کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-26 ساعت 08:31)only_flight نوشته:  رفقا صبح به خیر Wink

اینم از صبحانه آمریکایی Big Grin Cool :

[عکس: the-diner-american-breakfast-brunch-dunh...taipei.jpg]

[عکس: american-breakfast.jpg]

[عکس: 0272.jpg]

[عکس: american-breakfast.jpg]

[عکس: b3.jpg]

[عکس: breakfast_food.jpg]

نوش جان Cool
ترکوندی...خدایی دمت گرم
تشکر کنندگان: farshid232 ، toghrol120 ، King Eagle ، satin ، Fifi2015 ، alirezanz
(2014-04-25 ساعت 18:40)lordsaroman نوشته:  به نام یار.
باز هم یک سال دیگه و هیجان یک لاتاری دیگر. من هم مثل شما برای امثال ثبت نام کردم. حدود سه سالی هست که در آمریکا زندگی می کنم و به خاطر شغلی که دارم کلی از شهرهای آمریکا رو از نزدیک دیدم و تجربه کردم (سفرهای کاری) و در مجموع خیلی با سیستم اینجا match شدم.
خوشبختانه کارفرما پروسه ی گرین کارت از طریق تخصص رو برای من شروع کرده اما متاسفانه روند بسیار طولانی و فرسایشی ای هست که ممکنه دو-سه سال طول بکشه. من تو این مدت نمی تونم از آمریکا خارج بشم و کلا یک مقداری سخت هست. (تو این سه سال هم از آمریکا نتونستم خارج بشم یا به عبارت دیگه ریسک نکردم) ولی اگه لاتاری برنده بشم خوب ممکنه همین امسال هم بتونم گرین کارت رو بگیرم و بتونم حداقل یه سفر به ایران برم چون واقعا خیلی دلم تنگ شده. هم برای خانواده هم برای فامیل هم دوستان و هم کلا چیزهای ایرانی.
دوستان حتما همتون تخته نرد بازی کردید؟ 30 تا مهره نشونه ی 30 روز ماه. دو رنگ سفید و سیاه روی مهره نشونه ی شب و روز. 4 زمین بازی که نشونه ی 4 فصل سال. 24 خانه که نشانه ی 24 ساعت تو روزه. زمین بازی که نشانه ی آسمانه. و تاس که نشانه ی تقدیره. و مهره ها که نشانه ی انسان هست و حرکتشون تو زمین بازی نشانه ی زندگی ماست. دوستان. زندگی مثل بازی تخت و نرد هست. شما تاس رو میندازی اما عددی که روی تاس هست تقدیر شماست که شما هیچ نقشی توش نداشتی. اما این تویی که تصمیم می گیری کدوم مهره رو تکون بدی و چی جوری بازی کنی.
تقدیر چو کعبتین است و تدبیر چو نرد / در دست تو هست ولیک در دست تو نیست
یادت باشه دوست من، کسی که با تاس خوب، خوب بازی کنه هنری نکرده. هنر اونه که با تاس بد، خوب بازی کنی و ببری.
دوستان این لاتاری جیزی نیست جز شانس. و اون هم احتمالش کمتر از 1 در صد هست. من می خوام بهتون یگم که تمام برنامه و امیدتون به رفتن این لاتاری نباشه. اگه واقعا هدفت مهاجرت هست به جای بهتر واسه زندگی بهتر، باید همت کنی. سختی بکشی. تلاش کنی. به هر دری بزنی و اون وقت خودتو اینجا می بینی (یا یه کشور خوب دیگه) بدون اینکه برنده ی لاتاری بوده باشی. من خودم رو مثال می زنم. من از همون اول برنامه ی اصلیم مهاجرت بود اما نه فقط به امید لاتاری. لاتاری رو به عنوان last resort نکاه می کردم و می کنم. و حالا تو آمریکا هستم و پروسه ی گرین کارتم شروع شده و فاصله ی چندانی باهاش ندارم اگه خدا خودش کمک کنه و بخواد.
و حالا یا این شعر صحبت هام رو تموم می کنم. شعری که یار روزهای سختی من چه در ایران چه در آمریکا:
گاهی گمان نمی کنی ولیکن می شود / گاهی نمی شود که نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست/ گاهی تمام شهر گدای تو می شود
داری روحیه ما رو خراب میکنی اگه کمتر از یک درصده چرا ثبت نام کردی تو که تو امریکا هستی نباید ثبت نام کنی پسر شیطون
تشکر کنندگان: toghrol120 ، karkiaa ، amirghn ، alirezanz ، samansaba
Tongue.....بچه ها سلام چیزی به اعلام نتایج نمونده........فقط......5......روز....Tongue
می خواستم بگم که یاد خدا آرامش بخش قلب هاست.......
پس یاد کنید او را.......
Coolخدایا هر چه را که خودت صلاح می دونی انجام ده...Cool
به امید قبولی همه.......Cool
TongueTongue
Tongue[/i]
تشکر کنندگان: hedyhoney ، King Eagle ، aida123 ، lighter ، satin ، Fifi2015 ، Mansour92 ، alirezanz
سلام خدمت دوستان آمریکایی

به تاپیک زیر سر بزنید اطلاعات مفید و جامعی داخلش هست در مورزد زندگی در آمریکا

http://www.mohajersara.com/thread-6285.html

با آرزوی برنده شدن تک تک شما عزیزان
تشکر کنندگان: King Eagle ، romance33 ، Fifi2015 ، alirezanz ، samansaba
(2014-04-26 ساعت 09:23)toghrol120 نوشته:  Tongue.....بچه ها سلام چیزی به اعلام نتایج نمونده........فقط......5......روز....Tongue
می خواستم بگم که یاد خدا آرامش بخش قلب هاست.......
پس یاد کنید او را.......
Coolخدایا هر چه را که خودت صلاح می دونی انجام ده...Cool
به امید قبولی همه.......Cool
TongueTongue
Tongue[/i]

like this
تشکر کنندگان: شهلا 1346 ، محبت ، alirezanz ، samansaba
سلام و صبح همگی بخیر برای همه بچه های مهاجرسرا پیروزی و موفقیت آرزو دارم
خدایا ما هممون نقشه ها آرزوها و هدف های برزگی داریم کمکون کن بهشون برسیم خدایا تو این لاتاری حق رو به حق دار برسون بزار بریم که می تونیم از پسش بر بیایم
امیدوارم شب پنج شنبه همتون رو اینجا خوشحال و خوش خبر ببینم
2014 که نشد
2015 بازم نشد
2016 نمیشه دیگه
2017 هنوز امیدوارم
خدايا ما را آن ده که به و مگذار ما را به که و مه

آقا من امروز دقیقا از همینا خوردم.دارم خودم رو آدابته میکنم با شرایط اونور Cool
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: girl 1368 ، شهلا 1346 ، شهلا 1346 ، محبت ، aida123 ، eagla ، lighter ، Fifi2015 ، alirezanz
20 ارسال کننده برتر تاپیک شمارش معکوس 2015 بر اساس پست

[عکس: 55210771984629275611.gif]

پدیده زمان هم خانم محبوبه انتخاب میشود باتوجه به تاریخ عضویت و فرمولهای محاسبه ارسال ( هیچ فرمولی وجود نداره)

اسوه اخلاقم از طرف شرکت کنندگان تاپیک انتخاب میشود و در روز قرعه کشی یک کادویی بهش اهدا میشه

بزودی نظرسنجیشو راه میندازیم

شهرداری شمارش معکوس 2015 منطقه شرکت در لاتاری Big Grin
(2014-04-26 ساعت 09:53)King Eagle نوشته:  

خب اگه اینو خوردی بگو اون وسطیه چیه؟؟ شبیه کالباسه؟؟
Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: King Eagle ، satin ، roya r ، Fifi2015 ، alirezanz
(2014-04-25 ساعت 23:59)reyhaneh_h نوشته:  محبوبه جان چطور هك شدي؟

نمیدونم Sad تازه ی امضای زشتم برام زدن بخدا ی استرس بدی بم دادن حس کردم الان از ی جایی میان منو با دستبند میبرن نا کجا بادSad هومممم شانسه منه دیگ

کامران اقا
اون سوسیس هس
از طول برش بزنی نازک باشه سرخ شه میشه اون
تشکر کنندگان: abas_kashan ، King Eagle ، lighter ، reyhaneh_h ، satin ، Mansour92 ، alirezanz
(2014-04-26 ساعت 08:24)Soap McTavish نوشته:  امیدوارم دوستانی که برنده میشن و میان با دیدن مشکلات اینجا و مسائل پیش رو پا پس نکشن. آوای دهل شنیدن از دور خوش است. اینجا سرزمین رویاهاست ولی به شرطی که بتونی رویاتو بدست بیاوری !!! امیدوارم شانس برنده شدن برای کسانی پیش بیاد که قدرت آمدن و موندن را دارند نه کسانی که میان و بعد از چند ماه برمیگردن
گویند کسان بهشت با حور خوش است
من می گویم که آب انگور خوش است
این نقد بگیر و دست از آن نسیه بدار
آواز دهل شنیدن از دور خوش است
این می چه حرامی است که عالم همه زان می جوشند
یک دسته به نابودی نامش کوشند
آنان که بر عاشقان حرامش کردند
خود خلوت از آن پیاله ها می نوشند
تشکر کنندگان: محبت ، King Eagle ، adonis2006 ، satin ، karkiaa ، alirezanz ، farshid232 ، samansaba ، Harmony
(2014-04-26 ساعت 09:53)King Eagle نوشته:  

بعد از خوردن صبحانه 5 دلار گذاشتید کنار بابت هزینه اش .
خب به این هم باید عادت کنید .
تشکر کنندگان: محبت ، King Eagle ، lighter ، satin ، romance33 ، karkiaa ، alirezanz
آپدیت جدید لیست منتظران 2015

دوستانی که هنوز اطلاعاتشون رو نفرستادن دست بجنبونن داره فرصت تمام یشه ها. بعد از اعلام نتایج نیین بگین اسم مارو هم بزن توی لیست!!!! این لیست منتظرانه نه قبول شدگان !!!!

سن-جنس-تحصیلات-رشته تحصیلی-تعداد دفعات شرکت در لاتاری-تعداد افراد کیس و مشخصاتشون-شهر
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

تشکر کنندگان: محبت ، girl 1368 ، karkiaa ، alirezanz
(2014-04-26 ساعت 07:44)amirahmadc نوشته:  دوستان خواهشا عکس نزارین ، دل آدم آب میشه خوب ، بعد اگه برنده هم نشیم یه باره غصمون میشه Smile
بعدشم از اساتید یه سوال داشتم کسی میدونه احتمال برنده شدن هر پرونده چه قدره ؟! Smile
به امید برنده شدن همه Big Grin

1 یا کمتر از 1درصدBig Grin
تشکر کنندگان: محبت ، King Eagle ، karkiaa ، alirezanz
(2014-04-26 ساعت 10:01)abas_kashan نوشته:  20 ارسال کننده برتر تاپیک شمارش معکوس 2015 بر اساس پست

[عکس: 55210771984629275611.gif]

پدیده زمان هم خانم محبوبه انتخاب میشود باتوجه به تاریخ عضویت و فرمولهای محاسبه ارسال ( هیچ فرمولی وجود نداره)

اسوه اخلاقم از طرف شرکت کنندگان تاپیک انتخاب میشود و در روز قرعه کشی یک کادویی بهش اهدا میشه

بزودی نظرسنجیشو راه میندازیم

شهرداری شمارش معکوس 2015 منطقه شرکت در لاتاری Big Grin

ینی عمو عباس اصن ترکوندی Smile

اون صدر جدول چی نوشته؟! من چشام ضعیفه یکی بخونتش برام Big Grin

تشکر کنندگان: girl 1368 ، lighter ، romance33 ، alirezanz ، h.shayan ، abas_kashan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان