کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
برنده شدن تو لاتاری مثل دوباره متولد شدنه انگار همچی از اول شروع میشه ولی جایی بهنر از دفه اول من یه هم کلاسی داشتم تو کلاس زبان که تو آمریکا پرستار بود البته سنش بالا بود تقریبا پیره زن بود خیلی تعریف میکرد از اونجا بیشترین چیزی که تو حرفاش بیشتر تاکید داشت آرامش و راحتی زندگی در آمریکا بود خوش به حال کسایی که برنده شدن و میشن
تشکر کنندگان: aida123 ، mehrsa4 ، mahbube ، Bald Eagle ، somayeh8159 ، adonis2006 ، alirezanz ، saeed_gh ، babak433 ، roya r ، Fifi2015 ، farshid232 ، King Eagle
اقا اگه زد و ما بردیم و رفتیم کاراش رو انجام دادیم و گرین کارت گرفتیم این اعتبارش 10 ساله است؟؟
یعنی میشه تا 10 سال اینده نرفت اونجا؟؟این باطل شدنش چه جوری هست؟؟
البته میدونم کلا گرین کارت برای کسی هست که بره اونجا زندگی کنه ولی حالا کسی میخواد فعلا اینور باشه و گرین کارت رو هم که برنده شده داشته باشه تکلیفش چیه؟؟
یه سوال تخیلی هم هست که نپرسم نمیشه..
اگه یکی ببره میتونه امتیازشو بده به کس دیگه ایی؟؟عین این فیشهای حج که طرف چند مینویسه وبعد میفروشه
تشکر کنندگان: saeed_gh ، King Eagle
حالا چرا انقدر به فکر مالیات ندادن هستید Smile
تشکر کنندگان: saeed_gh
(2014-04-25 ساعت 13:28)makan_sky نوشته:  اقا اگه زد و ما بردیم و رفتیم کاراش رو انجام دادیم و گرین کارت گرفتیم این اعتبارش 10 ساله است؟؟
البته میدونم کلا گرین کارت برای کسی هست که بره اونجا زندگی کنه ولی حالا کسی میخواد فعلا اینور باشه و گرین کارت رو هم که برنده شده داشته باشه تکلیفش چیه؟؟
اگه یکی ببره میتونه امتیازشو بده به کس دیگه ایی؟؟عین این فیشهای حج که طرف چند مینویسه وبعد میفروشه

شما میبایست در هر سال حداقل شش ماه و یک روز داخل امریکا باشید در غیر اینصورت گرین کارد باطل میشه تنها حالت خاص دریافت مجوز ورود چند باره یا همون پاس سفیده که میتونه تا 2 سال به شما فرصت زندگی خارج از امریکا رو بده.....
تشکر کنندگان: mahbube ، makan_sky ، alirezanz ، saeed_gh ، feligoli ، موعود ، satin ، Fifi2015 ، Mansour92 ، King Eagle
امتیاز رو نمیشه مثل فیش حج به شخص دیگری فروخت
تشکر کنندگان: mahbube ، alirezanz ، saeed_gh ، King Eagle
فروشی نی تنها راه زیاد بیرون موندن پاس سفیده
اگه میشد بفروشی فک کن چ بازار سیاهی میشد تو ایران ها ! مناقصه میذاشتن به بالاترین قیمت میفروختن Smile هه هه
اهنگ قشنگه کیه خانندش؟
اهنگ جدید پینکم عالیه
تشکر کنندگان: alirezanz ، amirghn ، Fifi2015 ، King Eagle
(2014-04-25 ساعت 13:37)mahbube نوشته:  فروشی نی تنها راه زیاد بیرون موندن پاس سفیده
اگه میشد بفروشی فک کن چ بازار سیاهی میشد تو ایران ها ! مناقصه میذاشتن به بالاترین قیمت میفروختن Smile هه هه
اهنگ قشنگه کیه خانندش؟
اهنگ جدید پینکم عالیه

البته برای فروش به بالاترین قیمت باید مزایده گذاشت نه مناقصه.....
تشکر کنندگان: mahbube ، alirezanz ، satin ، King Eagle
چه جمعه ای میشه جمعه آینده
فکر کنید ؟
نه جان من یه لحظه فکر کنید قبول شدید
هفته بعد همچین وقتی چه میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(2014-04-25 ساعت 13:41)rainolf نوشته:  
(2014-04-25 ساعت 13:37)mahbube نوشته:  فروشی نی تنها راه زیاد بیرون موندن پاس سفیده
اهنگ قشنگه کیه خانندش؟
اهنگ جدید پینکم عالیه

البته برای فروش به بالاترین قیمت باید مزایده گذاشت نه مناقصه.....

Big Grin
من همیشه اینارو قات میزنم فرقش چیه؟ تازه من همیشه کاترین زتاجونز با جولیا رابرتز قات میزنم و تیتراژ با تیراژ
خداروشکر شهریار نیست االان میومد میگف ریاضیت بده املات بده اطلاعات عمومیت بده کلن برو انصراف بده از الاتاریBig Grin
تشکر کنندگان: somayeh8159 ، alirezanz ، saeed_gh ، satin ، King Eagle ، amir_cool_2001
(2014-04-25 ساعت 13:31)rainolf نوشته:  
(2014-04-25 ساعت 13:28)makan_sky نوشته:  اقا اگه زد و ما بردیم و رفتیم کاراش رو انجام دادیم و گرین کارت گرفتیم این اعتبارش 10 ساله است؟؟

شما میبایست در هر سال حداقل شش ماه و یک روز داخل آمریکا باشید در غیر اینصورت گرین کارد باطل میشه تنها حالت خاص دریافت مجوز ورود چند باره یا همون پاس سفیده که میتونه تا 2 سال به شما فرصت زندگی خارج از آمریکا رو بده.....

این هر سال یعنی من از روزی که گرفتم تا اخر عمر باید حتما 1 روز(تو هر سال) رو تو خاک امریکا بگذرونم؟؟حتی بعد از گرفتن گرین کارت؟؟
من یه سرچ تو اینترنت زدم نوشته شما وقتی گرین کارت میگیری بعد از اون اعتبارش 10 ساله هست که تو این مدت نری اعتبارشو از دست میده
+++++++++++
بعد من قصدم فروش نیست منظورم این بود که امتیازشو بدم به کس دیگه از خانوادم اون بره که هم نسوزه هم بتونه برای من اقدام کنه بعدا
الان یه سری فک میکنن ما دلالیم
تشکر کنندگان: mahbube ، saeed_gh ، King Eagle
نه اصن نمیشه به کسی بدی هرکس که برنده شده میتونه بره اگر متاهلید با همسرتون اگر پدر مادرید بچه رو میشه برد اما شرط سنی د اره نمدونم چیه
بعد اومدن گرین کارد 5سال بگذره سیتیزن امریکا میشید بعدش دیگه فک نکنم برای رفتو امد محدودیت داشته باشید بازم بپرسید
تشکر کنندگان: makan_sky ، alirezanz ، lighter ، saeed_gh ، King Eagle
(2014-04-25 ساعت 12:51)alina-b نوشته:  ممنون از دوستان بخاطره رتبه. خبرم این بود که دیروز برادرم میگفت یک قانون جدید برای گرینکارتیا گذاشتن که هرکس گرینکارت داره اگر برای نامزدش اقدام کنه بعد از 6 ماه میتونه برایش گرینکارت بگیره

زیر سایه شما من هم رتبه گرفتم .دست دوستان درد نکنه. ایشالا خبرت هم واقعیت داشته باشه . Shy
Miracle
تشکر کنندگان: Bald Eagle ، alirezanz ، karkiaa ، saeed_gh ، alina-b ، King Eagle
از تک تک کسایی که بم رتبه دادن ممنونمممممممممممممم
الان رفتم پیام هارو خوندم خیلی قشنگ بودن خیلی
اشک تو چشام جم شد اصن
تشکر کنندگان: alirezanz ، lighter ، saeed_gh ، Fifi2015 ، Mansour92 ، King Eagle ، amir_cool_2001
نمیدونم یه مقدار اطلاعات که اینجاس با جای دیگه فرق داره نمیدونم کدومش درسته
من 22 سالمه زن هم ندارم (فعلا هم قصد ازدواج ندارم میخوام درسمو ادامه بدمBig Grin)
میخواستم ببینم میشه به پدرم بدم اون بره ؟؟چون تو L.A خیلی فامیل داریم خیلی زیادن
ولی کلا خیلی فاز رفتن نیست ولی دوست دارم داشته باشمش
کلا هدفم اینه
اگر بُردم گرین کارت رو بگیرم و فعلا همینجا باشم ولی اگه یه وقت خواستم برم درگیر مشکلات و داستانهای ویزا نشم
حالا دارم در مورد این تحقیق میکنم که هر کس تو هر سایتی یه چیزی نوشته
تشکر کنندگان: mahbube ، karkiaa ، Bald Eagle
(2014-04-25 ساعت 13:50)makan_sky نوشته:  این هر سال یعنی من از روزی که گرفتم تا اخر عمر باید حتما 1 روز(تو هر سال) رو تو خاک آمریکا بگذرونم؟؟حتی بعد از گرفتن گرین کارت؟؟
منظورم این بود که امتیازشو بدم به کس دیگه از خانوادم اون بره که هم
دلبندم شش ماه و یک روز
حتی به برادر دوقولوتون هم نمیتونید واگذار کنید چون اثر انگشت یکسانی هم ندارید!!
اصل بر اقامت در خاک ام ریکا ، کار کردن ، مالیات دادن و داشتن نقش در اقتصاد اونجا و تنظیم درصد قشر متوسط جامعه اونجا هست
اگر بخواهند قانونا میتونن به همین پنج ماه و بیست ونه روزی هم که در خاک ام ریکا نبودید گیر بدن!!
و صد البته این دردسر اقامت برای پنج سال هست و شما زمانی که سیتیزن بشید میتونید تا هر وقت که خواستید خارج از خاک ام ریکا باشید- موفق باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
تشکر کنندگان: mahbube ، makan_sky ، alirezanz ، lighter ، saeed_gh ، babak433 ، satin ، King Eagle ، amir_cool_2001 ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان