کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-22 ساعت 23:12)mahbube نوشته:  سد غیر قابل عبور شده واتز مین؟! من که ننوشتم اونو هرکی نوشته خودش توضیح بده !

اونو كسي ننوشته! سيستم مهاجرسرا (ماي بي بي فكر كنم)، به طور خودكار بعضي كلمات مورد دار رو كه بنويسي تبديل ميكنه به كلمات مورد ندار! Wink
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
تشکر کنندگان: بازگشت ، mahbube ، King Eagle ، پدی ، alirezanz ، Mansour92
(2014-04-22 ساعت 23:30)mosavi_69 نوشته:  یعنی انقدر حسودی شهریار؟

هیشکی مثه مُ نمتونه حسادت کنه Tongue
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: satin ، farzad parsa ، پدی ، alirezanz ، موعود ، jayjay
یه بنده خدایی گفت من ده به بعد میام یه بحث راه میندازم پس کوشش؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: adonis2006، amirghn، apoornaki، Arashiv، farbar، hamedxz، hedyhoney، King Eagle، mahbube، mary2606، mosavi_69، niloo_k، pouya7، reyhaneh_h، roya r، satin، smsaa68، uem، vahid.vp، بازگشت، 3 مهمان
آنان که می گویند می توانیم و آنان که می گویند نمی توانیم، هر دو راست می گویند
تشکر کنندگان: mahbube ، King Eagle ، karkiaa ، aida123 ، alirezanz
حالا بچه ها یه بحث جالب میخوام مطرح کنم
فکر کنید همه برنده شدید کارنت هم شدین ویزا هم گرفتین و با همه اون مصیبتها و سختیها حالا نشستین توی پرواز در فرودگاه امام....
هواپیما کمتر از 5 دقیقه دیگه میخواد حرکت کنه و شما از پنجره بیرون و نگاه میکنید.چه احساسی دارید؟چه آهنگی توی ذهنتون میاد؟چه جمله ای دوست داری زیر لب بگی؟
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
تشکر کنندگان: King Eagle ، mosavi_69 ، satin ، Bald Eagle ، پدی ، eagla ، aida123 ، alirezanz ، mona_ir ، Mansour92
(2014-04-22 ساعت 23:33)hedyhoney نوشته:  آره بابا این کاسپر ما نمیزاره هیچ عکسی توی ای سایت باز بشه.چه کنیم؟

شما گوشش رو بگیر پرتش کن بیرون بعد شیک و مجلسی eset smart security 7 رو نصب کن حالشو ببر Cool
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

تشکر کنندگان: پدی ، karkiaa ، amir_cool_2001
(2014-04-22 ساعت 23:35)mosavi_69 نوشته:  یه بنده خدایی گفت من ده به بعد میام یه بحث راه میندازم پس کوشش؟

احتمالا در پیچ و خم صفحات گم شده Big Grin

دوستان عکس از دانشگاها بدم الان؟! اگه تعداد تشکر های این پست به مرز 10 تا رسید ینی عکس بزارم.

لیست منتظران 2015

تشکر کنندگان: satin ، Bald Eagle ، farzad parsa ، karkiaa ، amir_cool_2001 ، alirezanz ، Mansour92 ، jayjay
این قرعه کشی همون 1م هست ؟ یا یروز دیگ قرغع کشی میکنید بعدش 1م رو سایت میذارن؟
تشکر کنندگان: mosavi_69 ، satin ، farzad parsa ، hamid32 ، amir_cool_2001
(2014-04-22 ساعت 23:37)hedyhoney نوشته:  حالا بچه ها یه بحث جالب میخوام مطرح کنم
فکر کنید همه برنده شدید کارنت هم شدین ویزا هم گرفتین و با همه اون مصیبتها و سختیها حالا نشستین توی پرواز در فرودگاه امام....
هواپیما کمتر از 5 دقیقه دیگه میخواد حرکت کنه و شما از پنجره بیرون و نگاه میکنید.چه احساسی دارید؟چه آهنگی توی ذهنتون میاد؟چه جمله ای دوست داری زیر لب بگی؟

من فقط داریوش گوش میدم به یاد بدبختیایی که کشیدم تو...
حس بدی پیدا کردم الان، چون مادرم رو نمی تونم به این راحتی ترک کنم.... اصلا حالم خراب شدش
تشکر کنندگان: satin ، mahbube ، ashkan99 ، Arashiv ، King Eagle ، hedyhoney ، alirezanz ، mona_ir ، roadhog ، jayjay
(2014-04-22 ساعت 23:37)hedyhoney نوشته:  حالا بچه ها یه بحث جالب میخوام مطرح کنم

وااااااااا نگو hedy همین الان اشکام داره میریزهههههSad
ولی جدا هم هیجان دارم و خوشحال که به آرزوم رسیدم هم خدارو شکر میکنم و هم استرس دارم که رسیدم تو فرودگاه اونجا چیکار باید بکنم و هم اینکه دلم واقعا تنگ میشه و حتما بی برو برگرد گریه میکنمSadSadSad
و اهنگه همسفر تنها نرو بذا تا منم بیامو گوش میکنم.......Sad

(2014-04-22 ساعت 23:42)mahbube نوشته:  این قرعه کشی همون 1م هست ؟ یا یروز دیگ قرغع کشی میکنید بعدش 1م رو سایت میذارن؟

فک کنم قبلش قرعه کشی انجام میشه ولی 1 می اعلام میکنن عزیزم.
تشکر کنندگان: mahbube ، Arashiv ، lighter ، King Eagle ، hedyhoney ، amir_cool_2001 ، alirezanz ، mona_ir
(2014-04-22 ساعت 23:42)mahbube نوشته:  این قرعه کشی همون 1م هست ؟ یا یروز دیگ قرغع کشی میکنید بعدش 1م رو سایت میذارن؟
فکر نکنم کسی بدونه
حالا چرا همه انقدر پیگیر زمان قرعه کشین؟ چه فرقی میکنه؟
تشکر کنندگان: mahbube ، King Eagle ، amir_cool_2001 ، alirezanz
(2014-04-22 ساعت 23:42)King Eagle نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 23:35)mosavi_69 نوشته:  یه بنده خدایی گفت من ده به بعد میام یه بحث راه میندازم پس کوشش؟

احتمالا در پیچ و خم صفحات گم شده Big Grin

دوستان عکس از دانشگاها بدم الان؟! اگه تعداد تشکر های این پست به مرز 10 تا رسید ینی عکس بزارم.

لیست منتظران 2015

عزیزم اومدم من اومدم.دلیل تاخیرم هم اینه که دختر خاله ما از سنت خوزه اومد پشت اسکایپ با هم صحبت کردیم خبرای جدید دارم
تشکر کنندگان: mahbube ، mosavi_69 ، satin ، King Eagle ، aida123 ، alirezanz

بچه ها نظر بدین
تشکر کنندگان: King Eagle ، lighter ، karkiaa ، alirezanz
EMIN3M-Brain Damage
50CENTTongueOOR LIL RICH
نزدیک شدم به امریکا اینو گوش میکنم
DR.DRE: STILL D.R.E
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
تشکر کنندگان: hedyhoney ، mahbube ، Bald Eagle ، lighter ، alirezanz

جلوی ریختن اشکامو نمی تونم بگیرم....Sad ... دلتنگی واسه خوانواده شهر و خاطراتم.... خداحافظ روزای خوب گذشته. و سلام ارزوی دیرینه منTongue.. و کمی ترس از اینکه با چه چیزای قراره مواجه بشم.....Big Grin
تشکر کنندگان: satin ، King Eagle ، amir_cool_2001 ، alirezanz ، mona_ir ، babak433 ، Mansour92
(2014-04-22 ساعت 23:46)hedyhoney نوشته:  عزیزم اومدم من اومدم.دلیل تاخیرم هم اینه که دختر خاله ما از سنت خوزه اومد پشت اسکایپ با هم صحبت کردیم خبرای جدید دارم

خو عزیزم زود تر بگو دق مرگ شدم...
تشکر کنندگان: mahbube ، hedyhoney ، King Eagle ، alirezanz ، Mansour92

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان