کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-10-01 ساعت 14:56)ali1089198 نوشته:  سلام دوستان، من مصاحبه‌ام هفتهٔ دیگه هستش در کوالا لامپور. همین الان از سفارت ایمیل دریافت کردم. خیلی‌ عجیب ااا . در این ایمیل گفت شده که از ۱ سپتامبر ۲۰۱۳ تمامی درخواست کنندگان اقامت میبایستی فرم DS-260 رو به صورت انلاین در سیس پر کنند. برای من هم لینکشو فرستادن !!! برای پر کردن این فرم احتیاج به ۲ تا فاکتور دارم. یکی‌ My NVC Case Number و دیگری My Invoice ID Number. سفارت نوشته که این اطلاعات به ما ربطی‌ نداره و شما میبایستی خودتون از NVC بگیرید!!! اصلا نمی‌فهمم ....

لطفا راهنمایی کنید

باهاشون تماس بگیرید و تلفنی استعلام کنید که داستان چیه.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: kamix ، ali1089198 ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-10-01 ساعت 14:56)ali1089198 نوشته:  سلام دوستان، من مصاحبه‌ام هفتهٔ دیگه هستش در کوالا لامپور. همین الان از سفارت ایمیل دریافت کردم. خیلی‌ عجیب ااا . در این ایمیل گفت شده که از ۱ سپتامبر ۲۰۱۳ تمامی درخواست کنندگان اقامت میبایستی فرم DS-260 رو به صورت انلاین در سیس پر کنند. برای من هم لینکشو فرستادن !!! برای پر کردن این فرم احتیاج به ۲ تا فاکتور دارم. یکی‌ My NVC Case Number و دیگری My Invoice ID Number. سفارت نوشته که این اطلاعات به ما ربطی‌ نداره و شما میبایستی خودتون از NVC بگیرید!!! اصلا نمی‌فهمم ....

لطفا راهنمایی کنید

اينايي كه خواستن براي ويزاي خانوادگي هست. شما مگه برنده لاتاري نيستين؟؟؟؟؟
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza ، زری وحدتی
یه سوال دوستان .مدارکی که باید به سفارت آنکارا ارسال بشه باید پست شه یا می شه ایمیل کرد بهشون ؟؟؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی
(2013-10-01 ساعت 15:10)studpk نوشته:  

لطفا راهنمایی کنید

چرا دوست عزیز من برندهٔ لتأری هستم. و فکر می‌کنم، اونها هم حتما خودشون این مطلبو میدونند. این هم متنی که الان برای من فرستادن :
Dear applicants,

As of 1 September 2013 , all immigrant visa applicants are required to complete new DS-260 form. Please refer to the attachment for information.

Form DS230 has been replaced with online CEAC form DS260. You need to complete this form now in
order to continue your Immigrant Visa Application.

Please refer to http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._5164.html to complete the online
CEAC form DS260. Each applicant must submit a DS260 online form.

In order to complete the online CEAC form DS260, you will need your invoice and beneficiary ID which
are available on your NVC appointment letter. If you do not have one, please contact NVC at:
NVCInquiry@state.gov.

Please be advised the US Embassy Kuala Lumpur will NOT be able to provide these IDs.

You are required to print and bring along the confirmation page on your interview day.
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، زری وحدتی ، amin arefi
(2013-10-01 ساعت 15:24)ali1089198 نوشته:  

لطفا راهنمایی کنید

چرا دوست عزیز من برندهٔ لتأری هستم. و فکر می‌کنم، اونها هم حتما خودشون این مطلبو میدونند. این هم متنی که الان برای من فرستادن :
Dear applicants,

As of 1 September 2013 , all immigrant visa applicants are required to complete new DS-260 form. Please refer to the attachment for information.

Form DS230 has been replaced with online CEAC form DS260. You need to complete this form now in

Please refer to http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._5164.html to complete the online

In order to complete the online CEAC form DS260, you will need your invoice and beneficiary ID which
are available on your NVC appointment letter. If you do not have one, please contact NVC at:
NVCInquiry@state.gov.

Please be advised the US Embassy Kuala Lumpur will NOT be able to provide these IDs.

You are required to print and bring along the confirmation page on your interview day.

من فکر می کنم که یه اشتباهی رخ داده.
پیشنهاد می کنم باهاشون تماس بگیرید یا ایمیل بدید و مطمئن بشید از این موضوع. چون تا الان که اینطوری نبوده و کیس های لاتاری نیاز به پر کردن این فرم نداشتن.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ali1089198 ، studpk ، محبت ، ali1220 ، behfaza ، زری وحدتی ، noobnoobi ، amin arefi
(2013-10-01 ساعت 15:26)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 15:24)ali1089198 نوشته:  

لطفا راهنمایی کنید

Dear applicants,

NVCInquiry@state.gov.

من فکر می کنم که یه اشتباهی رخ داده.
پیشنهاد می کنم باهاشون تماس بگیرید یا ایمیل بدید و مطمئن بشید از این موضوع. چون تا الان که اینطوری نبوده و کیس های لاتاری نیاز به پر کردن این فرم نداشتن.

مرسی‌ دوست عزیز، من بهاشون تماس میگیرم، و نتیجه رو اعلام می‌کنم، مرسی از کمکتون
تشکر کنندگان: ghafari88 ، studpk ، tenese ، محبت ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-10-01 ساعت 15:20)nasim نوشته:  یه سوال دوستان .مدارکی که باید به سفارت آنکارا ارسال بشه باید پست شه یا می شه ایمیل کرد بهشون ؟؟؟

با پست. 15 روز قبل بايد بهشون رسيده باشه. 20 روز قبل پست كنين مناسبه
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
تشکر کنندگان: محبت ، ali1220 ، behfaza ، زری وحدتی ، nasim
(2013-10-01 ساعت 15:20)nasim نوشته:  یه سوال دوستان .مدارکی که باید به سفارت آنکارا ارسال بشه باید پست شه یا می شه ایمیل کرد بهشون ؟؟؟
سلام
باید پست بشه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی ، nasim
خدایا به حق این شب عزیز همه رو به آرزوهاشون برسون خدایا ما را آن ده که آن به خدایا شیرینی بخشش و محبتت را به ما بچشان
خدایا آرزو ♥ میکنم همه بچه های 2014 ویزا را بگیرند و سالم و سلامت و خشنود باشند
امشب شب آرزوهاست دوستای خوبم ( ما را هم از یاد نبر ...)
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
(2013-10-01 ساعت 11:18)angelio.asian نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 10:58)مامان خانم نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 10:48)tina_torabi نوشته:  سلام من میخواستم بدونم سفر کاری به افغانستان مشکل ساز هست برای کلیرنس ؟
سلام
فکر نمیکنم اگر سفر نامه های سال های گذشته را بخوانید می بینید که کسانی بودند که با سفر به سوریه و عراق و حتی لبنان به راحتی ویزا گرفتند

مامان خانم درسته که اخرش ثابت می شه این بنده خدا سفر کاری داشته ولی نباید به مرحله کلیرنس زمان طولانی بخوره و گرنه درست میگید نتیجه کلیرنس خوب میاد ولی ایا تا نتیجه بیاد ویزا تموم نشده ؟

با سلام به مامان خانم
لطف می کنید آدرس و مسیر سفرنامه هایی که دوستان قبلی به سوریه و لبنان داشتند رو اعلام کنید
ممنون از همکاری شما
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behfaza
دوستانی که جدیدا عضو شدن و بعضا بعضی از دوستان قدیمی، چرا مشخصات کیستون رو در تاپیک خلاصه پیشرفت کار برندگان لاتاری 2014 اعلام نمی کنید و یا برای خانم وحدتی نمی فرستید؟! این جدول و تاپیک برای تخمین تعداد برندگان و رنج کیس نامبرهاست، لطفا همکاری کنید، حتی کسانی که عضو هستند و سوال نمی پرسند هم میتونند اطلاعاتشون رو بفرستند، این کار به همه ما کمک می کنه، دوستان 2013 خیلی در این مورد همکاری کردند، نمی دونم چرا دوستان 2014 مایل به همکاری نیستند!!!!!!!!!!!
پ.ن: دوستانی که نامه دوم دریافت کردن هم لطفا اطلاعاتشون رو برای خانم وحدتی بفرستند تا ایشون جدول رو آپدیت کنند، ممنون Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: محبت ، pv-n ، kamix ، ali1220 ، behfaza ، زری وحدتی ، noobnoobi ، KIMIA2005 ، kiana11 ، amin arefi ، sepideh_ ، kage.omid
بچه ها طولانی ترین زمان کلیرنس چقدر بوده تا حالا؟؟ چون من می خوام مصاحبم رو بندازم آپریل یا می! می ترسم یه وقت این قضیه ی آخر سپتامبر و کلیرنس طولانی و ویزا نگرفتن این چیزا پیش بیاد! آپریل یا می ok هست؟؟
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Smile Aug 29th - Qatar airways Cool
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behfaza
(2013-10-01 ساعت 19:44)niloosin نوشته:  بچه ها طولانی ترین زمان کلیرنس چقدر بوده تا حالا؟؟ چون من می خوام مصاحبم رو بندازم آپریل یا می! می ترسم یه وقت این قضیه ی آخر سپتامبر و کلیرنس طولانی و ویزا نگرفتن این چیزا پیش بیاد! آپریل یا می ok هست؟؟
كسي نميتونه 100% بگه ok هست يا نه. شما خودتونين كه بايد اين ريسكو بپذيرين. من بودم اينكارو نميكردم. اما دليل شمارو كه نميدونم. شايد شما دليلي دارين كه واقعا كاريش نميشه كرد. ولي اگه راه داره اينكارو نكنين
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، ali1220 ، azadeh2014 ، محبت ، behfaza
(2013-10-01 ساعت 19:44)niloosin نوشته:  بچه ها طولانی ترین زمان کلیرنس چقدر بوده تا حالا؟؟ چون من می خوام مصاحبم رو بندازم آپریل یا می! می ترسم یه وقت این قضیه ی آخر سپتامبر و کلیرنس طولانی و ویزا نگرفتن این چیزا پیش بیاد! آپریل یا می ok هست؟؟
با توجه به اتفاقی که برای 2013 ها افتاد به نظر من اصلا ریسک نکنید چون ممکنه کلیرنس تون تا سپتامبر طول نکشه اما تعداد ویزا ها پر شه.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: studpk ، ali1220 ، azadeh2014 ، محبت ، noobnoobi ، KIMIA2005 ، behfaza ، amin arefi
(2013-10-01 ساعت 19:49)زری وحدتی نوشته:  
با توجه به اتفاقی که برای 2013 ها افتاد به نظر من اصلا ریسک نکنید چون ممکنه کلیرنس تون تا سپتامبر طول نکشه اما تعداد ویزا ها پر شه.

واقعا کاریش نمی تونم بکنم! چون می خوام ازدواج کنم و همسرم رو به کیس اضافه کنم و الانم درگیر راضی کردن پدرمم و واقعا نیاز به زمان دارم! یعنی اینقد ریسکش بالاست و اینقد سری ویزاها پر می شه؟؟!!!!! اگه سهمیه ی ویزا رو می دونن چرا اینقد برنده می گیرن خب که بخوان ضد حال بزنن!!
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Smile Aug 29th - Qatar airways Cool
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان