موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
من توی نامه قبولیم اسممو اینطوری نوشتن:SEPIDEH TAHERY ولی توی پاسپورتم اخر فامیلیم یعنی TAHERI با I...مشکلی نداره؟؟؟؟؟چیکار کنم؟؟؟
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-06 ساعت 02:05)hedipes نوشته: من توی نامه قبولیم اسممو اینطوری نوشتن:SEPIDEH TAHERY ولی توی پاسپورتم اخر فامیلیم یعنی TAHERI با I...مشکلی نداره؟؟؟؟؟چیکار کنم؟؟؟
بهتره که با ایمیل با کی سی سی مکاتبه کنید و این مساله رو اطلاع بدید
و زمان مصاحبه پرینت ایمیل رو با خودتون ببرید
مشکلی هم پیش نمیاره
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-06 ساعت 05:30)ارمیتا نوشته: خیلی ممنون از دوستانی که اینقدر با صبر و حوصله جواب سوالهای ما رو میدن
من در مورد عکس ویزا یک سوال داشتم. با توجه به مطالبی که خوندم میدونم که با حجاب یا بی حجاب بودن بستگی به خود فرد داره و تاثیری روی نتیجه نداره. ولی سوال من اینه که دوستانی که ویزای آمریکا گرفتن ایا این ویزا همراه با عکس توی پاسپورت میخوره یا ویزای بدون عکسه ؟ ( چون مثلا استرالیا بدون عکسه و اروپا همراه با عکس). میخواستم ببینم اگه ویزا همراه با عکس هست و من بخوام عکس بدون حجاب بگیرم این مسئله مغایرتی با عکس پاسپورت ما خانمها که با حجاب کامل هست نداره؟ منطورم برای ایرانه که وقتی بخوان پاسپورت رو چک کنن عکس بی حجاب توش باشه؟ ( از سری مشکلات دردسرزای زن بودن در ایران!!)
ویزای امریکا عکسداره
واسه ی اون مورد دوم هم بعید میدونم مشکلی باشه، خیلیا عکس بی حجاب میگیرن واسه ویزاشون.
"آدمی ساخته افكار خويش است، فردا همان خواهد شد كه امروز می انديشيده."
(موریس مترلینک)
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-06 ساعت 00:26)گل نهال نوشته: (2013-05-05 ساعت 20:27)..... نوشته: سلام دوستان.
من 15 بهمن ماه 91 فارغ التحصیل در مقطع کارشناسی شدم.و مدرکم موقت هستش و درمدرک نوشته شده که قابل ترجمه نیست و همچنین نوشته 8 سال تعهد به خدمت دارم.
حالا من برای مدرک چکار کنم؟ ترجمه اش قبول هست یا نه؟
اگه مدرک اصلی مو بگیرم باید چکار کنم در ضمن نمی تونم زیاد هزینه کنم.
خواهشا کمک کنین
با تشکر
بله سفارت ترجمه گواهی موقتتونو قبول میکنه
اصل مدرکتونو اگه بواهید اونجا ادامه تحصیل بدید لازم دارید
سلام دوست عزیز،
شما تمام تلاشتون و بکنید که مدرکتون و تا اون زمان آزاد کنید، اما چون به تازگی فارغ التحصیل شدید قطعا خود سفارت در جریان هست که به این زودی گواهی فارغ الحصیلیتون رو نمی دند. برای همین شما در زمان مصاحبه باید ریز نمراتتون که به تائید وزارت علوم رسیده باشه رو همراه داشته باشید+ اصل دیپلم و پیش دانشگاهیتون.
اگر همه این مدارک و ببرید، مطمئن باشید براتون مشکلی پیش نمی آد،
الانم خیلی تا مصاحبتون مونده، فقط فکرتون و در حال حاضر به پر کردن درست مدارکتون بدید.
خیلی فرصت هست تا مصاحبتون اصلا نگران نباشید.
موفق باشید.
کیس نامبر: **2013AS000103 / برنده: سری دوم / روئیت قبولی: 29 october/زمان مصاحبه: هفته اولAUGUST(هفته دوم مرداد)/ مدت زمان کلیرنس: 22 روز(9 شهریور)/مقصد: دالاس
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-06 ساعت 10:03)حسن پیری نوشته: سلام دوستان من مدرک دیپلمم رو پیدا نکردم و میدونم که اصلشو از مدرسه گرفتم.
به نظرتون دادم به دانشگاه؟ اصلا یادم نیست.... باید چی کار کنم؟
بله احتمالا دادین دانشگاه . اگه دانشگاه هم نبود از االان بیفتین دنبال المثنی.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من متوجه نمیشم ما هاکه فوق لیسانس داریم باید از پیش دانشگاهی و دیپلم هم بنویسیم و مدرک ترجمه کنیم
؟؟خوب معلومه که آدم دیپلم داره که فوق لیسانس گرفته!!
یه سوال دیگه:
من پذیرش با فاند داشتم و برای مصاحبه می خواستم برم دبی حالا که فهمیدم لاتاری بردم باید چی کار کنم؟
بیخیال فاندم بشم؟!
شماره کیس : 2014AS00002XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه : هفته آخر نوامبر(ابوظبی)
ویزای یک ضرب از ابوظبی
ورود به امریکا:اواخر دسامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
به همه دوستانی که قبول شدن تبریک می گم و امیدوارم همشون بدون دردسر این مراحل رو به پایان برسونن.
یه سوالی داشتم که اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون می شم.
من فرم شرکت در لاتاری یکی از دوستانم در آمریکا پر کرده و به اشتباه مدرک تحصیلی رو لیسانس زده و حالا می خوام بدونم که اگه تو فرمهایی که باید برای KCC بفرستیم اینو درست کنم ممنکه که ایرادی بگیرن یا اینکه موردی نداره.
ممنون میشم اگه جوابشو بهم بدین.
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-06 ساعت 11:33)حسن پیری نوشته: سلام بچه هت یکی تو سفرنامش که لینکش این زیره نوشته سفارت 750 دلار ازم گرفته.. چرا تا حالا بهش اشاره نشده؟
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...337#pid337
دوست عزیز تاریخ اون پست رو ببینید سال 2007 نوشته شده
الان هزینه ی سفارت برای کیسهای لاتاری به ازای هر نفر 330 دلار هست
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز