موضوعها: 0
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-12 ساعت 22:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-12 ساعت 22:02 توسط محبت.)
سلام
همیشه گفتند بابا نان داد اما هرگز نگفتند بابا برای نان تمام جوانیش و شور و اشتیاقش را داد، باشد که نام این اسطوره ها همواره زنده بماند و تا ابد نام پدر و مرد با احترام و شرافت برده شود..... روز مرد و پدر گرامی باد
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من با یک وکیل مهاجرت صحبت کردم گفتم پدرم در زمان ثبت نام دیپلم نداشته ولی الأن مدرک دیپلمشو گرفته ولی وکیل خیلی قاطعانه گفت نمیشه باید زمان ثبت نام دیپلم میداشته و هزینه بیخود ردتون می کنن......................... اگر اینطور چرا گزینه های اسکول نو دیگری تو گزینه ها بود آیا شما کسی رو میشناسید که با این شرایط ویزا گرفته باشه یعنی بدون دیپلم ؟؟؟؟
یه سؤال دیگه من مامانم که در واقع یکی از اعضای کیس پدرم میشه بازنشسته یه نهاد دولتی آیا این مسئله هم مشکل سازه ؟؟؟
لطفا کمکم کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام کسی از شمارههای جدید که اعلام نمودن نامه دوم دریافت کرده ؟
موضوعها: 1
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-13 ساعت 15:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-13 ساعت 15:04 توسط rainolf.)
1- تشریف ببرید به تاپیک مربوطه.... (انتظار برای مصاحبه)
2- خیر هنوز زوده معمولا 1 هفته تا 10 روز بعد از کارنت شدن اعلام میشه حتی گاهی زمانهای بیشتر هم دیده شده.....
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من الان انکارا هستم و فردا مصاحبه دارم،امروز جواب معاینه پزشکی رو گرفتم.سی دی،فرم DS3025 و یه پاکت که نوشته نباید درش باز بشه به همراه فرمی که توش توضیحات مربوط به این مدارک و تاریخ اکسپایر شدن مدیکال ذکر شده،همگی به هم منگنه شدن.توی همین توضیحات برگه نوشته شده فرم DS3025 الصاقی به پاکت سربسته ی معاینات پزشکی شما کارت واکسیناسیون شماست.این برگه در ایالات متحده به دفعات خواسته خواهد شد.لطفا برای راحتی کار خود حتما چند کپی از برگه ی مذکور به همراه داشته باشید.برگه Vaccination Documention Worksheet نام دارد و حاوی لیست واکسنهاییست که تا کنون دریافت نموده اید.
حالا سوال من اینه که فردا این فرمو دیگه تحویل ما نمی دن؟ اخه کپی نگرفتم ازش هنوز،ترسیدم منگنه شو باز کنم!
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-13 ساعت 22:14)Lemony نوشته: دوستان من الان انکارا هستم و فردا مصاحبه دارم،امروز جواب معاینه پزشکی رو گرفتم.سی دی،فرم DS3025 و یه پاکت که نوشته نباید درش باز بشه به همراه فرمی که توش توضیحات مربوط به این مدارک و تاریخ اکسپایر شدن مدیکال ذکر شده،همگی به هم منگنه شدن.توی همین توضیحات برگه نوشته شده فرم DS3025 الصاقی به پاکت سربسته ی معاینات پزشکی شما کارت واکسیناسیون شماست.این برگه در ایالات متحده به دفعات خواسته خواهد شد.لطفا برای راحتی کار خود حتما چند کپی از برگه ی مذکور به همراه داشته باشید.برگه Vaccination Documention Worksheet نام دارد و حاوی لیست واکسنهاییست که تا کنون دریافت نموده اید.
حالا سوال من اینه که فردا این فرمو دیگه تحویل ما نمی دن؟ اخه کپی نگرفتم ازش هنوز،ترسیدم منگنه شو باز کنم!
سلام دوستم ،، ما ۵ شنبه پیش مصاحبه داشتیم، آنکارا ،، آفیسر خودش اون برگ رو جدا میکنه و میده بهتون و توضیح میده که تو نگهداری اون دقت کنید ، بعد شما میتونید هر تعداد که خواستید کپی بگیرید
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
من امروز در آنکارا مصاحبه داشتم،تنها ایرادی که گرفتند این بود که تمکن مالی من کافی نیست ، من 15،754.35 دلار تو حسابم داشتم ، به من گفتند تمکن مالی یا اسپانسر بیاری بهت ویزا میدیم ، لطفا در این زمینه من را راهنمایی کنید ، آیا امکانش هست طی همین دوروز کاری بتونم مشکلم رو حل کنم.