موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
برنده شدن تو لاتاری مثل دوباره متولد شدنه انگار همچی از اول شروع میشه ولی جایی بهنر از دفه اول من یه هم کلاسی داشتم تو کلاس زبان که تو آمریکا پرستار بود البته سنش بالا بود تقریبا پیره زن بود خیلی تعریف میکرد از اونجا بیشترین چیزی که تو حرفاش بیشتر تاکید داشت آرامش و راحتی زندگی در آمریکا بود خوش به حال کسایی که برنده شدن و میشن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اقا اگه زد و ما بردیم و رفتیم کاراش رو انجام دادیم و گرین کارت گرفتیم این اعتبارش 10 ساله است؟؟
یعنی میشه تا 10 سال اینده نرفت اونجا؟؟این باطل شدنش چه جوری هست؟؟
البته میدونم کلا گرین کارت برای کسی هست که بره اونجا زندگی کنه ولی حالا کسی میخواد فعلا اینور باشه و گرین کارت رو هم که برنده شده داشته باشه تکلیفش چیه؟؟
یه سوال تخیلی هم هست که نپرسم نمیشه..
اگه یکی ببره میتونه امتیازشو بده به کس دیگه ایی؟؟عین این فیشهای حج که طرف چند مینویسه وبعد میفروشه
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
امتیاز رو نمیشه مثل فیش حج به شخص دیگری فروخت
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
چه جمعه ای میشه جمعه آینده
فکر کنید ؟
نه جان من یه لحظه فکر کنید قبول شدید
هفته بعد همچین وقتی چه میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
نه اصن نمیشه به کسی بدی هرکس که برنده شده میتونه بره اگر متاهلید با همسرتون اگر پدر مادرید بچه رو میشه برد اما شرط سنی د اره نمدونم چیه
بعد اومدن گرین کارد 5سال بگذره سیتیزن امریکا میشید بعدش دیگه فک نکنم برای رفتو امد محدودیت داشته باشید بازم بپرسید
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
از تک تک کسایی که بم رتبه دادن ممنونمممممممممممممم
الان رفتم پیام هارو خوندم خیلی قشنگ بودن خیلی
اشک تو چشام جم شد اصن
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-25 ساعت 13:50)makan_sky نوشته: این هر سال یعنی من از روزی که گرفتم تا اخر عمر باید حتما 1 روز(تو هر سال) رو تو خاک آمریکا بگذرونم؟؟حتی بعد از گرفتن گرین کارت؟؟
منظورم این بود که امتیازشو بدم به کس دیگه از خانوادم اون بره که هم
دلبندم شش ماه و یک روز
حتی به برادر دوقولوتون هم نمیتونید واگذار کنید چون اثر انگشت یکسانی هم ندارید!!
اصل بر اقامت در خاک ام ریکا ، کار کردن ، مالیات دادن و داشتن نقش در اقتصاد اونجا و تنظیم درصد قشر متوسط جامعه اونجا هست
اگر بخواهند قانونا میتونن به همین پنج ماه و بیست ونه روزی هم که در خاک ام ریکا نبودید گیر بدن!!
و صد البته این دردسر اقامت برای پنج سال هست و شما زمانی که سیتیزن بشید میتونید تا هر وقت که خواستید خارج از خاک ام ریکا باشید- موفق باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014