موضوعها: 0
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-23 ساعت 21:44)KIMIA2005 نوشته: (2014-02-23 ساعت 20:44)farshadm999 نوشته: (2014-02-23 ساعت 20:25)alimomen نوشته: (2014-02-23 ساعت 16:14)lida55 نوشته: خوب من از دوستان شنیدم اونها سوابق بیمه رو چک میکنن اما مطمئن نیستم بهر حال اگر ایشون به نام شرکت واسه خودشون بیمه رد کردن بهتره نام شرکت رو بگن
میشه از دوستانتون سوال بفرمایید وقتی شماره بیمه رو ندارن چجور میتونن چک کنن؟
بخدا من تو این مهاجرسرا یه چیزیی میشنوم که تو بهشت زهرا برا مرده ها تعریف کنی بلند میشن لزگی میرقصن!
از سفارت هیچ چیزی نه تنها چک نمیشه بلکه اصلا نمیشه که چک بشه! الان من شماره بیممو میدم به شما ، شما به هر کسی که دوست داشتی شمارمو بده هیچ اطلاعاتی نمیخوام فقط اسم کوچیک منو از رو شمارم در بیارین. حتا فامیلیم نه فقط اسم کوچیکم!! چه حرفیه آخه دوست عزیز بیمه چک میکنن چیه! این چه حرفیه میزنید آخه.
فرشاد جان شما شماره بیمه رو بده اسم و فامیل و سابقه رو تحویل بگیر داداش
شما هم از آب گل آلود ماهی نگیر
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-23 ساعت 22:30)nasim نوشته: (2014-02-23 ساعت 21:43)alimomen نوشته: (2014-02-23 ساعت 21:32)nasim نوشته: (2014-02-23 ساعت 12:40)Parand_r نوشته: سلام دوستان. من يه سوالي واسم پيش اومده اگه لطف كنين راهنمايي كنين.
ما تو فرمايي كه پر كرديم شغل همسرمو self employed زديم. به نظرتون اسم شركتي هم كه دارن حتي اگه جاي فيزيكي نداشته باشه و صرفا براي قراردادها باشه لازمه ذكر كنيم اسم رو ؟ اونا ميدونن كه تو ايران بعضي ها حقيقي كار ميكنن و بعضي ها حقوقي؟ اگر لازم باشه كه بنويسيم فرم رو ببريم همراهمون و قبل مصاحبه عوض كنيم. ممنون از راهنمايي شما.
دوست عزیز نگران نباش مدارک دال بر تاریخ تاسیس شزکت و ببرین همراه ترجمه . آدرس هم اگه اونجا لازم بود بدین می توونین یه آدرس حتی خوونه بدین . دقیقا ما هم همینطور هستیم همسرم شرکت ثبت کرده چند سال پیش . در فرم های اولیه ما کار شرکت و نوشتیم و برای مصاجبه روزنامه رسمی + ترجمه اش و مدارک دال بر تاسیس شرکت و خواهیم بود حتی اساس نامه ها رو هم نمی بریم . اگه دوستان دیگه تجربه دارن راهنمایی کنن
ممنون
اصلا به این چیزها توجه نمیکنن بارها این نوع سوالات پرسیده شده ولی متاسفانه بازهم پرسیده میشه
شما مصاحبه شغلی نمیرید که بخان دنبال سابقه و لین داستانها باشن شما دقت کن که موقع ثبت نام لاتاری شرایط افراد واجد شرایط چی بوده؟غیر از این بوده که باید دیپلم داشته باشید>آیا ازتون خواسته بودن که باید فلان سال سابقه کار داشته باشید؟خیر
حالا هی برید پول بریزید تو جیب این مترجما و هی بگید کار از محکم کاری عیب پیدا نمیکنه آخر هم هی حساسیت ایجاد کنید تا کلیر بخورید
بابا واضحه-دیپلم-دیپلم
بیمه؟-نه
سابقه کار؟-نه
تاسیس شرکت ؟-نه
پول زیاد؟-نه
مدرک شاگرد اولی؟نه
قبولی تو المپیاد ریاضی؟نه
...
دوست عزیز من هنوز مصاحبه نرفتم و تجربشو ندارم اما وقتی در فرم های اولیه در این یاره گفته شده ( در مورد برنده اصلی منظورمه ) پس باید مدارکس دال بر تایید و صحت حرفتون بببرین . اگه توی فرم های اولیه در این باره چیزی گفته نشده حرف شما کاملا درسته
والا شما اولین نفری هستید که چنین تجویزی میکنید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
احتمال برگزاری زود هنگام امتحانات پایان سال از اواخر اردیبهشت ماه.
به گزارش افکارنیوز، عبدالرسول عمادی با بیان اینکه مرکز سنجش به دنبال اخذ مجوز برگزاری امتحانات پایانی سال تحصیلی در اواخر اردیبهشت ماه از شورای عالی آموزش و پرورش است، گفت: چنانچه شورای عالی موافقت کند، امتحانات خرداد ماه چند روز زودتر آغاز میشود.
وی افزود: با توجه به اینکه ۲۳، ۲۴ خرداد ماه زمان آغاز مسابقات جام جهانی است، برای اینکه امتحانات دانشآموزان تداخلی با بازیها نداشته باشد، از اواخر اردیبهشت ماه امتحانات دانشآموزان را آغاز میکنیم.
رئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش اظهار کرد: آموزش و پرورش امتحانات پایان سال تحصیلی را در خرداد ماه برگزار میکند اما برای اینکه دانشآموزان دغدغهای در زمان امتحانات نداشته باشند، امتحانات را زودتر آغاز میکنیم که البته تاکنون شورای عالی آموزش و پرورش این موضوع را قطعی نکرده و برگزاری امتحانات زودهنگام منوط به اخذ مجوز از این شوراست.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
محبت عزيز ياد دخترم افتادم كه چه نقشه هايي كشيده بود.پيش خودش مي گفت آبان ميريم مصاحبه و تا ارديبهشت اونور آبيم، امتحانم بي امتحان!! جالبه كه ميخواد زودتر هم برگزار بشه!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-24 ساعت 19:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-24 ساعت 19:55 توسط inforfang.)
سلام
اگه یک نفر کسی رو توی آمریکا نداشته باشه چی میشه ؟ جز شرایط لاتاری که نبوده ... حالا خب در مصاحبه چی میشه ؟ کسی بوده که اینجوری بوده باشه ؟ اونوقت گرین کارتش کجا ارسال میشه ؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-24 ساعت 19:54)inforfang نوشته: سلام
اگه یک نفر کسی رو توی آمریکا نداشته باشه چی میشه ؟ جز شرایط لاتاری که نبوده ... حالا خب در مصاحبه چی میشه ؟ کسی بوده که اینجوری بوده باشه ؟ اونوقت گرین کارتش کجا ارسال میشه ؟
سلام
دوست خوبم این مورد اصلا جای نگرانی نداره و این جزء شرایط لاتاری نیست که حتما کسی رو اونور داشته باشید، خیلیها بودن که با این شرایط ( بدون داشتن کسی اونطرف )الان اونور هستن و فقط یک آدرس نیاز دارید و اگر نتونستید کسی رو پیدا کنید از خدمات ایمیگرنجل استفاده کنید که تبلیغش بالای صفحه ست.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-24 ساعت 16:02)قصه گو نوشته: محبت عزيز ياد دخترم افتادم كه چه نقشه هايي كشيده بود.پيش خودش مي گفت آبان ميريم مصاحبه و تا ارديبهشت اونور آبيم، امتحانم بي امتحان!! جالبه كه ميخواد زودتر هم برگزار بشه!
سلام
من از شنیدن مطالب اینچنینی واقعا متاثر میشم و وقتی به تاپیک کلیرنس میرم واقعا حالم بد میشه دوستانی رو میبینم که نمیشه براشون کاری کرد فقط از پروردگار میشه طلب رسیدن به آرزوهاشون رو کرد. امیدوارم برسید به آرزوهاتون.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام.یه سوال داشتم ممنون میشم اگر کسی مطلع هست جواب بده. من گواهی نامه راندگیم تاریخش گذشته آیا لازم تا ایران هستم جدید بگیرم یا برم آ م ری ک ا مال خودشون بگیرم؟؟؟
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-24 ساعت 22:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-24 ساعت 22:16 توسط مامان خانم.)
(2014-02-24 ساعت 21:25)hadi 747 نوشته: دوستان سلام.یه سوال داشتم ممنون میشم اگر کسی مطلع هست جواب بده. من گواهی نامه راندگیم تاریخش گذشته آیا لازم تا ایران هستم جدید بگیرم یا برم آ م ری ک ا مال خودشون بگیرم؟؟؟
سلام
شما بهتر است برای تمدید ان و گرفتن گواهی نامه بین المللی اقدام کنید چون اگر در ا مر ی ک ا امتحان ایین نامه بدهید تا مدتی باید با همراه رانندگی کنید اما با داشتن گواهی بین الملل اجازه رانندگی به تنهایی را به شما می دهند در ضمن این گواهی نامه باعث میشود شرکت های بیمه مبلغ کمتری جهت بیمه ماشین در سال اول از شما بگیرند نسبت به یک شخص بی تجربه این را مطلب را در یکی از سفرنامه ها خواندم
خدانگهدار
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست