کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-23 ساعت 19:27)crysis نوشته:  
(2014-04-23 ساعت 19:18)h.shayan نوشته:  دوستان من این مطلب رو خواندم و الان ی سوال برام پیش اومده من که دخترم بعد از ثبت نام بدنیا اومد و در ثبت نام اولیه وجود ندارد در صورت قبولی تکلیفمون چی میشه ؟؟؟؟ به مشکلی که این دوستمون خورده دچار می شیم Sad(((((( یا ؟؟؟؟؟؟؟

کار خوبی کردن
چرااا؟؟؟
تشکر کنندگان: mona_ir ، alirezanz ، King Eagle
(2014-04-23 ساعت 19:27)satin نوشته:  
(2014-04-23 ساعت 19:19)mahbube نوشته:  خب بسلامتی من که از 7نسل قبلم و7نسل بعدم خودم ثبتنام کردم تکو تنها دوس پسرمم نوشت اسمشو با اونم کات کردم Smile خیلی خوشال طور....... حالا یکی نی بگه این همه تحمل کردیش 4ماهم روش Smile

ایشالا هرکی قسمتشه بره

یعنی 7 نسل بعد و قبلتم ثبت نام کردی؟؟

نه ینی از همه جدو ابادم من تنها اسم نوشتم Smile خودمم و خودم
تشکر کنندگان: mona_ir ، satin ، alirezanz ، King Eagle
ووووووووووووووووووووووووووووووووووووی!
داشتم سفرنامه هارو میخوندم !
عجب استرسی داره اون موقع!!!!! قیوومت Big Grin
خدا به همگی رحم کنه شکته نکنیم Big Grin
F2A
ارسال مدارک : 22Jan.2015 , رسید مدارک : 29Jan.2015 , انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 2Sep.2015 , اپرو : 25Sep.2015
دریافت کیس نامبر و اینویس نامبر : 5Nov.2015
DS-261 و 120$ : 13Nov.2015 : $325 ، 5Nov.2015 ، فرم 20Nov,2015 : DS-260 ، ارسال مدارک : 24Nov.2015
تکمیل مدارک : 11Jan 2016
تشکر کنندگان: mahbube ، mona_ir ، feligoli ، alirezanz ، King Eagle ، Fifi2015
(2014-04-23 ساعت 19:19)mahbube نوشته:  خب بسلامتی من که از 7نسل قبلم و7نسل بعدم خودم ثبتنام کردم تکو تنها دوس پسرمم نوشت اسمشو با اونم کات کردم Smile خیلی خوشال طور....... حالا یکی نی بگه این همه تحمل کردیش 4ماهم روش Smile

ایشالا هرکی قسمتشه بره

ای بابا اشکالی نداره که . چیزی که ریخته پسر مجرد لاتاری ثبت نام کرده Big Grin
از این به بعد هر کی اومد پیشنهاد دوستی داد میتونی اولین شرططو بذاری ثبت نام لاتاری TongueTongueTongue
تشکر کنندگان: mahbube ، aida123 ، satin ، alirezanz ، King Eagle
(2014-04-23 ساعت 19:35)danial91 نوشته:  

ایشالا هرکی قسمتشه بره

ای بابا اشکالی نداره که . چیزی که ریخته پسر مجرد لاتاری ثبت نام کرده Big Grin
از این به بعد هر کی اومد پیشنهاد دوستی داد میتونی اولین شرططو بذاری ثبت نام لاتاری TongueTongueTongue

اوفففففف اصن Big Grin ای اقا ..... به قول شاعر اگر هوس بود 6سال بس بود بعله Smile
تشکر کنندگان: danial91 ، alirezanz ، King Eagle
(2014-04-23 ساعت 19:31)satin نوشته:  
(2014-04-23 ساعت 19:27)crysis نوشته:  
(2014-04-23 ساعت 19:18)h.shayan نوشته:  دوستان من این مطلب رو خواندم و الان ی سوال برام پیش اومده من که دخترم بعد از ثبت نام بدنیا اومد و در ثبت نام اولیه وجود ندارد در صورت قبولی تکلیفمون چی میشه ؟؟؟؟ به مشکلی که این دوستمون خورده دچار می شیم Sad(((((( یا ؟؟؟؟؟؟؟

کار خوبی کردن
چرااا؟؟؟

واقعا چرا ؟؟؟ کار خوبی کردن ؟
[font=Arial]در انتظار یک روز خوب
شاید لاتاری ۲۰۱۷ [/font]

لاتاری ۲۰۱۴ = نه
لاتاری ۲۰۱۵ = نه
لاتاری ۲۰۱۶ = نه
لاتاری ۲۰۱۷ = ؟؟؟؟

Rolleyes
تشکر کنندگان: King Eagle
یکی بیاد عکسی اهنگی چیزی بذاره دلمون گرف
تشکر کنندگان: mona_ir ، alirezanz ، King Eagle
[quote='h.shayan5']
(((( نقل قول )))
سفرنامه های ابوظبی آنقدر کامل هستند که چیز جدیدی برای اضافه شدن نیست. روز مصاحبه که شماره ما رو خواندند، ما در مقابل خانم بد اخلاق قرار گرفتیم. خانمی که واقعا با خودش هم دعوا داشت!!! :Rolleyes بگذریم. رفت و پرونده ما رو آورد. تا بازش کرد گفت شما در فرم های اولیه اسم بچه تان رو وارد نکردید. من از همه جا بیخبر انگار یک دیگ آب جوش ریخته بودند رو سرم. چشمتان روز بد نبیند این خانم چشمهاشو بست و دهانش را باز کرد که شما رد هستید. برگه شما قرمزه شما پنهان کاری کردید و .... . من که تازه متوجه فاجعه شده بودم فقط در جواب این خانم محترم گفتم وا چه پنهان کاریی مگه آدم می تونه منکر بچه سه سالش بشه؟؟؟
چشم شما روز بد نبینه حالا هر مدرکی گه گفتم اینم دارم بدم، با اخم لب و لوچه ای آویزان میکرد و می گفت چه فایده بده ازم می گرفت و به طرز وحشتناکی پرت می کرد توی پرونده!!!! ما آمادگی هر چیزی را داشتیم اما فکر اینجاش رو نکرده بودیم که با همچین چیزی مواجه بشیم. سه تا 330 دلار نازنین رو هم با دستانمون تقدیمشون کردیم تا بتونیم با سارا گرو صحبت کنیم. اونم اصلا مدارکمون رو نگاه هم نکرد و گفت تمام مطالب رو همکارم به شما گفته و متاسفم. بسیار ناراحت و دست از پا درازتر از سفارت اومدیم بیرونSad
من و همسرم واقعا از این ماجرا بسیار ناراحت شدیم. چنین ناراحتیی را من فقط در زمان فوت پدرم تجربه کرده بودم.
دوستان گلم تجربه های تلخ آدم ها را می سازد. توصیه من به شما عزیزان
1- اگر بچه دارید حتما در ثبت نام اولیه اسم ها شون رو بنویسید و عکس هاشون رو upload کنید. چون من روز آخر لاتاری ثبت نام کرده بودم کندی اینترنت و سنگین upload شدن سایت باعث شد که ساعت ها ثبت نام اولیه ام طول بکشد وجود یک گزینه optional هم مرا به اشتباه انداخت و باعث شد که من اسم دخترم رو وارد نکنم و متاسفانه این موضوع تجربه بدی را برایم رقم زد.
2- هرگز تا ویزا رو به دستتان ندادند هیچ چیز را باور نکنید. برنده شدن در لاتاری شروع یک بازی پر از ریسک هست که اگر ببری خیلی برات شیرینه اما اگر خدایی نکرده ببازید خیلیییییییی تلخ. من و خانوادم تمام رویاهامون رو باختیم و به زمان نیاز داریم تا دوباره بتوانیم زندگیمان را به روال عادی برگردانیم.
3- تمام این یکسال بارها با KCC مکاتبه داشتم و اونها همیشه گفته بودند مدارک کامل هست و همه چی OK هست. اما ما از اول بازنده بودیم و نمی دانستیم. و بیخودی این یک سال کلی دلمون رو صابون زده بودیم و وقت گذاشتیم و هزینه کردیم و استرس کشیدیم با ارسال فرم های دوم بعد از قبولی KCC میتونست بگه که فرم های شما با اطلاعات زمان ثبت نام اولیه مچ نیست و همانجا همه چیز تمام میشد. می دانید صبر و سختی همیشه انتظار آدم ها رو بالا میبره.
خلاصه کبوتر سفید مهاجرت به راحتی از دستانمان پر زد و رفت و الان فقط افسوسش با ماست. تا کی دوباره چنین شانسی بخواد در خونه ما رو بزنه خدا داند.
شماره کیس:---7-----2013/رویت قبولی: 2 می/کنسولگری:آنکارا بود شد ابوظبی/تعداد افراد :3 نفر/کارنت 11 مارس 2013/مصاحبه: اواسط می/ نتیجه برگه قرمز

----------------------
دیروز از تلویزیون کانال تی ام همین داستان رو از زبان آقای کاملی شنیدم دوست عزیز

به احتمال زیاد شما پس باید همون خانواده باشید

من خیلی ناراحت شدم وقتی این موضوع رو شنیدم
دقیقا اون لحظه حال و هوای شمارو حس کردم که با چه ناراحتی از کنسول بیرون اومدید و چجوری خودتون رو به هتل رسوندید
واقعا متاسفم
تشکر کنندگان: mahbube ، alirezanz ، King Eagle ، Fifi2015
(2014-04-23 ساعت 19:15)feligoli نوشته:  
(2014-04-23 ساعت 18:12)mosavi_69 نوشته:  
(2014-04-23 ساعت 18:08)mahbube نوشته:  
(2014-04-23 ساعت 10:28)amir_cool_2001 نوشته:  از ظواهر امر معلومه امسال مثل سال قبل میخوان برنده ها رو تو دو مرحله اعلام کنند. تو سایت که اینطوری نوشتن. جنبه منفیش اینه که بازم تو استرسیم تا اعلام نتایج مرحله دوم. جنبه مثبتش اینه که یه امید دوباره هم داریم.

entrants should keep their confirmation number until at least June 30, 2015.

2014 که تک مرحله بود نبود؟

همه ی دوره ها تک مرجله بوده اند
من یادمه 2013 دو مرحله ای بودا ...!!

تمام دوره ها تک مرحله ای بوده؛ در سال ۲۰۱۳ یک بار قرعه کشی باطل شد و برای بار دوم قرعه کشی شد
آنان که می گویند می توانیم و آنان که می گویند نمی توانیم، هر دو راست می گویند
تشکر کنندگان: mona_ir ، mahbube ، feligoli ، alirezanz ، King Eagle
(2014-04-23 ساعت 19:42)adonis2006 نوشته:  [quote='h.shayan5']

----------------------
دیروز از تلویزیون کانال تی ام همین داستان رو از زبان آقای کاملی شنیدم دوست عزیز

به احتمال زیاد شما پس باید همون خانواده باشید

من خیلی ناراحت شدم وقتی این موضوع رو شنیدم
دقیقا اون لحظه حال و هوای شمارو حس کردم که با چه ناراحتی از کنسول بیرون اومدید و چجوری خودتون رو به هتل رسوندید
واقعا متاسفم

نه این نقل قول مال یکی دیگست نه h.shayan عزیز
تشکر کنندگان: adonis2006 ، h.shayan ، alirezanz
این آهنگ رو برای کسانی که حوصلشون سر رفته میزارم
صدا رو زیاد کنید

دانلود
تشکر کنندگان: mona_ir ، mahbube ، amino ، alirezanz ، King Eagle ، Fifi2015 ، Mansour92
کاربران در حال بازدید این موضوع: بازگشت،
10101110000010101001001100101001011101110       2018 010100111010010100101101000110110001010101  
تشکر کنندگان: alirezanz
[عکس: time.JPG]

کاربران در حال بازدید این موضوع: adonis2006، amino، crysis، javad1990، karkiaa، manis، mona_usa، omidmd، parsa_mohyol، بازگشت، 3 کاربر مخفی، 3 مهمان
تشکر کنندگان: mona_ir ، vahid.vp ، h.shayan ، alirezanz
یک دو سه ،امتحان میشود . منم عکس پسرمو گذاشتم هوراااااااااااااااا
تشکر کنندگان: adonis2006 ، mahbube ، rezijon ، hamid32 ، alirezanz ، King Eagle ، roya r ، Fifi2015 ، Mansour92
الان ینی چ حکمتی بوده این خانواده ی سال امیداور شن برن بد بگن رد شدی! گاهی شک میکنم به همه چی
سرنوشت شون که نبوده حکمت بوده ینی ؟
اهنگش خوبه مرسی
تشکر کنندگان: mona_ir ، rezijon ، alirezanz ، King Eagle ، Fifi2015

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان