موضوعها: 0
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-23 ساعت 00:31)satin نوشته: (2014-04-23 ساعت 00:11)tenardie2bai نوشته: نكنيد اينكارو با خودتون ...اى ملت تصور دونتون رو لولش رو اينقد نبريد بالا ...بذاريد در همون حد برنده شدن بمونه ... تجربه ٢٠١٣ اينو ثابت كرد تا زمانى كه ويزا نيومده دستتون حتى رو برنده شدنتون هم حساب باز نكنيد ...بهترين راه واسه گذران وقت بهتره بحث هاى تحقيقى - اكتشافى بكنيد كه حداقل تو روشهاى ديگه مهاجرتى به كارتون بياد و به اطلاعاتتون اضافه كنه
بحث تصور كردن هواپيما و پرواز و آهنگ گر چه شيرين و دوست داشتنىه اما اثر سوء داره شديد ...ديدم كه ميگم
نه بابا رو من که به شخصه اثر سو نداره فقط تصور و بعدش جواب و بیان احساس و 5 ثانیه بعد به حالت طبیعی بر میگردم یعنی به دنیای واقعی
بعدشم وصف العیش نصف العیش
منم مخالف نیستم ...خیلی هم دوست میدارم ولی ترسش از پارسال مونده ...قصد نداشتم تو ذوق دوستان بزنم و عیششون رو به هم بزنم ...پارسال رنگ لباسمونم مشخص کرده بودیم که اون جهنم اعلام نتایج پیش اومد ...گفتم که لولش رو بیارند پایین که بعد تو ذوقشون نخوره بخصوص سال اولیا
در هر صورت صلاح کار خویش خسروان دانند ...من دیگه حرفی ندارم
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-23 ساعت 00:49)King Eagle نوشته: (2014-04-23 ساعت 00:31)farzad parsa نوشته: ناز نکنن دیگه داداش کالجا رو بزار تو رو خدا
مگه من دختر 18 سالم ناز کنم دادا چشم الان دارم عکسا رو میگیرم که فردا دست پر بیام پست بدم الان حیفه بزارمشون آخه همه خوابن خوب این قبیل پستها طرفدار زیاد دارن.
فردا عکسای سه تا دانشگاه و اگه تونستم یه کالج رو پست میکنم
تنچس ویری ماچ داش راستی همه ی ایالتا کالج خوب دارن ؟
You'll be lucky once, when the fall listen to send around
When the sun comes, dry tears from my eyes
So you come around as the weather starts to change
and you settle in. And the best has yet been made
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
یک خبر خوب که یادم رفت بهتون بدم این بود که چند روز پیش تو خبرا بود که طرح بیمه درمانی اوباما ( Obama Care ) حول و هوش هشت میلیون ثبت نامی داشته...امیدوارم این طرح ماندگار بشه که اگه بشه کمک بسزایی در کم شدن هزینه های درمانی داره
رتبه:
21
4 تشکر در 1 ارسال
ماشالله در عرض سه ساعت ، هفت صفحه جلو رفت.... خسته نباشید
سپاهان هم که حذف شد
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی
فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
(2014-04-23 ساعت 00:53)tenardie2bai نوشته: یک خبر خوب که یادم رفت بهتون بدم این بود که چند روز پیش تو خبرا بود که طرح بیمه درمانی اوباما ( Obama Care ) حول و هوش هشت میلیون ثبت نامی داشته...امیدوارم این طرح ماندگار بشه که اگه بشه کمک بسزایی در کم شدن هزینه های درمانی داره
این طرح اوباما کر از ماهی 20 دلار شروع میشه به بالا که تموم شد
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-23 ساعت 01:00)hedyhoney نوشته: (2014-04-23 ساعت 00:53)tenardie2bai نوشته: یک خبر خوب که یادم رفت بهتون بدم این بود که چند روز پیش تو خبرا بود که طرح بیمه درمانی اوباما ( Obama Care ) حول و هوش هشت میلیون ثبت نامی داشته...امیدوارم این طرح ماندگار بشه که اگه بشه کمک بسزایی در کم شدن هزینه های درمانی داره
این طرح اوباما کر از ماهی 20 دلار شروع میشه به بالا که تموم شد
آره بیست دلار ماهیانه نسبت به بیمه های دیگه خیلی ارزونه ولی واسم عجیبه که چرا استقبال کمی شد ازش