کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
به نظر من میامی یکی از بهترین شهرهای اونجا هست با سواحل زیبا و دیدنی.

(Mimi International Airport (Florida
[عکس: e07d97a7f03b73401.jpg]

[عکس: e07d18f068b1ee5d2.jpg]

[عکس: e07d78d09e36b0bb3.jpg]

[عکس: e07d1d718fd9d9514.jpg]
ممنون از اونایی که عکس میذارن...
لطفا این هفته آخر بیشتر عکس بذارین...تا این روزا زودتر بگذره ...
F2A
ارسال مدارک : 22Jan.2015 , رسید مدارک : 29Jan.2015 , انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 2Sep.2015 , اپرو : 25Sep.2015
دریافت کیس نامبر و اینویس نامبر : 5Nov.2015
DS-261 و 120$ : 13Nov.2015 : $325 ، 5Nov.2015 ، فرم 20Nov,2015 : DS-260 ، ارسال مدارک : 24Nov.2015
تکمیل مدارک : 11Jan 2016
تشکر کنندگان: mona_ir ، eagla ، Bald Eagle ، somayeh8159 ، alirezanz ، King Eagle
و اين هم چند تصویر از فرودگاه زیبای شهر Orlando در ایالت Florida

[عکس: 1cb68190a891282e1.jpg]

[عکس: 1cb6664cba704b5e2.jpg]

[عکس: 1cb69694f76736843.jpg]

[عکس: 1cb6f23c692135874.jpg]
(2014-04-24 ساعت 12:35)adonis2006 نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 12:31)mosavi_69 نوشته:  اسم تاپیک "شمارش معکوس هست" در کنار ارایه ی جزییات خوندنی جالب از دیار آ.زادی سعی میشه تا با بحثای دیگه زمان باقی مونده به سرعت برای دوستان گذر کنه...

یه سوال دارم از شما... آیا گذاشتن افراد در حال بازدید و یا آهنگ مربوط به این تاپک هستش؟ این وقت باقی مونده رو الکی با بحثای نامربوط خراب نکنید

دوست عزیز من بنا به رسم سالهای پیش که دوستان گفته بودند هر پستی رو ارسال کردم . و هیچوقت پستی رو ارسال نکردم که هیچ پستی باعث اذیت کردن کسی بشه .

رسم بر این بود که .
با آهنگ
با عکس
با گذاشتن یکسری از مسائل مفید
تا لحظه های آخر با هم باشیم .

ولی مثل اینکه بچه ها خیلی از موضوع دور میشن .

به نظر من میتونن این موضوعات رو جای دیگه دنبال کنن .

شما بلد نیستید کسانی رو که تو یک حال هوای انتظار هستن و شاید استرس داشته باشند و نگران باشند . رو همراهی کنید .
پس با موضوعات حوصله بر حال و هوای کسانی دیگر رو بهم نزنید . من نمیدونم فوتبال چه ربطی داره به این موضوع

اولا که این رسمایی که شما میگی، خدای ناکرده قرآن نیست که حتما باید اجرا بشن و یا قابل تغییر نباشن؛ شما هر پستی بیای بذاری ما از اون لذت می بریم، چه بسا خیلیا هم از گذاشتن همین چیزا(رسومی که شما عرض میکنید) بدشون میاد.

در نهایت تا جایی که از قوانین انجمن سرپیچی نشه، می تونیم همسوی نظر جمع جرکت کنیم و نه همسوی چند نفر؛ باید بگم که تا به اینجا نظر جمع گذشت زمان به همین مباجث بودش، اگر از همین الان نظر همگی عوض بشه من به شخصه به اون نظر احترام می ذارم و پست بی مربوط نمیدم(نه این که بخوام این محفل دوست داشتی رو ترک کنم...)

اگر نظر جمع مخالف مباجث فعلی هستش، پس شما و یا هر هر کس دیگه هم مطالب نا مربوط قرار ندید...
آنان که می گویند می توانیم و آنان که می گویند نمی توانیم، هر دو راست می گویند
تشکر کنندگان: mona_ir ، موعود ، alirezanz ، satin ، King Eagle
(2014-04-24 ساعت 12:46)aida123 نوشته:  ممنون از اونایی که عکس میذارن...

من از فرودگاههای مهم هر 50 ایالت تصویر تهیه کردم که به تدریج میذارمشون. واسه اینکه وقتی وارد یکی از اون فرودگاهها شدی ازش یه تصویر کلی تو ذهنت داشته باشیSmile
(2014-04-24 ساعت 12:53)eagla نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 12:46)aida123 نوشته:  ممنون از اونایی که عکس میذارن...

من از فرودگاههای مهم هر 50 ایالت تصویر تهیه کردم که به تدریج میذارمشون. واسه اینکه وقتی وارد یکی از اون فرودگاهها شدی ازش یه تصویر کلی تو ذهنت داشته باشیSmile

داریم از زحمتات لذت می بریم...
تشکر کنندگان: mona_ir ، بازگشت ، aida123 ، amir_cool_2001 ، alirezanz ، satin ، King Eagle
(2014-04-24 ساعت 10:42)hedyhoney نوشته:  بچه ها کیا تصمیم دارند بلیت آمیرکاشون و دو طرفه بگیرن؟موضوع مهمیه ها

من به احتمال زیاد Shy
تشکر کنندگان: mona_ir ، بازگشت ، babak_m ، karkiaa ، amir_cool_2001 ، alirezanz

(2014-04-24 ساعت 12:51)mosavi_69 نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 12:31)mosavi_69 نوشته:  اسم تاپیک "شمارش معکوس هست" در کنار ارایه ی جزییات خوندنی جالب از دیار آ.زادی سعی میشه تا با بحثای دیگه زمان باقی مونده به سرعت برای دوستان گذر کنه...

یه سوال دارم از شما... آیا گذاشتن افراد در حال بازدید و یا آهنگ مربوط به این تاپک هستش؟ این وقت باقی مونده رو الکی با بحثای نامربوط خراب نکنید

دوست عزیز من بنا به رسم سالهای پیش که دوستان گفته بودند هر پستی رو ارسال کردم . و هیچوقت پستی رو ارسال نکردم که هیچ پستی باعث اذیت کردن کسی بشه .

رسم بر این بود که .
با آهنگ
با عکس

شما بلد نیستید کسانی رو که تو یک حال هوای انتظار هستن و شاید استرس داشته باشند و نگران باشند . رو همراهی کنید .
پس با موضوعات حوصله بر حال و هوای کسانی دیگر رو بهم نزنید . من نمیدونم فوتبال چه ربطی داره به این موضوع

اولا که این رسمایی که شما میگی، خدای ناکرده قرآن نیست که حتما باید اجرا بشن و یا قابل تغییر نباشن؛ شما هر پستی بیای بذاری ما از اون لذت می بریم، چه بسا خیلیا هم از گذاشتن همین چیزا(رسومی که شما عرض میکنید) بدشون میاد.

در نهایت تا جایی که از قوانین انجمن سرپیچی نشه، می تونیم همسوی نظر جمع جرکت کنیم و نه همسوی چند نفر؛ باید بگم که تا به اینجا نظر جمع گذشت زمان به همین مباجث بودش، اگر از همین الان نظر همگی عوض بشه من به شخصه به اون نظر احترام می ذارم و پست بی مربوط نمیدم(نه این که بخوام این محفل دوست داشتی رو ترک کنم...)

اگر نظر جمع مخالف مباجث فعلی هستش، پس شما و یا هر هر کس دیگه هم مطالب نا مربوط قرار ندید...

باشه شما برید دنبال فوتبالتون ....

من از موضوع " شمارش معکوس خارج میشم " برای همیشه

و در آینده اگه خدا بخواد وارد موضوعات بهتر و دقیق تر میشم تا از لحاظ فکری اختلاف نداشته باشم .

موفق باشید و خدانگهدار
تشکر کنندگان:
ای که دایم به خویش مغروری

گر تو را عشق نیست معذوری

گرد دیوانگان عشق مگرد

که به عقل عقیله مشهوری

مستی عشق نیست در سر تو

رو که تو مست آب انگوری

روی زرد است و آه دردآلود

عاشقان را دوای رنجوری

بگذر از نام و ننگ خود حافظ

ساغر می‌طلب که مخموری
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی

فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
تشکر کنندگان: بازگشت ، King Eagle
(2014-04-24 ساعت 12:56)adonis2006 نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 12:51)mosavi_69 نوشته:  

رسم بر این بود که .
با آهنگ
با عکس

باشه شما برید دنبال فوتبالتون ....

من از موضوع " شمارش معکوس خارج میشم " برای همیشه

و در آینده اگه خدا بخواد وارد موضوعات بهتر و دقیق تر میشم تا از لحاظ فکری اختلاف نداشته باشم .

موفق باشید و خدانگهدار

یعنی این تاپیک 220 صفحه رفته جلو، دو تا دونه، فقط دو تا دونه پست فوتبالی من گذاشتم اونم از روی خوشحالیم، خواستم بهترین لحظاتم رو با دوستام به اشتراک بذارم، شما باید اینطوری از دمار ما در بیاری؟ مسلمون یعنی چی من رفتم برای همیشه؟ بیا یکی دو تا آهنگ بده لذت ببریم
تشکر کنندگان: mona_ir ، بازگشت ، موعود ، alirezanz ، satin ، King Eagle
only_flight یک رتبه هدیه من به شما
فقط اون عکس منفیشو بردار که خیر وسلامت تموم بشه
پست موقت
تشکر کنندگان: mosavi_69 ، mona_ir ، hamid32 ، alirezanz ، King Eagle
اقا دعوا چیه قهر چیه ؟ این کارا چیه؟ Sad
پست خلاف شرع و موازین نذارید همین
من اون عکسو نقلو قول کردم حواسم نبود شرمنده
بعدشم رفتم جایی نبودم پاک کنم
اهنگام خیلی خوبن من همشو گرفتم
تشکر کنندگان: بازگشت ، mona_ir ، adonis2006 ، karkiaa ، alirezanz ، satin ، King Eagle
بچه ها یه کمی با crysis کنار بیاید فکر کنید داداش کوچیکتونه که همش می پرسه این چیه ،این چیه .این کاراشو بزارید به حساب سن کمش.گناه داره.
10101110000010101001001100101001011101110       2018 010100111010010100101101000110110001010101  
تشکر کنندگان: mona_ir ، mahbube ، mosavi_69 ، only_flight ، satin
(2014-04-24 ساعت 13:03)abas_kashan نوشته:  only_flight یک رتبه هدیه من به شما
فقط اون عکس منفیشو بردار که خیر وسلامت تموم بشه
پست موقت

پس من چی؟

[عکس: 87019344141438022906.png]
تشکر کنندگان: mahbube ، بازگشت ، alirezanz ، King Eagle
اقا ی سوال چرا پروازای عرب دورتر میشن ایا ؟ ینی هواپیماشون ایراد دارن ؟ Smile نزنید منو ها
اخه من از اون پروازا میخام استفاده کنم خب !
من دفه اول برم تهش 2ماه بمونم بستگی داره کی گرین کارتمو بدن بدن سه سوت پاس سفید میگیرم برمیگردم کار دارم اقا کار Smile

(2014-04-24 ساعت 13:04)بازگشت نوشته:  بچه ها یه کمی با crysis کنار بیاید فکر کنید داداش کوچیکتونه که همش می پرسه این چیه ،این چیه .این کاراشو بزارید به حساب سن کمش.گناه داره.

از من کوچیکتره ؟ من فک کردم کوچیکتون منم Big Grin هستم البته Shy
تشکر کنندگان: mona_ir ، بازگشت ، alina-b ، alirezanz ، Mansour92

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان