موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کمک کنید
من بعد از اپدید روز مصاحبه 3 بار دیگه دارم اپدیت میشم! 12، 19 و 20 جون! این یعنی چی؟؟؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلاااااام. آخ جون دوستام اینجان! کلی تو تاپیکها دنبالتون میگشتم
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز
من یک سوال از دوستان داشتم ، پسر من کلاس ششم ابتدایی رو تمام کرده کسی میدونه برای ثبت نام در مدارس آمریکا چه مدارکی و با چه تاییده هایی باید همراه داشته باشیم ؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یک سوال دارم
آیا وقتی رسیدیم توی فرودگاه میشه آدرسو عوض کنیم و آدرس هتل رو بدیم برای دریافت گرین کارد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من سه شنبه هفته گذشته تو ابوظبي مصاحبه داشتم و ويزام قبول شد، گفتن پنجشنبه ساعت ٢بيا پاستو بگير ولي وقتي رفتم گفتن امروز تعطيليم(جمعه شنبه هم كه تعطيلن) يكشنبه بياين!
حالا من موندم بدون پاسپورت، ايميل هم ميزنم جواب نميدن، به نظرتون چي كار كنم؟ و اگه شرايط مشابه ديدين يكشنبه چه ساعتي به سفارت مراجعه كنم؟؟؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-21 ساعت 19:08)AliMarz نوشته: سلام دوستان، من سه شنبه هفته گذشته تو ابوظبي مصاحبه داشتم و ويزام قبول شد، گفتن پنجشنبه ساعت ٢بيا پاستو بگير ولي وقتي رفتم گفتن امروز تعطيليم(جمعه شنبه هم كه تعطيلن) يكشنبه بياين!
حالا من موندم بدون پاسپورت، ايميل هم ميزنم جواب نميدن، به نظرتون چي كار كنم؟ و اگه شرايط مشابه ديدين يكشنبه چه ساعتي به سفارت مراجعه كنم؟؟؟
سلام، دوست من و شوهرش هم همينطور شده. بهشون گفتن پنجشنبه ساعت ٢ بياين ويزا بگيرين ولي وقتي ١٣:٣٠ اونجا بودن گفتن امروز شلوغ بوده و برين يكشنبه بياين. جاي نگراني نيست اونا هم فردا ساعت ١٣ ميرن سفارت. درست ميشه. نگران نباشين. ولي از سفارت آمريكا اين كار بعيد بوده والا.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یک سوال دارم
آیا وقتی رسیدیم توی فرودگاه میشه آدرسو عوض کنیم و آدرس هتل رو بدیم برای دریافت گرین کارد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
1- برای کارهای اولیه ی ورود فقط به سوشیال سکیوریتی نامبر احتیاجه؟
2- برای تحویل گرفتن پاس سفید و گرین کارت لازمه خود شخص حضور داشته باشه و امضا کنه یا بستگان شخص هم میتونن تحویل بگیرن براش پست کنن؟
3- بعد از منقوش شدن ویزا به مهر ورود، تا 1 سال به منزله ی گرین کارت حساب میشه. آیا برای بار اول بدون پاس سفید میشه بین 6 ماه و 1 سال بیرون خاک آمریکا موند؟
ممنون