موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-14 ساعت 01:20)nina22 نوشته: (2013-06-14 ساعت 00:47)NarCssuS نوشته: منظور از برگه زرد، آبی، صورتی، ... چیه؟ راهنمایی می کنید لطفا؟
یه سوال دیگه؛
اینکه میگن زمان مصاحبه بستگی به شماره کیس داره، شماره کیس بابای من که ***2014AS00007, تقریبی چقدر طول می کشه تا نوبتش بشه؟ آخه هرچی کیس نامبر دیدم، بعد از AS عددی غیر از صفر داشتن، ولی مال بابای من صفر داره، اونم نه یکی، ۴تا !!!
:O
مرسی
وقتی شما مصاحبه میشید آفیسر به شما برگه ای میده که تو سفارتهای مختلف رنگی هستن ولی رنگشون مهم نیس چون ممکنه تغییر بکنه.متن داخل برگه مهم هست که مربوط به نتیجه مصاحبه هستش.
من کیس نامبرم 4هزارو... بود و اواسط اسفند مصاحبه داشتم.حالا حساب کنید برای شما تقریبا چقدر طول میکشه.نگران نباشید.دوستان تعداد صفرهارو نمیذارن وگرنه این صفرها برای همه هست
مرسی، مرسی، مرسی
^_^
حالا یه سوال دیگه؛
فرم نه سوالی که شما تو امضاتون نوشتید چیه؟ این فرم هم مربوط به روز مصاحبه ست؟ حالت های مختلفی داره؟ یا برای همه نه سوالیه؟
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-14 ساعت 01:49)NarCssuS نوشته: (2013-06-14 ساعت 01:20)nina22 نوشته: (2013-06-14 ساعت 00:47)NarCssuS نوشته: منظور از برگه زرد، آبی، صورتی، ... چیه؟ راهنمایی می کنید لطفا؟
یه سوال دیگه؛
اینکه میگن زمان مصاحبه بستگی به شماره کیس داره، شماره کیس بابای من که ***2014AS00007, تقریبی چقدر طول می کشه تا نوبتش بشه؟ آخه هرچی کیس نامبر دیدم، بعد از AS عددی غیر از صفر داشتن، ولی مال بابای من صفر داره، اونم نه یکی، ۴تا !!!
مرسی
وقتی شما مصاحبه میشید آفیسر به شما برگه ای میده که تو سفارتهای مختلف رنگی هستن ولی رنگشون مهم نیس چون ممکنه تغییر بکنه.متن داخل برگه مهم هست که مربوط به نتیجه مصاحبه هستش.
من کیس نامبرم 4هزارو... بود و اواسط اسفند مصاحبه داشتم.حالا حساب کنید برای شما تقریبا چقدر طول میکشه.نگران نباشید.دوستان تعداد صفرهارو نمیذارن وگرنه این صفرها برای همه هست
مرسی، مرسی، مرسی
^_^
حالا یه سوال دیگه؛
فرم نه سوالی که شما تو امضاتون نوشتید چیه؟ این فرم هم مربوط به روز مصاحبه ست؟ حالت های مختلفی داره؟ یا برای همه نه سوالیه؟
به همه داده نمیشه.وقتی آفیسر متوجه توضیحات شما راجع به کارتون نشه یا تحصیلات بالایی داشته باشید بعد از چندروز از مصاحبه برای شما ایمیلی فرستاده میشه شامل 9سوال که باید به اونها جواب بدید و همراه با رزومه براشون ایمیل کنید.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
اگر برای صدور ویزامون یک عکس بی حجاب( خانمها) ارائه کنیم و با اون عکس ویزا بهمون بدن آیا زمان خروج از کشور بهمون گیر می دن؟
حالا اگر یه عکس با حجاب بدیم اونجا تو آمریکا بهمون گیر می دن یا نه؟
و کلا عکس ویزا و گرین کارتمون می تونه متفاوت باشه؟
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-14 ساعت 12:41)yas2891 نوشته: (2013-06-14 ساعت 02:02)nina22 نوشته: (2013-06-14 ساعت 01:49)NarCssuS نوشته: (2013-06-14 ساعت 01:20)nina22 نوشته: (2013-06-14 ساعت 00:47)NarCssuS نوشته: منظور از برگه زرد، آبی، صورتی، ... چیه؟ راهنمایی می کنید لطفا؟
یه سوال دیگه؛
مرسی
مرسی، مرسی، مرسی
^_^
حالا یه سوال دیگه؛
به همه داده نمیشه.وقتی آفیسر متوجه توضیحات شما راجع به کارتون نشه یا تحصیلات بالایی داشته باشید بعد از چندروز از مصاحبه برای شما ایمیلی فرستاده میشه شامل 9سوال که باید به اونها جواب بدید و همراه با رزومه براشون ایمیل کنید.
یعنی به نظر شما به همه آنهایی که مثلا فوق لیسانس دارند فرم 9 سوالی می دهند؟ حتی اگر کارشون واضح و مشخص باشه؟
نه دوست عزیز.به همه نمیدن.دوستان بهتره مصاحبه که شدید اگه بهتون فرم نه سوالی دادن در موردش سوال بفرمایید که الان گیج نشید.در ضمن برای فرم نه سوالی تاپیک جداگانه ای تو مهاجرسرا هست که میتونه اون موقع کمکتون کنه
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یک سوال داشتم وقتی امضا رو اسکن می کنم و طبق مراحل creat stamp میزنم وقتی می خوام امضا رو در کارد آبی قرار دهم کادر آبی باعث میشه امضا کمرنگ شه و سطر بالا و پایین نوشته هاش ناپدید میشه (یعنی امضا روش قرار میگیره) میشه راهنمایی کنید و یه عکسه چیزی بگذارید که اندازه امضا رو متوجه هم بشیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
برنامه من ADOBE ACROBAT PRO هستش .مرسی
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
2013-06-14 ساعت 14:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-14 ساعت 14:54 توسط KIMIA2005.)
بچـه ها یه مطلب دیدم که خوبه شما هم بدونید ...
بهترین فرصتهای شغلی ۱۰ سال آینده در آمریکـا
نگاهی به این 10 شغل :
1. پرستار
2. سیستم نرم افزار توسعه دهنده
3. لوله کش
4. اپراتور تجهیزات ساخت و ساز
5. برقکار
6. مشاور مالی شخصی
7. فیزیوتراپیست دستیار
8. کامپیوتر مدیر شبکه
9. نقاش
10. بهداشت دهان و دندان
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ما فرمها و عکسها رو اول ماه جون با پست tnt فرستادیم و رهگیری پست بهمون گفت که 4 جون فرمها رسیده اما امروز که 14 جون هست هنوز ایمیلی دریافت نکردیم که تایید کنه فرمها رو دریافت کردن.آیا اصلا ایمیلی میفرستن که بگه فرمها رو دریافت کردن؟از کجا باید بفهمم که فرمها رسیده به دستشون؟اگر نرسیده باشه چی؟؟از کجا بفهمیم آخه؟؟؟