کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-10-20 ساعت 17:23)majid7 نوشته:  مرسی از کمکتون در رایطه با ghafari88 که گفته بود دوستان جواب دادن من اون فروم رو کم کردم و دوباره اینجا پرسیدمBig Grin
فکر کنم آلمان بوده
حالا یه سوال فرقی میکنه یا شانسه بهتر هست اگه محل ثبت نام رو مثلا از کشور دیگه ای باشه؟Rolleyes

متاسفانه اگر متولد و یا مقیم اون کشور خاص نباشید و به خصوص اون کشور از قاره دیگری باشه به احتمال 99 % کیس تون ریجکت میشه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ali1220 ، shahryar7021 ، nasim ، behfaza
دوستان من سفرنامه های امسال رو که میخوندم آفیسر به اکثرشون گفته 3 تا 6 ماه آینده سایت رو چک کنید!!!!!..چرا اینقدر زمانش طولانی شده یهو؟..اینجوری که خدای نکرده به ضرر کیس نامبرهای بالاتر میشه ..
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ali1220 ، nasim ، behfaza
(2013-10-20 ساعت 18:40)aghaghia نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 17:23)majid7 نوشته:  مرسی از کمکتون در رایطه با ghafari88 که گفته بود دوستان جواب دادن من اون فروم رو کم کردم و دوباره اینجا پرسیدمBig Grin
فکر کنم آلمان بوده
حالا یه سوال فرقی میکنه یا شانسه بهتر هست اگه محل ثبت نام رو مثلا از کشور دیگه ای باشه؟Rolleyes

متاسفانه اگر متولد و یا مقیم اون کشور خاص نباشید و به خصوص اون کشور از قاره دیگری باشه به احتمال 99 % کیس تون ریجکت میشه...
یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدید؟
یعنی من پارسال الکی منتظر بودم .
مثلا ادرس و کشور متولد همه رو ایران بدیم آیا باز کانفرمیشن چون خارج از ایران بودم اول as میاد یا نه ؟

تا جایی که من شنیدم میشه حتی از امریکا ثبت نام کرد
منظور من این است که مثلا برای من یه شرکت در خارج از ایران ثبت نام کرده و کانفرمیشن من با کد من 20141Z هست یعنی اشتباه کرده
یا نه کانفر میشن فرقی نمیکه با چی شروع بشه ولی اکه ادرس رو ایران داده باشن کیس نامبرم حتما باید as باشه؟
من آدرس رو ایران داده بودم تو فرمهایی که توسایتشون هست و برای ثبت نام از ما اطلاعات میگیرن.

یعنی چی گیج شدم؟

خیلی ها از این شرکت ها ثبت نام میکنن و قبول میشن؟

لطفا یه توضیح بدین گیج شدم ؟
کنفرمیشن با کیس نامبر فرق میکنه؟
کانفرمیشم مهمه که با حروف اسیا شروع بشه یا نه فقط کیس نامبر مهمه؟
مرسی
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان:
یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدید؟
مثلا ادرس و کشور متولد همه رو ایران بدیم آیا باز کانفرمیشن چون خارج از ایران بودم اول as میاد یا نه ؟

تا جایی که من شنیدم میشه حتی از آمریکا ثبت نام کرد
منظور من این است که مثلا برای من یه شرکت در خارج از ایران ثبت نام کرده و کانفرمیشن من با کد من 20141Z هست یعنی اشتباه کرده
یا نه کانفر میشن فرقی نمیکه با چی شروع بشه ولی اکه ادرس رو ایران داده باشن کیس نامبرم حتما باید as باشه؟
من آدرس رو ایران داده بودم تو فرمهایی که توسایتشون هست و برای ثبت نام از ما اطلاعات میگیرن.
یعنی چی گیج شدم؟
مرسی
[/quote]

دوست عزیز کانفرمیشن نامبر مشکلی نداره، اگر خارج از ایران براتون ثبت نام کرده باشن و آدرس ایران رو داده باشند و کشور واجد شرایطتون رو هم ایران انتخاب کرده باشن، بعدا کیس نامبرتون با AS شروع بشه براتون صحیح ثبت نام کردند، در ضمن فرقی نمی کنه از کجا براتون ثبت نام کنند، این که میگن با آی پی خاص یا خارج از کشور ثبت نام کنید شانس رو بالا میبره همش تبلیغات هست... من تصور کردم که شما منظورتون اینه که کشور دیگه ای رو انتخاب کردید، اگر ایران رو انتخاب کرده باشید مشکلی وجود نداره...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: majid7 ، ali1220 ، sepideh_ ، behfaza
(2013-10-20 ساعت 19:29)aghaghia نوشته:  یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدید؟

تا جایی که من شنیدم میشه حتی از آمریکا ثبت نام کرد
یعنی چی گیج شدم؟
مرسی

دوست عزیز کانفرمیشن نامبر مشکلی نداره، اگر خارج از ایران براتون ثبت نام کرده باشن و آدرس ایران رو داده باشند و کشور واجد شرایطتون رو هم ایران انتخاب کرده باشن، بعدا کیس نامبرتون با AS شروع بشه براتون صحیح ثبت نام کردند، در ضمن فرقی نمی کنه از کجا براتون ثبت نام کنند، این که میگن با آی پی خاص یا خارج از کشور ثبت نام کنید شانس رو بالا میبره همش تبلیغات هست... من تصور کردم که شما منظورتون اینه که کشور دیگه ای رو انتخاب کردید، اگر ایران رو انتخاب کرده باشید مشکلی وجود نداره...
[/quote]

شما اگه مقیم ایرانی و تمام مدارکت متعلق به ایرانه نمیتونی از سهمیه قاره دیگه استفاده کنی و فقط باید از سهمیه کشور خودت استفاده کنی هر چند بنا به دلایلی اونجا زندگی نمیکنی.در این صورت کیستون رد میشه مگر مقیم اون کشور دوم شده باشید و پاسپورتت مال کشور x باشه
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان: majid7 ، ali1220
(2013-10-20 ساعت 18:51)cello86 نوشته:  دوستان من سفرنامه های امسال رو که میخوندم آفیسر به اکثرشون گفته 3 تا 6 ماه آینده سایت رو چک کنید!!!!!..چرا اینقدر زمانش طولانی شده یهو؟..اینجوری که خدای نکرده به ضرر کیس نامبرهای بالاتر میشه ..

دقیقا بهشون گفته بوده سایت رو چک کنید؟
چون همین حرف ایشون ما رو به اشتباه انداخت چون به ما گفت طی ماه های اینده بهتون خبر میدیم و حرفی از سایت نزد!
تشکر کنندگان: ali1220 ، محبت
دوستان 2 تا سوال دارم
1-دوست عزیز magid7 گفت که از خارج یه شرکتی براش ثبت نام کرده و شما در جوابش گفتید که با آی پی خاص ثبت نام کردن و شانس بیشتر داشتن در قبولی همش تبلیغاته!!!این حرف رو من تازه شنیدم!یعنی چه شرکتایی؟داخل ایران هم هستن؟یعنی واقعا شانس ثبت نام کردن از جاهای دیگه بالا میره چجوری؟

2-این سایت http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html کیس نامبر هایی رو میذاره که کلیرنس خوردن دیگه! خوب سوال اینجاست الان تو این لینک چند تا کیس با نام 2013 هست...مگه پرونده لاتاری 2013 بسته نشده؟پس اینا چیه!
تشکر کنندگان: محبت
(2013-10-20 ساعت 20:11)zz24 نوشته:  دوستان 2 تا سوال دارم
1-دوست عزیز magid7 گفت که از خارج یه شرکتی براش ثبت نام کرده و شما در جوابش گفتید که با آی پی خاص ثبت نام کردن و شانس بیشتر داشتن در قبولی همش تبلیغاته!!!این حرف رو من تازه شنیدم!یعنی چه شرکتایی؟داخل ایران هم هستن؟یعنی واقعا شانس ثبت نام کردن از جاهای دیگه بالا میره چجوری؟

2-این سایت http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html کیس نامبر هایی رو میذاره که کلیرنس خوردن دیگه! خوب سوال اینجاست الان تو این لینک چند تا کیس با نام 2013 هست...مگه پرونده لاتاری 2013 بسته نشده؟پس اینا چیه!

این آپی خاص و این ها همش حرفه و کلاهبرداری و شیادیه .... توجه نکنید!
در مورد مسئله دوم که فرمودید هم چیزی که در این صفحه لینک داده شما من دیدم کیس هایی غیر از لاتاری هستند ( تا جایی که من متوجه شدم ) و این کیس نامبرها برای لاتاری نیست.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، H Pier ، kage.omid ، masoud z ، pari pariaaa ، ali1220 ، majid7 ، sepideh_ ، محبت ، shayesteh ، nasim ، behfaza
سلام ميشه خواهش كنم يه جواب درست براي اين سوال پيدا كنيد
در حال حاضر مادرم قصد شركت دارند ولي پدرم اصلا قصد رفتن ندارن ولي چون طلاق نگرفته اند ناچارا بايد به عنوان زيرگروه مادرم در فرم لاتاري نامشون قيد شود
حال اگر مادر برنده شوند بايد حتما روز مصاحبه پدرم هم با ايشون برود يا نيازي نيست و فقط هر زيرگروهي از مادرم كه قصد مهاجرت دارد بايد با نفر اصلي(مادرم) برود؟
لطفا موثق پاسخ دهيد
ممنونم
تشکر کنندگان: محبت
(2013-10-20 ساعت 20:59)lili83 نوشته:  سلام ميشه خواهش كنم يه جواب درست براي اين سوال پيدا كنيد
در حال حاضر مادرم قصد شركت دارند ولي پدرم اصلا قصد رفتن ندارن ولي چون طلاق نگرفته اند ناچارا بايد به عنوان زيرگروه مادرم در فرم لاتاري نامشون قيد شود
حال اگر مادر برنده شوند بايد حتما روز مصاحبه پدرم هم با ايشون برود يا نيازي نيست و فقط هر زيرگروهي از مادرم كه قصد مهاجرت دارد بايد با نفر اصلي(مادرم) برود؟
لطفا موثق پاسخ دهيد
ممنونم

تمامی افراد کیس که زمان ثبت نام در فرم ثبت نام لاتاری نامشون قید شده است حتما بایستی در مصاحبه حضور داشته باشند ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ghafari88 ، pari pariaaa ، aghaghia ، ali1220 ، sinamn ، محبت ، nasim ، behfaza
(2013-10-20 ساعت 20:11)zz24 نوشته:  دوستان 2 تا سوال دارم

دوستان ثبت نام با ای پی مخصوص و شانس بیشتر همش بیخوده یک کانال ماهوارهای هستش که واسه این کار نفری 3 میلیون میگیره و یک عده ملت ساده هم که هیچ اطلاعی ندارند گول این حرفهای بی اساس رو میخورند و در دام این می افتند کلاهبرداری هستش بنابراین حواستون باشه که گول نخورید ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: kage.omid ، masoud z ، exxedus ، pari pariaaa ، masuodrh ، ali1220 ، majid7 ، sepideh_ ، sejz ، محبت ، nasim ، behfaza
(2013-10-20 ساعت 21:05)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 20:59)lili83 نوشته:  سلام ميشه خواهش كنم يه جواب درست براي اين سوال پيدا كنيد
لطفا موثق پاسخ دهيد
ممنونم

تمامی افراد کیس که زمان ثبت نام در فرم ثبت نام لاتاری نامشون قید شده است حتما بایستی در مصاحبه حضور داشته باشند ...

بعدش چی؟ وقتی ویزا گرفتن همه باید برن؟ نفر اصلی کیس باید بره؟
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-10-20 ساعت 23:25)sinamn نوشته:  بعدش چی؟ وقتی ویزا گرفتن همه باید برن؟ نفر اصلی کیس باید بره؟

بعد از ویزا گرفتن نفر اصلی حتما باید یا اول وارد بشه یا همراه بقیه اعضای کیس، یعنی بدون برنده اصلی نمیشه بقیه زودتر برن، ولی میشه نفر اصلی بره و بقیه هم قبل از این که تاریخ ویزاشون منقضی بشه وارد بشند، اگر هم ویزاشون منقضی بشه و وارد نشند، دیگه نمیتونند برند و باید از طریق ویزای مهاجرت خانوادگی اقدام کنند...
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، گل نهال ، ali1220 ، nasim ، آلیس-1980 ، honey rahmati ، behfaza ، sinamn
لطفا موثق پاسخ دهيد
ممنونم

شما در هنگام ثبت نام باید تمام اعضای خانواده من جمله همسر و فرزندان رو قید کنید و در صورت قبولی نیز باید تمامی آنها در روز مصاحبه حضور داشته باشند.
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني.
2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني.
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
لطفا موثق پاسخ دهيد
ممنونم

حتما اسم پدرتون باید قید بشه.اگه برنده شدند مادرتون و در این فاصله طلاق گرفتندتاقبل ازمصاحبه اطلاعات جدیدروبرای KCC میفرستید تا پدرتون حذف بشه.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

تشکر کنندگان: ghafari88 ، amohammadiazar ، shahryar7021 ، nasim ، محبت ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان