موضوعها: 0
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-12 ساعت 02:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-12 ساعت 02:14 توسط m_nikparvaz.)
(2014-03-11 ساعت 20:12)sami8000 نوشته: یکی بیاد بگه نامه دومم اومد یه خورده یخ این صفحه بشکنه دیگه....
من هم منتظرم تا یکی بیاد اعلام کنه و همه رو خوشحال کنه
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ببخشید میشه بگید جریان این نامه اول و دوم چیه؟
من وقتی مدارکمو ایمیل کردم بعدش دوتا ایمیل اومد یه auto replay اومد ویکی دیگه که اینو نوشته
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review
. این ایمیل دومی همون نامه دومه یا نه؟
اگه نیست نامه دوم رو ایمیل میکنند یا تو صفحه ای که برنده شدی اونجا یه چیزایی مینویسند؟
لطفا راهنمایی کنید
کیس نامبر:***2014AS00017
رویت قبولی:من اصلا تو فکرش نبودم jun
تعداد افراد کیس:7 نفر
کارنت:????
مصاحبه:????
ویزا:????
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-12 ساعت 01:02)Sara_lphmkf نوشته: حوووووورااااااا
من نامه دومم اومد
دوستان زياد هيجان زده نشيد داشتم براي دروغ سيزدهم تمرين مي كردم،
اونقدر اينجا سوت و كوره كه آدم دلش مي گيره، من كه اونقدر صفحه برندشنمو چك كردم كه فكر كنم اصلا كلا منو حذف كنند( حذف رو درست نوشتم آيا؟)
به دوستان پیشنهاد می کنم همه یکی یک دور این دروغ رو امتحان کنم من از وقتی دیشب این رو نوشتم استرسم از بین رفتم و یه جورایی دیگه منتظر نامه دومم نیستم
فکر کنم همین روازاست اقاقیا منو از اینجا بندازه بیرون اونقدر که شیطونی می کنم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میگم این صفحه جریانش چیه ؟ میشه راهنمایی کنید
کیس نامبر:***2014AS00017
رویت قبولی:من اصلا تو فکرش نبودم jun
تعداد افراد کیس:7 نفر
کارنت:????
مصاحبه:????
ویزا:????
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-12 ساعت 16:08)zakieg نوشته: دوستان میگم این صفحه جریانش چیه ؟ میشه راهنمایی کنید
دوستانی که شماره کیسشون توی بولتن هر ماه کارنت می شن می آن اینجا همین جوری منتظر می شینن تا نامه دومشون بیاد. وقتی نامه دومشون اومد به سایر دوستان اعلام می کنند. سایر دوستان هم براشون اظهار خوشحالی می کنند و سپس دوستی که نامه دومش اومد با خوشحالی به قول اقاقیا میرن منزل بعدی. به همبن راحتی اینجا هم یک تایپیک گذر هست
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
29
3 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیزی که منتظر مصاحبه هستند
می خواستم بپرسم شما بالاخره برای آدرس محل سکونت در یواس چیکار کردید؟ ما هنوز موندیم باید چیکار کنیم!
اینطور فهیمدم که حتما باید در زمان مصاحبه آدرس رو بدیم!
ضمنا برای دریافت خدمات از ایمیگرنجل اقدام کردم ولی متاسفانه متناسب با شرایط ما نبود.
برای همتون آرزوی نامه دوم سریعتر و ویزای یکضرب می کنم.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلا دوستان
کسانی که کارنت شدن لازم نیست که به سفارت یا kcc ایمیل بزنند برای پرسیدن تاریخ مصاحبه؟
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-12 ساعت 23:31)shazad نوشته: سلام به همه دوستان عزیزی که منتظر مصاحبه هستند
می خواستم بپرسم شما بالاخره برای آدرس محل سکونت در یواس چیکار کردید؟ ما هنوز موندیم باید چیکار کنیم!
اینطور فهیمدم که حتما باید در زمان مصاحبه آدرس رو بدیم!
ضمنا برای دریافت خدمات از ایمیگرنجل اقدام کردم ولی متاسفانه متناسب با شرایط ما نبود.
برای همتون آرزوی نامه دوم سریعتر و ویزای یکضرب می کنم.
سلام دوستم، ممنونم،
تا اونجايي كه من در تايپيك هاي ديگه خوندم ايرادي نداره آدرس رو روز مصاحبه همراه نداشته باشيد، ولي موقع ورود به يو اس تو فرودگاه بايد همراهتون باشه، دقيقا يادم نمياد تو كدوم تايپيك خوندم ولي تا اونجا كه يادمه يكي از دوستان براي آدرس محل سكونت آدرس هتل محل اقامتشو داده بود كه بعدا وقتي خودتون خونه گرفتيد مي تونيد تغيير آدرس بديد
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-12 ساعت 23:36)sahar66 نوشته: سلا دوستان
کسانی که کارنت شدن لازم نیست که به سفارت یا kcc ایمیل بزنند برای پرسیدن تاریخ مصاحبه؟
سلام
فكر نمي كنم اگر هم زنگ بزنيد جواب درست حسابي بدن غير از اينكه منتظر باشيد، ما كه اين همه صبر كرديم اين چند روز هم روش، بلاخره مياد ، نگران نباش،
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
تماس گرفتم گفتن کیس ها تو پروسسه ی وقت مصاحبه هستن. تا 2 هفته ی دیگه آپدیت میشه نامه ی دوم