کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
دوست عزیز سلام
یه سوالی داشتم من 6 آگوست تاییدیه ارسال مدارکم رو گرفتم و یک سری هم اصلاح کردم فرمهام رو و تاییدیه آخر رو 24 سپتامبر گرفتم میخواستم بدونم که با این شرایطی که دارم امکان مشاهده نامه دوم در کی میتونه باشه ؟ من شمارم 50xx هست.
شماره کیس:2014AS00005xxx
تاریخ رویت قبولی:1 jul
کنسولگری:ایروان
ارسال فرمهای سری اول: 06, 2013 Agu
اصلاح فرم و گرفتن تاییده اصلاحیه 24 , sep 2013
تعداد نفرات: 1نفر
کارنت شدن کیس:میاد به امید خدا Big Grin
مصاحبه:نکردن
دریافت ویزا:نگرفتم فعلا Tongue

تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، noobnoobi
(2013-10-15 ساعت 21:24)aghaghia نوشته:  
(2013-10-15 ساعت 21:06)tina_torabi نوشته:  دوست عزیز سلام
یه سوالی داشتم من 6 آگوست تاییدیه ارسال مدارکم رو گرفتم و یک سری هم اصلاح کردم فرمهام رو و تاییدیه آخر رو 24 سپتامبر گرفتم میخواستم بدونم که با این شرایطی که دارم امکان مشاهده نامه دوم در کی میتونه باشه ؟ من شمارم 50xx هست.
پست موقت
دوست عزیز تا به الان تا شماره 2650 کارنت شده پس شما حوالی عید منتظر باشید، البته این به این معنی نیست که برین حوالی عید برگردین بلکه اواسط هر ماه بولتن ویزا رو چک کنید هر وقت کارنت شدید چند روز بعد نامه دوم رو هم دریافت میکنید...

مرسی از جوابتون عقاقیا خانم
دو سوال دیگه داشتم ، اون هم این هست که دلیل اینکه تو یک ماه فقط 150 نفر رو چک میکنن چی هست ؟ ما تا کی باید ویزا بگیریم بریم آمریکا تا آخر شهریور سال آینده ؟ Sad

تشکر کنندگان:
(2013-10-15 ساعت 21:59)tina_torabi نوشته:  مرسی از جوابتون عقاقیا خانم
دو سوال دیگه داشتم ، اون هم این هست که دلیل اینکه تو یک ماه فقط 150 نفر رو چک میکنن چی هست ؟ ما تا کی باید ویزا بگیریم بریم آ مر یکا تا آخر شهریور سال آینده ؟ Sad

خواهش میکنم، ما دلیل دقیقش رو نمیدونم ولی با مقایسه با پارسال و این که تعداد قبولی ها همونقدر هست و دور دوم هم اعلام نشد، پس خیلی عجیب هم نیست پارسال این موقع تا 2700 اعلام کرده بودند که اختلاف زیادی نیست و این که کارنتی های این ماه باید در دسامبر مصاحبه بشن که خب ماه اخر سال میلادی هست و تعطیلات زیادی داره و هر سال در این ماه تعداد مصاحبه ها کم هست و فعلا مورد عجیبی اتفاق نیفتاده... بله باید تا اخر سپتامبر سال 2014 ویزا رو گرفته باشید و تا وقتی که ویزا مهلت داشته باشه میتونید وارد آ مر یکا بشید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Sam2014 ، KIMIA2005 ، tina_torabi ، ali1220 ، behfaza ، محبت ، Tabassomshojaat ، noobnoobi
(2013-10-15 ساعت 22:15)aghaghia نوشته:  خواهش میکنم، ما دلیل دقیقش رو نمیدونم ولی با مقایسه با پارسال و این که تعداد قبولی ها همونقدر هست و دور دوم هم اعلام نشد، پس خیلی عجیب هم نیست پارسال این موقع تا 2700 اعلام کرده بودند که اختلاف زیادی نیست و این که کارنتی های این ماه باید در دسامبر مصاحبه بشن که خب ماه اخر سال میلادی هست و تعطیلات زیادی داره و هر سال در این ماه تعداد مصاحبه ها کم هست و فعلا مورد عجیبی اتفاق نیفتاده... بله باید تا اخر سپتامبر سال 2014 ویزا رو گرفته باشید و تا وقتی که ویزا مهلت داشته باشه میتونید وارد آ مر یکا بشید.
عقاقیا جان مرسی از سایتتون و مرسی از خودتون واقعا از اینکه جواب همه سوالاتم رو میتونم اینجا بگیرم خیلی خوشحالم ، به خدا اونقد استرس داریم خدا میدونه ، انشالله همه بتونن ویزا بگیرن و برن اونجا موفق بشن بین اونا ما هم همینطور . دوباره تشکر میکنم ازتون

(2013-05-02 ساعت 02:08)ASALI نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 02:02)مهسا ح نوشته:  has not been selected Sad ولی یکی از دوستای صمیمیم برنده شد . اما متاسفانه هیچکسی رو انجا نداره و مساله اسپانسر فکرشو از الان مشغول کرده !

ما هم اسپانسر نداشتیم Wink
اینجا میتونین سوالاتتونو مطرح کنین

سلام دوستان خوبم.من از برندگان 2013 بودم که الان نزدیک 4 ماه میشه که آمریکا هستم.کسانی که اسپانسر ندارن به خودشون استرس وارد نکنند .من خودم هم اسپانسر نداشتم و خدا رو شکر هیچ مشکلی هم پیش نیومد.موفق باشیدWink
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08

بزرگترین شجاعت,صبر است
تشکر کنندگان: ali1220 ، KIMIA2005 ، ramaya ، Tabassomshojaat ، ماتیتی ، noobnoobi ، behfaza ، amin arefi ، masuodrh
دوستان من با وجودیکه 14 ماه از اعتبار پاسپورتم مونده میخام تمدید کنم نیازی نیست که چیزی واسه kccبفرستم؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان:
سلام دوستان کسی میدونه 15 اکتبر تا چه شماره ای را اعلام کردن؟صفحه مربوطه قفل شده!!!
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
تشکر کنندگان:
(2013-10-16 ساعت 10:06)alimomen نوشته:  دوستان من با وجودیکه 14 ماه از اعتبار پاسپورتم مونده میخام تمدید کنم نیازی نیست که چیزی واسه kccبفرستم؟

خیر نیازی نیست. فقط طوری برنامه ریزی کنید که قبل از مصاحبه پاسپورتتون تعویض شده باشه. در خصوص اسپل نام و نام خانوادگی و دیگر موارد مندرج در پاستون هم دقت کنید که در فرم ها دوباره همونطوری بنویسید تا تغییری ایجاد نشه.
موفق باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: aghaghia ، ali1220 ، behfaza
سلام دوستان
من همسرم در لاتاری 2014 برنده شد
ولی تا کنون فرم ها رو نفرستادیم
میشه یه نفر به من بگه که فرم ها رو فقط با مشخصات همسرم باید بفرستم یا اینکه نیازه من هم یک فرم بصورت جدا پر کنم ؟
اگه نیازه کدوم فرم؟
ممنون میشم اگه جوابم بدین
تشکر کنندگان: ffrfar ، behfaza
(2013-10-16 ساعت 12:29)pouria.narimisa نوشته:  سلام دوستان
میشه یه نفر به من بگه که فرم ها رو فقط با مشخصات همسرم باید بفرستم یا اینکه نیازه من هم یک فرم بصورت جدا پر کنم ؟
اگه نیازه کدوم فرم؟

سلام دوست من، تبریک میگم بهتون ...هر چه سریعتر فرم های DS-230 و DSP-122
رو دانلود کنید،با دقت پر کنید و ارسال کنید....(تاکید میکنم با دقت...)...برا تهیه فرمها و راهنمایی بیشتر به تاپیک های زیر مراجعه کنید...
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن

ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

اولین ورود 18 جولای - دالاس
تشکر کنندگان: ffrfar ، Tabassomshojaat ، ali1220 ، pouria.narimisa ، noobnoobi ، behfaza ، محبت ، amin arefi ، reza_top60
(2013-10-16 ساعت 12:51)andishe نوشته:  
(2013-10-16 ساعت 12:29)pouria.narimisa نوشته:  سلام دوستان
اگه نیازه کدوم فرم؟

سلام دوست من، تبریک میگم بهتون ...هر چه سریعتر فرم های DS-230 و DSP-122
رو دانلود کنید،با دقت پر کنید و ارسال کنید....(تاکید میکنم با دقت...)...برا تهیه فرمها و راهنمایی بیشتر به تاپیک های زیر مراجعه کنید...
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
ضمن عرض تبریک به شما دوست عزیز در تکمیل راهنمایی دوستمون ,لطفا" تاپیک لاتاری از آغاز تا پایان که تو امضای بنده است را با دقت بخوانید.Smile
تشکر کنندگان: m_yek ، ali1220 ، pouria.narimisa ، noobnoobi ، behfaza ، محبت ، amin arefi
سلام
من گواهي انگليسي از بانك ملت گرفتم . ولي نه معادل دلاري و نه قيمت دلار رو توش وارد نكرده . به نظرتون مهم است اين امر با توجه به اينكه ميگيد اونا قيمت دلار رو ميدونند
لطفا راهنمايي كنيد من مصاحبه ام نزديكه
2014AS17XX ,مصاحبه Oct ابوظبی ،ويزا june ،فعلا همين Big Grin Tongue
تشکر کنندگان: melina132 ، behfaza
سلام کسی میدونه نامه دوم چند روز بعد کارنت شدن جایگزین میشه؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-16 ساعت 13:30)htity نوشته:  سلام
من گواهي انگليسي از بانك ملت گرفتم . ولي نه معادل دلاري و نه قيمت دلار رو توش وارد نكرده . به نظرتون مهم است اين امر با توجه به اينكه ميگيد اونا قيمت دلار رو ميدونند

دوست عزیز، بله اونا خودشون قیمت ارز رو میدونند، فوقش از خودتون سوال میکننند و شما میگید اینقدر میشه البته معادل آزادش رو بگین...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ali1220 ، htity ، noobnoobi ، behfaza
(2013-10-16 ساعت 15:00)aghaghia نوشته:  
(2013-10-16 ساعت 13:30)htity نوشته:  سلام

دوست عزیز، بله اونا خودشون قیمت ارز رو میدونند، فوقش از خودتون سوال میکننند و شما میگید اینقدر میشه البته معادل آزادش رو بگین...

اقاقیا ی عزیز ... من از بانک پارسیان پرسیدم بهم گفتن خودمون باید بخواهیم تا اون ها هم در نامه قید کنند ....
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان