کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
دوستان سلا م . کیس جدید هم اعلام شده ؟ اصلا اطلاعی دارین که امسال 2 بار اعلام می کنن یا نه؟
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-10-22 ساعت 14:12)majid7 نوشته:  سلام
با توجه به بانک اطلاعتی که برای لاتاری دارن!
من پارسال فامیلی خودم را به صورت ***suo*** فرستادم ولی امسال تصیحش کردم و ***sou*** به این صورت .

با توجه به بانک اطلاعاتی شون ممکنه کتجکاو بشن و بگن آیا شما فامیلی داری به این اسم یا بگن تشابه اسمی و یا............
سلام
اصلا جای نگرانی نداره و شما تخلفی رو مرتکب نشدید که نگرانش باشیدSmile با آرامش به برنده شدن فکر کنید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: majid7 ، .YAS ، behfaza ، مامان خانم ، ffrfar
(2013-10-22 ساعت 14:14)محبت نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 11:43)ffrfar نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 11:10)nasim نوشته:  آقااااااا یه سواللللللل ! هزینه ها برای رفتن به آنکارا بیشتر از ایروان هست ؟؟؟؟؟/ فکر کنم بهتره کنسولگری و به ارمنستان تغییر بدم .( یا وایسم ببینم اونا کجا میندازن ما رو )
دوست عزیز فکر کنم ( یا وایسم ببینم اونا کجا میندازن ما رو ) بهتره,چون هر برنده فقط یکبار حق تغییر مکان رو داره.....حالا اگه از مکان انتخابی اونا خوشمون نیومد با توجه به جمیع جهات.......ممکنه تقاضای تغییر مکان بدیم.(صلاح خویش خسروان دانند!!!)Rolleyes
سلام
دوست خوبم اینکه فقط یکبار حق تغییر مکان رو دارید رو مطمئنید چون در قوانین چنین چیزی رو ندیدم Smile
من ازمدیکال و مصاحبه در آنکارااااااااااااا می ترسمممممممممممممممممممم چییییییی کار کنممممممممممممممم Sad
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: ali1220
سلام
در باره اعتبار ویزا که 6 ماه است تو بعضی ازسفارتهای کشور ها 6 ماه ولی تو ترکیه از زمان مدیکال 6 م هست
این مدیکا چی هست کی به ما میدن که بفهمیم چقدرزمان دارم یه توضیح کوچولوBig Grin
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان:
با سلام و احترام میخواستم بدونم چرا جدولی که خانم وحدتی زحمت کشیدن آماده کردن مدتهاست که آپدیت نشده ؟!...
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
تشکر کنندگان: ffrfar ، exxedus
(2013-10-22 ساعت 14:24)majid7 نوشته:  سلام
در باره اعتبار ویزا که 6 ماه است تو بعضی ازسفارتهای کشور ها 6 ماه ولی تو ترکیه از زمان مدیکال 6 م هست

مجید جان مدیکال همون معاینات وآزمایشهای پزشکی هستش که اونجا قبل از روز مصاحبه انجام میشه
**CN:2014AS000027
تشکر کنندگان: majid7 ، ali1220 ، ffrfar
(2013-10-22 ساعت 15:25).YAS نوشته:  

مجید جان مدیکال همون معاینات وآزمایشهای پزشکی هستش که اونجا قبل از روز مصاحبه انجام میشه

خوب اگه ویزا رو یکظرب نگیریم بعد از اون چقدر طول میشکه تا بدن بستگی به چی داره؟[عکس: 796521_761420_JC_hourglass.gif]
فقط ترکیه از زمان مدیکال اعتبار ویزا شروع میشه؟[عکس: 796521_761420_JC_hourglass.gif]

ویزا چی اونم 6 ماه دیگه؟
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان:
(2013-10-22 ساعت 15:36)majid7 نوشته:  
(2013-10-22 ساعت 15:25).YAS نوشته:  

خوب اگه ویزا رو یکظرب نگیریم بعد از اون چقدر طول میشکه تا بدن بستگی به چی داره؟[عکس: 796521_761420_JC_hourglass.gif]
فقط ترکیه از زمان مدیکال اعتبار ویزا شروع میشه؟[عکس: 796521_761420_JC_hourglass.gif]
آقا مجید اون اعتبار مدیکاله که 6ماه اعتبار داره .ویزا جریانش جداست
**CN:2014AS000027
تشکر کنندگان: محبت ، ali1220 ، ffrfar
سلام
از مدیر این سایت درخواست می شود تعداد کسانی که در می قبول شده اند را اعلام کنند تا ببینیم چند نفر در آمار هستند. بنظر تعداد این دوستان خیلی کم هست :-(
تشکر کنندگان: behfaza
لطفا اگر خانم وحدتی به هر دلیلی وقت نمیکنند که جدول رو آپدیت کنند اعلام کنند من خودم جدول رو بعد از هر تغییر آپدیت میکنم، ما الان به این جدول احتیاج داریم...
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: محبت ، exxedus ، .YAS ، behfaza
با سلام به نظر شما اگر پنجم آذز ماه مصاحبه داشته باشید در ابوظبی چند روز قبل باید از ایران بلیط بگیریم
تشکر کنندگان:
(2013-10-22 ساعت 18:17)mattin نوشته:  با سلام به نظر شما اگر پنجم آذز ماه مصاحبه داشته باشید در ابوظبی چند روز قبل باید از ایران بلیط بگیریم
سلام
مهم زمانیه که شما میخواید برای مدیکال برید و حتما پروازها رو چک کنید و با توجه به نیاز به دریافت ویزا میبایست با تورها و آژانسها چند روز زودتر هماهنگی لازم رو انجام بدید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: H Pier ، ghafari88 ، aghaghia ، .YAS ، behfaza ، ffrfar
بخشید دو تا سوال داشتم نمیدونستم تو کدوم تاپیکها مطرح کنم.
1- گفته شده یکی از مدارک ارسالی به سفارت آنکارا 15 روز قبل از مصاحبه کپی برگ وقت سفارت و وقت گرفتن پاسپورت است. وقت گرفتن پاسپورت همان csc است؟ اگر همان است پس چرا گفته میشه روز قبل از مصاحبه هم میتوان آن را انجام داد؟
2- جزو مدارکی که روز مصاحبه با خود ببریم گفته شده برگه اطلاعات تماس. این برگه اطلاعات تماس چیست؟

ممنون از راهنمایی هایتان
2014AS7xx،یک نفر،ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، کلییرنس، آپدیتها: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه،15و30می،26،24،23،20،13،12،5،3 جون و 27 کلییر بعد از 192 روز، دریافت ویزا 11جولای
سفرنامه
تشکر کنندگان: aghaghia ، mehdikhosro ، ali1220 ، ffrfar
(2013-10-22 ساعت 19:14)sabor نوشته:  بخشید دو تا سوال داشتم نمیدونستم تو کدوم تاپیکها مطرح کنم.
1- گفته شده یکی از مدارک ارسالی به سفارت آنکارا 15 روز قبل از مصاحبه کپی برگ وقت سفارت و وقت گرفتن پاسپورت است. وقت گرفتن پاسپورت همان csc است؟ اگر همان است پس چرا گفته میشه روز قبل از مصاحبه هم میتوان آن را انجام داد؟
2- جزو مدارکی که روز مصاحبه با خود ببریم گفته شده برگه اطلاعات تماس. این برگه اطلاعات تماس چیست؟

ممنون از راهنمایی هایتان

سلام دوست عزیز،
1. بله همون هست، این برای کسانی گفته شده که احتمالا ثبت نام نکردن، میتونن بعد از ارسال مدارک هم ثبت نام کنند و بعد روز مصاحبه تحویل بدن، کلا اگر شما مدرکی رو در دسترس نداشتین وقتی میخواین مدارک رو پست کنید دچار استرس نشید روز مصاحبه هم میتونید تحویل بدید...
3. برگه اطلاعات تماس رو در این فــایـــــــل میتونید پیدا کنید، صفحه آخر...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: exxedus ، محبت ، mehdikhosro ، azadeh2014 ، amin arefi
عزیزانم، دوستان گلم

می خواهم با اینکه می دانید، یادآوری کنم که

بیایید به جای نگرانی و دلهره و به جای استرس و ترس

توجه کنیم به این لحظات ارزشمند، به این روزهای رنگی در کنار خانواده، در کنار پدر و مادر عزیزمان، بیایید بیشتر لذت ببریم از بودن با آنها

پدر و مادر عزیزمان که با شور و نشاط و دعای خیر ما را همراهی می کنند اما در انتظار فراق نشسته اند، در انتظار فراق فرزندان!

چنان آرام و مشتاقم
برای دیدن رویت
که میدانم اگر آیی
رسد بر دیده ام نورت
ولی تنها و سرگردان
همیشه بر لب جویی
صدای باد و فریادی
صدای ناله رودی
سپارم گل در آغوشش
نمیدانم تو آنجایی
نمیدانم رسد گل، یا تو را بویش
همیشه دیده است رویت