(2013-09-29 ساعت 16:38)محبت نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 16:18)aghaghia نوشته:  دوستان از نقل قول کردن کل پست ها پرهیز کنید، منظورم پست های طولانی و یا پست هایی هست که پشت سر هم نقل قول شدند، ممنون
سلام
اقاقیا جان متاسفانه در زمان ارسال پاسخ نمیشه نوشته رو ویرایش کرد، چون زمانیکه ویرایش میکنیم کل متن بالا نمیاد حالا نمیدونم همه دوستان این مشکل رو دارن یا خیر اما من خواستم ویرایش کنم ، نشد

میشه آقای محبت عزیز، این که پست شما بالا نمیاد به خاطرِ اینه که شما کلید های نقل قول رو حذف می کنید، شما اگر کلید نقل قول پایین رو حذف کردید، باید کلید بالایی رو که حاوی نام کاربری هم هست رو حذف کنید و یا هیچکدوم رو حذف نکنید...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: H Pier ، محبت ، amin arefi ، angelio.asian ، behfaza ، ali1220 ، ojee ، EKAM ، noobnoobi
سلام
[/quote]

میشه آقای محبت عزیز، این که پست شما بالا نمیاد به خاطرِ اینه که شما کلید های نقل قول رو حذف می کنید، شما اگر کلید نقل قول پایین رو حذف کردید، باید کلید بالایی رو که حاوی نام کاربری هم هست رو حذف کنید و یا هیچکدوم رو حذف نکنید...
[/quote]
بله کاملا حق با شماست مدیر عزیز، سپاسSmile

تشکر کنندگان: aghaghia ، angelio.asian ، behfaza ، ojee ، EKAM
سلام
بچه ها من حوصلم سر رفت پس كي نوبت مصاحبه ما ميشه من هنوز تاييد دريافت مداركم نيومده استرس دارم ميدونم دير مياد همه پست هاي تاپيك هاي ديگرو خوندم
تشکر کنندگان: angelio.asian
(2013-09-29 ساعت 17:48)samanta22 نوشته:  سلام
بچه ها من حوصلم سر رفت پس كي نوبت مصاحبه ما ميشه من هنوز تاييد دريافت مداركم نيومده استرس دارم ميدونم دير مياد همه پست هاي تاپيك هاي ديگرو خوندم

کیس نامبر شما چنده مگه ؟
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان: behfaza ، ojee ، EKAM ، angelio.asian
(2013-09-29 ساعت 16:35)sinamn نوشته:  نمیشه گفت کل روند اداره ی کشور، بر اساس قانونی که 1995 به تصویب کنگره رسید. بخش های بزرگی از دولت همچنان به کارشون ادامه میدن، مثل پست، پلیس،بیمارستان ها، مراکز مرزی، فرودگاه ها، اداره ی مالیات، بانک ها و مراکز مالی و وزارت خانه ها و خیلی جاها دیگه...
فراموش نکنید در گذشته 16 بار این اتفاق افتاده که اخرینش 2011 بوده.

حالا بالاخره این خبر یعنی چی؟ فرایند کار برندگان 2014 تغییر می کند مثلا ممکن است به تاخیر بیافته یا کلا کنسل می شه؟
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
تشکر کنندگان: behfaza ، ojee
[font=Times New Roman]دوستانی که در مورد لاتاری 2015 و نحوه ثبت نام سوال می کنند، دوست عزیز Sinamn اطلاعاتی رو به تاپیک لاتاری از آغاز تا پایان اضافه کردند که میتونید ازشون استفاده کنید، موفق باشید...[/font]
تشکر کنندگان: behfaza ، ojee ، H Pier ، محبت ، zz24 ، kamix ، noobnoobi ، angelio.asian ، ali1220 ، amin arefi
(2013-09-29 ساعت 15:47)محبت نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 15:35)masoud z نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 15:02)محبت نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 14:32)masoud z نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 13:33)محبت نوشته:  دوست خوبم فقط 1500دلار متوسط اجاره آپارتمانتونه حالا واسه 2نفر سایر هزینه ها رو هم در نظر بگیر خوراک، پوشاک، سایر هزینه ها به هر حال به تاپیکی که گفتم یه سر بزن.

محبت جان با تمام احترامی که برایت قایلم انطور که من از اشنایان و دوستانی که سالیان زیادی است که انجا زندگی میکنند تحقیق کردم مثلا برای ایالت تگزاس شهر هیستون فکر میکنم رقم 4000 دلار متوسط هزینه ماهانه برای یک خانواده 4 نفره باشه نه دو نفره .البته سیاتل را دقیق اطلاع ندارم ولی تصور نمیکنم تفاوت زیادی داشته باشه. ایالتهای نیویورک و کالیفورنیا بخصوص لوس انجلس یه مقدارهزینه ها بالاتره نسبت به سایر ایالتها.
البته این رقم میتونه تا اندازهای هم متغیر باشه و به وضیعت خود شخص هم بستگی داره که بخصوص اوایل ورود بتونه مدیریت هزینه داشته باشه و تا چه اندازه به زبان مسلط باشه-تجربه داشته باشه-دوستان یا اقوام نزدیک انجا داشته باشه و غیره تا این عوامل در بدو ورود کمکش باشند و هر چه زودتر خودشو با محیط تطبیق بده و رو ریل زندگی بیفته .
سلام
دوست خوبم من ایالت انتخابیم کالیفرنیاست و البته حق با شماست که کالیفرنیا گرونتره ولی با توجه به بالا بودن هزینه ها البته نسبت به ریال میگم برامون یه مقدار پذیرشش مشکله اما ما هزینه هائی داریم که مهمترینشون شامل آموزش، تحصیل، هزینه وسیله نقلیه با توجه به لزوم استفاده از خودرو شخصی که در صورت اجاره آن بازم هزینه بیشتری متحمل میشیم و تعمیر و نگهداریش و همینطور هزینه های شخصی البته در خصوص ایالتها بگم که باید تحقیق مفصل کنید از نظر آب و هوا و همینطور هزینه ها
اما برای شما و نسیم عزیز قیمتهایی از سیاتل رو میذارم بد نیست
[align=left]
Meal, Inexpensive Restaurant 12.00 $ 10.00
14.00
.........................................

دوست عزیز
ممنون از زحمتی که کشیدی و اقلام هزینه ها رو استخراج کردی. اولا رقم 2500 دلار همانطور که قبلا اشاره کردم غیر از هزینه تحصیل بود و همانطور که در امار بالا مشاهده میشود هزینه اجاره ماهیانه اپارتمان یک خوابه (اگر مرکز شهر نباشه)بین 800 تا 1000 دلار ذکر شده که متوسط ان 900 دلار میشود بنابراین باقیمانده ان تا 2500 دلار حدود 1600 دلار ماهیانه میشود که فکر میکنم دو نفر براحتی میتوانند زندگی خود را در سیاتل اداره کنند.

بابا این بنده خدا رو اول کار اینقدر نترسون!!!Cool
سلام

چشم دوست خوبم ایشون رو نمیترسونم اما همه دوستان بهتون توصیه میکنم که با دقت جلو برید در انتخابهاتون البته امیدوارم نسخه لاتاری2014بد پیچیده نشه اما این نرخها رو به عنوان یک نرخ حدودی در نظر بگیرید و برنامه ریزی کنید تا به امید حق کسی دچار مشکل نشه

من نميدونم چرا شما فكر ميكنين خرج در امريكا عين ايرانه!! اونجا ارزونترين خرج، خرج خوراك و پوشاك هست. ولي اينقدر خرجهاي جانبي داره. مثلا شما بايد هر چي ميخري ماليات بدي. بايد براي يك خانواده ٤ نفره ماهي ١٥٠٠ دلار پول بيمه بدين. به حقوق دريافتي بايد ماليات بدي. براي ماشين بايد ماليات و بيمه ساليانه بدين و اگر خانه بخرين بايد هر سال ١.٢٥٪ از مبلغ خانه رو به عنوان ماليات سرمايه به دولت بدين. اينا رو نگفتم كه بترسين گفتم كه بدونين همچين پول دربيارين و خوش باشين نيست.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، EKAM ، ali1220 ، amin arefi
(2013-09-29 ساعت 19:35)zz24 نوشته:  دوستان تاپیک مربوط به 2015 رو پیدا نکردم برای همین اینجا میپرسم
ممنون میشم خیلی ازتون برای جواب

جایی شنیدم که لاتاری 2015 شاید حذف بشه...بعد معلوم شد که نه هنوز ادامه داره شکر خدا ولی امروز شنیدم که ممکنه ایران رو از لیست کشورهایی که لاتاری ثبت نام میکنن برای 2015 حذف کنن............................................................آیا صحت داره همیچین جریانی؟؟؟؟؟؟؟؟ا
اون لیستی که شامل کشورهایی میشه که میتونن شرکت کنن در لاتاری رو میشه لطف بفرمایید نشونم بدید برا 2015
سلام شنیده هارو ول کنین. تو سایت رسمی مهاجرت آمریکا تمام جواباتون هست.
بفرما اینم PDF راهنمایی کامل به همراه لیست کشور های مجاز.
ایشالا اگه به صلاحتون بود برنده بشید.Smile
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: maryam_a ، EKAM ، zz24 ، masoud z ، behfaza ، ali1220 ، nasim ، amin arefi
(2013-09-29 ساعت 19:35)zz24 نوشته:  دوستان تاپیک مربوط به 2015 رو پیدا نکردم برای همین اینجا میپرسم
ممنون میشم خیلی ازتون برای جواب

جایی شنیدم که لاتاری 2015 شاید حذف بشه...بعد معلوم شد که نه هنوز ادامه داره شکر خدا ولی امروز شنیدم که ممکنه ایران رو از لیست کشورهایی که لاتاری ثبت نام میکنن برای 2015 حذف کنن............................................................آیا صحت داره همیچین جریانی؟؟؟؟؟؟؟؟ا
اون لیستی که شامل کشورهایی میشه که میتونن شرکت کنن در لاتاری رو میشه لطف بفرمایید نشونم بدید برا 2015
سلام
خیر دوست خوبم ایران هم جزء کشورهای شرکت کننده هست و اینم لینک PDF
دفترچه راهنمای ثبت نام لاتاری 2015

تشکر کنندگان: zz24 ، kage.omid ، behfaza ، ali1220 ، amin arefi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان