موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من سفرنامه های امسال رو که میخوندم آفیسر به اکثرشون گفته 3 تا 6 ماه آینده سایت رو چک کنید!!!!!..چرا اینقدر زمانش طولانی شده یهو؟..اینجوری که خدای نکرده به ضرر کیس نامبرهای بالاتر میشه ..
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
موضوعها: 13
رتبه:
147
1 تشکر در 0 ارسال
یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدید؟
یعنی من پارسال الکی منتظر بودم .
مثلا ادرس و کشور متولد همه رو ایران بدیم آیا باز کانفرمیشن چون خارج از ایران بودم اول as میاد یا نه ؟
تا جایی که من شنیدم میشه حتی از آمریکا ثبت نام کرد
منظور من این است که مثلا برای من یه شرکت در خارج از ایران ثبت نام کرده و کانفرمیشن من با کد من 20141Z هست یعنی اشتباه کرده
یا نه کانفر میشن فرقی نمیکه با چی شروع بشه ولی اکه ادرس رو ایران داده باشن کیس نامبرم حتما باید as باشه؟
من آدرس رو ایران داده بودم تو فرمهایی که توسایتشون هست و برای ثبت نام از ما اطلاعات میگیرن.
یعنی چی گیج شدم؟
خیلی ها از این شرکت ها ثبت نام میکنن و قبول میشن؟
لطفا یه توضیح بدین گیج شدم ؟
کنفرمیشن با کیس نامبر فرق میکنه؟
کانفرمیشم مهمه که با حروف اسیا شروع بشه یا نه فقط کیس نامبر مهمه؟
مرسی
[/quote]
دوست عزیز کانفرمیشن نامبر مشکلی نداره، اگر خارج از ایران براتون ثبت نام کرده باشن و آدرس ایران رو داده باشند و کشور واجد شرایطتون رو هم ایران انتخاب کرده باشن، بعدا کیس نامبرتون با AS شروع بشه براتون صحیح ثبت نام کردند، در ضمن فرقی نمی کنه از کجا براتون ثبت نام کنند، این که میگن با آی پی خاص یا خارج از کشور ثبت نام کنید شانس رو بالا میبره همش تبلیغات هست... من تصور کردم که شما منظورتون اینه که کشور دیگه ای رو انتخاب کردید، اگر ایران رو انتخاب کرده باشید مشکلی وجود نداره...
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-20 ساعت 19:29)aghaghia نوشته: یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدید؟
یعنی من پارسال الکی منتظر بودم .
مثلا ادرس و کشور متولد همه رو ایران بدیم آیا باز کانفرمیشن چون خارج از ایران بودم اول as میاد یا نه ؟
تا جایی که من شنیدم میشه حتی از آمریکا ثبت نام کرد
منظور من این است که مثلا برای من یه شرکت در خارج از ایران ثبت نام کرده و کانفرمیشن من با کد من 20141Z هست یعنی اشتباه کرده
یا نه کانفر میشن فرقی نمیکه با چی شروع بشه ولی اکه ادرس رو ایران داده باشن کیس نامبرم حتما باید as باشه؟
من آدرس رو ایران داده بودم تو فرمهایی که توسایتشون هست و برای ثبت نام از ما اطلاعات میگیرن.
یعنی چی گیج شدم؟
خیلی ها از این شرکت ها ثبت نام میکنن و قبول میشن؟
لطفا یه توضیح بدین گیج شدم ؟
کنفرمیشن با کیس نامبر فرق میکنه؟
کانفرمیشم مهمه که با حروف اسیا شروع بشه یا نه فقط کیس نامبر مهمه؟
مرسی
دوست عزیز کانفرمیشن نامبر مشکلی نداره، اگر خارج از ایران براتون ثبت نام کرده باشن و آدرس ایران رو داده باشند و کشور واجد شرایطتون رو هم ایران انتخاب کرده باشن، بعدا کیس نامبرتون با AS شروع بشه براتون صحیح ثبت نام کردند، در ضمن فرقی نمی کنه از کجا براتون ثبت نام کنند، این که میگن با آی پی خاص یا خارج از کشور ثبت نام کنید شانس رو بالا میبره همش تبلیغات هست... من تصور کردم که شما منظورتون اینه که کشور دیگه ای رو انتخاب کردید، اگر ایران رو انتخاب کرده باشید مشکلی وجود نداره...
[/quote]
شما اگه مقیم ایرانی و تمام مدارکت متعلق به ایرانه نمیتونی از سهمیه قاره دیگه استفاده کنی و فقط باید از سهمیه کشور خودت استفاده کنی هر چند بنا به دلایلی اونجا زندگی نمیکنی.در این صورت کیستون رد میشه مگر مقیم اون کشور دوم شده باشید و پاسپورتت مال کشور x باشه
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ميشه خواهش كنم يه جواب درست براي اين سوال پيدا كنيد
در حال حاضر مادرم قصد شركت دارند ولي پدرم اصلا قصد رفتن ندارن ولي چون طلاق نگرفته اند ناچارا بايد به عنوان زيرگروه مادرم در فرم لاتاري نامشون قيد شود
حال اگر مادر برنده شوند بايد حتما روز مصاحبه پدرم هم با ايشون برود يا نيازي نيست و فقط هر زيرگروهي از مادرم كه قصد مهاجرت دارد بايد با نفر اصلي(مادرم) برود؟
لطفا موثق پاسخ دهيد
ممنونم
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-20 ساعت 20:59)lili83 نوشته: سلام ميشه خواهش كنم يه جواب درست براي اين سوال پيدا كنيد
در حال حاضر مادرم قصد شركت دارند ولي پدرم اصلا قصد رفتن ندارن ولي چون طلاق نگرفته اند ناچارا بايد به عنوان زيرگروه مادرم در فرم لاتاري نامشون قيد شود
حال اگر مادر برنده شوند بايد حتما روز مصاحبه پدرم هم با ايشون برود يا نيازي نيست و فقط هر زيرگروهي از مادرم كه قصد مهاجرت دارد بايد با نفر اصلي(مادرم) برود؟
لطفا موثق پاسخ دهيد
ممنونم
شما در هنگام ثبت نام باید تمام اعضای خانواده من جمله همسر و فرزندان رو قید کنید و در صورت قبولی نیز باید تمامی آنها در روز مصاحبه حضور داشته باشند.
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني.
2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني.