کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-24 ساعت 13:11)babak_m نوشته:  سلام به همه دوستان .......
کسی میدونه بانک مرکزی با ارائه ویزا تا چه مقدار عرض دولتی میده؟
عرض؟! ارض؟ عرز؟
والا فکر نکنم خیلی کاری به ویزا داشته باشند اگر هم داشته باشند احتمالا کمتر هم بدهند!
ولی برای مسافرا در حالا حاضر قانون اینه که 300 دلار به عزای(!) هر مسافر بالای دوازده سال اونم یکبار در سال.
این بدان معنی است که اگر شما قبول بشی ارذی که میدن از هزینه صدور ویزا که 330 دلاره هم کمتره! و دفعه بعد هم که با ویزا اینشالله میخوای تشریف ببری ولایت فرنگ دیگه حتی همون ارظ هم به شما تعلق نمیگیره.
خیی اهمیت نده. مهم اینه که اونموقع قبول شدی نی ناش ناش کنان اصلا متوجه حضور عرذ دولتی هم نمیشی!
یکی بود یکی نبود، غیر از خدا همه بودن!
تشکر کنندگان: karkiaa ، h.m4571 ، alirezanz ، satin
(2014-04-24 ساعت 13:26)adonis2006 نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 13:21)موعود نوشته:  adonis2006 عزیز توی این تاپیک هر کی هر چی دوس داره میزاره تا زمانی که قوانین رو نقض نکرده باشه اشکالی نداره
حالا اگه شما بند یا تبصره ای از قوانین انجمن مد نظر دارید عنوان کنید تا دوستان حق را به شما بدن
درواقع میشه گفت اسم این تاپیک را باید میزاشتن " هر چه میخواهد دل تنگت بگو "

چیکار کنم نری؟ ببوسمت خوبه؟ :-*
10101110000010101001001100101001011101110       2018 010100111010010100101101000110110001010101  
تشکر کنندگان: karkiaa ، alirezanz ، satin ، King Eagle
7 روز دیگه...
someday i will leave and never come back
تشکر کنندگان: adonis2006 ، mona_ir ، Fifi2015 ، alirezanz
(2014-04-24 ساعت 13:21)موعود نوشته:  adonis2006 عزیز توی این تاپیک هر کی هر چی دوس داره میزاره تا زمانی که قوانین رو نقض نکرده باشه اشکالی نداره
حالا اگه شما بند یا تبصره ای از قوانین انجمن مد نظر دارید عنوان کنید تا دوستان حق را به شما بدن

[عکس: e4tggerdcfsdw.JPG]
شما از بحث فوتبال ناراحت هستید یا استعمال واژگان نامربوط

ولی این طور که مشخصه از لحن دوستان خوشت نیومده

شاید لحن مودبی نباشه ولی همچین هم بی ادبی نیس
میتونستید به نگارنده پست پیام خصوصی بدی که اون واژه رو اصلاح کنه

زیاد سخت نگیر دوست من
اتفاقا همه با آهنگ های شما حال میکنن الکی قهر نکن
یه چند روز دیگه مونده
بعد همه چی تموم میشه
همچنان امیدوارم....
تشکر کنندگان: adonis2006 ، بازگشت ، mahbube ، mosavi_69 ، mona_ir ، alirezanz ، satin ، MEHR52 ، King Eagle
(2014-04-24 ساعت 13:28)بازگشت نوشته:  

اگه این آهنگ رو دانلود کنید قبوله
Big Grin
cloud-vibe.com/audio/2297145/102635622/Boeoes_Kaelstigen_-_Desolate_View_feat_Stefan_Storm_Luigi_Lusini_Remix_(cloud-vibe.com).mp3
تشکر کنندگان: Bald Eagle ، بازگشت ، mahbube ، mona_ir ، amirghn ، alirezanz ، satin ، MEHR52 ، King Eagle
(2014-04-24 ساعت 13:05)mahbube نوشته:  اقا ی سوال چرا پروازای عرب دورتر میشن ایا ؟ ینی هواپیماشون ایراد دارن ؟ Smile نزنید منو ها
اخه من از اون پروازا میخام استفاده کنم خب !
من دفه اول برم تهش 2ماه بمونم بستگی داره کی گرین کارتمو بدن بدن سه سوت پاس سفید میگیرم برمیگردم کار دارم اقا کار Smile

(2014-04-24 ساعت 13:04)بازگشت نوشته:  بچه ها یه کمی با crysis کنار بیاید فکر کنید داداش کوچیکتونه که همش می پرسه این چیه ،این چیه .این کاراشو بزارید به حساب سن کمش.گناه داره.

از من کوچیکتره ؟ من فک کردم کوچیکتون منم Big Grin هستم البته Shy

پروازهای عربی دورتر نمیشن. حدوده 16 ساعت از دبی یا قطر به لوسانجلس که تغریبا دورترین شهر آمریکا به ماست. فقط شما یک توقف در دبی یا قطر دارید و مسیرش باز برمیگرده از روی ایران به سمت قطب شمال و ازودطرف پایین میاد و برای همین شهرهای شمالی را اول میرسد و بعد شهرهای جنوبی. فقط یک بدیی که دارن همسفرهایی هستن که در دبی سوار میکنن و اکثرا هندی و پاکستانی سوار میکنن که بچه زیاد دارن و طول سفر مدام گریه میکنن. و آدمهایی نیستن که به خودشون زحمتی برای آروم کردن بچشون بدن
تشکر کنندگان: adonis2006 ، موعود ، Bald Eagle ، karkiaa ، mahbube ، بازگشت ، mona_ir ، h.m4571 ، alirezanz ، satin
کاربران در حال بازدید این موضوع: aida123، alina-b، ashkan99، Bald Eagle، crysis، farbar، javad1990، kamran293، karkiaa، Mansour92، mona_usa، موعود، بازگشت
2012 : HAS NOT BEEN SELECTED
2013 : HAS NOT BEEN SELECTED
2014 : شرکت نکردم
2015 : HAS NOT BEEN SELECTED
2016 : COMING SOON SadSad
تشکر کنندگان: Mansour92 ، aida123 ، Bald Eagle ، karkiaa ، بازگشت ، mona_ir ، alirezanz
بچه ها باهم دوس باشین Big Grin
قهر چیه آخه اونم لحظه آخری!
ما همین جا هوای همو نداریم ... وای به حال ی جا غیر از کشور خودمون Sad
F2A
ارسال مدارک : 22Jan.2015 , رسید مدارک : 29Jan.2015 , انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 2Sep.2015 , اپرو : 25Sep.2015
دریافت کیس نامبر و اینویس نامبر : 5Nov.2015
DS-261 و 120$ : 13Nov.2015 : $325 ، 5Nov.2015 ، فرم 20Nov,2015 : DS-260 ، ارسال مدارک : 24Nov.2015
تکمیل مدارک : 11Jan 2016
تشکر کنندگان: موعود ، Bald Eagle ، karkiaa ، mahbube ، بازگشت ، mona_ir ، Fifi2015 ، saeed_gh ، hamid32 ، alirezanz ، satin ، MEHR52 ، King Eagle
(2014-04-24 ساعت 13:28)faridl14 نوشته:  [quote='babak_m' pid='484025' dateline='1398328889']
سلام به همه دوستان .......
عرض؟! ارض؟ عرز؟
والا فکر نکنم خیلی کاری به ویزا داشته باشند اگر هم داشته باشند احتمالا کمتر هم بدهند!
ولی برای مسافرا در حالا حاضر قانون اینه که 300 دلار به عزای(!) هر مسافر بالای دوازده سال اونم یکبار در سال.
این بدان معنی است که اگر شما قبول بشی ارذی که میدن از هزینه صدور ویزا که 330 دلاره هم کمتره! و دفعه بعد هم که با ویزا اینشالله میخوای تشریف ببری ولایت فرنگ دیگه حتی همون ارظ هم به شما تعلق نمیگیره.
خیی اهمیت نده. مهم اینه که اونموقع قبول شدی نی ناش ناش کنان اصلا متوجه حضور عرذ دولتی هم نمیشی!
با سپاس از پاسخ مفید وجامع شما ولی دیگر لازم نبود اظهار فضل نگارشی بفرمایید و از این فرصت طلایی جهت عنوان افتخارات درس املا در دوران مکتب خانه استفاده کنید .....
ایشلا از شنبه...
تشکر کنندگان: faridl14 ، mahbube ، mona_ir
لاکن اینطور به نظر میرسد که دوستانی با هم اینجا دچار جحر و بحث(!) فلسفی شدن که من آخرش نفهمیدم که کی مدیر بود کی بن کرد کی رتبه داد و کی بحث رو عوض کرد!
آما! ... دوستان آشنایان و سایر بستگان! اهالی محترم مهاجرسرا!
برای یک تاپیکی با عنوان " شمارش معکوس یکچیزی" اصولا کاری جز شمارش معکوس برای آنچیز نمی توان کرد. منتهای مراتب خیلی بهتر است که مطالب گذاشته شده در مورد حواشی آن یک چیز باشد که بعدش تمام شدن شمارش معکوس, انهایی که در تاپیک حضور داشتن و الان برنده شدن برای ادامه کار چیزی در چنته داشته باشند. همچنین صحبت در مورد موضوع مرتبط باعث داغ شدن تاپیک و ایجاد هیجان و جذابیت تاپیک میشه. این مسئله در صفحات اخیر این تاپیک خیلی رعایت نمیشد تا جایی که حتی خود من هم وقتی میومدم سر میزدم میدیدم چند صفحه جلو رفته, دیگه همه صفحات رو نمیخوندم و یدفعه میرفتم صفحه اخر چه بسا پست ها و عکسهای مهم و جالب رو هم از دست می دادم. تا اینجا خواستم بگم تلاش کنید که موضوعات شده به نحوی ارتباط با آن یک چیز داشته باشد.
اما همه اینها دلیل بر این نمیشه که اگر موضوع بی ربطی هم پست شد جبهه محکم بگیریم و شولوغش کنیم. همه ما به علل مختلف تا حالا شده که پستهای غیر متبطی را در تاپیکهای مختلف ارسال کرده باشیم بنابراین اتفاق افتادن این موضوع اجتناب ناپذیر است. اگر کسی احساس کرد که تاپیک از بحث اصلی زیادی داره منحرف میشه میتونه بدون اینکه بخواد به کسی مستقیما تذکر بده, بحث اضلی رو دوباره مطرح کنه و مطمئنا اینگونه پستهای مرتبط مخاطبهای بیشتری دارند و دوباره بحث برمی گرده. و نهایتا هم در صورت تکرار پستهای نامربوط هر چند وقت یکبار هم مدیری , رئیسی, صاحب پست و مقامی , آقازاده ایی چیزی خلاصه بیاد یه پست بزاره که بچه ها دارین منحرف میشین شورشو در نیارین میرنم ... !
خلاصه اینجوری بهتره تا اینکه بخوایم زیادی سخت بگیریم.
از اینکه حوصله به خرج دادین و این پست بی ربط به "شمارش معکوس اعلام نتایج لاتاری" رو خوندین نهایت تشکر رو دارم. اگر هم نخوندین هم چیز مهمی رو از دست ندادین!!Big Grin
تشکر کنندگان: adonis2006 ، karkiaa ، mahbube ، بازگشت ، mosavi_69 ، mona_ir ، fari90 ، saeed_gh ، h.shayan ، hamid32 ، h.m4571 ، alirezanz ، satin ، MEHR52
یعنی من خراب این بحثها هستم ها....
تشکر کنندگان: بازگشت ، موعود ، alirezanz
(2014-04-24 ساعت 13:35)alina-b نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 13:05)mahbube نوشته:  اقا ی سوال چرا پروازای عرب دورتر میشن ایا ؟ ینی هواپیماشون ایراد دارن ؟ Smile نزنید منو ها
من دفه اول برم تهش 2ماه بمونم بستگی داره کی گرین کارتمو بدن بدن سه سوت پاس سفید میگیرم برمیگردم کار دارم اقا کار Smile

(2014-04-24 ساعت 13:04)بازگشت نوشته:  بچه ها یه کمی با crysis کنار بیاید فکر کنید داداش کوچیکتونه که همش می پرسه این چیه ،این چیه .این کاراشو بزارید به حساب سن کمش.گناه داره.

پروازهای عربی دورتر نمیشن. حدوده 16 ساعت از دبی یا قطر به لوسانجلس که تغریبا دورترین شهر آمریکا به ماست. فقط شما یک توقف در دبی یا قطر دارید و مسیرش باز برمیگرده از روی ایران به سمت قطب شمال و ازودطرف پایین میاد و برای همین شهرهای شمالی را اول میرسد و بعد شهرهای جنوبی. فقط یک بدیی که دارن همسفرهایی هستن که در دبی سوار میکنن و اکثرا هندی و پاکستانی سوار میکنن که بچه زیاد دارن و طول سفر مدام گریه میکنن. و آدمهایی نیستن که به خودشون زحمتی برای آروم کردن بچشون بدن

پس بهترین ایرلاین به تگزاس کدوم میتونه باشه ؟ که به هیچ عنوان توش پاکستانی و هندی و یا حتی روس نباشه ؟ من هرجا رفتم همشون بودن .و به خصوص روس ها که همه جارو گرفتند انگار

پرواز لوفتانزا خوبه ؟

فاکتور های مهم اینا مهمه برام

1- پاکستانی و افغانی و هندی و حداقل روس نباشه
2- سریع تر و با کیفیت بهتر و امن تر برسه
3- توقف و یا همون استاب نداشته باشه
4- اگه فاکتور های بالا همشون بتونه رعایت بشه قیمتش مهم نیست

و در آخر این که آیا میتونم با خودم تلفن ماهواره ای ببرم ؟ که اگه تونستم تو پرواز کانکتشن ازش استفاده کنم ؟
تشکر کنندگان: Bald Eagle ، karkiaa ، mahbube ، alirezanz
(2014-04-24 ساعت 13:44)babak_m نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 13:28)faridl14 نوشته:  [quote='babak_m' pid='484025' dateline='1398328889']
سلام به همه دوستان .......
عرض؟! ارض؟ عرز؟
با سپاس از پاسخ مفید وجامع شما ولی دیگر لازم نبود اظهار فضل نگارشی بفرمایید و از این فرصت طلایی جهت عنوان افتخارات درس املا در دوران مکتب خانه استفاده کنید .....
دادا سخت نگیر واسه خودم هم جالب بود! خواستم شکلهای دیگش هم امتحان کنم ببینم کدوم باحالتر میشه چه میدونستم شما اینقدر ناراحت میشی.
اینجا چرا همه عصبانی اند؟!
تشکر کنندگان: karkiaa ، alirezanz
(2014-04-24 ساعت 13:34)adonis2006 نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 13:28)بازگشت نوشته:  

اگه این آهنگ رو دانلود کنید قبوله
Big Grin
cloud-vibe.com/audio/2297145/102635622/Boeoes_Kaelstigen_-_Desolate_View_feat_Stefan_Storm_Luigi_Lusini_Remix_(cloud-vibe.com).mp3

چشم حتما دانلود می کنم.
10101110000010101001001100101001011101110       2018 010100111010010100101101000110110001010101  
تشکر کنندگان: adonis2006 ، mona_ir ، alirezanz
(2014-04-24 ساعت 13:48)adonis2006 نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 13:35)alina-b نوشته:  

پس بهترین ایرلاین به تگزاس کدوم میتونه باشه ؟ که به هیچ عنوان توش پاکستانی و هندی و یا حتی روس نباشه ؟ من هرجا رفتم همشون بودن .و به خصوص روس ها که همه جارو گرفتند انگار

پرواز لوفتانزا خوبه ؟

فاکتور های مهم اینا مهمه برام

1- پاکستانی و افغانی و هندی و حداقل روس نباشه
2- سریع تر و با کیفیت بهتر و امن تر برسه
3- توقف و یا همون استاب نداشته باشه
4- اگه فاکتور های بالا همشون بتونه رعایت بشه قیمتش مهم نیست

و در آخر این که آیا میتونم با خودم تلفن ماهواره ای ببرم ؟ که اگه تونستم تو پرواز کانکتشن ازش استفاده کنم ؟

ایننن همه فاکتورررررررررر!!!!!!!!! بعید میدونم یافت شه همچین پروازی روس چرا حالا؟ Big Grin من که با پاکستانی و افغانی کنار میام دورم زیادن فقط با هندیا نبودم اونم میسازیم باش Big Grin
تشکر کنندگان: بازگشت ، mona_ir ، Fifi2015 ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان