موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ظاهرا قراه امسال هم نتایج برای بار دوم یعنی ماه اکتبر اعلام بشه اگه از دوستان هم چیزی می دونه لطفا اطلاع رسانی کنه با تشکر
The entry registration period for the 2014 Diversity Visa program (DV-2014) was between October 2, 2012 and November 3, 2012. All submission processing at this web site has finished.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Additional entries may be selected in October 2013 لطفا یکی جواب بده. کسی چیزی می دونه ؟ اخه قبلا گفتن که سری دوم نداره می خوام ببینم توی مهر دوباره یه سری دیگه اعلام میشه؟ اینکه نوشته می بی سلکتد یعنی شاید داشته باشه . یا به نظرتو قطعا داره مثله سالهای پیش. مرسیییی
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
29
3 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه بچه های گل
نمی تونم تا وقت مصاحبه صبر کنم ببینم کی کلیر می شم به خاطره همین از کسایی که تجربه و اطلاعات کافی دارن خواهش می کنم نظرشون رو تو این مورد بگن؟
ما چقدر طول می کشه کلیر بشیم؟
(خدایا کمکمون کن این اتفاق بیافته، قربونت بشم من)
من:
فوق لیسانس رشته مدیریت، معاف از خدمت (پزشکی)، الان هیئت علمی دانشگاه آزاد، قبلا موسس و مدیر یک شرکت بودم (خدمات مشاوره کسب و کار)
همسرم:
لیسانس مهندسی صنایع غذایی، بدون سابقه کار
توان مالی: معمولی شاید بتونیم برای یکی دو سال بخوریم و بخوابیم
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-15 ساعت 13:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-15 ساعت 13:42 توسط hossien_501.)
(2013-06-15 ساعت 13:13)inforfang نوشته: سلام ...
ممنون از دوستانی که پاسخگوی افرادی مثل من هستند. اتفاق تازه ای برام افتاده که فکر کردم اگر اول با قدیمی ها و با تچربه ها مشورت کنم بهتر باشه.
من قبل از ارسال فرم ها به صورت پیمانکار کار می کردم و در فرم ها که ارسال کردم نوشتم "خویش فرما". اما حالا از جایی که براشون کار می کردم که نیمه دولتی هستش پیشنهاد شده که به صورت ثابت کار کنم. الان حق انتخاب دارم به نظر شما مشکلی پیش نمیاد اگر قبول کنم و یک هفته بعد از ارسال فرم ها اونا رو آپدیت کنم ؟ آیا ممکنه باعث رد شدن من بشه ؟ (چون وقتی خودم رو جای افیسر میزارم فکر می کنم که خیلی مشکوکه بعد از قبولی توی لاتاری استخدام یک ارگان دولتی شدم! P-
درود بر شما
به نظر من شما باید راهت رو مشخص کنی,اگر قصدت مهاجرت به امریکا هست پس به خاطر این چند ماه اصلا ریسک نکن و ایندت رو به خطر ننداز,من خودم بی خیاله یک کار دولتی خوب شدم به خاطر برنده شدن تو لاتاری.پس جواب من قطعا اینه که بی خیاله کار دولتی.
(2013-06-15 ساعت 13:27)shazad نوشته: سلام به همه بچه های گل
نمی تونم تا وقت مصاحبه صبر کنم ببینم کی کلیر می شم به خاطره همین از کسایی که تجربه و اطلاعات کافی دارن خواهش می کنم نظرشون رو تو این مورد بگن؟
ما چقدر طول می کشه کلیر بشیم؟
(خدایا کمکمون کن این اتفاق بیافته، قربونت بشم من)
من:
فوق لیسانس رشته مدیریت، معاف از خدمت (پزشکی)، الان هیئت علمی دانشگاه آزاد، قبلا موسس و مدیر یک شرکت بودم (خدمات مشاوره کسب و کار)
همسرم:
لیسانس مهندسی صنایع غذایی، بدون سابقه کار
توان مالی: معمولی شاید بتونیم برای یکی دو سال بخوریم و بخوابیم
سلام دوست گلم
اگر تو فرمایی که فرستادید اشتباه فاحشی نکرده باشید که باعث ریجکت شدنتون بشه 2 تا حالت به وجود میاد که در هر دو صورت شما ویزا رو میگیرید,1-ویزای یک ضرب2-ویزا با کمی تاخیر (ولی مهم اینه که اخرش ویزا رو میگیرید,پسtake it easy
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-14 ساعت 18:12)sahar kh نوشته: فقط خواستم ببینم جریان اعلام دویاره نتایج تو اکتبر چیه!!! همین!
درود
جریان اینه که kccبرای جلوگیری از شلوغ شدن سر خودشون و جلوگیری از بالا رفتن ترافیک کاری نتایج رو در دو مرحله اعلام میکنه
2014AS00003$$$ Abu dhabi
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-14 ساعت 16:45)KIMIA2005 نوشته: (2013-06-14 ساعت 16:19)parastoo020 نوشته: ما فرمها و عکسها رو اول ماه جون با پست tnt فرستادیم و رهگیری پست بهمون گفت که 4 جون فرمها رسیده اما امروز که 14 جون هست هنوز ایمیلی دریافت نکردیم که تایید کنه فرمها رو دریافت کردن.آیا اصلا ایمیلی میفرستن که بگه فرمها رو دریافت کردن؟از کجا باید بفهمم که فرمها رسیده به دستشون؟اگر نرسیده باشه چی؟؟از کجا بفهمیم آخه؟؟؟
ایمیلی از kcc ارسال نمیشه - شما که فرمودید رهگیری پست مشخص کرده که رسیده پس جای نگرانی نیست نهایتا یکی دو هفته صبر کنید و اونوقت تماس بگیر یاایمیلی برا تایید دریافت مدارک به kcc بزنید..
درود بر کیمیای عزیز
به نظر من دوستانی که مدارک رو پست کردن باید این استرس ها رو هم به جون بخرن,اخه چقدر بچه های 2013 گفتن مدارک رو میل کنید,سریع و بی استرس میرسه به دستشون و سریع هم جواب میدن,ولی کو گوش شنوا
2014AS00003$$$ Abu dhabi