موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز
ماه اکتبر تمام شد و جواب سری دوم نیامد :-( کسی در این رابطه خبری ندارد، چرا هر سال یک مدل جواب اعلام می شود
:-( تا کی باید منتظر باشیم وای تا می سال دیگر :-(
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی در این خصوص اطلاعی داره...؟
در امارات چند نفر به ما گفتن وقتی ویزا رو گرفتید سریع برید آمریکا که گرین کارتتون سوختت نشه..میگفتن بچه های پارسالی که گذاشته بودن لحظه آخر برن واسه اونا سوخت شده بود...صحت این قضیه تا چه حد هست؟
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-11 ساعت 16:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-11 ساعت 17:01 توسط Natasha9.)
(2013-11-11 ساعت 16:33)مامان خانم نوشته: (2013-11-11 ساعت 15:02)ramaya نوشته: (2013-11-10 ساعت 19:48)مامان خانم نوشته: (2013-11-10 ساعت 18:05)kamix نوشته: از دوستان تقاضا دارم هر كس كه قصد يادگيري زبان انگليسي را قبل از مصاحبه داره بنده به همراه يكي از بچه هاي سايت مهاجرسرا قصد داريم استاد خصوصي بگيريم كه تو اين فرصت كوتاه زبانمون راه بيافته ،اگر دوست داشتين ما يك تا دونفر ميتونيم بپذيريم كه كلاس وشروع كنيم اگر تم استاد خوب يا راه ديگري به نظرتون رسيده لطف ميكنيد راهنمايي كنيد
سلام
من نمی دانم پایه زبان شما چطور است من خودم حدود 2 سال قبل آیلتس 7 گرفتم منظورم این است که گرامر را عالی بلدم اما در صحبت کردن بسیار کندم چند هفته قبل یکی از دوستان در مهاجر سرا کلاس های clc را معرفی کرد که بیس کاری آنها بر اساس تمرکز پایه بر مکالمه است من هم فقط از سر کنجکاوی در یکی از جلسات شرکت کردم و به نظرم جالب آمد بد نیست شما هم قبل از گرفتن استاد به بعضی کلاس ها سر بزنید. من از کلاس های آن راضی ام اما واقعا توصیه کنم! کمی مشکل است چون به کار سخت نیاز دارد و توانایی خودتان و پایه زبان البته دوستان از سفیر و ایرانمهر هم راضی هستند اما ما فقط وفقط روی مکالمه کار می کنیم
موفق باشید
سلام میشه لطفا یکم بیشتر در مورد این CLC توضیح بدین ....مثلا کدوم منطقه از تهرانه چه ساعتیه و تلفن اگر داره بدید .ممنون من خودم کلاسهای ایرانمهر را دارم میرم و نسبتا راضیم البته خودم هم سریال میبینم و روی اصطلاحاتش کار میکنم
سلام
مبنای کار کلاس بر مبنای یاد گیری با تکرار است یعنی شما مکالمه را بر اساس قواعد یا گرامر یاد نمی گیرید بر اساس تکرار مکالمات روزمره بر قواعد مسلط می شوید بر خلاف سایر آموزشگاه ها شما سعی می کنید سرعت ترجمه را به حداقل برسانید یعنی فارسی فکر می کنید انگلیسی جواب می دهید. به هیچ عنوان حق نت برداری ندارید ودر طول کلاس همه همزمان باید با پارتنر خود مکالمه کنند و در آخر کلاس شما cdکار آن جلسه را دریافت می کنید و جلسه بعد در ابتدا پرسش جلسه قبل و سپس یادگیری جملات جدید من جلسه اول را رایگان شرکت کردم شما هم می توانید شرکت کنید اگر دوست دارید ثبت نام کنید متاسفانه تلفن ندارم اگر بخواهید فردا برایتان می نویسم
خدانگهدار
من با جستجو در اینترنت درباره کلاسهای CLC یک شماره مربوط به کلاسهای تجریش و یک شماره مربوط به کلاسهای صادقیه پیدا کردم. و چون تجریش بهم نزدیکتر بود با این شعبه تماس گرفتم.
شماره : 22732426
جوابهایی که بهم داد به صورت خلاصه اینها بود:
کلاسها دو روز در هفته ( دوشنبه و چهارشنبه) از ساعت 12 تا 1.5 برگزار میشه
50 جلسه که به مدت 6 ماه طول می کشه
تعیین سطح نداره
مبلغ 752000 تومان که در 4 قسط (188000 تومانی) از زبان آموزان دریافت می کنن ( که به نظر مناسب میاد)
امیدوارم این اطلاعات به درد دوستان بخوره
اما تنها سوالی که یادم رفت بپرسم این بود که کلاسها چند نفره است؟
دوست داشتم اینجا از کاربر عزیز "مامان خانم" بپرسم که کدوم شعبه رو ایشون می رن؟ و دوم اینکه حداکثر تعداد نفرات حاضر در کلاس چند نفرن؟
چون به نظرم تعداد نفرات زیاد شاید تا حدی کارایی رو هم پایین بیاره و استاد نتونه جوابگوی نیاز کل کلاس باشه.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-11 ساعت 16:52)persian.parsa نوشته: سلام کسی برای یادگیری زبان انگلیسی به طور خود آموز پیشنهادی نداره. البته مثلا گرامر تقریبا اکی هستم. ممنونم از پاسختون.
وقتی گرامرتون اکی باشه فقط می مونه دایره لغاتتون.
به نظرم از کتاب داستان و انیمیشن های زبان اصلی ( بدون زیرنویس فارسی) استفاده کنین. ( موزیک اصلا و ابدا توصیه نمی شه)
خوندن اخبار سایتهایی مثل بی بی سی هم کمک زیادی بهتون می کنه.
همینطور می تونین در اوقات فراغت به مرور فلش کارتهای واژگان بپردازین. ( من روزانه تعداد مشخصی لغت انگلیسی تعیین کردم که حفظ می کنم)
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-11 ساعت 15:38)h..h نوشته: دوستان کسی در این خصوص اطلاعی داره...؟
در امارات چند نفر به ما گفتن وقتی ویزا رو گرفتید سریع برید آمریکا که گرین کارتتون سوختت نشه..میگفتن بچه های پارسالی که گذاشته بودن لحظه آخر برن واسه اونا سوخت شده بود...صحت این قضیه تا چه حد هست؟
سلام
خیر دوست خوبم ویزای شما اعتبار 6 ماهه داره و شما تا 6 ماه میتونید تشریف ببرید آمریکا و البته در مورد دوستان 2013 این مطلب گفته شده که بعد از کلیر شدن بلافاصله برید و ویزاتون رو بگیرید منظورشون این بوده قطعا
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-11 ساعت 16:59)Natasha9 نوشته: (2013-11-11 ساعت 16:33)مامان خانم نوشته: (2013-11-11 ساعت 15:02)ramaya نوشته: (2013-11-10 ساعت 19:48)مامان خانم نوشته: (2013-11-10 ساعت 18:05)kamix نوشته: از دوستان تقاضا دارم هر كس كه قصد يادگيري زبان انگليسي را قبل از مصاحبه داره بنده به همراه يكي از بچه هاي سايت مهاجرسرا قصد داريم استاد خصوصي بگيريم كه تو اين فرصت كوتاه زبانمون راه بيافته ،اگر دوست داشتين ما يك تا دونفر ميتونيم بپذيريم كه كلاس وشروع كنيم اگر تم استاد خوب يا راه ديگري به نظرتون رسيده لطف ميكنيد راهنمايي كنيد
سلام
من نمی دانم پایه زبان شما چطور است من خودم حدود 2 سال قبل آیلتس 7 گرفتم منظورم این است که گرامر را عالی بلدم اما در صحبت کردن بسیار کندم چند هفته قبل یکی از دوستان در مهاجر سرا کلاس های clc را معرفی کرد که بیس کاری آنها بر اساس تمرکز پایه بر مکالمه است من هم فقط از سر کنجکاوی در یکی از جلسات شرکت کردم و به نظرم جالب آمد بد نیست شما هم قبل از گرفتن استاد به بعضی کلاس ها سر بزنید. من از کلاس های آن راضی ام اما واقعا توصیه کنم! کمی مشکل است چون به کار سخت نیاز دارد و توانایی خودتان و پایه زبان البته دوستان از سفیر و ایرانمهر هم راضی هستند اما ما فقط وفقط روی مکالمه کار می کنیم
موفق باشید
سلام میشه لطفا یکم بیشتر در مورد این CLC توضیح بدین ....مثلا کدوم منطقه از تهرانه چه ساعتیه و تلفن اگر داره بدید .ممنون من خودم کلاسهای ایرانمهر را دارم میرم و نسبتا راضیم البته خودم هم سریال میبینم و روی اصطلاحاتش کار میکنم
سلام
مبنای کار کلاس بر مبنای یاد گیری با تکرار است یعنی شما مکالمه را بر اساس قواعد یا گرامر یاد نمی گیرید بر اساس تکرار مکالمات روزمره بر قواعد مسلط می شوید بر خلاف سایر آموزشگاه ها شما سعی می کنید سرعت ترجمه را به حداقل برسانید یعنی فارسی فکر می کنید انگلیسی جواب می دهید. به هیچ عنوان حق نت برداری ندارید ودر طول کلاس همه همزمان باید با پارتنر خود مکالمه کنند و در آخر کلاس شما cdکار آن جلسه را دریافت می کنید و جلسه بعد در ابتدا پرسش جلسه قبل و سپس یادگیری جملات جدید من جلسه اول را رایگان شرکت کردم شما هم می توانید شرکت کنید اگر دوست دارید ثبت نام کنید متاسفانه تلفن ندارم اگر بخواهید فردا برایتان می نویسم
خدانگهدار
من با جستجو در اینترنت درباره کلاسهای CLC یک شماره مربوط به کلاسهای تجریش و یک شماره مربوط به کلاسهای صادقیه پیدا کردم. و چون تجریش بهم نزدیکتر بود با این شعبه تماس گرفتم.
شماره : 22732426
جوابهایی که بهم داد به صورت خلاصه اینها بود:
کلاسها دو روز در هفته ( دوشنبه و چهارشنبه) از ساعت 12 تا 1.5 برگزار میشه
50 جلسه که به مدت 6 ماه طول می کشه
تعیین سطح نداره
مبلغ 752000 تومان که در 4 قسط (188000 تومانی) از زبان آموزان دریافت می کنن ( که به نظر مناسب میاد)
امیدوارم این اطلاعات به درد دوستان بخوره
اما تنها سوالی که یادم رفت بپرسم این بود که کلاسها چند نفره است؟
دوست داشتم اینجا از کاربر عزیز "مامان خانم" بپرسم که کدوم شعبه رو ایشون می رن؟ و دوم اینکه حداکثر تعداد نفرات حاضر در کلاس چند نفرن؟
چون به نظرم تعداد نفرات زیاد شاید تا حدی کارایی رو هم پایین بیاره و استاد نتونه جوابگوی نیاز کل کلاس باشه.
سلام این هم اطلاعیه ای که دو هفته قبل یکی از دوستان گداشته بودند
معجزه ای در آموزش مکالمه زبان :
آکادمی تخصصی مکالمه زبان CLC دورهای ویژه آموزش مکالمه را در نقاط مختلف تهران (تجریش/پاسداران/صادقیه) برگزار میکند.
به منظور کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه آموزش میتوانید در همایشی که به این منظور برگزار میشود شرکت نمایید.
مکان پاسداران ، نبش بوستان 10، مجتمع بوستان ، طبقه 2 ،واحد 12
حضور در همایش با هماهنگی قبلی امکان پذیر می باشد.
شماره تماس: 22768033
زمان پنجشنبه 92/08/16
ساعت 4 عصر
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
آغا یه بنده خدایی که تو ولایت دوست و دشمن هیشکیه هیشکیو نداشته باشه تو فرماش که آدرس می خواد چه نوع خاکی بهینه هستش که بر سر بفرماید؟
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-11 ساعت 20:37)khder نوشته: آغا یه بنده خدایی که تو ولایت دوست و دشمن هیشکیه هیشکیو نداشته باشه تو فرماش که آدرس می خواد چه نوع خاکی بهینه هستش که بر سر بفرماید؟
میتونید از کمک ایمیگرنجل استفاده کنید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug