موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من نتونستم ١١٨ مهاجر سرا را پيدا كنم
ميشه خواهش كنم يكي ادرس ١١٨ سايت را به من بدهد؟
سپاسگزارم
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
ادمين عزيز ، ميدونم اين سوال غير مرتبط است. چون نميدونستم كدام تاپيك بنويسم ترجيح دادم اينجا بنويسم
ما ساكن امارات هستيم. اكثر دوستان برنده چون داخل ايران هستند ميتوانند جواب سوالاتشان را در تاپيك هاي سال قبل پيدا كنند. اما مورد من كم مشاهده شده.
١- اولاً ما كه اقامت امارات داريم و هر دو سال يكبار براي تمديد ويزا و اقامت كلي آزمايش خون و x-ray و معاينه چشم و اثر انگشت ميدهيم آيا باز هم نياز به مراحل مديكال و سوء پيشينه داريم؟
٢- اگر نياز هست و بايد واكسيناسيون انجام دهيم ، در امارات انجام دهيم يا براي تعطيلات تابستان كه به ايران برميگرديم در ايران انجام دهيم ؟ ( از نظر قوانين و محل سكونت و هم از نظر قيميت و صرفه اقتصادي)
٣- سوال سومم خيلي بي ارتباط به دو سوال قبلي است. آيا به صرفه است كه ما تمامي وسايل و اثاثيه زندگيمان كه كاملاً نو و سالم است را به امريكا بفرستيم؟ چون فروش وسايل در امارات مساوي با آتش زدن اموال است و به قيمت ناچيز ميخرند.
ميتوانم به ايران بفرستم. اما در اين صورت مجبورم هزينه مجدد خريد و هزينه ارسال به ايران را داشته باشم.
خواهش ميكنم در خصوص سوال سوم من را راهنمايي كنيد.
اگر شركت حمل و نقل مناسبي ميشناسيد به مازمعرفي كنيد.
بي نهايت از لطف شما ممنونم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من برنده اصلی هستم و بصورت متاهلی ثبت نام کردم همسرم قرار نیست با من بیاد من فرمها را هم برای خودم و هم برا همسر پر کردم و فرستادم کی سی سی آیا زمان مصاحبه که همسرم با من نیست مشکلی برای من پیش نمی آید؟
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-05 ساعت 00:13)20142ddc نوشته: (2013-06-04 ساعت 22:05)sauv نوشته: من برنده اصلی هستم و بصورت متاهلی ثبت نام کردم همسرم قرار نیست با من بیاد من فرمها را هم برای خودم و هم برا همسر پر کردم و فرستادم کی سی سی آیا زمان مصاحبه که همسرم با من نیست مشکلی برای من پیش نمی آید؟
اگه توی فرم 230 نوشته باشین که بعدا باهاتون میان، نیازی نیست موقع مصاحبه ایشون بیان
در ضمن من خودم به شخصه اینو از kcc پرسیدم
اگر نوشته باشیم که که همسرمون باهامون میاد ولی فرزندان بعدا میان چه وضعی پیش میاد؟ ایا بچه ها در مصاحبه میبایستی حضور داشته باشند؟
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من برنده لاتاری2014 هستم .مدارکم رو ایمیل کردم و تاییدش بعد از 5 روز اومد .حالا باید چه کنم؟وقت مصاحبه چه جوری و کی اعلام میشه؟