موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-07 ساعت 23:52)KIMIA2005 نوشته: (2014-04-07 ساعت 22:46)H-TALEBI نوشته: دوستان عزیز سلام
من دانشجوی سال سوم دکتری دانشگاه دولتی هستم و حداقل 1-1/5 سال دیگه برای دفاع از رساله دکتری من باقی مونده. اواخر می تاریخ مصاحبه در آنکارا دارم.
با فرض گرفتن ویزا چه مدت فرصت برای رفتن به آمریکا دارم و اگه راهی اون دیار بشم بعد از چه مدتی میتونم برگردم تا برای دریافت گرین کارتم مشکلی پیش نیاد و درسم رو هم بتونم به اتمام برسونم.
ممنون میشم از راهنمایی همه دوستان
تا قبل از اکسپایر شدن اعتبار ویزاتون که حداکثر 6 ماه هست بایستی راهی شوید اونوقت مهر ورود توی پاس خورد حتی بعد از یک روز موندن می تونید برگردید و قبل از 6 ماه بایستی مجددا ورود داشته باشید روند صدور گرین کارت هم پس از ورود و پرداخت 165 دلار شروع و پس از صدور به ادرسی که اعلام کردید ارسال خواهد شد ...
علاوه بر مواردی که دوست خوبمون اشاره کردن یکی از راههای دیگه ای که می تونه به شما واسه اتمام درستون توی ایران کمک کنه گرفتن پاس سفید یا re entery permit هست که با داشتنش اجازه می گیرید تا دو سال خارج از امریکا باشید و توی این مدت درستون رو تموم کنید
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-07 ساعت 23:19)bidhendi نوشته: (2014-04-07 ساعت 23:05)aghaghia نوشته: (2014-04-07 ساعت 20:23)bidhendi نوشته: مگه سایته سیس برای ترکیه نیست؟ مصاحبی من تو کشوره لاتویا بود؟
خیر برای کیس های ایروان و ابوظبی و آنکارا هم هست، حالا شما امتحان کنید شاید کیس شما رو هم شناخت!
کیس مو شناخت دوست عزیز ولی اشاره نشده که مصاحبه من امروز انجام شد, باید کار خاصی انجام بدم, من بخشه مربوط به سیس و خوندم ولی متوجه نشدم دقیق, عذر میخوام اگه سوالم تکراری
سلام
دوست خوبم از این به بعد پروسه تون رو در این تاپیک کلیرنس برندگان 2014 دنبال کنید و جواب تک تک پرسشهاتون اونجا هست
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
میشه لطفا تاپیک بین المللی کردن گواهینامه را بگید کجاست?
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، یک سالِ فوری، آیا محدودیتی واسه بردن پول وجود داره؟ یعنی چقد پول میتونیم با خودمون ببریم؟
سوال دوم اینکه کسی اطلاع داره هزینه یک ماه اقامت در اونجا ( بدون احتساب هزینه مسکن) برای یک زندگی عادی چقدره؟
ممنونم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-08 ساعت 05:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-08 ساعت 05:41 توسط Rock.)
(2014-04-08 ساعت 05:05)mahsa_en نوشته: سلام دوستان، یک سالِ فوری، آیا محدودیتی واسه بردن پول وجود داره؟ یعنی چقد پول میتونیم با خودمون ببریم؟
سوال دوم اینکه کسی اطلاع داره هزینه یک ماه اقامت در اونجا ( بدون احتساب هزینه مسکن) برای یک زندگی عادی چقدره؟
ممنونم
دوست عزیزم 10.000$ میتونید با خودتون وارد آمریکا کنید، یعنی این به تعداد نفرات هست! اگر بیشتر هم هست باید فرمی پر بشه و اطلاع بدید مبلغ را، که این فرم هم در هواپیما به شما داده خواهد شد هنگام ورود!
سوال دومتون هم کلی هست. اما بخش زیادی از هزینه را مسکن به خودش اختصاص میده که اگر اون را در نظر نگیرید، 300 دلار برای خوراک، بیمه ی ماشین هم بستگی داره، بنزین هم 100 تا 150، هزینه ی تلفن و اینترنت هم متفاوت هست و بستگی کاملی به شرایط شما داره که کدام را انتخاب خواهید کرد. آب و برق و گاز هم اگر روی خونه حساب کنید، که هیچ! اگر هم خیر که اینها هم میانگین 100 دلار هزینه داره. البته هزینه های پنهان هم که دوستان همیشه میگن هم هست که اونها هم میاد روش. البته این ارقام چیزی هست که بنده اطلاع دارم و میتونه مقداری بیشتر و یا کمتر باشه صرفا ارقامی که من گفتم نیست. اما تقریبی این میشه.
چون سوالتون فوری بود بنده به خودم اجازه دادم پاسخ دادم. زیرا دوستان با تجربه تری در مهاجرسرا هستند که پاسخ بهتری برای پرسش شما خواهد داشت.
موفق باشید
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستای عزیز، میخواستم بپرسم که بعد از اینکه جواب 10 سوالی رو که از سفارت ایمیل میشه رو میدید ایا باید تاییدی از سفارت بگیرید یا خیر! من دو بار جواب به همراه سی وی رو براشون فرستادم ولی جوابی مبنی بر دریافت ایمیلم نگرفتم!
کیس نامبر: 2014AS42XX___کارنت: 9 ژانویه ___نامه دوم : 17 ژانویه ___سفارت: انکارا ___تعداد نفرات: 2_____ مصاحبه: هفته اخر مارچ_____اپدیت 27،28 مارچ)
(10،24،28،29 اپریل)(15،20،24،28،29،30 می)_______ کلیر : (30 می ، فقط یک نفر)