2014-04-25 ساعت 14:39
۶ روز و ۵ ساعت و ۵۰ دقیقه
2013 نشد
2014 نشد
2015 نشد
2016 ...........
2014 نشد
2015 نشد
2016 ...........
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
|
تشکر کنندگان: adonis2006 ، lighter ، Bald Eagle ، karkiaa ، aida123 ، babak433 ، alirz ، satin ، Fifi2015 ، farshid232 ، farzad parsa ، King Eagle ، MEHR52 ، alirezanz
2014-04-25 ساعت 14:50
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
تشکر کنندگان: adonis2006 ، lighter ، Rock ، saeed_gh ، vahid.vp ، karpenter ، mahbube ، Bald Eagle ، abas_kashan ، karkiaa ، aghamilad ، USA Citizen ، aida123 ، shaman ، babak433 ، حامد ، alirz ، hamid32 ، Fifi2015 ، farshid232 ، foosher ، eagla ، farzad47 ، zabina ، farzad parsa ، Mansour92 ، battosai ، only_flight ، King Eagle ، amir_cool_2001 ، alirezanz
2014-04-25 ساعت 15:07
آهنگهای قشنگی میزارید ممنونم
واسه اینکه با سبک کانتری و موزیک اصیل آمریکا آشنا بشین یک لینک از یوتوب می زارم از خواننده باحال بلک شیلتون https://www.youtube.com/watch?v=JTT2LEyjdC4 تشکر کنندگان: saeed_gh ، adonis2006 ، mahbube ، masoud_777 ، satin ، farzad47 ، King Eagle ، alirezanz
(2014-04-25 ساعت 14:02)makan_sky نوشته: نمیدونم یه مقدار اطلاعات که اینجاس با جای دیگه فرق داره نمیدونم کدومش درسته خوب شما اگر فعلا شرایط موندن زیاد در اونجا ندارید و با توجه به اینکه فامیل زیاد دارید با دعوتنامه اونجا توریستی اقدام کنید چند روز برید اونجا. چون اگر فعلا بقول خودتون درس میخونید و نمی تونید مدت زیادی اونجا باشید و فاز رفتن ندارید لاتاری ثبت نام نمی کردید بهتر بود چون اگر قبول بشید و نرید ممکنه دیگه قبول شدن تو سالهای بعدی کم اتفاق بیوفته. لاتاری معمولا برای کسانی هستش که اینجا دیگه ظرفیتی برای پیشرفت خود نمی بینن و قصد زندگی در امریکا دارن وگرنه گرین کارت داشتن و موندن در ایران نه کلاسی داره نه میشه زیاد تو ایران موند( 6 ماه) چون باطل میشه. اگرم وضع مال خوبی دارید و فقط میخواهید گرین کارت داشته باشید که ویزای سرمایه گذاری اقدام کنید. تشکر کنندگان: mahbube ، Bald Eagle ، karkiaa ، lighter ، makan_sky ، satin ، Fifi2015 ، farshid232 ، saeed_gh ، alirezanz
2014-04-25 ساعت 16:05
(2014-04-25 ساعت 13:57)somayeh8159 نوشته:(2014-04-25 ساعت 12:51)alina-b نوشته: ممنون از دوستان بخاطره رتبه. خبرم این بود که دیروز برادرم میگفت یک قانون جدید برای گرینکارتیا گذاشتن که هرکس گرینکارت داره اگر برای نامزدش اقدام کنه بعد از 6 ماه میتونه برایش گرینکارت بگیره خواهش میکنم منم از دوستان ممنونم. درباره خبر هم چون داداشم پارسال این موضوع براش مهم بود اونجا براش جالب بود این جریان ولی امسال دیگه جداشد از دوستش. و میگفت یک سال دیر این قانون را گذاشتن تشکر کنندگان: masoud_777 ، alirezanz
2014-04-25 ساعت 16:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-25 ساعت 16:37 توسط masoud_777.)
(2014-04-25 ساعت 15:21)amirghn نوشته:سلام(2014-04-25 ساعت 14:02)makan_sky نوشته: نمیدونم یه مقدار اطلاعات که اینجاس با جای دیگه فرق داره نمیدونم کدومش درسته حرفتون کاملا منطقیه بخاطر همین من هیچ وقت صداشو در نمیارم همیشه خودم ثبت نام میکنم حتی اسم نزدیکامم نمینوسیم چون میدونم کسی مایل به رفتن نیست با به عنوان مثال کن کسیو میشناختم که میگفت اگه قبول شم میشه نرم آخه نمیدونم با بام میذاره یا نه منم بهش گفتم فک کن الان قبول شده حالا واقعا میخوای بری میتونی بری ابن قضیه همیشه اعصاب منو میریرزه بهم با عرض معذرت خواهی فراوان باید بگم که تو این قضیه خیلی بی فرهنگی انجام میدیم یه مدت یکی میدونست ثبت نام میکنم میگفت میشه منم ثبت نام کنی من خیلی هارو پیچوندم میدونین چرا چون اگه کسی واقعا عاشق امریکا باشه خودش میتونه ثبت نام کنه مثل من که خودم افتادم دنبالش خودم واسه خودم ثبت نام کردم خودم مهاجر سرا رو پیدا کردم حالا میشه به دیگرتنم که از این قضیه خبر ندارند و واقعا احتیاج دارند کمک کنی ولی جای دوری نمیره ولی بعضیا واقعا شورشو در میارن اسم 500 نفرو مینویسند در آخرم از اون 500 تا یه نفرم براش مهم نیست با تشکر باید اینو میگفتم
امید من فقط خداست
2014-04-25 ساعت 16:48
تشکر کنندگان: masoud_777 ، Arashiv ، hamid32 ، saeed_gh ، lighter ، King Eagle ، alirezanz
2014-04-25 ساعت 16:59
(2014-04-25 ساعت 16:40)makan_sky نوشته:(2014-04-25 ساعت 15:21)amirghn نوشته:(2014-04-25 ساعت 14:02)makan_sky نوشته: نمیدونم یه مقدار اطلاعات که اینجاس با جای دیگه فرق داره نمیدونم کدومش درسته منظور من این بود که برنده شدن تو لاتاری امکانش کمه که هرسال باشه. خود من چندساله شرکت کردم قبول نشدم. نه اینکه قبول بشی نری دفعه بعد قیول نمیشی. کلا باتوجه به افزایش شرکت کنندگان شانس مهاجران واقعی کم میشه همین. تشکر کنندگان: makan_sky ، farshid232 ، mahbube ، masoud_777 ، alirezanz
2014-04-25 ساعت 17:30
فوری
اطلاعیه وزارت امور خارجه امریکا : "اطلاعیه مهم برای شرکت کنندگان در قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۵" شرکت کنندگان در قرعه کشی گرین کارت سال ۲۰۱۵ (آنان که فرم ثبت نام خود را بین ۱ اکتبر ۲۰۱۳ و ۲ نوامبر ۲۰۱۳ ارسال کرده اند) می توانند نتیجه قرعه کشی را در روز پنجشنبه ۱ مه (۱۱ اردیبهشت) واز ساعت ۱۲ ظهر به وقت شرق آمریکا (۳۰:۸ شب به وقت تهران) با استفاده از شماره تاییدیه (کانفرمیشن نامبر) خود و از طریق Entrant Status Check در تارنمای رسمی قرعه کشی در این نشانی www.dvlottery.state.gov دریافت کنند. متقاضیان می توانند برای اطلاع از نحوه بازیابی شماره تاییدیه خود (در صورتی که آن را به هر دلیلی گم کرده اند)، نحوه دریافت نتایج، مراحل پس از دریافت نتایج و پاسخ سایر پرسشهای متداول در مورد قرعه کشی گرین کارت به این پیوند مراجعه کنند: http://persian.iran.usembassy.gov/dvlottery2015.html
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
تشکر کنندگان: hedyhoney ، amjad ، amirghn ، kaptan ، farshid232 ، masoud_777 ، mahbube ، babak433 ، adonis2006 ، zabina ، USA Citizen ، lighter ، Fifi2015 ، King Eagle ، baran21 ، MEHR52 ، alirezanz ، roya r
2014-04-25 ساعت 17:30
من که پستام حذف کردم مثل گذشته تاپیک بسته نشه!!
ماکان جان امیدوارم شما هم اسمت امسال دراد وبری!! تمام!
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
تشکر کنندگان: hamid32 ، mahbube ، Fifi2015 ، King Eagle ، alirezanz
2014-04-25 ساعت 17:31
هیچی ولش کن..
اگه اسمم در اومد خدارو شکر شرایط بود میریم.. نشد نمیریم دنیا برامون تموم نمیشه
بقول اون دوستمون یکی ممکنه ظرفیت برای پیشرفتش اینجا تموم بشه برا من خدارو شکر نشده حداقل تا الان امیدوارم همه ببرن تمام. تشکر کنندگان: King Eagle ، MEHR52
2014-04-25 ساعت 17:37
اطلاعیه مهم برای شرکت کنندگان در قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۵"
شرکت کنندگان در قرعه کشی گرین کارت سال ۲۰۱۵ (آنان که فرم ثبت نام خود را بین ۱ اکتبر ۲۰۱۳ و ۲ نوامبر ۲۰۱۳ ارسال کرده اند) می توانند نتیجه قرعه کشی را در روز پنجشنبه ۱ مه (۱۱ اردیبهشت) واز ساعت ۱۲ ظهر به وقت شرق آمریکا (۳۰:۸ شب به وقت تهران) با استفاده از شماره تاییدیه (کانفرمیشن نامبر) خود و از طریق Entrant Status Check در تارنمای رسمی قرعه کشی در این نشانی www.dvlottery.state.gov دریافت کنند. متقاضیان می توانند برای اطلاع از نحوه بازیابی شماره تاییدیه خود (در صورتی که آن را به هر دلیلی گم کرده اند)، نحوه دریافت نتایج، مراحل پس از دریافت نتایج و پاسخ سایر پرسشهای متداول در مورد قرعه کشی گرین کارت به این پیوند مراجعه کنند: http://persian.iran.usembassy.gov/dvlottery2015.html "اطلاعیه مهم برای شرکت کنندگان در قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۵" شرکت کنندگان در قرعه کشی گرین کارت سال ۲۰۱۵ (آنان که فرم ثبت نام خود را بین ۱ اکتبر ۲۰۱۳ و ۲ نوامبر ۲۰۱۳ ارسال کرده اند) می توانند نتیجه قرعه کشی را در روز پنجشنبه ۱ مه (۱۱ اردیبهشت) واز ساعت ۱۲ ظهر به وقت شرق آمریکا (۳۰:۸ شب به وقت تهران) با استفاده از شماره تاییدیه (کانفرمیشن نامبر) خود و از طریق Entrant Status Check در تارنمای رسمی قرعه کشی در این نشانی www.dvlottery.state.gov دریافت کنند. متقاضیان می توانند برای اطلاع از نحوه بازیابی شماره تاییدیه خود (در صورتی که آن را به هر دلیلی گم کرده اند)، نحوه دریافت نتایج، مراحل پس از دریافت نتایج و پاسخ سایر پرسشهای متداول در مورد قرعه کشی گرین کارت به این پیوند مراجعه کنند: http://persian.iran.usembassy.gov/dvlottery2015.html تشکر کنندگان: makan_sky ، farshid232 ، mosavi_69 ، لی لا ، mahbube ، adonis2006 ، saeed_gh ، alirezanz
2014-04-25 ساعت 17:54
منکه دیگه هیچی نمیگم اصلا نمیخواستم اینجوری بشه اساتید ببخشن
|