کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
ممنونم دوست عزیزم من تا حالا 3 تا ایدی درست کردم و این ایدی 3 ومم هست هر بار که پست میزاشتم کلا حساب کاربریم تعطیم میشد حالا به چه دلیل نمیدونم ...حالا ال قصه خوشحالم دوستان ذوق وشوق دارن من هم بار اولمه ثبت نام کردم ...مشکلات من زیاد هست ..اگه قبول بشیم حالا با هزار تا درد سر باید از کشور خارج شیم سربازی و وثیقه و این داستان ها

وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله  Wink            ///////      سایه ها همیشه دروغ میگن!     //////
تشکر کنندگان: محبت ، Bald Eagle ، aminb ، farshid232 ، girl 1368 ، Mansour92 ، alirezanz ، samansaba
شب همگي بخير
تشکر کنندگان: h.shayan ، Bald Eagle ، karkiaa ، alirezanz
شب بخیر . داری میری یا داری میای؟Smile))))
[font=Arial]در انتظار یک روز خوب
شاید لاتاری ۲۰۱۷ [/font]

لاتاری ۲۰۱۴ = نه
لاتاری ۲۰۱۵ = نه
لاتاری ۲۰۱۶ = نه
لاتاری ۲۰۱۷ = ؟؟؟؟

Rolleyes
تشکر کنندگان: hameddjj ، alirezanz
یه موضوعی هست که من با خوندن اون جالب بود برام موضوع خدا هستش ...البته این تاپیک جاش نیست و قصد ندارم موضوعو دینیش کنم اما مورد جالب اینجاس چرا ما هر وقت که کارمون گیره یه چیز میخوایم یا غم داریم سراغ خدا میریم ...زمانی که به یه چیز نیاز داریم درجه ایمان میره بالا !!!

وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله  Wink            ///////      سایه ها همیشه دروغ میگن!     //////
تشکر کنندگان: h.shayan ، Bald Eagle ، adonis2006 ، ahmad00 ، lighter ، King Eagle ، babak433 ، aida123 ، Mansour92 ، samansaba
(2014-04-26 ساعت 00:59)hameddjj نوشته:  یه موضوعی هست که من با خوندن اون جالب بود برام موضوع خدا هستش ...البته این تاپیک جاش نیست و قصد ندارم موضوعو دینیش کنم اما مورد جالب اینجاس چرا ما هر وقت که کارمون گیره یه چیز میخوایم یا غم داریم سراغ خدا میریم ...زمانی که به یه چیز نیاز داریم درجه ایمان میره بالا !!!

ما رو پیش خدا بیشتر از این شرمنده نکن WinkWinkRolleyes
شاید لاتاری ۲۰۱۷ [/font]

لاتاری ۲۰۱۴ = نه
لاتاری ۲۰۱۵ = نه
لاتاری ۲۰۱۶ = نه
لاتاری ۲۰۱۷ = ؟؟؟؟

Rolleyes
دوست ندارم مسلمان باشم و مثل تو باشم ...دوست دارم کافر باشمو از تو بیشتر ایمان داشته باشم .به خدای که لای این شب بو هات لای این کاج بلند د همین نزدیکی ها

تشکر کنندگان: محبت ، reyhaneh_h ، toghrol120 ، samansaba
(2014-04-26 ساعت 00:59)hameddjj نوشته:  یه موضوعی هست که من با خوندن اون جالب بود برام موضوع خدا هستش ...البته این تاپیک جاش نیست و قصد ندارم موضوعو دینیش کنم اما مورد جالب اینجاس چرا ما هر وقت که کارمون گیره یه چیز میخوایم یا غم داریم سراغ خدا میریم ...زمانی که به یه چیز نیاز داریم درجه ایمان میره بالا !!!
سلام
نگران نباش خودش میدونه و میخنده و میگه امان از دست شما بنده هاSmile اما بزرگتر از این حرفاست که دلگیر بشه آخه خداست دیگه و کار خدائی میکنه یعنی میبخشه بدون هیچ چشم داشتی.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

بروبچ کسی میدونه اس‍‍بانسر باید چقدر درامد داشته باشه تو امریکا؟
تشکر کنندگان: Bald Eagle ، karkiaa ، alirezanz
(2014-04-26 ساعت 01:13)mehran_trex نوشته:  بروبچ کسی میدونه اس‍‍بانسر باید چقدر درامد داشته باشه تو آمریکا؟
سلام
کاری به درآمدش ندارن. فقط باید مرتب تکسهاش رو پرداخته باشه.

تشکر کنندگان: aminb ، adonis2006 ، King Eagle ، lighter ، satin ، romance33 ، Fifi2015 ، alirezanz ، mehran_trex
(2014-04-26 ساعت 01:15)محبت نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 01:13)mehran_trex نوشته:  بروبچ کسی میدونه اس‍‍بانسر باید چقدر درامد داشته باشه تو آمریکا؟
سلام

اگر اسپانسر نداشته باشیم و از طریق گواهی تمکن مالی بخوایم بیایم به چه صورت هست؟
تشکر کنندگان: محبت ، karkiaa ، toghrol120 ، girl 1368
(2014-04-26 ساعت 01:17)aminb نوشته:  
سلام

سلام
اونم مشکلی نداره و خیلی ساده ست یه موجودی حساب میگیرید البته بالای خط فقر آمریکا و همراهتون میبرید همین.

تشکر کنندگان: aminb ، hameddjj ، King Eagle ، girl 1368 ، satin ، alirezanz
کاربران در حال بازدید این موضوع: ali_1370، aminb، amis90، fazila، h.kazemi، h.shayan، hameddjj، mj_kh، mohammad hossein safi، pishahang2014، roya r، saeedzz21، محبت، رنگو، 5 مهمان

آنهائی که می‌روند وطن‌فروش نیستند، نمی روند آنطرف که مشروب بخورند ......، یک روز مانده به رفتنشان به این فکر میکنند که ای کاش وطن جائی برای ماندن بود.
آنهائی که می‌مانند عقب مانده نیستند و همه نمانده‌اند که دینشان را حفظ کنند و همگی پرچم به دست ندارند، میمانند شاید روزی وطن را جائی برای ماندن کنند.

تشکر کنندگان: محبت ، aminb ، h.shayan ، Balagar_assaluyeh ، alirezanz
من ی سر رفتم تو بچه های ۲۰۱۴ فضولی چیزایی دیدم سرم سوت کشید ی نمونش رو براتون میزارم :

peymanpak

البته ما هم دقيقا همين طور بوديم، فقط ويزاي همسرم و گرفتيم، چون خود افيسر گفت شايد زماني كه من بخوام كلير بشم حتي خيلي قبل از سپتامبر،به دليل محدوديت ويزاي لاتاري، ممكن ويزا حتي براي همسرم هم تموم بشه، و ما چون قاطعانه پصميم رفتن داريم به توصيه خود افيسر ١ ويزا گرفتيم تا حتي اگه به من هم خداي نكرده نرسيد بعدا از طرف همسرم بتونم ويزا بگيرم، حالا من به عنوان ١ دوست به خانواده هايي كه شرايطشون مثل ماست پيشنهاد ميكنم اين كارو انجام بدن.

---------------------------------------------
کار خوبی کردین. ما هم ترجیح دادیم ویزای خانممو بگیریم و منتظر کلیر شدن خودم بمونم چون ممکنه ویزا تموم بشه و حداقل اون موقع میشه از طریق رابطه همسری برای اقامت خودم اقدام کنم

فکرش رو بکنید ممکنه تو یک خانواده به یکی ی ضرب بدن به یکی کلیرنس بخوره وااای چه ضد حالیه این من قلبم ریخت ........
شاید لاتاری ۲۰۱۷ [/font]

لاتاری ۲۰۱۴ = نه
لاتاری ۲۰۱۵ = نه
لاتاری ۲۰۱۶ = نه
لاتاری ۲۰۱۷ = ؟؟؟؟

Rolleyes
تشکر کنندگان: hameddjj ، lighter ، King Eagle ، MEHR52 ، farshid232 ، babak433 ، toghrol120 ، girl 1368 ، satin ، Fifi2015 ، Mansour92 ، alirezanz
(2014-04-26 ساعت 01:18)محبت نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 01:17)aminb نوشته:  
سلام

سلام
اونم مشکلی نداره و خیلی ساده ست یه موجودی حساب میگیرید البته بالای خط فقر آمریکا و همراهتون میبرید همین.
درود به شما
مي تونيد از بانك خودتون روي سر برگ رسمي در خواست موجودي كنيد و همون ترجمه رسمي كنيد،خونه و ماشين اگه بنامتون هست مي تونيد سندش ترجمه كنيد ،دو سال پيش اگه اسپانسر كسي نداشت ،حدود ٤٠-٥٠ ميليون در مجموع اگه نشان ميدادن كافي بود،
،كيس: 2013AS2xxx تعداد ٢ نفر,  سفارت :آنكارا ، مصاحبه : 3 ژانويه 2013 ، برگ صورتي ، فرم ٩ سوالي ، منتظرسرا ، كليرينس : 2013/02/20: دريافت ويزا: 08/03/2013.Smile/محل سكونت شهر آستين تگزاس./ در خواست سیتیزن شیپی 29 زانویه 2018/ مصاحبه : 3 می 2018 SAN ANTONIO,TX/  جشن سرمونی 24 می 2018/ Wink
تشکر کنندگان: lighter ، King Eagle ، karkiaa ، ramaya ، babak433 ، girl 1368 ، satin ، aminb ، alirezanz
abas_kashan*، greenwave، 1 مهمان
تشکر کنندگان: reyhaneh_h ، lighter ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان