کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2014-04-05 ساعت 19:46)shilan نوشته:  سلام تا حالا تو بچه های امسال کسی بوده که خدمت رفته باشه ولی یه ضرب گرفته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام تا حالا تو بچه های امسال کسی بوده که خدمت رفته باشه ولی یه ضرب گرفته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟

به قول معروف اینا نزده میرقصن. همونجوری به آسونی به ایرانیها ویزا نمیدن چه برسه به اینکه بتونن یه گیری بدن و طرف کلیرنس کنن. در جواب سوالتون بگم فکر نکنم
تشکر کنندگان: محبت ، farshad varaste
(2014-03-31 ساعت 22:05)smu نوشته:  
(2014-03-29 ساعت 11:04)farshad varaste نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 20:02)mehdi.topol نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 19:37)noobnoobi نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 18:39)farshadm999 نوشته:  به هیچ جا دوست من تقریبا سالی‌ مینیمم ۵۰۰۰$ بذرید کنار برای بیمه‌ اون بیمه‌ هم تازه باز عین بیمه‌ خدماتی اروپا نیست که برید بیمارستان کلا بکوبید برید بالا مفتو مجانی‌، یه قسمتی‌ از هزینه دارمان رو پوشش میده.

آمریکا جایی‌ نیست که خدمات دولتی دریافت کنید. هر چند سیستم آمریکایی رو بسیار دوست میدارم.

تایپیکی دارین بشه در مورد بیمه مطالعه کرد؟
اما من شنیدم که اجرایی شده که....
من هم شنیدم قانونیکه به قانون بیمه اوباما معروفه از سال 2014 اجرایی شده البته سعی میکنم خبر دقیق رو بدم. امیدوارم درست باشه
با سلام به دوستان
در مورد بیمه اوباما کر بله امسال به اجرا گذاشته شده و لی شرایطی داره و مرحله به مرحله اجرا میشه چون قانون جدیده طبیعتا نواقصی داره و.... در مرحله اول باید بدونید که اگر کار دارید حتما در قسمت بنفیت های ان شغل پکیچ بیمه به شما میدند که باید پلن خودتون رو انتخاب کنید . و اگر درامد شما از یک حدی کمتر باشه شامل اوباما کر میشید (البته میگن در مرحله اول)چون اصل این قانون برای بیمه و کاور کردن اقشار ضعیف و متوسط هست و در مراحل بعدی بقیه جامعه. اگر درامد شما از حدی بالاتر باشه شامل بیمه طرف قرارداد شرکت یا کارفرما میشید.

متاسفانه خدمتتون اعلام کنم که ما و چند تا از دوستان دیگه رو هم تو بیمه رد کردند و گفتند اوباما کر شامل ما که از طریقه لاتاری امدیم نمیشه.دوستان عزیز توجه کنن که هزینهٔ درمان و پزشکی‌ خیلی‌ خیلی‌ بالاست و بیمه‌ هم خیلی‌ مهم تو آمریکا.
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
تشکر کنندگان: exxedus ، kage.omid
سلام تا حالا تو بچه های امسال کسی بوده که خدمت رفته باشه ولی یه ضرب گرفته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان:
(2014-04-01 ساعت 12:04)m_yek نوشته:  پیش از مهاجرت به اینها هم فکر کنید
این روزها خیلی از دوستان که همین پنج سال پیش حتی فکر مهاجرت به ذهنشان خطور نکرده بود سراغم می آیند و از من راه و چاه می پرسند و معلوم است که بطور جدی به مهاجرت فکر می کنند. با خودم فکر کردم که این جمع بندی شاید به کار کسانی که این روزها درگیر قضیه ی مهاجرت هستند کمکی کند. هرچند اصولا معتقدم که راهکار دادن در این زمینه انقدرها هم به کار نمیاید و خیلی چیزها هست که واقعا باید شخصا تجربه کنید و در ضمن از مورد به موردی قابل تعمیم نیست چون ادمها متفاوت هستند. این متن خلاصه ای ازنکاتی است که به نظرم کمتر به آن پرداخته شده است. به یاد داشته باشید که مهاجرت تصمیم بزرگی است و زندگی شما را برای همیشه تغییر خواهد داد. برای شما در هر تصمیمی که بگیرید آرزوی بهترین ها را داریم.
It is all about Balance
یکم: کفه ی ترازو
چیزهایی که شما بعد از مهاجرت به دست می اورید (آزادی، رفاه، امنیت ..) همانقدر مهم است که چیزهایی که پشت سر می گذارید ( خانواده، دوست، خاک آشنا، شغل، ..) . بطور ساده هر قدر چیزهایی که شما پشت سر می گذارید کمتر باشد و دست آوردهای شما آن طرف ناچیزتر، کفه ی شما در دیگر سو سنگین تر خواهد بود و شما مهاجر موفق تری خواهید بود. بطور مثال اگر در ایران توی کارتان ناموفقید؛ حق شما خورده می شود، خانواده ای دارید که بارشان را باید بکشید، مهاجرت برای شما گزینه ی خوبی است. چون از شر چیزهایی که دوست ندارید خلاص می شود و این طرف هرچه که درانتظارتان باشد از انچه که تجربه می کنید بهتر خواهد بود. اما برعکس اگر شغلی دارید که به شما هویت می دهد، مورد احترام هستید، خانواده و حلقه ی دوستانی دارید که با انها خوشید و تنهایی هایتان را پر می کنید بیشتر به تصمیمتان فکر کنید چون خیلی از اینها رابه اسانی برای همیشه از دست می دهید. به یاد داشته باشید که ذهن آدمی ذهنی مقایسه گر است. شما ممکن است زیرک باشید و از دام مقایسه خودتان با دیگران در بروید اما از دام مقایسه امروز با گذشته ی خود به سختی می توان در آمد.
You can not teach an old dog new tricks
دوم: سگ پیر
سن عامل بسیار بسیار مهمی است. بخشی از اهمیتش به قانون اول بر می گردد. بدیهی است که هرچه شما جوان تر باشید چیزهای کمتری را پشت سر خواهید گذاشت چون توی ایران ریشه نکرده اید و دست اوردهای زیادی ندارید که گذشتن از آن شما را غمگین کند. اما بخش دوم به خود خاصیت سن برمی گردد. با هر روز بالا رفتن سن توانایی شما برای اموزش و تطبیق پایین تر می اید و این در پروسه ی مهاجرت طبعات دردناکی خواهد داشت. شما اسامی ، کلمات، زبان ، قوانین جدید را به سادگی یاد نمی گیرید. هر چیزی را باید هزار بار بیشتر و با تلاش توی مغزتان فرو کنید. در ضمن ریسک پذیری ، اعتماد به نفس و شهامت هم معمولا چیزهایی هستند که با بالا رفتن سن سیر نزولی می گیرد. اهمیت سن به حدی است که توی وبسایت رسمی مهاجرت به استرالیا هیچ فرد بالای 42 سال تحت هیچ شرایطی واجد شرایط مهاجرت نخواهد بود. من شخصا مهاجرت کردن را برای هیچ کس که بالای سی سال باشد توصیه نمی کنم.
If you want to go fast go alone, if you want to go far go together
سوم: تند بروید تنها بروید، دور بروید با هم
من شخصا همیشه با کله خری ذاتی خودم فکر می کردم که تنها سفر کردن اسان تر است. اما واقعیت این است که خصوصا در سالهای اول که اوضاع سخت تر می گذرد داشتن یک رفیق، یک همراه، یک همسفر (و هرچه بیشتر بهتر) به نحو عجیبی به شما قدرت می دهد. دوستانی را می شناسم که سالهای اول مهاجرت ناچار به کارهای خیلی پست تن داده اند اما از آن روزها به عنوان بهترین روزهای زندگی یاد می کنند. دلیلش به طور ساده این بوده که این دو دوست از دبیرستان با هم بوده اند و با هم از ایران خارج شده اند. آنها تعریف می کنند که بعد از کار با هم ابجو می خوردیم و به مشکلاتمان می خندیدیم. توجه بفرمایید که اگر هم تنها باشید بعد از یک روز سخت می توانید ابجو بخورید اما کسی نیست که باهاش بخندید و در نتیجه بعد از خوردن ابجو بیشتر احتمال دارد که به حال خودتان گریه کنید. داشتن همراه مهم است اما نکته ی ظریف این است که دو همراه باید دقیقا به یک اندازه تصمیم به مهاجرت داشته باشند. هیچ وقت کسی را به زور تشویق به همراهی با خود نکنید. مهاجرت راه دشواری است و انکه نمی خواسته وسط راه می برد و نه تنها یاری نمی شود که باری می شود که باید روی دوشتان بکشید و یا رهایش کنید که در هردو حالت فقط ادامه مسیر را دشوارتر خواهد کرد
The limits of my language means the limits of my world
چهارم : هیچ کس زبانش خوب نیست
واقعیت این است که اگر شما زبان را از 5-10 سالگی توی کشور دیگری یاد نگرفته اید زبان شما خوب نیست. نمره ی ایلتس یا تافل هم فقط حداقل توانایی های شما را در زبان انگلیسی نمایش می دهد و ربط چندانی به محاوره ی روزمره ندارد. زبان دریچه ی ارتباط شماست با دنیا. طبیعی ست که وقتی نتوانید خود را خوب بیان کنید میزان هوش و دانش و بقیه ی مهارت های شما هم به سادگی زیر سوال می رود. شما با زبان نه چندان خوب با لهجه ای غریب در محیطی رها خواهید شد که حتی یک کودک هشت ساله از شما به نحو موثرتری با محیط ارتباط برقرار می کند. هر کشوری برای خودش در این زمینه شرایط خاصی دارد. من از اروپا چیز زیادی نمی دانم. اما مثلا در انگلیس درست حرف زدن بسیار مهم است و تاکید روی گرامر درست بسیار. در استرالیا و نیوزیلند شما انواع ادمها را با لهجه های مختلفی خواهید دید که وقتی دهانشان را باز می کنند و به انگلیسی حرف می زنند حتی یک کلمه اش را به دلیل لهجه ی مخصوص انها در ابتدا نخواهید فهمید. این که شما بطور مداوم در ارتباط و فهم دیگران دچار اشکال می شوید بر روی توانایی شما برای یافتن کار، دوست یابی و حتی خرید یک بستنی هم تاثیر خواهد گذاشت. اگر برای شما درست حرف زدن؛ ارتباط انسانی، پذیرفته شدن در یک جمع به عنوان یک انسان فصیح و بلیغ مهم است به این قضیه فکر کنید.
Money is the barometer of a society's virtue
پنجم: پول
این که با چه میزانی از سرمایه از ایران خارج می شوید تیغ دو لبه است. اگر با پول کمی که برای چند ماه زندگی کفاف می دهد خارج شوید احتمال موفقیت شما بالاتر از کسی است که با سرمایه ای بین 50 تا 500 هزار دلار خارج شده چون فشاری که به شما خواهد امد شما رو توی جامعه ذوب می کند و باعث می شود که از ترس بجهید بالا و برای خودتان کاری دست و پا کنید. بدترین حالت نصفه نیمه است که نه انقدر در اضطرارید که کف زمین بشورید و نه انقدر پول دارید که نگران کار و در امد نباشید. اگر سرمایه ای که خارج می کنید بالای یک- دو میلیون دلاراست، شما اساسا آدم موفقی هستید و احتمالا هرجا بروید ادم موفقی خواهید بود و پیشنهاد می کنم وقت تان را با خواندن این نوشته هدر ندهید.
Attachment is one of the most important needs of your soul
ششم: مرز
بسیار شنیده ایم که گفته اند "هرکجا باشم باشم، آسمان، فکر، زمین مال من است". واقعیت این است که زندگی شعر نیست. دنیا مرزهایی دارد و شما یک ایرانی هستید. هیچ کشور دیگری سرزمین شما و خاک شما نیست و نخواهد بود. شما می توانید در هر کشوری که بخواهید اقامت کنید، درست مثل هتلی که برای اقامت انتخاب کرده اید این هتل می تواند بسیار شیک، مرفه و اصلا هفت ستاره باشد. اما در هتل احساس خانه را نخواهید داشت. شما متعلق به خاک خودتان هستید و انجا را با همه ی بدیها، خوبی هایش می شناسید، با جرایم و جنایات وخرافاتش آشنا هستید. این ور آب شما روی زمان و مکان و فرهنگ سوار نیستید. در دراز مدت حسی شبیه عدم تعلق روی شما سوار می شود. البته عدم تعلق و چون سرو ازاد بودن خیلی هم خوب است ولی واقعیت این است که روح ادمی برای لذت بردن ازچیزها نیاز به احساس تعلق دارد. بدون حس تعلق از زیبایی، نظم و آزادی اطرافتان بهره ی چندانی نمی برید چون اینها "مال" شما نیست. تصاویر از برابر شما می گذرد، شما می بینید اما عمق حس جاری در محیط در روح تان نفوذ نمی کند و در یک کلام " حال نمی دهد". این که می بینید کسی در بهترین ساحل دنیا با بیکینی نشسته و مارگاریتا میخورد و هوس ساندویچ فری کثيف یا اتوبوس های شهر ری را می کند ادا نیست. این واقعیت مضحک روح ادم است .
There is no U-turn on this road
هفتم: باز آمدنی نیست، چو رفتی رفتی
وقتی از ایران خارج می شدم با خودم گفتم می روم؛ می بینم، می سنجم. اگر شد می مانم و اگر نه بر می گردم. فکر می کنم خیلی ها هم با همین فکر از ایران بیرون رفته اند. در واقع این فکر کمک می کند که از شدت حجم واقعه ی پیش رو بکاهید و به شکل یک تجربه ی برگشت پذیر بهش نگاه کنید چون مغز ادم از چیزهای برگشت پذیر کمتر می ترسد. واقعیت این است که مهاجرت ( از نوع ایرانی آن) پروسه ی بی بازگشتی ست. ایرانی های زیادی به کار سیاه و حتی شستن زمین هم رضایت می دهند تا برنگردند. واقعیت این است که وقتی به راه رفتن توی محیط ازاد عادت کردید برایتان زندگی در شهری که هرکه از راه رسید بتواند جلویتان را بگیرد و ارشاد کلامی تان کند سخت می شود. وقتی به قطارهای خالی که سر ساعت می رسد؛ به نظم؛ به قانون به هوای پاک و بدون پارازیت، به اینترنت پر سرعت بدون سد غیرقابل عبور؛ به رانندگی خوب؛ غذای خوب، شراب خوب و لباسهای رنگی خوب عادت کردید دیگر نمی توانید روال سایق را قبول کنید. دوستان زیادی داشتم که بعد از ده سال به ایران برگشته اند و بیشتر از چند هفته دوام نیاورده اند. آنهایی هم که ماندگار شده اند برای همیشه مثل کبوتر دو برجه بین این و آن معلقند. پیش از این که مهاجرت کنید به این فکر کنید که این تصمیم برای همیشه زندگی شما را تغییر خواهد داد.

با تشکر از شما ..به خاطر واقعیت های پنهانی مهاجرت....که البته همه ما از ان اگاه ولی ......!!!
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: USA2014 ، shaman ، farshad varaste ، m_yek ، shayesteh ، estanfordbineh
مدیران محترم این ساعت مهاجر سرا رو میزون نمیکنید؟ ما همچنان یک ساعت عقبیم.................
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA


تشکر کنندگان:
سلام من برادرم برا مصاحبه رفت . به برگه بانكش گير دادن گفتن اين اصل برگه نيست، يه برگه نقص مدرك بهش دادن تو اون برگه هم نوشته اگه مداركي كه خواسته شده را كامل بيارين ويزا شما تا ٥ روز تحويل پست ميشه، يعني ممكن نيست تازع وقتي مدركه بانكشو مي بره تازه fbi چك بخوره؟ . برگه بانكش از بانك صادرات بوده. گفته اين سر برگش نبايد ايجوري باشه و گفته اين برگ اصل نيست روي كپي مهر زدن ، كسي از بانك صادرات برگه تمكن گرفته كه ببينم چه جوري بايد باشه كه بهش گير دادن؟ از اصفهان گرفته و بانك تز خودش بركه تمكن داده از تهران درخواست نكردن ممكن براي اين باشه كه بهش گير دادن...
تشکر کنندگان: محبت ، mahdibashoma
(2014-04-06 ساعت 10:51)negar.ar نوشته:  سلام من برادرم برا مصاحبه رفت . به برگه بانكش گير دادن گفتن اين اصل برگه نيست، يه برگه نقص مدرك بهش دادن تو اون برگه هم نوشته اگه مداركي كه خواسته شده را كامل بيارين ويزا شما تا ٥ روز تحويل پست ميشه، يعني ممكن نيست تازع وقتي مدركه بانكشو مي بره تازه fbi چك بخوره؟ . برگه بانكش از بانك صادرات بوده. گفته اين سر برگش نبايد ايجوري باشه و گفته اين برگ اصل نيست روي كپي مهر زدن ، كسي از بانك صادرات برگه تمكن گرفته كه ببينم چه جوري بايد باشه كه بهش گير دادن؟ از اصفهان گرفته و بانك تز خودش بركه تمكن داده از تهران درخواست نكردن ممكن براي اين باشه كه بهش گير دادن...

سلام
برگ تمکن مای باید به زبان انگلیسی باشد . معمولا شعب بانک هایی مثل ملی از تهران برای گرفتنش اقدام میکنن چون به مهر برجسته بانک هم تایید میشه. ولی بانک هایی مثل پاسارگاد و پارسیان معمولا شعب ارزی ریالی شون در هر شهری این برگ تمکن رو به انگلیسی و مهر به مشتری تحویل میده. من ندیدم تا حالا کسی از بانک صادرات برده باشه نه اینکه مشکل داشته باشه مورد ندیدم. برادر شما بهتره بره از بانک صادرات بپرسه و موضوع رو پیگیر شه . ولی کلا بانک های خصوصی خیلی پروسه راحت تری دارند تا این دولتی ها
تشکر کنندگان: محبت ، Sam2014
سلام کسی میدونه اگه بعد از فرستادن فرمها محل زندگیمون تغییر کنه به شهر دیگه ای باید قبل از مصاحبه بهشون بگیم یا مهم نیست؟
کیس نامبر: 2014AS64XX / ارسال مدارک:اوایل می با پست / تعداد کیس 2 نفر / برنده : همسرم / کنسولگری: ایروان / کارنت: March /
مصاحبه: هفته دوم May => نقص مدرک => AP / / ویزا : 31 جولای / ورود به آمريكا: ٢٦سپتامبر/ ايالت ويرجينيا
تشکر کنندگان:
(2014-04-06 ساعت 16:45)arezoo00 نوشته:  سلام کسی میدونه اگه بعد از فرستادن فرمها محل زندگیمون تغییر کنه به شهر دیگه ای باید قبل از مصاحبه بهشون بگیم یا مهم نیست؟
سلام
اگر آدرس ایران منظورتونه نه مهم نیست اما اگه منظورتون آدرس آمریکاتونه که قراره گرین کارت بهش ارسال بشه چرا باید آپدیت کنید فرمهاتون رو و در زمان مصاحبه ارائه بدید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: arezoo00 ، ramaya ، farshad varaste ، rezahoorjandi ، estanfordbineh
(2014-04-06 ساعت 16:57)محبت نوشته:  
(2014-04-06 ساعت 16:45)arezoo00 نوشته:  سلام کسی میدونه اگه بعد از فرستادن فرمها محل زندگیمون تغییر کنه به شهر دیگه ای باید قبل از مصاحبه بهشون بگیم یا مهم نیست؟
سلام
اگر آدرس ایران منظورتونه نه مهم نیست اما اگه منظورتون آدرس آمریکاتونه که قراره گرین کارت بهش ارسال بشه چرا باید آپدیت کنید فرمهاتون رو و در زمان مصاحبه ارائه بدید.

بله آدرس ایران منظورم بود، ممنون
کیس نامبر: 2014AS64XX / ارسال مدارک:اوایل می با پست / تعداد کیس 2 نفر / برنده : همسرم / کنسولگری: ایروان / کارنت: March /
مصاحبه: هفته دوم May => نقص مدرک => AP / / ویزا : 31 جولای / ورود به آمريكا: ٢٦سپتامبر/ ايالت ويرجينيا
تشکر کنندگان:
با سلام به دوستان. من 3تا سوال داشتم:
1. معمولا آفیسر در مصاحبه چه سوالاتی را مطرح میکند؟ و میزان قوی بودن زبان انگلیسی تاثیری روی روال کار دارد؟
2. در ارمنستان مصاحبه به چه زبانی است؟
3. و سوال آخر اینکه من یکبار به صورت غیر قانونی رفتم فرانسه (برای پناهندگی) ولی قبل از دادن درخواست پشیمان شدم و برگشتم. حالا اگر آفیسر از من بپرسد که آیا تا به حال اروپا رفتی، من چه جوابی باید بدهم؟!! با توجه به اینکه تا به حال به صورت قانونی اروپا نرفتم؟!! اگر بگم بله خوب در واقع یک امر خلاف بوده و اگر بگم نه دروغ گفتم (با توجه به اینکه سیستم اطلاعاتی آنها بسیار قوی است)؟!!
متشکرم دوستان
تشکر کنندگان:
(2014-04-06 ساعت 19:32)arhamkhash نوشته:  با سلام به دوستان. من 3تا سوال داشتم:
1. معمولا آفیسر در مصاحبه چه سوالاتی را مطرح میکند؟ و میزان قوی بودن زبان انگلیسی تاثیری روی روال کار دارد؟
2. در ارمنستان مصاحبه به چه زبانی است؟
3. و سوال آخر اینکه من یکبار به صورت غیر قانونی رفتم فرانسه (برای ********) ولی قبل از دادن درخواست پشیمان شدم و برگشتم. حالا اگر آفیسر از من بپرسد که آیا تا به حال اروپا رفتی، من چه جوابی باید بدهم؟!! با توجه به اینکه تا به حال به صورت قانونی اروپا نرفتم؟!! اگر بگم بله خوب در واقع یک امر خلاف بوده و اگر بگم نه دروغ گفتم (با توجه به اینکه سیستم اطلاعاتی آنها بسیار قوی است)؟!!
متشکرم دوستان
دوست عزیز مصاحبه ها در هر سه سفارت به زبان فارسی انجام میشه در مورد سوال سوم سخته اعلام نظر کردن اگر لیستی از افراد ورودی در اون موقع ثبت شده باشه حتمآ برای اونها قابل دسترسی خواهد بود. موفق باشید
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: arhamkhash ، قصه گو ، estanfordbineh
(2014-04-06 ساعت 20:27)azadeh2014 نوشته:  
(2014-04-06 ساعت 19:32)arhamkhash نوشته:  با سلام به دوستان. من 3تا سوال داشتم:
1. معمولا آفیسر در مصاحبه چه سوالاتی را مطرح میکند؟ و میزان قوی بودن زبان انگلیسی تاثیری روی روال کار دارد؟
2. در ارمنستان مصاحبه به چه زبانی است؟
3. و سوال آخر اینکه من یکبار به صورت غیر قانونی رفتم فرانسه (برای ********) ولی قبل از دادن درخواست پشیمان شدم و برگشتم. حالا اگر آفیسر از من بپرسد که آیا تا به حال اروپا رفتی، من چه جوابی باید بدهم؟!! با توجه به اینکه تا به حال به صورت قانونی اروپا نرفتم؟!! اگر بگم بله خوب در واقع یک امر خلاف بوده و اگر بگم نه دروغ گفتم (با توجه به اینکه سیستم اطلاعاتی آنها بسیار قوی است)؟!!
متشکرم دوستان
دوست عزیز مصاحبه ها در هر سه سفارت به زبان فارسی انجام میشه در مورد سوال سوم سخته اعلام نظر کردن اگر لیستی از افراد ورودی در اون موقع ثبت شده باشه حتمآ برای اونها قابل دسترسی خواهد بود. موفق باشید
متشکر از پاسختون. من تا اونجا که به خاطر دارم تنها جایی که اسمم ثبت شد در صلیب سرخ بود(در یک هفته اقامتم در کمپ موقت). آیا کسی اطلاعی داره که سفارت به اطلاعات صلیب سرخ دسترسی دارد یا نه؟
تشکر کنندگان: قصه گو
(2014-04-06 ساعت 19:32)arhamkhash نوشته:  با سلام به دوستان. من 3تا سوال داشتم:
1. معمولا آفیسر در مصاحبه چه سوالاتی را مطرح میکند؟ و میزان قوی بودن زبان انگلیسی تاثیری روی روال کار دارد؟
2. در ارمنستان مصاحبه به چه زبانی است؟
3. و سوال آخر اینکه من یکبار به صورت غیر قانونی رفتم فرانسه (برای ********) ولی قبل از دادن درخواست پشیمان شدم و برگشتم. حالا اگر آفیسر از من بپرسد که آیا تا به حال اروپا رفتی، من چه جوابی باید بدهم؟!! با توجه به اینکه تا به حال به صورت قانونی اروپا نرفتم؟!! اگر بگم بله خوب در واقع یک امر خلاف بوده و اگر بگم نه دروغ گفتم (با توجه به اینکه سیستم اطلاعاتی آنها بسیار قوی است)؟!!
متشکرم دوستان

سلام:میزان قوی بودن شما در زبان انگلیسی تاثیری برروی روال مصاحبه نداردچون شما لاتاری بردید از طریق مهاجرت که نمیرید.ولی برای زندگی و پیشرفتتون تو امریکا بله موثره.در مورد دوم هم دوستمون گفتند میتونید انتخاب کنید که با آفبیر فارسی زبان مصاحبه کنید.در مورد سوم آیا خاطرتون هست که انگشت نگاری شدین یا نه؟ واگر خیلی قدیمی باشه شاید ثبت هم نشده باشه.....ولی یک چیز مسلمه وبنظرم در همه مسایل باید رعایتش بکنید اینه که اگر هر سئوالی کردن به همون جواب بدین .حاشیه نرید توضیح اضافه و تفضیل ندیدن.ممکنه اصلا چیزی نپرسن .یا طوری بپرسن که بتونید پاسخی بدین که دروغ هم نگفته باشید......توکل کنید و برید انشالله که بخیر به هدفتون میرسید
/Case No.***2014AS00003/1 persone /Ankara/Interwe 6th Feb/Viza :13 Feb/
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html?highlight
لاتاری از آغاز تا پایان
یک چارت مهاجرتی برای اخذ گرین کارت از راههای مختلف. امید است مفید واقع شود:
immigration-flowchart-roadmap-to-green-card.pdf
تشکر کنندگان: خسته از وطن ، kage.omid




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان