موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان !
با توجه به این که مادرم تحصیلات قابل قبول نداره و همچنین سابقه کاری نداره تصمیم گرفتیم تا یک سابقه کاری براش درست کنیم (سوری) ! خواستم از شما عزیزان بپرسم که چه کاری خوبه و اونا به این که ما این سابقه کاری رو ساختیم شک نمیکنن ؟
البته یه سایتی از خود دولت امریکا هست که به کارها امتیاز داده ولی خواستم از شما دوستان بپرسم که تو کدوم کار شک نمیکنن چون مادرم تحصیلاتش زیاد نیس !
کیس نامبر:***2014AS00017
رویت قبولی:من اصلا تو فکرش نبودم jun
تعداد افراد کیس:7 نفر
کارنت:????
مصاحبه:????
ویزا:????
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-13 ساعت 19:44)zakieg نوشته: سلام دوستان !
با توجه به این که مادرم تحصیلات قابل قبول نداره و همچنین سابقه کاری نداره تصمیم گرفتیم تا یک سابقه کاری براش درست کنیم (سوری) ! خواستم از شما عزیزان بپرسم که چه کاری خوبه و اونا به این که ما این سابقه کاری رو ساختیم شک نمیکنن ؟
البته یه سایتی از خود دولت آمریکا هست که به کارها امتیاز داده ولی خواستم از شما دوستان بپرسم که تو کدوم کار شک نمیکنن چون مادرم تحصیلاتش زیاد نیس !
سلام
توجه کنید که قبول کردن سابقه کار به این راحتی نیست که سوری. بتوان آن را حل کرد بهتر است اگر مادرتان می تواند تحصیلی اقدام کند الان دقیقا به خاطر نمی آورم. چون من تقریبا اغلب سفرنامه ها را خوانده ام. یادم نمی آید کجا با این مورد برخورد کردم که دوستی نوشته بود سابقه کار طولانی مدتی را معادل میزان درخواستی قبول نکرده بودند هر چند واقعی بود. اصولا شما بهتر است برای پیدا کردن پاسخ تجربیات دوستان گذشته را بخوانید تا به جمع بندی درستی برسید. چون با نظر خواهی از ما را به جایی نمی بردید
به هر حال موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-12 ساعت 00:08)مهدی 2014 نوشته: سلام دوستان
یه سوال! سایت CEAC چند وقت بعد مصاحبه آپ می شه؟ فقط Administrative Processing متقاضی رو آپدیت می کنه؟
ممنون
سلام
دوستان کسی می دونه سایت سیس معمولا چند وقت بعد از مصاحبه آپدیت می شه؟ و سوال بالا...
ممنون
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)
كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-14 ساعت 10:57)m_yek نوشته: سلام دوستان من فرم ها را که پر میکردم سابقه کار را زدمN/A ولی الان سرکار میرم آیا مشکل برام پیش نمیاد ؟
سوال بعدی اینکه کارت معافیت از نوع پزشکی دارم و اینکه بخاطر پزشکی چشم هست گیر نمیدن ؟
مورد نداره
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
...
البته این رو هم مد نظر داشته باشید که موقع خروج از کشور هم بسیاری از ایرلاین ها به این موضوع حساسند و باید اون موقع هم پاستون 6 ماه اعتبار رو داشته باشه.
در کل به نظر من پاسی که رسید به 6 ماه اعتبار دیگه عملاً فاقد اعتبار هست.
[/quote]
سلام
من امروز پاسمو دادم پ +10 واسه تعویض. گفتن 10 روزه آماده می شه.
بخاطر اینکه کمی بیشتر از 1 سال از اعتبارش مونده بود مجبور شدیم بریم گذرنامه و پس از یه درخواست رسمی , یه تاییدیه بگیریم و به پ+10 ارایه بدیم.
اگه سوالی باشه در خدمتم.
بچه ها گفتن که بعد از گرفتن پاس جدید باید اسکن صفحاتشو بفرستم واسه سفارت مربوطه:
1- ممنون می شم کسی آدرس ایمیل سفارت ابوظبیو بده.
2- به نظرتون بهتر نیس که بذارم کلیر بشم و بعدش ایمیل اسکن جدید پاسمو بفرستم؟
ممنون
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)
كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-14 ساعت 10:54)مهدی 2014 نوشته: (2013-10-12 ساعت 00:08)مهدی 2014 نوشته: سلام دوستان
یه سوال! سایت CEAC چند وقت بعد مصاحبه آپ می شه؟ فقط Administrative Processing متقاضی رو آپدیت می کنه؟
ممنون
سلام
دوستان کسی می دونه سایت سیس معمولا چند وقت بعد از مصاحبه آپدیت می شه؟ و سوال بالا...
ممنون
با سلام به طور خلاصه :
1- سایت CEAC حدود 3 تا 4 هفته بعد از مصاحبه آپ دیت می شه مگر اینکه پروسه بررسی طولانی تر بشه . حتی زمان های کمتر هم بین دو آپ دیت ممکنه اتفاق بیفته .
2- همه افراد کیسه در صورت AP کیساشون تو روند بررسی قرار می گیره منتها ممکنه کلیرنس در یک زمان نباشه و با فاصله زمانی کلیر بشن.
در تاپیک های سال 2013 روند کلیرنس دوستان خیلی عالی و کامل توضیح داده شده و میتونید با مراجعه به این پست ها جواب های خوبی بگیرید.
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟