کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-23 ساعت 14:59)vashahri نوشته:  ببخشید دوستان ممکنه یکی بهم بگه مدارکی رو که بعد از قبول شدن باید به سفارت پست کرد چی هست؟ صفحه اش رو پیدا نکردم.

خودشون از طریق ایمیل خبر میدن که براشون ایمیل کنید نیازی به پست نیست
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني.
2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني.
تشکر کنندگان: mona_ir ، alirezanz ، vashahri
پس کی این 11هم میاد آخه!!
اینقدری که اینسری انتظار میکشم تا نتایج بیاد پارسال انتظار نکشیدم :دی
پیارسال یکیمون قبول شد ، پارسال من ، امسال هم ایشالا یکی دیگمون ، کم کم کلنی راه میندازیم اونطرف :دی
ای خدا...
F2A

ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
تشکر کنندگان: mahbube ، feligoli ، satin ، javad1990 ، alirezanz ، King Eagle ، Fifi2015 ، babak433
(2014-04-23 ساعت 18:48)demented نوشته:  پس کی این 11هم میاد آخه!!
اینقدری که اینسری انتظار میکشم تا نتایج بیاد پارسال انتظار نکشیدم :دی
پیارسال یکیمون قبول شد ، پارسال من ، امسال هم ایشالا یکی دیگمون ، کم کم کلنی راه میندازیم اونطرف :دی
ای خدا...

اومدی اینجا به بچه ها پز بدی ؟Big Grin
تشکر کنندگان: mahbube ، somayeh8159 ، h.shayan ، babak_m ، feligoli ، aida123 ، satin ، بازگشت ، alirezanz ، King Eagle ، demented ، vashahri
چه خبره اینجا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18 روزه تاپیک رو باز کردن
202 صفحه پیشروی کردن!!!
امیدوارم اگه اسمتون دراومد و اومدین اینور، همینجوری پیشرفت داشته باشید.
البته منظورم تو زندگی هست نه تو پر کردن صفجه های تاپیک.
با آرزوی قبولی برای اون دوستایی که الان اسمشون اون پایینه!!!
Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: mona_ir ، h.shayan ، mahbube ، foosher ، aida123 ، satin ، adonis2006 ، somayeh8159 ، karkiaa ، rezijon ، alirezanz ، پدی ، baran21 ، King Eagle ، Fifi2015 ، MeMo ، Mansour92
(2014-04-23 ساعت 18:30)mahbube نوشته:  خب بسلامتی من اومدم کسی نی !

تشکر نشونه ی بودن بود Smile
تشکر کنندگان: mahbube ، alirezanz ، King Eagle
wow چقدر تاپیک سرعت گرفته .باورم نمیشه حدود 8 روز و 90 دقیقه مونده به اعلام نتایج .
امسال واقعا خوشبینم مطمئنم از خونوادمون حتما یکی قبول میشه . 3 تا کیس و شانس بالای قبولی .
تشکر کنندگان: mahbube ، alirezanz ، baran21 ، King Eagle
اگه هرادمی 1 درصد شانس داره پس مثلن 4نفر 4درصد ینی 4تا از 100تا یا 4تا از 400 تا ؟!
تشکر کنندگان: karkiaa ، King Eagle ، Mansour92
(2014-04-23 ساعت 19:08)mahbube نوشته:  اگه هرادمی 1 درصد شانس داره پس مثلن 4نفر 4درصد ینی 4تا از 100تا یا 4تا از 400 تا ؟!

اگه هرکی 1 درصد شانس داره کسی که 4 کیس هست 4 برابر شانس داره یعنی 4 از 100
تشکر کنندگان: satin ، mahbube ، King Eagle
(2014-04-23 ساعت 18:12)mosavi_69 نوشته:  
(2014-04-23 ساعت 18:08)mahbube نوشته:  
(2014-04-23 ساعت 10:28)amir_cool_2001 نوشته:  از ظواهر امر معلومه امسال مثل سال قبل میخوان برنده ها رو تو دو مرحله اعلام کنند. تو سایت که اینطوری نوشتن. جنبه منفیش اینه که بازم تو استرسیم تا اعلام نتایج مرحله دوم. جنبه مثبتش اینه که یه امید دوباره هم داریم.

entrants should keep their confirmation number until at least June 30, 2015.

2014 که تک مرحله بود نبود؟

همه ی دوره ها تک مرجله بوده اند
من یادمه 2013 دو مرحله ای بودا ...!!
"هميشه آخر هر چيز خوب مي شود ، اگر نشد بدان كه هنوز به آخر نرسيده "چارلي چاپلين
تشکر کنندگان: mahbube ، mona_ir ، mosavi_69
دوستان گلم سلام
سفرنامه های ابوظبی آنقدر کامل هستند که چیز جدیدی برای اضافه شدن نیست. روز مصاحبه که شماره ما رو خواندند، ما در مقابل خانم بد اخلاق قرار گرفتیم. خانمی که واقعا با خودش هم دعوا داشت!!! :Rolleyes بگذریم. رفت و پرونده ما رو آورد. تا بازش کرد گفت شما در فرم های اولیه اسم بچه تان رو وارد نکردید. من از همه جا بیخبر انگار یک دیگ آب جوش ریخته بودند رو سرم. چشمتان روز بد نبیند این خانم چشمهاشو بست و دهانش را باز کرد که شما رد هستید. برگه شما قرمزه شما پنهان کاری کردید و .... . من که تازه متوجه فاجعه شده بودم فقط در جواب این خانم محترم گفتم وا چه پنهان کاریی مگه آدم می تونه منکر بچه سه سالش بشه؟؟؟
چشم شما روز بد نبینه حالا هر مدرکی گه گفتم اینم دارم بدم، با اخم لب و لوچه ای آویزان میکرد و می گفت چه فایده بده ازم می گرفت و به طرز وحشتناکی پرت می کرد توی پرونده!!!! ما آمادگی هر چیزی را داشتیم اما فکر اینجاش رو نکرده بودیم که با همچین چیزی مواجه بشیم. سه تا 330 دلار نازنین رو هم با دستانمون تقدیمشون کردیم تا بتونیم با سارا گرو صحبت کنیم. اونم اصلا مدارکمون رو نگاه هم نکرد و گفت تمام مطالب رو همکارم به شما گفته و متاسفم. بسیار ناراحت و دست از پا درازتر از سفارت اومدیم بیرونSad
من و همسرم واقعا از این ماجرا بسیار ناراحت شدیم. چنین ناراحتیی را من فقط در زمان فوت پدرم تجربه کرده بودم.
دوستان گلم تجربه های تلخ آدم ها را می سازد. توصیه من به شما عزیزان
1- اگر بچه دارید حتما در ثبت نام اولیه اسم ها شون رو بنویسید و عکس هاشون رو upload کنید. چون من روز آخر لاتاری ثبت نام کرده بودم کندی اینترنت و سنگین upload شدن سایت باعث شد که ساعت ها ثبت نام اولیه ام طول بکشد وجود یک گزینه optional هم مرا به اشتباه انداخت و باعث شد که من اسم دخترم رو وارد نکنم و متاسفانه این موضوع تجربه بدی را برایم رقم زد.
2- هرگز تا ویزا رو به دستتان ندادند هیچ چیز را باور نکنید. برنده شدن در لاتاری شروع یک بازی پر از ریسک هست که اگر ببری خیلی برات شیرینه اما اگر خدایی نکرده ببازید خیلیییییییی تلخ. من و خانوادم تمام رویاهامون رو باختیم و به زمان نیاز داریم تا دوباره بتوانیم زندگیمان را به روال عادی برگردانیم.
3- تمام این یکسال بارها با KCC مکاتبه داشتم و اونها همیشه گفته بودند مدارک کامل هست و همه چی OK هست. اما ما از اول بازنده بودیم و نمی دانستیم. و بیخودی این یک سال کلی دلمون رو صابون زده بودیم و وقت گذاشتیم و هزینه کردیم و استرس کشیدیم با ارسال فرم های دوم بعد از قبولی KCC میتونست بگه که فرم های شما با اطلاعات زمان ثبت نام اولیه مچ نیست و همانجا همه چیز تمام میشد. می دانید صبر و سختی همیشه انتظار آدم ها رو بالا میبره.
خلاصه کبوتر سفید مهاجرت به راحتی از دستانمان پر زد و رفت و الان فقط افسوسش با ماست. تا کی دوباره چنین شانسی بخواد در خونه ما رو بزنه خدا داند.
شماره کیس:---7-----2013/رویت قبولی: 2 می/کنسولگری:آنکارا بود شد ابوظبی/تعداد افراد :3 نفر/کارنت 11 مارس 2013/مصاحبه: اواسط می/ نتیجه برگه قرمز

----------------------
دوستان من این مطلب رو خواندم و الان ی سوال برام پیش اومده من که دخترم بعد از ثبت نام بدنیا اومد و در ثبت نام اولیه وجود ندارد در صورت قبولی تکلیفمون چی میشه ؟؟؟؟ به مشکلی که این دوستمون خورده دچار می شیم Sad(((((( یا ؟؟؟؟؟؟؟
[font=Arial]در انتظار یک روز خوب
شاید لاتاری ۲۰۱۷ [/font]

لاتاری ۲۰۱۴ = نه
لاتاری ۲۰۱۵ = نه
لاتاری ۲۰۱۶ = نه
لاتاری ۲۰۱۷ = ؟؟؟؟

Rolleyes
تشکر کنندگان: satin ، mahbube ، karkiaa ، alirezanz ، eagla ، sajedeh
خب بسلامتی من که از 7نسل قبلم و7نسل بعدم خودم ثبتنام کردم تکو تنها دوس پسرمم نوشت اسمشو با اونم کات کردم Smile خیلی خوشال طور....... حالا یکی نی بگه این همه تحمل کردیش 4ماهم روش Smile

ایشالا هرکی قسمتشه بره
تشکر کنندگان: feligoli ، satin ، danial91 ، alirezanz ، King Eagle ، Mansour92
(2014-04-23 ساعت 19:18)h.shayan نوشته:  ----------------------
دوستان من این مطلب رو خواندم و الان ی سوال برام پیش اومده من که دخترم بعد از ثبت نام بدنیا اومد و در ثبت نام اولیه وجود ندارد در صورت قبولی تکلیفمون چی میشه ؟؟؟؟ به مشکلی که این دوستمون خورده دچار می شیم Sad(((((( یا ؟؟؟؟؟؟؟
فکر نکنم مشکلی واسه شما پیش بیاد چون بعد ثبت نام بچه شما به دنیا اومده و اگه قبول بشی باید بهشون اطلاع بدید این موضوع رو...همین
انشالله که برنده بشید
تشکر کنندگان: satin ، h.shayan ، feligoli ، mahbube ، karkiaa ، alirezanz ، King Eagle
(2014-04-23 ساعت 19:18)h.shayan نوشته:  ----------------------
نه مشکلی نیست چون فرزند شما تاریخ تولدش بعد از زمان ثبت نامه و مشخصه.شما تا وقتی که فرزندتون به دنیا نیومده که نمیتونین مشخصاتشو واسه ثبت نام بدین.
تشکر کنندگان: mona_ir ، h.shayan ، mahbube ، alirezanz ، King Eagle
(2014-04-23 ساعت 19:19)mahbube نوشته:  خب بسلامتی من که از 7نسل قبلم و7نسل بعدم خودم ثبتنام کردم تکو تنها دوس پسرمم نوشت اسمشو با اونم کات کردم Smile خیلی خوشال طور....... حالا یکی نی بگه این همه تحمل کردیش 4ماهم روش Smile

ایشالا هرکی قسمتشه بره

یعنی 7 نسل بعد و قبلتم ثبت نام کردی؟؟
تشکر کنندگان: mahbube ، alirezanz ، King Eagle
(2014-04-23 ساعت 19:18)h.shayan نوشته:  دوستان گلم سلام
سفرنامه های ابوظبی آنقدر کامل هستند که چیز جدیدی برای اضافه شدن نیست. روز مصاحبه که شماره ما رو خواندند، ما در مقابل خانم بد اخلاق قرار گرفتیم. خانمی که واقعا با خودش هم دعوا داشت!!! :Rolleyes بگذریم. رفت و پرونده ما رو آورد. تا بازش کرد گفت شما در فرم های اولیه اسم بچه تان رو وارد نکردید. من از همه جا بیخبر انگار یک دیگ آب جوش ریخته بودند رو سرم. چشمتان روز بد نبیند این خانم چشمهاشو بست و دهانش را باز کرد که شما رد هستید. برگه شما قرمزه شما پنهان کاری کردید و .... . من که تازه متوجه فاجعه شده بودم فقط در جواب این خانم محترم گفتم وا چه پنهان کاریی مگه آدم می تونه منکر بچه سه سالش بشه؟؟؟
چشم شما روز بد نبینه حالا هر مدرکی گه گفتم اینم دارم بدم، با اخم لب و لوچه ای آویزان میکرد و می گفت چه فایده بده ازم می گرفت و به طرز وحشتناکی پرت می کرد توی پرونده!!!! ما آمادگی هر چیزی را داشتیم اما فکر اینجاش رو نکرده بودیم که با همچین چیزی مواجه بشیم. سه تا 330 دلار نازنین رو هم با دستانمون تقدیمشون کردیم تا بتونیم با سارا گرو صحبت کنیم. اونم اصلا مدارکمون رو نگاه هم نکرد و گفت تمام مطالب رو همکارم به شما گفته و متاسفم. بسیار ناراحت و دست از پا درازتر از سفارت اومدیم بیرونSad
من و همسرم واقعا از این ماجرا بسیار ناراحت شدیم. چنین ناراحتیی را من فقط در زمان فوت پدرم تجربه کرده بودم.
دوستان گلم تجربه های تلخ آدم ها را می سازد. توصیه من به شما عزیزان
1- اگر بچه دارید حتما در ثبت نام اولیه اسم ها شون رو بنویسید و عکس هاشون رو upload کنید. چون من روز آخر لاتاری ثبت نام کرده بودم کندی اینترنت و سنگین upload شدن سایت باعث شد که ساعت ها ثبت نام اولیه ام طول بکشد وجود یک گزینه optional هم مرا به اشتباه انداخت و باعث شد که من اسم دخترم رو وارد نکنم و متاسفانه این موضوع تجربه بدی را برایم رقم زد.
2- هرگز تا ویزا رو به دستتان ندادند هیچ چیز را باور نکنید. برنده شدن در لاتاری شروع یک بازی پر از ریسک هست که اگر ببری خیلی برات شیرینه اما اگر خدایی نکرده ببازید خیلیییییییی تلخ. من و خانوادم تمام رویاهامون رو باختیم و به زمان نیاز داریم تا دوباره بتوانیم زندگیمان را به روال عادی برگردانیم.
3- تمام این یکسال بارها با KCC مکاتبه داشتم و اونها همیشه گفته بودند مدارک کامل هست و همه چی OK هست. اما ما از اول بازنده بودیم و نمی دانستیم. و بیخودی این یک سال کلی دلمون رو صابون زده بودیم و وقت گذاشتیم و هزینه کردیم و استرس کشیدیم با ارسال فرم های دوم بعد از قبولی KCC میتونست بگه که فرم های شما با اطلاعات زمان ثبت نام اولیه مچ نیست و همانجا همه چیز تمام میشد. می دانید صبر و سختی همیشه انتظار آدم ها رو بالا میبره.
خلاصه کبوتر سفید مهاجرت به راحتی از دستانمان پر زد و رفت و الان فقط افسوسش با ماست. تا کی دوباره چنین شانسی بخواد در خونه ما رو بزنه خدا داند.
شماره کیس:---7-----2013/رویت قبولی: 2 می/کنسولگری:آنکارا بود شد ابوظبی/تعداد افراد :3 نفر/کارنت 11 مارس 2013/مصاحبه: اواسط می/ نتیجه برگه قرمز

----------------------

کار خوبی کردن
تشکر کنندگان: alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان