کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-10-01 ساعت 19:57)niloosin نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 19:49)زری وحدتی نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 19:44)niloosin نوشته:  بچه ها طولانی ترین زمان کلیرنس چقدر بوده تا حالا؟؟ چون من می خوام مصاحبم رو بندازم آپریل یا می! می ترسم یه وقت این قضیه ی آخر سپتامبر و کلیرنس طولانی و ویزا نگرفتن این چیزا پیش بیاد! آپریل یا می ok هست؟؟
با توجه به اتفاقی که برای 2013 ها افتاد به نظر من اصلا ریسک نکنید چون ممکنه کلیرنس تون تا سپتامبر طول نکشه اما تعداد ویزا ها پر شه.

واقعا کاریش نمی تونم بکنم! چون می خوام ازدواج کنم و همسرم رو به کیس اضافه کنم و الانم درگیر راضی کردن پدرمم و واقعا نیاز به زمان دارم! یعنی اینقد ریسکش بالاست و اینقد سری ویزاها پر می شه؟؟!!!!! اگه سهمیه ی ویزا رو می دونن چرا اینقد برنده می گیرن خب که بخوان ضد حال بزنن!!

ببينين اينا از اولش ميگن برنده شدن معنيش گرفتن ويزا نيست. نرسيدن كليرنس به 30 سپتامبر يا تموم شدن سهميه يك كشور ميتونه اتفاق بيفته. امسال هم از نظر تعداد برنده هاي اعلام شده مثل پارساله اما تعداد ويزاها فرقي نكرده. منم تو شرايط شما بودم ولي آخرش اينجوري شد كه گرين كارتو گرفتم بعد ازدواج كردم و از f2a براش اقدام كردم و الان منتظريم. يه راه ديگه هم اينه كه برين مصاحبه بعد تو مدت كليرنس يا اگه يكضرب گرفتين تا قبل از استفاده از ويزا، ازدواجتونو به سفارت اعلام كنين. اين راه حلا هركدومش يجور ريسك داره ديگه. خودتون بايد سبك سنگين كنين
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، niloosin ، زری وحدتی
(2013-10-01 ساعت 12:30)tina_torabi نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 11:25)محبت نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 11:18)angelio.asian نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 10:58)مامان خانم نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 10:48)tina_torabi نوشته:  سلام من میخواستم بدونم سفر کاری به افغانستان مشکل ساز هست برای کلیرنس ؟
سلام
فکر نمیکنم اگر سفر نامه های سال های گذشته را بخوانید می بینید که کسانی بودند که با سفر به سوریه و عراق و حتی لبنان به راحتی ویزا گرفتند

مامان خانم درسته که اخرش ثابت می شه این بنده خدا سفر کاری داشته ولی نباید به مرحله کلیرنس زمان طولانی بخوره و گرنه درست میگید نتیجه کلیرنس خوب میاد ولی ایا تا نتیجه بیاد ویزا تموم نشده ؟
سلام
شما مطمئنید حالا این بنده خدا این سوال رو کرده بواسطه اینکه بره یا خیر ، یا قبلا این سفر رو رفته و میخواد بدونه مشکل داره یا نه، فکر کنم بد نباشه صاحب سوال هم روشن کنه این قضیه رو Wink
من سال گذشته رفتم افغانستان و الان برنده لاتاری هستم و میخوام برم آمریکا از اون کارم هم اومدم بیرون به خاطر اینکه نمیخواستم برم افغانستان و فقط یک بار رفتم اونجا و ویزایی که بهم دادن توریستی بوده و اینکه نامه دارم از محل کار قبلبم که به صورت کاری بوده ( نامه رو برای خود سف ارت نوشتن) پس از اومدن از افغانستان دیگه نرفتم سر کار و استعفا دادم . Sad به نظرتون مشکل داره ؟ راستی من پاس جدید گرفتم و مهر ویزام تو اون نیست میشه به افسر بگم که جایی نرفتم ؟ اصلا ازم مطمئنا میپرسن که رفتم خارج یا نه ؟ میشه نپرسن؟ Sad
دوست من حتما سفر خارجی تون رو قید کنید حتی اگر پاسپورتتون رو عوض کردین. چون یکی از بستگان ما که برنده 2012 بود نگفت و اونها فهمیدن (اطلاعات سفرهای خارجیشون تکمیله) و هنوز تو پروسه کلیرنس هستش!!
موفق باشید
تشکر کنندگان: ffrfar ، محبت ، behfaza ، nasim ، زری وحدتی
(2013-10-01 ساعت 19:44)niloosin نوشته:  بچه ها طولانی ترین زمان کلیرنس چقدر بوده تا حالا؟؟ چون من می خوام مصاحبم رو بندازم آپریل یا می! می ترسم یه وقت این قضیه ی آخر سپتامبر و کلیرنس طولانی و ویزا نگرفتن این چیزا پیش بیاد! آپریل یا می ok هست؟؟
با توجه به اتفاقی که برای 2013 ها افتاد به نظر من اصلا ریسک نکنید چون ممکنه کلیرنس تون تا سپتامبر طول نکشه اما تعداد ویزا ها پر شه.

واقعا کاریش نمی تونم بکنم! چون می خوام ازدواج کنم و همسرم رو به کیس اضافه کنم و الانم درگیر راضی کردن پدرمم و واقعا نیاز به زمان دارم! یعنی اینقد ریسکش بالاست و اینقد سری ویزاها پر می شه؟؟!!!!! اگه سهمیه ی ویزا رو می دونن چرا اینقد برنده می گیرن خب که بخوان ضد حال بزنن!!
سلام نیلو خانم، ببینید شما چرا این کار رو نمیکنید؟ اول برید مصاحبه و وقتی‌ ویزا گرفتین و رفتین آمریکا برای نامزدتون از طریق ویزا ازدواج اقدام کنید؟ اینطوری هم وقت کافی‌ دارید که پدر رو راضی‌ کنید و هم اینکه حق کسی‌ دیگه از بچهای ۲۰۱۴ ضایع نمی‌شه،
تشکر کنندگان: studpk ، behfaza ، maryam_a ، EKAM ، kamix ، محبت ، hedilamar ، Elahe.
دوستان تاپیک های لاتاری 2015 باز شده، برای سوالاتتون در این مورد به اون تاپیک ها مراجعه کنید و اینجا پیام نذارید، ممنون از توجهتون...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ghafari88 ، محبت ، behfaza ، kiana11 ، Natasha9 ، amin arefi ، EKAM ، kamix ، زری وحدتی ، sepideh_
سلام
دوستان خوبم امیدوارم با اومدن این جمله بر روی بولتن ویزا نگرانی در خصوص عدم اعلام کارنتیهای نوامبر هم مرتفع شه

Upcoming month's visa bulletin: November 2013 (Coming Soon)
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2013-10-01 ساعت 20:06)studpk نوشته:  

ببينين اينا از اولش ميگن برنده شدن معنيش گرفتن ويزا نيست. نرسيدن كليرنس به 30 سپتامبر يا تموم شدن سهميه يك كشور ميتونه اتفاق بيفته. امسال هم از نظر تعداد برنده هاي اعلام شده مثل پارساله اما تعداد ويزاها فرقي نكرده. منم تو شرايط شما بودم ولي آخرش اينجوري شد كه گرين كارتو گرفتم بعد ازدواج كردم و از f2a براش اقدام كردم و الان منتظريم. يه راه ديگه هم اينه كه برين مصاحبه بعد تو مدت كليرنس يا اگه يكضرب گرفتين تا قبل از استفاده از ويزا، ازدواجتونو به سفارت اعلام كنين. اين راه حلا هركدومش يجور ريسك داره ديگه. خودتون بايد سبك سنگين كنين

خب اینطوری که خیلی زمان بره!!مگه اینجوری نیست که تازه وقتی شخص برنده سیتیزن شد می تونه واسه همسرش اقدام کنه؟؟سیتیزن شدن هم که یه پروسه ی 5 ساله است!!!! می شه لطفا یه مقدار راجع به ویزای f2a توضیح بدید یا یه لینک برام بذارید که راجع بهش کامل توضیح داده باشه! ممنون.
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Smile Aug 29th - Qatar airways Cool
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
تشکر کنندگان: maryam_a ، Natasha9 ، behfaza ، ali1220 ، زری وحدتی
بچه ها درسته که امسال ایرانی ها کیس نامبر بالای 8000 ندارن؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-01 ساعت 22:50)niloosin نوشته:  

خب اینطوری که خیلی زمان بره!!مگه اینجوری نیست که تازه وقتی شخص برنده سیتیزن شد می تونه واسه همسرش اقدام کنه؟؟سیتیزن شدن هم که یه پروسه ی 5 ساله است!!!! می شه لطفا یه مقدار راجع به ویزای f2a توضیح بدید یا یه لینک برام بذارید که راجع بهش کامل توضیح داده باشه! ممنون.

نه اينطور نيست. شما به محض گرفتن گرين كارت ميتونين براي همسرتون اقدام كنين ربطي به سيتيزني نداره.
اينجا http://mohajersara.com/thread-2833.html همه افرادي هستن كه با كتگوري f2a اقدام كردن. اونجارو مطالعه كنين (البته پستهاي جديدتر بيشتر بهتون كمك ميكنه تا صفحات اول تاپيك)
تاپيك مفيد ديگه كه تمامي اين پروسرو توضيح داده http://mohajersara.com/thread-2914.html
اين هم سايت اداره مهاجرت http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...2ca60aRCRD
و اينيكي
http://www.uscis.gov/files/form/i-130instr.pdf راهنماي اقدام براي همسر هست.

خواهشا سوالات ديگتونو در اين مورد تو تاپيكاي مربوطه بپرسين. منم هر سوالي داشتين در خدمتم.
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، Natasha9 ، kage.omid ، niloosin ، kamix ، زری وحدتی
(2013-10-01 ساعت 22:59)shamim-k نوشته:  بچه ها درسته که امسال ایرانی ها کیس نامبر بالای 8000 ندارن؟
سلام
خیر صحت نداره حتی یکی از بچه های خودمون( آرش) کیسش 22000هست و در سایتهای دیگه هم اعلام کردن.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: studpk ، ghafari88 ، behfaza ، H Pier ، EKAM ، ali1220 ، nasim ، زری وحدتی ، sepideh_
(2013-10-01 ساعت 23:09)studpk نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 22:50)niloosin نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 19:49)زری وحدتی نوشته:  با توجه به اتفاقی که برای 2013 ها افتاد به نظر من اصلا ریسک نکنید چون ممکنه کلیرنس تون تا سپتامبر طول نکشه اما تعداد ویزا ها پر شه.

نه اينطور نيست. شما به محض گرفتن گرين كارت ميتونين براي همسرتون اقدام كنين ربطي به سيتيزني نداره.
اينجا http://mohajersara.com/thread-2833.html همه افرادي هستن كه با كتگوري f2a اقدام كردن. اونجارو مطالعه كنين (البته پستهاي جديدتر بيشتر بهتون كمك ميكنه تا صفحات اول تاپيك)
تاپيك مفيد ديگه كه تمامي اين پروسرو توضيح داده http://mohajersara.com/thread-2914.html
اين هم سايت اداره مهاجرت http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...2ca60aRCRD
و اينيكي
http://www.uscis.gov/files/form/i-130instr.pdf راهنماي اقدام براي همسر هست.

خواهشا سوالات ديگتونو در اين مورد تو تاپيكاي مربوطه بپرسين. منم هر سوالي داشتين در خدمتم.

من واقعا نمی دونم چه جوری می شه با g card همسر رو به راحتی برد!! تو همه ی این تاپیک ها که همه دارن می گن تا سیتیزن نشی نمی شه واسه ویزای نامزدی اقدام کرد با g card هم که پروسه ی ویزای ازدواج و اقدام کردن واسه طرف خیلی زمان بره!!من نمی دونم شما چه جوری تحمل می کنی این همه سال دوری رو!من که ترجیح می دم تمام تلاشم رو بکنم با هم بریم...به هر حال ممنون از راهنمایی!
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Smile Aug 29th - Qatar airways Cool
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-10-01 ساعت 23:53)niloosin نوشته:  [
من واقعا نمی دونم چه جوری می شه با g card همسر رو به راحتی برد!! تو همه ی این تاپیک ها که همه دارن می گن تا سیتیزن نشی نمی شه واسه ویزای نامزدی اقدام کرد با g card هم که پروسه ی ویزای ازدواج و اقدام کردن واسه طرف خیلی زمان بره!!من نمی دونم شما چه جوری تحمل می کنی این همه سال دوری رو!من که ترجیح می دم تمام تلاشم رو بکنم با هم بریم...به هر حال ممنون از راهنمایی!

دوست عزیز در کدوم تاپیک ها همچین حرفی زده شده؟!!! چرا به تاپیکی که گفتن سر نمی زنید و یا تاپیک ازدواج با گرین کارتی ها، دوستانی که اونجا هستن میتونند راهنمایی تون کنند، در ضمن پروسه بردن همسر توسط کسی که گرین کارت داره در حالِ حاضر خیلی کم شده و به 1 سال و نیم رسیده و خود این دوستان معتقدند بزودی به زیر یکسال تبدیل میشه....
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: cello86 ، kiana11 ، H Pier ، studpk ، EKAM ، ali1220 ، محبت ، behfaza ، زری وحدتی ، sepideh_
سلام دوستان

گويا امسال خبري از مرحله دومي نيست. كسي در مورد اعلام نتايج مرحله دوم لاتاري خبري داره؟؟؟
تشکر کنندگان: hudson ، behfaza
(2013-10-02 ساعت 00:23)Mohammad10 نوشته:  سلام دوستان

گويا امسال خبري از مرحله دومي نيست. كسي در مورد اعلام نتايج مرحله دوم لاتاري خبري داره؟؟؟

دوست عزیز اگر قرار به اعلام باشه در خود سایت لاتاری اعلام میشه و دوستان هم اعلام می کنند، در ضمن با اتفاقی که امسال افتاد و کمبود ویزا شاید دور دومی در کار نباشه!
تشکر کنندگان: H Pier ، studpk ، ghafari88 ، behfaza ، sepideh_
(2013-10-02 ساعت 00:26)aghaghia نوشته:  
(2013-10-02 ساعت 00:23)Mohammad10 نوشته:  سلام دوستان

دوست عزیز اگر قرار به اعلام باشه در خود سایت لاتاری اعلام میشه و دوستان هم اعلام می کنند، در ضمن با اتفاقی که امسال افتاد و کمبود ویزا شاید دور دومی در کار نباشه!
اميدوارم تمامي برندگان امسال براحتي ويزا هاشون رو بگيرند و به آرزو هاشون برسند و ما هم از شادي اونها خوشحال و شاد بشيم
تشکر کنندگان: aghaghia ، H Pier ، azadeh2014 ، EKAM ، kamix ، ali1220 ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-10-01 ساعت 22:19)محبت نوشته:  سلام
دوستان خوبم امیدوارم با اومدن این جمله بر روی بولتن ویزا نگرانی در خصوص عدم اعلام کارنتیهای نوامبر هم مرتفع شه

اینم واسه امین جان

http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html

تشکر کنندگان: nasim ، محبت ، behfaza ، زری وحدتی ، amin arefi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان