کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-26 ساعت 10:01)abas_kashan نوشته:  20 ارسال کننده برتر تاپیک شمارش معکوس 2015 بر اساس پست

[عکس: 55210771984629275611.gif]

پدیده زمان هم خانم محبوبه انتخاب میشود باتوجه به تاریخ عضویت و فرمولهای محاسبه ارسال ( هیچ فرمولی وجود نداره)

اسوه اخلاقم از طرف شرکت کنندگان تاپیک انتخاب میشود و در روز قرعه کشی یک کادویی بهش اهدا میشه

بزودی نظرسنجیشو راه میندازیم

شهرداری شمارش معکوس 2015 منطقه شرکت در لاتاری Big Grin

چرا حالا من پدیده زمان ؟ Big GrinShy اینقد ترسناکم ؟
تشکر کنندگان: King Eagle ، karkiaa ، alirezanz
(2014-04-26 ساعت 10:03)kamran293 نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 09:53)King Eagle نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 08:31)only_flight نوشته:  رفقا صبح به خیر Wink

اینم از صبحانه آمریکایی Big Grin Cool :

[عکس: the-diner-american-breakfast-brunch-dunh...taipei.jpg]

آقا من امروز دقیقا از همینا خوردم.دارم خودم رو آدابته میکنم با شرایط اونور Cool
خب اگه اینو خوردی بگو اون وسطیه چیه؟؟ شبیه کالباسه؟؟
Big GrinBig Grin

فکر کنم این گوشت خوکهCool
F2A
ارسال مدارک : 22Jan.2015 , رسید مدارک : 29Jan.2015 , انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 2Sep.2015 , اپرو : 25Sep.2015
دریافت کیس نامبر و اینویس نامبر : 5Nov.2015
DS-261 و 120$ : 13Nov.2015 : $325 ، 5Nov.2015 ، فرم 20Nov,2015 : DS-260 ، ارسال مدارک : 24Nov.2015
تکمیل مدارک : 11Jan 2016
تشکر کنندگان: King Eagle ، alirezanz
(2014-04-26 ساعت 10:03)kamran293 نوشته:  خب اگه اینو خوردی بگو اون وسطیه چیه؟؟ شبیه کالباسه؟؟
Big GrinBig Grin

الان شما خجالت نمیکشی میخوای مچ بگیری؟ من همشو که نخوردم فقط اون مثلثی ها رو خوردم Big Grin
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: satin ، Fifi2015 ، karkiaa ، alirezanz
دلم واسه اون اکانتم تنگ شد Sad هوم خیلی نامردی بود خیلی
تشکر کنندگان: King Eagle ، vahid.vp ، lighter ، satin ، Mansour92 ، alirezanz
(2014-04-26 ساعت 10:01)abas_kashan نوشته:  20 ارسال کننده برتر تاپیک شمارش معکوس 2015 بر اساس پست

[عکس: 55210771984629275611.gif]

پدیده زمان هم خانم محبوبه انتخاب میشود باتوجه به تاریخ عضویت و فرمولهای محاسبه ارسال ( هیچ فرمولی وجود نداره)

اسوه اخلاقم از طرف شرکت کنندگان تاپیک انتخاب میشود و در روز قرعه کشی یک کادویی بهش اهدا میشه

بزودی نظرسنجیشو راه میندازیم

شهرداری شمارش معکوس 2015 منطقه شرکت در لاتاری Big Grin
سلام آغای شهردارBig Grin
چه کار شیکی کردین Tongue
F2A
ارسال مدارک : 22Jan.2015 , رسید مدارک : 29Jan.2015 , انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 2Sep.2015 , اپرو : 25Sep.2015
DS-261 و 120$ : 13Nov.2015 : $325 ، 5Nov.2015 ، فرم 20Nov,2015 : DS-260 ، ارسال مدارک : 24Nov.2015
تشکر کنندگان: King Eagle ، vashahri ، satin ، alirezanz ، abas_kashan
با هم بخندیم :Big Grin

نه کوه به کوه میرسه ، نه آدم به آدم
حقتون رو همون موقع که دم دستتون هست بگیرین!!!

مرد با حشره کش مگس میکشت ، زنش گفت تا حالا چند تا کشتی؟
مرد گفت : 5 تا دوتا زن 3 تا مرد
زن گفت : از کجا فهمیدی زن و مرد بودنشون رو ؟
مرد گفت : 3 تا به تلویزیون چسبیده بودن 2 تاشون به تلفنBig Grin

مردها کلا به دو گروه اصلی تقسیم میشن :

گروه اول!
گروه دوم !

تنها تفاوتشون هم در اینه که هیچ تفاوتی ندارن
فقط چون زیادن تو یه گروه جا نمی شدن Wink

عاشق فرهنگستان زبان و ادب فارسی ام میدونی چرا ؟؟؟
معادل فارسی ایمیل رو گذاشته پست الکترونیک ، در حالیکه نه پست فارسیه
و نه الکترونیک!!!!!!!
تشکر کنندگان: aida123 ، محبت ، King Eagle ، ipedram ، vashahri ، lighter ، adonis2006 ، satin ، amirghn ، Mansour92 ، alirezanz ، farshid232 ، gaandolf ، samansaba
(2014-04-26 ساعت 10:20)girl 1368 نوشته:  دلم واسه اون اکانتم تنگ شد Sad هوم خیلی نامردی بود خیلی

محبوبه توییییییییییییییییییییییییی ؟
کجا بودی باااااااا ؟
من تازه فهمیدم تو محبوبه ای Tongue
آخی چرا اینجوری شدی پس ؟
F2A
تشکر کنندگان: محبت ، lighter ، girl 1368 ، King Eagle ، alirezanz
(2014-04-26 ساعت 10:08)شهلا 1346 نوشته:  بعد از خوردن صبحانه 5 دلار گذاشتید کنار بابت هزینه اش .
خب به این هم باید عادت کنید .

نه دیگه اینجا رو اشتباه کردین Smile من خودم اوسای درست کرد فست فودم Cool یکی از دلخوشیهامم اینه وقتی رفتم یواس میتونم توی رستوران غذای سوپرمدرن درست کنم و 5 دلار بگیرم بجای 5 دلار دادن Big Grin
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: محبت ، girl 1368 ، lighter ، vashahri ، only_flight ، satin ، romance33 ، karkiaa ، alirezanz ، شهلا 1346 ، شهلا 1346
فکر کنید لب یک ساحل آروم نشستید دارید دور دستهارو نگاه میکنید.همه چیز آروم و زیباست که ناگهان یک سونامی در نزدیکی ساحل ظاهر میشه.دیگه فرصت فکر کردن و عکس العمل نیست شما فقط نظاره گر اتفاقات میشید.سونامی میاد و همه چیز و دگرگون میکنه.خلاصه بگم بعد از آروم گرفتن سونامی چشم باز میکنی میبینی تویه کشور دیگه ای
آره عزیزم اون سونامی اسمش لاتاری 2015
بزن به افتخارش.......................
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
سلامنعلیکم.
چند تا از دوستان هستند که تجربه زندگی در آمریکا و یا خارج از ایران را دارند و هر از گاهی از سر مهربانی و تجربه های تلخ و شیرینی که آنجا کسب کرده اند, یه یادآوری میکنند که بچه ها!: حواستون باشه اینجا یک جای کاملا رویایی نیست که پاتونو بزارید اینجا و زیر درخت درازبکشید و با حوری و پری ازتون پذیرایی کنند و جوی عسل هم کنارتون باشه. اینجا کشور موقعیتهاست و باید سختی بکشید تا موفق شوید.
من خودم به شخصه مدتی را در خارج از کشور بودم و تا حدودی با مشکلات آن آشنا هستم و می دونم که مهاجرت کردن کار بسیار بسیار مشکلی هست, سختتر از اونی که فکرشون بکنید. به هر حال تفاوت فکری و فرهنگی از زمین تا آسمان هست. مشکل زبان خیلی بدتر از اونی هست که فکر میکنید. بخاطر تفاوت فرهنگی همنشینی و صمیمی شدن با خارجیها خیلی مشکله و معمولا هیچ چیز مشترکی ندارید که بخواهید با هم بشینید و در مورد آن حرف بزنید و خاطره تعریف کنید. بعضی قوانینشان بسیار پیشرفته وبعضی از انها بسیار احمقانه به نظر میآید که خود باعث می شود احساس بیگانه بودن را داشته باشید. فرهنگ مشاغل و کار هم که جای خود دارد. و و هزار هزار داستان دیگه که فکرش را هم نمیتوانید بکنید.
به قول همشهری ها... آما...!
واقعیت اینست که خیلی ها هم اینها را می دانند! و خود را برای سختیهای آن آماده کرده اند و میخواهند با تمام قوا بتازند. خود من یکی از اونها. علت تصمیم مهاجرت من هم همینه که اینجا رسیدن به موفقیت صرفا به داشتن علم و تخصص و تلاش و استعداد و ... اینها نیست. خیلی چیزهای دیگر هم دخیلند که به گروه خونی من نمیخوره رعایتشون کنم بنابراین اینجا راه به جایی نخواهم برد. من فکر میکنم خیلی ها هم مثل من هستند که به تصورشون تو کشور دیگه ایی میتونند بهتر موفق باشند و همه سختیها رو بجون میخرن. و این مسئله کاملا بستگی به شخص داره که وقتی رفت اونجا چطور عمل کنه.
عده ایی هم هستند که که خب همینجوری واسه امتحان شانس و ... میان شرکت میکنند که خودشون هم هیچ ایده ایی در مورد کاری که کرده اند هم ندارند و خب متاسفانه شانس رو از دیگر کسانی که واقعا واجد شرایط هستند میگیرند که خیلی هم کاری نمیشه کرد و این اتفاقات هم اجتناب ناپذیره. به هر حال اگر اینجوری نبودن که ما مهاجرت نمیکردیم که!
علی ایحال غرض از اینهمه روده درازی این هست که تاپیک "شمارش معکوس اعلام نتایج لاتاری" برای بیرون ریختن آرزوها و انرژیها و آمادگی برای ذوقمرگیهای بعد از قبولیها و مدتی رویایی زندگی کردن و خیالپردازی های شاعرانه و عارفانه و آمریکاییانه و ... اینجور چیزاست!
بزن کف قشنگه رو!
تجربیات زندگی در آمریکا و سختی ها و از رویا تا واقعیت و اینجور چیزا رو تو تاپیکهای دیگر بیارید (ولی حتما بیارید که بدجورر لازمه) بهتره که اینجا {بوووووق} میشه تو انرژی و روحیه بچه ها!
من از همه اونهایی که به نحوی میخوان بچه های منتظر رو از خواب رویایی شون بیرون بیارن تشکر میکنم و میگم که بچه ها این لاتاری همه چیز نیست و حواستون باشه که همه قبول نمی شن, الکی دل نبندبد که گند زده بشه تو آرزوهاتون. اونایی هم که میبرن ضمن تبریک باید عرض کنم که بعد قبولی دهنتون {بووووووق} ... تا وقتی زندگیتون تو امریکا رو غلتک بیفته!
به امید قبولی همه.
چی میشد همه میبردن ما الکی حرافی نمی کردیم؟ والا.
-------------------------------------------------------------
شده آگاه دلم ای ماه
که تو پیشم خواهی آمد
یکی بود یکی نبود، غیر از خدا همه بودن!
نیویورک خوبه ارزونه بریم اونجا ماشین هم ارزونه تو امریکا میتونیم لامبورگینی بخریم
تشکر کنندگان: girl 1368
(2014-04-26 ساعت 10:05)girl 1368 نوشته:  
(2014-04-25 ساعت 23:59)reyhaneh_h نوشته:  محبوبه جان چطور هك شدي؟

نمیدونم Sad تازه ی امضای زشتم برام زدن بخدا ی استرس بدی بم دادن حس کردم الان از ی جایی میان منو با دستبند میبرن نا کجا بادSad هومممم شانسه منه دیگ

کامران اقا
اون سوسیس هس
از طول برش بزنی نازک باشه سرخ شه میشه اون

چی بگم...خدایی من که نفهمیدم بخدا....چه کنیم ما که فرنگ نرفتیم...این خارجیها همچیشون فرق داره....Big Grin
تشکر کنندگان: girl 1368 ، King Eagle ، amir_cool_2001 ، alirezanz
(2014-04-26 ساعت 10:03)kamran293 نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 09:53)King Eagle نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 08:31)only_flight نوشته:  رفقا صبح به خیر Wink

اینم از صبحانه آمریکایی Big Grin Cool :

آقا من امروز دقیقا از همینا خوردم.دارم خودم رو آدابته میکنم با شرایط اونور Cool
خب اگه اینو خوردی بگو اون وسطیه چیه؟؟ شبیه کالباسه؟؟
Big GrinBig Grin

بیکن خوک میباشه.
یکی بود یکی نبود، غیر از خدا همه بودن!
تشکر کنندگان: King Eagle ، amir_cool_2001 ، alirezanz
(2014-04-26 ساعت 10:23)aida123 نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 10:20)girl 1368 نوشته:  دلم واسه اون اکانتم تنگ شد Sad هوم خیلی نامردی بود خیلی

محبوبه توییییییییییییییییییییییییی ؟
کجا بودی باااااااا ؟
من تازه فهمیدم تو محبوبه ای Tongue
آخی چرا اینجوری شدی پس ؟

چش خوردم دیگBig GrinSad
تشکر کنندگان: King Eagle ، vahid.vp ، aida123 ، karkiaa ، alirezanz
هر چه میخوام بیخیالش بشم و با خودم میگم امثال هم مثل 10 سال قبل قبول نمیشم ولی باز یه دفعه ضربان قلب میره رو 1000 . عجب مکافاتیه ها Wink
تشکر کنندگان: battosai ، King Eagle ، lighter ، girl 1368 ، vashahri ، beni67 ، satin ، roya r ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان