موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.می خواستم بپرسم از کجا متوجه می شن که شعل یک نفر دولتیه یا نه؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
سوال خیلی مهمی دارم، لطفا کمکم کنید:
زمانی که من وارد آ م ر ی ک ا شدم و حساب باز کردم آیا پولی که از ایران برام حواله بزنند، مالیات بهش تعلق می گیره؟
سپاسگزارم
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد 135 روز کلیر#
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای عزیزم. از دوستان کسی بوده که جراحی زیبایی داشته و احیانا روز مدیکال ازش مدرکی برای این جراحی خواسته باشن و یا روی قضیه حساس شده باشن؟
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان، بعد از اینکه ان شاالله کلیر شدیم، باید مبلغی رو در سفارت بپردازیم؟ من مصاحبه ام در ارمنستان بود. بطور کل بعد از کلیرنس برای دریافت ویزا چه هزینه هایی داریم؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ،،
ممکنه ازتون خواهش کنم که دوستانی که اطلاع دارن بفرمایند که اگه من بخواهم تنها برای گرفتن ویزای خودم ،همسرم و فرزندم برم آنکارا واسه اینکه پاسپورتهای همسرم و فرزندم رو از PTT بگیرم چه مدارکی باید همراهم باشه تا پاسپورت اونها رو به من تحویل بدن ،، اگه از دوستان کسی منبعی در این مورد میشناسه که در این مورد توضیح داده باشه ممنون میشم که لینکشو برام بگذارد
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep