موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-07 ساعت 21:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-07 ساعت 21:47 توسط Danial_4139.)
(2013-05-07 ساعت 19:50)KIMIA2005 نوشته: nدوستان سلام
خواهش میکنم راهنمایی کنیدچون موضوع مهمی هستش
توی فرم ثبت نام لاتاری برای اخرین مدرک این موارد بود :
University Degree
Some University Courses
بنده مدرک دانشگاهی فوق دیپلم از دانشگاه سراسری رادارم حالا یادم رفته کدومشو زدم راهی هست بتونم مواردی رو که توی ثبت نام وارد کردم ببینم ؟ فوق دیپلم کدوم میشه ؟خواهش میکنم راهنمایی کنید چون خیلی مهمه ممنونم
دیپلم ( مدرک گرفته شده ) : high school degree
فوق دیپلم ( مدرک گرفته شده ) : vocational school
تحصیل در مقطع لیسانس ( هنوز لیسانس گرفته نشده ) : Some University Courses
لیسانس ( مدرک گرفته شده ) : University degree
طبق اون چیزی که تو نت بدست آوردم مدرکت رو کمتر از مدرک اصلیت بزنی به اون صورت مشکلی درست نمیکنه چون تحصیل ادامه داره و قرار نیست متوقف بشه ولی عکسش شاید باعث سوء تفاهم بشه که اونم ندیدم تو بچه های 2013 کسی مشکلی خاصی براش درست شده باشه .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من برنده لاتاری هستم ولی در حال حاضر دانشجو در آمریکا هستم،میخواستم بدونم کسی میدونه چطوری باید پیگیری کرد از خود آمریکا؟البته میدونم که باید به امیگریشین رفت ولی بقیشو نمیدونم،ممنون میشم کسی جواب بده در این زمینه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من و همسرم هم در لاتاري ٢٠١٤ برنده شديم ولي از انجا كه دو تا case number داريم و توضيحات هر دو صفحه كاملا مشابه هم هستند توانايي تشخيص شخص منتخب و همراه رو براي تكميل فرم ها ندارم.
اگر ممكنه راهنماييم كنين
متشكرم
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-08 ساعت 02:02)Na62 نوشته: سلام
من و همسرم هم در لاتاري ٢٠١٤ برنده شديم ولي از انجا كه دو تا case number داريم و توضيحات هر دو صفحه كاملا مشابه هم هستند توانايي تشخيص شخص منتخب و همراه رو براي تكميل فرم ها ندارم.
اگر ممكنه راهنماييم كنين
متشكرم
سلام دوست عزیز
تبریک میگم دوبله برنده شدید. به نظر من بهتره که برای هر دوتون جداگانه فرم پر بشه، یعنی یه بار شما برنده باشید و یه بار همراه. در این صورت وقتی ایشالا به وقت مصاحبه رسیدید اگه یه باره ویزا گرفتید که چه بهتر، اگه کلیرنس خوردید که دوبار شانس دارید که کلیر بشید
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-08 ساعت 10:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-08 ساعت 10:10 توسط maryam_dr.)
سلام
دوستان من هنوز 1 سال از تحصیلم مونده
دانشگاه اصل مدرک پیش دانشگاهیمو نمی ده
باید چی کار کنم؟
یک سوال دیگه اشکال داره اگر نمونه امضا توی فرم ها با نمونه امضا آخر پاس فرق کنه؟
من دو تا امضا دارم
امضای فارسیم ته پاسه و با امضای انگلیسیم خیلی فرق داره
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من سوال داشتم در مورد اینکه اگه دانشجو باشیم یه کشور دیگه و تا ۲ سال آینده امکان اینکه کاملا به آمریکا مهاجرت کنیم رو نداشته باشیم ولی بتونیم هر 5-4 ماه یه بار خودمون رو نشون بدیم . این برای گرین کارت گرفتن تاثیر بدی نمیزاره؟
سوال دیگه اینکه اگه گواهی سو پیشینه یه کشور رو که توش زندگی میکنیم رو بگیریم و اون گواهی یه هفته اعتبار داشته باشه و از اون کشور خارج بشیم به سمت ایران و موقع مصاحبه اون یه هفته تموم شده باشه و گواهی هم بی اعتبار شده باشه. حالا چون مهر خروج از اون کشور توی پاس خورده شده، این باعث میشه که گواهی سو پیشینه هنوز معتبر باشه؟
** اون کشور هم توی ایران سفارت نداره.
مرسی
کیس نامبر: 2013AS83XX
کنسولگری: ابوظبی
مصاحبه: هفنه آخر June