کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
(2014-06-07 ساعت 21:23)bahram2014 نوشته:  سلام دوستان گرامی
تا حالا به کسی جمعه ویزا دادن چون من چهارشنبه مصاحبه دارم .
ممنون
سلام دوست عزيز، بله ما ٥شنبه مصاحبه داشتيم و جمعه ويزا رو دادن
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، Sara_lphmkf ، محبت ، gema
(2014-06-10 ساعت 17:24)Sara_lphmkf نوشته:  دوستان ، خونه رو تميز كنيم كه مهمون داريم، تا شماره ١٢٧٠٠ كارنت شده ها
محبت جان، مامان خانوم جونم، آزاده جونم كجاييد شماها؟ دلم براتون تنگ شده، اميدوارم ويزا يك ضرب بگيريد،
من كه توي تايپيك كليرنسي ها تنها افتادم

والا دروغ چرا ( ا ا ا )
كي گفته شما تو تايپيك كليرنسيا تنها افتادي ؟ تازه تنهايي اينجوري ي؟ شما كه مثل اين بچه شيطونا از در و ديواره اونجا بالا ميري، واي به حال وقتي دوستاتم بيان، از دوستاي سارا خانم خواهش ميكنم و دعا ميكنم كه ويزاي ١ ضرب بگيرن، آمين
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، محبت
(2014-06-11 ساعت 10:20)Lucy.GH نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 09:29)bahram2014 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 09:14)phsadeghi نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 20:36)maryferfere نوشته:  دوستااان کارنتی های جدید اعلام شد به نظرتوون کی به ما که کارنتی قبلی بوودیم وقت مصاحبه میدن؟

ماری عزبر
لطفا سایت مربوطه همون سایتی که خبر انتخابتو توش دیدی را چک کن باید نامه دومت آمده باشه
من 71xx هستم و هفته آینده در ابوظبی برای مصاحبه میرم سفارت

زمان مصاحبه شما هم باید معلوم باشه
سلام کیس من هم مثل شما بود اگر بخواد این ماه بیاد از 15 jun به بعد منتظر باشید 4 روز دیگه یک میل بزنید بگید نامه دوم را میخواهم منم همین کارو کردم.

سلام،

من هم کیسم مثل شماست. دیر فرستادم و خیلی‌ وقت پیش هم کارنت شدم. من دیروز بهشون زنگ زدم و پرسیدم چرا نامهٔ دوم تو سایت نمیاد. بهم گفتن تا زمانی‌ که تاریخ دقیق برای مصاحبه معلوم نشه نامهٔ دوم نمیاد. تا هفتهٔ دیگه یا حداکثر ۲ هفتهٔ دیگه نامهٔ دوم میاد. بهم گفتن که بهت ایمیل هم می‌زنیم که توش نامهٔ دوم پیوست می‌شه.

فکر کنم وقت مصاحبهٔ شما هم مثل ما بیفته آگوست.

کیس نامبر: ۲۰۱۴ا س ۳...

تاریخ ارسال: ۲ می ۲۰۱۴

منم دیروز زنگ زدم همین و گفتن بازم یه زره خیالم راحت شد
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، Lucy.GH ، Lucy.GH
سلام دوستان من مصاحبم آخر ماه است، دیروز از کنسولگری که مصاحبه دارم برام نامه اومده و چند سوال درباره شغل و اینا پرسیده و خواستن کپی پاس و شناسنامه‌ام را براشون بفرستم آیا این مورد عادی هست و برا ی دوستان دیگه هم اومده؟ممنون
با آرزوی بهترین‌ها برای همه شما عزیزان
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf
(2014-06-11 ساعت 14:07)peymanpakd نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 17:24)Sara_lphmkf نوشته:  دوستان ، خونه رو تميز كنيم كه مهمون داريم، تا شماره ١٢٧٠٠ كارنت شده ها
محبت جان، مامان خانوم جونم، آزاده جونم كجاييد شماها؟ دلم براتون تنگ شده، اميدوارم ويزا يك ضرب بگيريد،

والا دروغ چرا ( ا ا ا )
كي گفته شما تو تايپيك كليرنسيا تنها افتادي ؟ تازه تنهايي اينجوري ي؟ شما كه مثل اين بچه شيطونا از در و ديواره اونجا بالا ميري، واي به حال وقتي دوستاتم بيان، از دوستاي سارا خانم خواهش ميكنم و دعا ميكنم كه ويزاي ١ ضرب بگيرن، آمين

اٍاِ من كه دختره خوبي هستمTongue البته با اينكه تنها مي مونم ولي با دعاي آخرت براشون موافقم، اميدوارم همه كساني كه نرفتن هنوز مصاحبه يك ضرب بگيرند
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: shahrzad001 ، bahram2014 ، محبت
(2014-06-11 ساعت 14:33)pouya892 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 10:20)Lucy.GH نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 09:29)bahram2014 نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 20:36)maryferfere نوشته:  دوستااان کارنتی های جدید اعلام شد به نظرتوون کی به ما که کارنتی قبلی بوودیم وقت مصاحبه میدن؟

ماری عزبر
لطفا سایت مربوطه همون سایتی که خبر انتخابتو توش دیدی را چک کن باید نامه دومت آمده باشه

سلام کیس من هم مثل شما بود اگر بخواد این ماه بیاد از 15 jun به بعد منتظر باشید 4 روز دیگه یک میل بزنید بگید نامه دوم را میخواهم منم همین کارو کردم.

سلام،

من هم کیسم مثل شماست. دیر فرستادم و خیلی‌ وقت پیش هم کارنت شدم. من دیروز بهشون زنگ زدم و پرسیدم چرا نامهٔ دوم تو سایت نمیاد. بهم گفتن تا زمانی‌ که تاریخ دقیق برای مصاحبه معلوم نشه نامهٔ دوم نمیاد. تا هفتهٔ دیگه یا حداکثر ۲ هفتهٔ دیگه نامهٔ دوم میاد. بهم گفتن که بهت ایمیل هم می‌زنیم که توش نامهٔ دوم پیوست می‌شه.

فکر کنم وقت مصاحبهٔ شما هم مثل ما بیفته آگوست.

کیس نامبر: ۲۰۱۴ا س ۳...

تاریخ ارسال: ۲ می ۲۰۱۴

منم دیروز زنگ زدم همین و گفتن بازم یه زره خیالم راحت شد

مرسی دوستان عزیز الان بهشوون زنگ میزنم
شماره کیس: **70
تعداد نفرات: 2 نفر
مصاحبه: 2 سپتامبر
وضعیت: کلیرنس
آپدیت ها: 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: محبت

ماری عزبر

هر روز چکش میکنم اما دریغ از نامه دوم ، تازه یه وقتها هم هنگ میکنه میزنه not select شما کی مدارکتوونو فرستادین که هفته دیگه مصاحبتوونه ؟ و اینکه کی بهتوون اعلام کردن که هفته دیگه مصاحبه دارین ؟
شماره کیس: **70
تعداد نفرات: 2 نفر
مصاحبه: 2 سپتامبر
وضعیت: کلیرنس
آپدیت ها: 2 سپتامبر
تشکر کنندگان:
(2014-06-11 ساعت 14:07)peymanpakd نوشته:  

والا دروغ چرا ( ا ا ا )
سلام
سارا جان ببینم یه کاری میکنی که تو تاپیک کلیرنس یه اکیپ تشکیل بدن برای درخواست از KCC به جهت تسریع در روند کلیر کردنتBig Grin
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: gema
(2014-06-11 ساعت 16:07)mina85 نوشته:  سلام دوستان من مصاحبم آخر ماه است، دیروز از کنسولگری که مصاحبه دارم برام نامه اومده و چند سوال درباره شغل و اینا پرسیده و خواستن کپی پاس و شناسنامه‌ام را براشون بفرستم آیا این مورد عادی هست و برا ی دوستان دیگه هم اومده؟ممنون

سلام

کی متوجه شدید که برنده شدید و فاصله ارسال مدارک چقدر بود؟

ممنون
تشکر کنندگان:
(2014-06-12 ساعت 07:48)رضا2015 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 16:07)mina85 نوشته:  سلام دوستان من مصاحبم آخر ماه است، دیروز از کنسولگری که مصاحبه دارم برام نامه اومده و چند سوال درباره شغل و اینا پرسیده و خواستن کپی پاس و شناسنامه‌ام را براشون بفرستم آیا این مورد عادی هست و برا ی دوستان دیگه هم اومده؟ممنون

سلام، کی متوجه شدید که برنده شدید و فاصله ارسال مدارک چقدر بود؟ ممنون
مینا جان ، نترس دوست عزیز!! هیچ چیز غیر عادی نیست. سفارت آمریکا در آلمان هم برای من ایمیل زد با این متن که آنها می‌خواهند بیشتر با من آشنا شوند و از من رزومه و کپی مدارک تحصیلی و از این‌جور چیزها خواستند. فقط‌ جهت آمار خودشان هست. حتی پس از مصاحبه هم کارت معافی و لیسانس و شناسنامه مرا پیش خودشان نگه‌داشتند و گفتند که میخواهند که مترجم پارسی زبانشان هم نگاهی به مدارک بیاندازد. من هم چیزی نگفتم. خب آخه مشکلی هم جایی نداشتم.
همین‌جا به دیگر برندگان خوشبخت لاتاری مصاحبه نرفته می‌خواهم بگویم که، کمی مثبت اندیش تر اگر باشید، خیلی بهتر است. البته می‌دانم، از بس در ادارات ایران برای هرکار کوچکی چوب لای چرخ می‌گذارند و تا سبیل طرف چرب نشه، کار هم راه نمی‌افته. دیگه ما ایرانیان به این مسایل در ادارات عادت کرده‌ایم، و بنا بر همان عادت، در جای دیگر هم اگر کسی پرسشی بکند، تندی فکرمان منحرف می‌شود که چه شده؟ و ایراد کجاست!!
هیچ ایرادی هم نیست، لطفا به این نکته هم بیشتر توجه کنید که شما به یک سفارت خارجی می روید و رفتار و عرف آنها با ادارات ایران فرق دارد.
به همه شما هم بگویم که، ویزای شما آنجا منتظر شماست و هیچ مشکلی هیچ جا نیست. مگر اینکه، جایی اطلاعات اشتباه داده باشید و یا مدارکتان با آنچه که قبلا گفته‌بودید فرق داشته باشد.
آن سالی که من برنده شدم، چند تا از دوستان، مثلا زمان نام نویسی اسم فرزند زیر ۲۱ سال خود را ننوشته بودند، و بعدا برای مصاحبه با فرزند خود رفته بودند، و یا اینکه گفته بودند لیسانس دارند، اما مدرک نداشتند و متاسفانه ویزا نگرفتند.
اگر ریگی به کفش ندارید ، خیالتان ۱۰۰٪ راحت باشد که همه چیز طبق روال دارد پیش می‌رود.
لطفا از این به بعد به نکته که گفتم کاملا توجه داشته باشید و در مراحل بعدی هم بهش‌توجه کنید، مثل زمان ورود به آمریکا، رفتن برای کلاس زبان، یا درخواست بیمه و باقی قضایا.
اتفاقا در این ۲ سالی که من در آمریکا زندگی می کنم و با ۱۰ سال قبلش که در آلمان زندگی می‌کرده‌ام مقایسه می‌کنم، در آمریکا کارهای اداری خیلی راحت تر و با بوروکراسی کمتر انجام می شود، خیلی از کارها هم که با تلفن و یا آنلاین.
آن‌را که حساب پاک است، از محاسبه چه باک است.
در آمریکا می‌بینمتون Wink
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: shahrzad001 ، Sara_lphmkf ، محبت ، Darious ، maryferfere ، Reza20002 ، gema ، manamilad
سلام دوستان

من تازه كارنت شدم

ايا قبل از مصاحبه سايت Ceas و سايت سفارت كيس نامبرو ميشناسند يا اينكه بعد از مصاحبه شماره كيس شناخته خواهد شد؟
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf
درود
برای روز مصاحبه چند قطعه عکس نیاز میباشد ؟ چند در چند ؟ تمام رخ باشد ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان:
(2014-06-12 ساعت 13:08)pouria.narimisa نوشته:  سلام دوستان

من تازه كارنت شدم

ايا قبل از مصاحبه سايت Ceas و سايت سفارت كيس نامبرو ميشناسند يا اينكه بعد از مصاحبه شماره كيس شناخته خواهد شد؟
سلام
پوریا جان قبل از مصاحبه سایت سیس کیس نامبر شما رو خواهد شناخت. البته زمانش مشخص نیست مثلا برای خودم که زمان مصاحبه م 24 جون هستش در 28 آپریل شناخته شد و اولین آپدیتم بود و برای 3 جون هم دومین آپدیت رو داشتم.

تشکر کنندگان: pouria.narimisa ، Lucy.GH ، shahrzad001 ، Shezem ، manamilad
(2014-06-12 ساعت 13:46)morteza-dm نوشته:  درود
برای روز مصاحبه چند قطعه عکس نیاز میباشد ؟ چند در چند ؟ تمام رخ باشد ؟
درود
برای سفارت 2 قطعه عکس 5*5 و پشت سفید و تمام رخ با روتوش بسیار کم.
برای مدیکال 3 قطعه 4*3 همگی پشت نویسی شده با خودکار نرم تا اثر روی عکس نذاره شامل کیس نامبر و نام و نام خانوادگی و تاریخ تولدSmile

تشکر کنندگان: morteza-dm ، shahrzad001 ، Shezem ، bahram2014 ، USA2014 ، gema ، manamilad
(2014-06-12 ساعت 13:08)pouria.narimisa نوشته:  سلام دوستان

من تازه كارنت شدم

سلام من هم متاسفانه Foreign State Of Chargeability را زدم امارات آیا مشکلی پیش می آید ؟ 2014AS00012xxx
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان