کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-22 ساعت 14:42)mahbube نوشته:  بضیاتون فوتوسنتز میکنید نه Smile

ها؟ استرس دیگه کار از کار گذرونده همگی قاطی کردن

خدا به خیر کنه

(2014-04-22 ساعت 14:46)vahid.vp نوشته:  اینم یک عکس از من در نیویورک واسه دوستان که عاشق نیویورک هستن

you are kidding us aren't you? [عکس: wow-smiley-emoticon.gif]
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: farzad parsa ، mahbube ، alirezanz
[عکس: time.JPG]

کاربران در حال بازدید این موضوع: adonis2006، Ali agha، alireza_guitar، ashkan99، Bald Eagle، farzad parsa، Hadi_20، kaptan، kasragtr، King Eagle، lighter، Mansour92، pouya7، rexi، zabina،mona_usa
تشکر کنندگان: mona_ir ، farzad parsa ، Mansour92 ، karkiaa ، alirezanz ، amir_cool_2001
(2014-04-22 ساعت 15:24)mahbube نوشته:  فک کنم لینک کامل کپی نشده ! Sad من نمتونم ببینم !

یه پیشنهاد خوب محبوبه..........برو سیستمت رو از بالا پشتبون پرت کن توی حیاط فکر کنم با پنتیوم 3 داری کار میکنی که با همه عکسا مشکل داری Big Grin دایلاپت رو تغییر ندادی ؟!
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

تشکر کنندگان: farzad parsa ، amirghn ، mahbube ، satin ، karkiaa ، alirezanz ، amir_cool_2001
(2014-04-22 ساعت 15:40)only_flight نوشته:  فوتبال آمریکایی در شهر Stanford حوالی سانفرانسیسکو.

الان شما اسم چه شهری رو اوردی؟! غش میکنیم Sad

من حاظرم برم یو اس برم راگبی بزنم خداییش هرچی امریکنه رو میفرستم بیمارستان یه ضرب تا بفهمن برو بچ اراک کین [عکس: running-over.gif]

تشکر کنندگان: farzad parsa ، hamid32 ، alirezanz
(2014-04-22 ساعت 15:59)vahid.vp نوشته:  توریستی و ۳ بار تا حالا رفتم برای شرکت تو یک گردهمایی سالانه در لاس وگاس ، امسال هم میرم .

آقا بادیگارد نمیخوای؟! please Shy

تشکر کنندگان: vahid.vp ، roya r ، karkiaa ، alirezanz ، Fifi2015
بچه ها یکی هلپ می
من هربار پست میذارم بعدش دیگه هر کی هر کاری کنه واسم میل میاد!
نمیشه یجوری شه که نیاد میل واسم ؟
F2A
ارسال مدارک : 22Jan.2015 , رسید مدارک : 29Jan.2015 , انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 2Sep.2015 , اپرو : 25Sep.2015
دریافت کیس نامبر و اینویس نامبر : 5Nov.2015
DS-261 و 120$ : 13Nov.2015 : $325 ، 5Nov.2015 ، فرم 20Nov,2015 : DS-260 ، ارسال مدارک : 24Nov.2015
تکمیل مدارک : 11Jan 2016
تشکر کنندگان: King Eagle ، alirezanz
(2014-04-22 ساعت 22:02)King Eagle نوشته:  [quote='ashkan99' pid='482737' dateline='1398159194']
ما هم که adsl داریم باز نمیکنهه. فک کنم اشکال از عکسا ی شماست ااااBig Grin

الان شما با من بودی؟ Cool

لیست منتظران 2015
[/q

داداش عکسات مشکل امنیتی داره kasper sky بلوکش می کنه!!!!!!Big GrinCoolWink
تشکر کنندگان: Omid-Aria ، King Eagle ، alirezanz
(2014-04-22 ساعت 15:27)mahbube نوشته:  ی سوالی چرا در این مهاجر سرا هیشکی عکسشو پروفایلش نمیزنه ؟ممنوعه ینیی؟ اخه میخام بذارم خجالت میکشم هیشکی نذاشته!

من که خیلی وقته عکس خودم و گذاشتم Cool

لیست منتظران 2015

شرمنده ام که اینقدر پستام داره زیاد میشه خو چیکار کنم 8 ساعت نبودم 10 صفه رفتین جلو و منم باید بر حسب وظیفه به همتون پاسخ بدم دیگه

چنین آدم وظیفه شناسی هستم من Cool

تشکر کنندگان: پدی ، mahbube ، satin ، roya r ، h.shayan ، alirezanz ، Fifi2015
(2014-04-22 ساعت 22:36)King Eagle نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 15:27)mahbube نوشته:  ی سوالی چرا در این مهاجر سرا هیشکی عکسشو پروفایلش نمیزنه ؟ممنوعه ینیی؟ اخه میخام بذارم خجالت میکشم هیشکی نذاشته!

من که خیلی وقته عکس خودم و گذاشتم Cool

لیست منتظران 2015

شرمنده ام که اینقدر پستام داره زیاد میشه خو چیکار کنم 8 ساعت نبودم 10 صفه رفتین جلو و منم باید بر حسب وظیفه به همتون پاسخ بدم دیگه

چنین آدم وظیفه شناسی هستم من Cool

منظور از عکست احیانا اون کلاغه که نیست داره پرواز میکنه!!!!Big Grin
تشکر کنندگان: toghrol120 ، موعود ، mahbube ، Arashiv ، King Eagle ، alirezanz ، amir_cool_2001
اگه قبول بشید به چه کسانی حتما نمی گید؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: King Eagle ، satin ، alirezanz
(2014-04-22 ساعت 15:53)vahid.vp نوشته:  موقعی که داشتم عکسها رو می گرفتم یکی از دوستام از من این عکس رو گرفت . واقعا این ایالت واشنگتن طبیعت زیبایی داره
[عکس: pku9bdn4zqtv5r27dr.jpg]

شما چقد نیم رختون با تمام رختون فرق میکنه؟!Wink
تشکر کنندگان: Bald Eagle ، بازگشت ، King Eagle ، vahid.vp ، karkiaa ، alirezanz ، eagla ، Fifi2015 ، Mansour92
دقیقا منظورش همون کلاغس Big Grin
همچنان امیدوارم....
تشکر کنندگان: King Eagle ، ashkan99 ، alirezanz
Cool
Cool Cool
Rolleyes Rolleyes
Tongue Tongue
Smile Smile
: :c
تشکر کنندگان: King Eagle ، satin ، alirezanz ، Fifi2015
(2014-04-22 ساعت 17:46)crysis نوشته:  من فقط سه تا شانس دارم تو لاتاری میترسم قبول نشم استرسی شدم

فقط 3تا شانس داری؟!!!!!! چقدر کم Sad

تشکر کنندگان: amirghn ، satin ، alirezanz
(2014-04-22 ساعت 19:33)موعود نوشته:  داش امیر ما هفته ای یه پست میزاریم

اونم انرژِ امسال شما دلیلشه Smile

پس من بوقم Sad

تشکر کنندگان: mosavi_69 ، alirezanz ، موعود

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان