موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم دوست عزیزم من تا حالا 3 تا ایدی درست کردم و این ایدی 3 ومم هست هر بار که پست میزاشتم کلا حساب کاربریم تعطیم میشد حالا به چه دلیل نمیدونم ...حالا ال قصه خوشحالم دوستان ذوق وشوق دارن من هم بار اولمه ثبت نام کردم ...مشکلات من زیاد هست ..اگه قبول بشیم حالا با هزار تا درد سر باید از کشور خارج شیم سربازی و وثیقه و این داستان ها
وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله /////// سایه ها همیشه دروغ میگن! //////
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
یه موضوعی هست که من با خوندن اون جالب بود برام موضوع خدا هستش ...البته این تاپیک جاش نیست و قصد ندارم موضوعو دینیش کنم اما مورد جالب اینجاس چرا ما هر وقت که کارمون گیره یه چیز میخوایم یا غم داریم سراغ خدا میریم ...زمانی که به یه چیز نیاز داریم درجه ایمان میره بالا !!!
وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله /////// سایه ها همیشه دروغ میگن! //////
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
دوست ندارم مسلمان باشم و مثل تو باشم ...دوست دارم کافر باشمو از تو بیشتر ایمان داشته باشم .به خدای که لای این شب بو هات لای این کاج بلند د همین نزدیکی ها
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-26 ساعت 00:59)hameddjj نوشته: یه موضوعی هست که من با خوندن اون جالب بود برام موضوع خدا هستش ...البته این تاپیک جاش نیست و قصد ندارم موضوعو دینیش کنم اما مورد جالب اینجاس چرا ما هر وقت که کارمون گیره یه چیز میخوایم یا غم داریم سراغ خدا میریم ...زمانی که به یه چیز نیاز داریم درجه ایمان میره بالا !!!
سلام
نگران نباش خودش میدونه و میخنده و میگه امان از دست شما بنده ها اما بزرگتر از این حرفاست که دلگیر بشه آخه خداست دیگه و کار خدائی میکنه یعنی میبخشه بدون هیچ چشم داشتی.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بروبچ کسی میدونه اسبانسر باید چقدر درامد داشته باشه تو امریکا؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-26 ساعت 01:13)mehran_trex نوشته: بروبچ کسی میدونه اسبانسر باید چقدر درامد داشته باشه تو آمریکا؟
سلام
کاری به درآمدش ندارن. فقط باید مرتب تکسهاش رو پرداخته باشه.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-26 ساعت 01:17)aminb نوشته: (2014-04-26 ساعت 01:15)محبت نوشته: (2014-04-26 ساعت 01:13)mehran_trex نوشته: بروبچ کسی میدونه اسبانسر باید چقدر درامد داشته باشه تو آمریکا؟
سلام
کاری به درآمدش ندارن. فقط باید مرتب تکسهاش رو پرداخته باشه.
اگر اسپانسر نداشته باشیم و از طریق گواهی تمکن مالی بخوایم بیایم به چه صورت هست؟
سلام
اونم مشکلی نداره و خیلی ساده ست یه موجودی حساب میگیرید البته بالای خط فقر آمریکا و همراهتون میبرید همین.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: ali_1370، aminb، amis90، fazila، h.kazemi، h.shayan، hameddjj، mj_kh، mohammad hossein safi، pishahang2014، roya r، saeedzz21، محبت، رنگو، 5 مهمان
آنهائی که میروند وطنفروش نیستند، نمی روند آنطرف که مشروب بخورند ......، یک روز مانده به رفتنشان به این فکر میکنند که ای کاش وطن جائی برای ماندن بود.
آنهائی که میمانند عقب مانده نیستند و همه نماندهاند که دینشان را حفظ کنند و همگی پرچم به دست ندارند، میمانند شاید روزی وطن را جائی برای ماندن کنند.
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
من ی سر رفتم تو بچه های ۲۰۱۴ فضولی چیزایی دیدم سرم سوت کشید ی نمونش رو براتون میزارم :
peymanpak
البته ما هم دقيقا همين طور بوديم، فقط ويزاي همسرم و گرفتيم، چون خود افيسر گفت شايد زماني كه من بخوام كلير بشم حتي خيلي قبل از سپتامبر،به دليل محدوديت ويزاي لاتاري، ممكن ويزا حتي براي همسرم هم تموم بشه، و ما چون قاطعانه پصميم رفتن داريم به توصيه خود افيسر ١ ويزا گرفتيم تا حتي اگه به من هم خداي نكرده نرسيد بعدا از طرف همسرم بتونم ويزا بگيرم، حالا من به عنوان ١ دوست به خانواده هايي كه شرايطشون مثل ماست پيشنهاد ميكنم اين كارو انجام بدن.
---------------------------------------------
کار خوبی کردین. ما هم ترجیح دادیم ویزای خانممو بگیریم و منتظر کلیر شدن خودم بمونم چون ممکنه ویزا تموم بشه و حداقل اون موقع میشه از طریق رابطه همسری برای اقامت خودم اقدام کنم
فکرش رو بکنید ممکنه تو یک خانواده به یکی ی ضرب بدن به یکی کلیرنس بخوره وااای چه ضد حالیه این من قلبم ریخت ........
[font=Arial]در انتظار یک روز خوب
شاید لاتاری ۲۰۱۷ [/font]
لاتاری ۲۰۱۴ = نه
لاتاری ۲۰۱۵ = نه
لاتاری ۲۰۱۶ = نه
لاتاری ۲۰۱۷ = ؟؟؟؟
رتبه:
118
22 تشکر در 4 ارسال
2014-04-26 ساعت 02:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-26 ساعت 03:07 توسط abas_kashan.)
abas_kashan*، greenwave، 1 مهمان